Σόρρυ, αλλά δεν σε καταλαβαίνω.sourmenetes έγραψε:Άλλο εννοώ..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τη μια μου λες ότι το μόνο που μπορεί να κάνει τώρα είναι μεταγραφές και μετά μου λες ότι ξέρεις κι εννοείς και κάτι άλλο.
Σόρρυ, αλλά δεν σε καταλαβαίνω.sourmenetes έγραψε:Άλλο εννοώ..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sick Bastard έγραψε:Αυτό ακριβώς σε σχέση με τον γαύρο.joshua έγραψε:Δυστυχως δεν ειναι μονο ο Πριγιοβιτς.Ο γαυρος μπορει να μην ειναι κατι το ιδιαιτερο σαν ομαδα αλλα ειναι κανονικη ομαδα.Εχει κανονικο φορ,κανονικο 6ρι,κανονικο επιτελικο,γενικα φυσιολογικα δομημενη ομαδα.Εμεις εχουμε μια σειρα καλων ποδοσφαιριστων χωρις ομως αυτοι να συνδεονται απαραιτητα σε χαρακτηριστικα μεταξυ τους.
Να γινουμε ιδιοι; ΟΧΙ. Αλλα φτανει με το να γ@μαμε τα παντα επειδη δεν βαλαμε τα αχαστα χθες. Εχει πολυ δρομο το πρωταθλημα, εχουμε ενα καλο ροστερ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑΙ, αλλα δεν εχουμε να κανουμε με την Λιβερπουλ ή την Μπαγερν.Ολυμπιακός: Ομάδα άλλης χώρας...
Επιμέλεια: Παντελής ΔιαμαντόπουλοςΔημοσίευση: 30 Ιαν 2019 22:24
Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του Κώστα Φορτούνη και για τον Ολυμπιακό που δεν έχει καμία σχέση με την Super League.
Δεν έχω πια τι να γράψω! Το έκανε και αυτό ο Μαρτίνς. Να μην έχω να γράψω κάτι καινούργιο. Να τελειώνουν οι αγώνες και να λένε οι αντίπαλοι προπονητές ότι "ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας". Την αλήθεια δηλαδή. Τι να ξαναπούμε ρε παιδιά; Για την ποικιλία των επιλογών; Τα είπαμε. Για τον τρόπο διαχείρισης; Τα είπαμε. Για την ψυχολογία που έχει περάσει σε όλους τους παίκτες του; Τα αναλύσαμε. Για την φιλοσοφία και τον προσανατολισμό των ερυθρόλευκων πάνω στο χορτάρι; Αυτά πια κι αν έχετε βαρεθεί να διαβάζετε. Πάει. Τα εξαντλήσαμε όλα.
Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα! Δίκιο έχουν αυτοί που τον αντιμετωπίζουν και το λένε. Μόνος του έμεινε οχτώ βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ και αυτό τρέχει να φέρει… τούμπα, πιθανόν μέσα στην Τούμπα! Μακράν το ωραιότερο ποδόσφαιρο.
Σε διάρκεια, σε φαντασία, σε συνοχή, σε ισορροπία, σε ποικιλία απειλής. Είναι κρίμα για όσους υποστηρίζουν αυτή την ομάδα, μπορούν να πάνε στο Καραϊσκάκη και δε το κάνουν. Καμία σχέση με τη Super League αυτό που βγάζει το συγκεκριμένο σύνολο.
Πίεση - θανάτου, σύγχρονο ποδόσφαιρο. Χάνουν πολλές και όμορφες στιγμές του αθλήματος, όσοι δε πάνε στο φαληρικό γήπεδο. Ο Ολυμπιακός που παίζοντας τέτοια μπαλάρα, δε μπορεί να "κρεμαστεί" από τον εαυτό του. Για να διεκδικήσει πρωτάθλημα, πρέπει να περιμένει το ΑΕΚ- ΠΑΟΚ. Κακά τα ψέματα η κυριακάτικη μάχη "δικεφάλων" είναι το ματς - ορόσημο.