Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από lamosas »

Έχω μάθει τώρα να του δίνω τις πληροφορίες που χρειάζεται με τον τρόπο που τις θέλει, αυτή είναι η δουλειά μου. Να του λέω: «Άκου, αυτούς τους παίκτες θέλουμε», να είμαι αποτελεσματικός και ευθύς και μπορεί να πει ένα «ναι» ή ένα «όχι» και αυτό δουλεύει όλο και καλύτερα. Είναι προφανώς μία νέα εμπειρία και για τους δύο μας
Ο άνθρωπος έμαθε να σχεδιάζει ομάδες με ορισμένο το μπατζετ από την αρχή της χρονιάς. Εδώ στο Σαλόνικα βρήκε μια νέα σουρεάλ πραγματικότητα που συνοψίζεται στο εξής: "πες μου ποιους να πάρουμε, πόσο κάνουν, τί συμβόλαιο θέλουν και θα σου πω αν θα τους πάρουμε ή όχι".

Ας σκεφτούμε πόσο δυσχαιρένει την δουλεία του αυτό και μόνο το γεγονός. Σε προγραματισμό, σε μέτρηση αποτελεσμάτων, στον καθορισμό συγκεκριμένων εφικτών ή ανέφικτων στόχων, στη ομαλή συνεργασία με τον προπονητή, σε πιθανή δεσεμεύση ποσού για αγορές σε επόμενη μεταγραφική περίοδο, στον προγραμματισμό των πωλήσεων, στις ανανεώσεις των συμβολαίων κοκ.

Η μόνη μου απορία (κι όποιος μπορεί να κάνει κάποια εκτίμηση είμαι όλος αυτιά) είναι για πιο λόγο δέχτηκε να συνεργαστεί υπο αυτούς τους όρους...

Υ.Γ Για να προλάβω μερικούς δεν νομίζω πως δέχτηκε λόγω του "πλουσιοπάροχου συμβολαίου που του πρόσφερε ο Σαββίδης". Τέτοιο συμβόλαιο έβρισκε όπου και όποτε ήθελε...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αυτο ακριβως που αναλυει ο λαμοσας εννοουσα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πτολεμαίε μου, το "γραφικοί" είναι πλέον "χάιδεμα στα αυτιά" τους...Αυτοί αντί να δίνουν το καλό παράδειγμα πηγαίνοντας Κυριακή παρά Κυριακή στο γήπεδο ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ή καμιά ΣΟΥΙΤΑ, έχουν πλέον καταντήσει "σιχαμερά" όπλα στα χέρια των κ@λοάρδ που πολεμάνε τον :pano:..ΆΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

The_Stalker έγραψε:Δεν ξέρω τι ρόλο βαράς εδώ και τι είσαι εσύ.
Αν δεν γνωρίζεις από ΠΑΟΚτσήδικη ιστορία να πας να μάθεις.
Απαξιώ να σε πω περισσότερα.

Να μη με πεις, συνέχισε το κρεσέντο σου.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

goran 64 έγραψε:Πτολεμαίε μου, το "γραφικοί" είναι πλέον "χάιδεμα στα αυτιά" τους...Αυτοί αντί να δίνουν το καλό παράδειγμα πηγαίνοντας Κυριακή παρά Κυριακή στο γήπεδο ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ή καμιά ΣΟΥΙΤΑ, έχουν πλέον καταντήσει "σιχαμερά" όπλα στα χέρια των κ@λοάρδ που πολεμάνε τον :pano:..ΆΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Συμφωνώ απόλυτα το έχουν παρακάνει

