Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
buffalobill4 έγραψε:Συμφωνώ. Ούτε όμως ο Κωνσταντελιας μπορεί να σταθεί στην τσαμπιονσιπ. Με ό,τι σημαίνει αυτό.Magpies4 έγραψε:Να λέμε την αλήθεια, Σάστρε και Ράφα Σοάρες δεν μπορούν να σταθούν στην Τσαμπιονσιπ.
Μπα το αντίθετο συμβαίνει, τέτοιον παιχταρα, δε πρόκειται να έχει στις τάξεις της η τσαμπιονσιπ,γιατί δεν της αξίζει.
- Montrealiotis
Μα δεν είχαμε άλλο κανονικό μπακ εκτός από αυτούς τους 2. Άντε και ο Ράφα κανονικό μπακ είναι αλλά χαμηλού επιπέδου.
Βέβαια ο Γιαννουλης ηταν πολύ καλύτερος του Μπαμπά
Βέβαια ο Γιαννουλης ηταν πολύ καλύτερος του Μπαμπά
- iremidynami 4+
Ο Μπαμπα που θυμαμαι,εαν πιασει το 50% της αποδοσης που ειχε στον ΠΑΟΚ,δεν ξαναβλεπει 11αδα ο ραφα.
- Unpsofable78
Απίστευτη αποθέωση από Τσωχο για Σαματα. Αναφέρθηκε στην ταχυδυναμη, την έκρηξη, την καλή εκτέλεση και με τα 2 πόδια και φυσικά στο ότι είναι πάρα πολύ καλός με το κεφάλι.
Μάλιστα, θέλησε να κάνει πρόβλεψη ότι είναι σχεδόν σίγουρος ότι πρόκειται για μεταγραφή πουθα βγει στον ΠΑΟΚ και την χαρακτήρισε πολύ ποιοτική προσθήκη εάν και εφόσον ολοκληρωθεί.
Αντε ρε Σαματα τελείωνε που θες και όλα τα χρήματα του τελευταίου συμβολαίου.
Μάλιστα, θέλησε να κάνει πρόβλεψη ότι είναι σχεδόν σίγουρος ότι πρόκειται για μεταγραφή πουθα βγει στον ΠΑΟΚ και την χαρακτήρισε πολύ ποιοτική προσθήκη εάν και εφόσον ολοκληρωθεί.
Αντε ρε Σαματα τελείωνε που θες και όλα τα χρήματα του τελευταίου συμβολαίου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Δευ 03 Ιούλ 2023, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Γιαννουλης μπορει να ηταν καλος μπροστα, αλλα πισω ηταν μαυρη τρυπα.
Εγω παντως δεν περιμενα να βγει η μερα χωρις εξελιξη στα θεματα που καινε...Κρυο ζεστη μας πανε και παιζουμε με τη φωτια...
-
Καλώς τον Macho! Καιρό είχα να σε δω εδώ μέσα φίλε μου! Ελπίζω να είσαι καλά...
- abc_o_ karpouzas
Όταν λες τελευταία; τι εννοείςMitsospaoki4 έγραψε:Πείτε μου καλύτερα αριστερα Μπακ από μπαμπά και Γιαννούλη τα τελευταία χρόνια;
Μέχρι τα χρόνια του...λινο;...ή αυτά του...ολιβαρες
Το ότι κάποιοι είδαν τον μπαμπά σε μας και δεν τους γέμιζε το μάτι, τον λένε αργό και οτι δεν έχει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ ειναι δείγμα της μιζέριας του φόρουμ.
Ρε βρείτε μια φάση που να εκτέθηκε αμυντικά 6 μήνες στην Ελλάδα. Δείτε τον τελικό κυπέλου τι ποδιές έριχνε. Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα μερικοί.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε βρείτε μια φάση που να εκτέθηκε αμυντικά 6 μήνες στην Ελλάδα. Δείτε τον τελικό κυπέλου τι ποδιές έριχνε. Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα μερικοί.
- loukas karadimos
Δεν είναι πολλά τα λεφτά για μπαμπά και ενγκογκ
Αυτό είναι το κόστος των ηλίθιων τσαφ που τόσο μας στοίχισαν πέρσι σε όλη τη χρονιά από όλους ανεξαιρέτως στην αμυντική τετράδα. Αγοράσαμε χαρακτηριστικά και εμπειρία
Φαίνεται να πήραν το μάθημα τους και να παίρνουν σοβαρά το θέμα της άμυνας που στην Λίγδα είναι κλειδι
Καλά τα ονόματα, υπογραφές να δούμε!!!
Αυτό είναι το κόστος των ηλίθιων τσαφ που τόσο μας στοίχισαν πέρσι σε όλη τη χρονιά από όλους ανεξαιρέτως στην αμυντική τετράδα. Αγοράσαμε χαρακτηριστικά και εμπειρία
Φαίνεται να πήραν το μάθημα τους και να παίρνουν σοβαρά το θέμα της άμυνας που στην Λίγδα είναι κλειδι
Καλά τα ονόματα, υπογραφές να δούμε!!!
buffalobill4 έγραψε:Συμφωνώ. Ούτε όμως ο Κωνσταντελιας μπορεί να σταθεί στην τσαμπιονσιπ. Με ό,τι σημαίνει αυτό.Magpies4 έγραψε:Να λέμε την αλήθεια, Σάστρε και Ράφα Σοάρες δεν μπορούν να σταθούν στην Τσαμπιονσιπ.

Μιας και βλέπω ότι τρελαίνεσαι για Μπάμπα, στο Μουντιάλ όπου έπαιζε τον είδες; Θυμάσαι τι ματς έκανε και αν εκτέθηκε πουθενά;cartman έγραψε:Το ότι κάποιοι είδαν τον μπαμπά σε μας και δεν τους γέμιζε το μάτι, τον λένε αργό και οτι δεν έχει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ ειναι δείγμα της μιζέριας του φόρουμ.