Ο άνθρωπος έμαθε να σχεδιάζει ομάδες με ορισμένο το μπατζετ από την αρχή της χρονιάς. Εδώ στο Σαλόνικα βρήκε μια νέα σουρεάλ πραγματικότητα που συνοψίζεται στο εξής: "πες μου ποιους να πάρουμε, πόσο κάνουν, τί συμβόλαιο θέλουν και θα σου πω αν θα τους πάρουμε ή όχι".Έχω μάθει τώρα να του δίνω τις πληροφορίες που χρειάζεται με τον τρόπο που τις θέλει, αυτή είναι η δουλειά μου. Να του λέω: «Άκου, αυτούς τους παίκτες θέλουμε», να είμαι αποτελεσματικός και ευθύς και μπορεί να πει ένα «ναι» ή ένα «όχι» και αυτό δουλεύει όλο και καλύτερα. Είναι προφανώς μία νέα εμπειρία και για τους δύο μας
Ας σκεφτούμε πόσο δυσχαιρένει την δουλεία του αυτό και μόνο το γεγονός. Σε προγραματισμό, σε μέτρηση αποτελεσμάτων, στον καθορισμό συγκεκριμένων εφικτών ή ανέφικτων στόχων, στη ομαλή συνεργασία με τον προπονητή, σε πιθανή δεσεμεύση ποσού για αγορές σε επόμενη μεταγραφική περίοδο, στον προγραμματισμό των πωλήσεων, στις ανανεώσεις των συμβολαίων κοκ.
Η μόνη μου απορία (κι όποιος μπορεί να κάνει κάποια εκτίμηση είμαι όλος αυτιά) είναι για πιο λόγο δέχτηκε να συνεργαστεί υπο αυτούς τους όρους...
Υ.Γ Για να προλάβω μερικούς δεν νομίζω πως δέχτηκε λόγω του "πλουσιοπάροχου συμβολαίου που του πρόσφερε ο Σαββίδης". Τέτοιο συμβόλαιο έβρισκε όπου και όποτε ήθελε...