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Έχω μάθει τώρα να του δίνω τις πληροφορίες που χρειάζεται με τον τρόπο που τις θέλει, αυτή είναι η δουλειά μου. Να του λέω: «Άκου, αυτούς τους παίκτες θέλουμε», να είμαι αποτελεσματικός και ευθύς και μπορεί να πει ένα «ναι» ή ένα «όχι» και αυτό δουλεύει όλο και καλύτερα. Είναι προφανώς μία νέα εμπειρία και για τους δύο μας και σιγά σιγά γνωριζόμαστε όλο και καλύτερα».
:shock: :shock: :shock:
Ωχ Παναγια μου γλιτωμο δεν εχουμε.Δεν υπαρχει ελπιδα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

simba, ακολουθουσα στο fb τον next gen οπως και καμια 7500 ακόμη ατομα μεχρι τη μερα που ανεβασε πρωτοσελιδο γατας για το φευγιω του διδυμου Τουντορ Αρνεσεν.

Οταν ενα ΠΑΟΚτσακι επικαλειται τη γατα 20 Δεκεμβριου μετα απο ασχημα αποτελεσματα ο ρολος του κρινεται υποπτος αν οχι βαζοντας υποψηφιοτητα ως επιτομη μπουφου 2015.

Αοριστα δεν μιλαω ποτε, απλως καποιες φορες δεν μπορω να ονοματισω πραγματα και καταστασεις γιατι ειναι ευκολο κατι να παρει διαστασεις.

Αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει πιο πολλους εχθρους εντος παρα εκτος και θα το ξαναπω πως αυτο φαινεται απο το ποιος μιλάει σημερα θετικα, εστω με υπομονή.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αδερφε, δεν ξερω για ποιους μιλας, αλλα οταν το κανεις αυτο με αναφορες σε διαφορα ποστ που προηγηθηκαν δημιουργειται αναποφευκτη συγχυση...Και ξεκαθαρα ειχες μομφες σε πραγματα που ανεφερα 2-3 ποστ πιο πανω..Αν αναφερεσαι σε μενα, πες το μου..

Αλλα και μονο που μπαινει στην κουβεντα η γατα ή ο φαντασμενος next gen, νομιζω οτι ουδεμια σχεση εχει με την παρτη μου..
Ασε που τα παραπανω δεν εχουν θεση σε καμια κουβεντα εδω μεσα, ισως μονο στο τοπικ των ανεκδοτων..
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Από τη μία χαίρομαι ειλικρινά για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει έναν τέτοιον άνθρωπο στο μηχανισμό του κι από την άλλη λυπάμαι, διότι μου δημιουργείται η αίσθηση ότι δεν τον αφήνουν να δουλέψει με τον τρόπο που θέλει και ξέρει.
Αν ένα πράγμα έχω μάθει στη ζωή μου, είναι ότι μπορεί πολλοί να θέλουν το καλό σου, αλλά αυτοί που σου λένε την αλήθεια κι ας είναι άσχημη είναι αυτοί που σε κάνουν να προχωράς.
Συγκρίνοντας το ανελέητο λιβάνισμα του Βεζυρτζή στον Ιβάν, με τις μπηχτές σε εισαγωγικά, περί υπομονής αλλά και όλη τη φάση γύρω από τη συνεργασία τους, του Φρανκ, καταλαβαίνω ποιος μπορεί πραγματικά να κάνει τον ΠΑΟΚ να προχωρήσει.
Αφήστε τον να δουλέψει. Μόνο αυτό.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Επισης ποτε δεν μιλησα αοριστα σε μελος του φορουμ. Οποτε ειχα απορια η ενσταση ρωτούσα ευθεως.

Οσο για τον φαντασμενο ημιπληροφορημενο επαναλαμβάνω πως εχει 7500 ακολουθους στη σελιδα του που ενδεχομένως τον αποδεχονται ως insider.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

έχει λυσσάξει με την πάρτη σου το ένδοξο παρελθόν μας....
έτσι είναι όμως.Ενώ μέχρι πρότινος που για να γίνει μια μεταγραφή περνούσε από δέκα διαφορετικά ταμεία το μοντέλο διοίκηση-μεταγραφές ΠΑΟΚ δούλευε καλά.
Συνέχισε να τους γράφεις στα τέτοια σου. Όσο σου επιτίθενται,τόσο περισσότερο ακυρώνουν το όνομα που χτίσανε κάποτε ως ποδοσφαιριστές.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δεν απαντησες ομως, σε μενα αναφεροσουν και αν ναι γιατι και γιατι μπηκαν οι γατες και οι next gen ως παραμετροι?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Mīngus έγραψε:Από τη μία χαίρομαι ειλικρινά για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει έναν τέτοιον άνθρωπο στο μηχανισμό του κι από την άλλη λυπάμαι, διότι μου δημιουργείται η αίσθηση ότι δεν τον αφήνουν να δουλέψει με τον τρόπο που θέλει και ξέρει.
Αν ένα πράγμα έχω μάθει στη ζωή μου, είναι ότι μπορεί πολλοί να θέλουν το καλό σου, αλλά αυτοί που σου λένε την αλήθεια κι ας είναι άσχημη είναι αυτοί που σε κάνουν να προχωράς.
Συγκρίνοντας το ανελέητο λιβάνισμα του Βεζυρτζή στον Ιβάν, με τις μπηχτές σε εισαγωγικά, περί υπομονής αλλά και όλη τη φάση γύρω από τη συνεργασία τους, του Φρανκ, καταλαβαίνω ποιος μπορεί πραγματικά να κάνει τον ΠΑΟΚ να προχωρήσει.
Αφήστε τον να δουλέψει. Μόνο αυτό.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ R E S P E C T ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

lamosas έγραψε:
Έχω μάθει τώρα να του δίνω τις πληροφορίες που χρειάζεται με τον τρόπο που τις θέλει, αυτή είναι η δουλειά μου. Να του λέω: «Άκου, αυτούς τους παίκτες θέλουμε», να είμαι αποτελεσματικός και ευθύς και μπορεί να πει ένα «ναι» ή ένα «όχι» και αυτό δουλεύει όλο και καλύτερα. Είναι προφανώς μία νέα εμπειρία και για τους δύο μας
Ο άνθρωπος έμαθε να σχεδιάζει ομάδες με ορισμένο το μπατζετ από την αρχή της χρονιάς. Εδώ στο Σαλόνικα βρήκε μια νέα σουρεάλ πραγματικότητα που συνοψίζεται στο εξής: "πες μου ποιους να πάρουμε, πόσο κάνουν, τί συμβόλαιο θέλουν και θα σου πω αν θα τους πάρουμε ή όχι".

Ας σκεφτούμε πόσο δυσχαιρένει την δουλεία του αυτό και μόνο το γεγονός. Σε προγραματισμό, σε μέτρηση αποτελεσμάτων, στον καθορισμό συγκεκριμένων εφικτών ή ανέφικτων στόχων, στη ομαλή συνεργασία με τον προπονητή, σε πιθανή δεσεμεύση ποσού για αγορές σε επόμενη μεταγραφική περίοδο, στον προγραμματισμό των πωλήσεων, στις ανανεώσεις των συμβολαίων κοκ.

Η μόνη μου απορία (κι όποιος μπορεί να κάνει κάποια εκτίμηση είμαι όλος αυτιά) είναι για πιο λόγο δέχτηκε να συνεργαστεί υπο αυτούς τους όρους...

Υ.Γ Για να προλάβω μερικούς δεν νομίζω πως δέχτηκε λόγω του "πλουσιοπάροχου συμβολαίου που του πρόσφερε ο Σαββίδης". Τέτοιο συμβόλαιο έβρισκε όπου και όποτε ήθελε...
+1
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Προφανώς του παρουσιάστηκε ένα ελκυστικό πρότζεκτ με μια νέα ομάδα που θα χτιστεί από την αρχή και αυτός θα είναι κατά βάση ο υπεύθυνος. Τις υπόλοιπες λεπτομέρειες τις έμαθε στην συνέχεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”