ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
MrSam1926apc

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

Ξεκίνησε το ξέπλυμα επειδή ο θύτης ήταν αριανος..

Πως πήγε για καρτέρι κάτω απ το σπίτι του θύτη όταν σύμφωνα με το γκαζετα και τους κατοίκους το θύμα έμενε στην "κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά" https://www.gazzetta.gr/plus/2523388/hr ... -toy-paok

Τα διαρκείας μην ξεχάσατε να τα (ξανά)σκίσετε
These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
eorptol1
Franky

Δημοσίευση από Franky »

O μηχανισμός προπαγάνδας της μπανανίας είναι πραγματικά αστείος.

Μέσα σε 3 ώρες έχω διαβάσει 5 διαφορετικές εκδοχές, απο την αγωνία τους οι ΑΡΔ μπερδέυουν στα γραφόμενά τους θύτη, θύμα, ανταλλάσουν ρόλους ηλικίες, τόπο κατοικίας. Παρουσιάζουν μια ως ραντεβού, μετά ως καρτέρι, τη μια ο δράστης ήταν με παρέα την άλλη ο δράστης ήταν μόνος του.

Θα μαθευτεί σύντομα η αλήθεια, μακάρι να υπάρξουν αγωγές και για τα καθάρματα της δημοσιοκαφρίας. Καθάρματα.

Κανένα ελαφρυντικό. Ισόβια.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

αδερφε νομιζω το παρεξηγησες. Οτι το μερος που εμενε το παιδι ηταν ηρεμη γειτονια γραφουν. Το οτι σκασανε δολοφονοι εκει για να τον φανε το κανει χειροτερο γιαυτους, δεν ειναι ξεπλυμα αυτο. Εκτος αν εγω το καταλαβαινω λαθος.
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Δεν παρεξήγησα, καθόλου.

Στο ένα άρθρο γράφεται οτι το φονικό έγινε στον τόπο κατοικίας του δολοφόνου, σε άλλο οτι ο δολοφόνος και το θύμα είναι απο Δυτική Θεσσαλονίκη και οι δύο και βρέθηκαν στην Καλαμαριά.

Στην αγωνία τους να θάψουν το θέμα γράφουν ασυναρτησίες. Άμεσα εξώδικα και αγωγές.
icue

Δημοσίευση από icue »

Τωρα ακουσα τον Καλλιακμανη που ειναι προεδρος των αστυνομικων στην Αθηνα για τι σεναριο εξεταζουν. Δεκα δικοι μας ηταν στην Καλαμαρια για ασχετο λογο, καμια σχεση με επεισοδια και τους πηραν χαμπαρι τσιλιαδοροι (;) του Αρη και φωναξαν κοσμο. Συναντηθηκαν και μαλωσαν εγινε καυγας κατι τετοιο αλλα τελειωσε εκει η ιστορια. Στην συνεχεια οι τρεις δικοι μας απομονωσαν τον εναν καπου και εκεινος εβγαλε το μαχαιρι, το οποιο προφανως και το κουβαλουσε απο πριν.

Αρα απο αυτα που ακουσα, ουτε ενεδρες, ουτε ραντεβου.
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

Ακόμη μία βαριά μέρα . Θα ακούσουμε, θα υποθέσουμε, θα συμπεραίνουμε αλλά επειδή πολλά "θα" μαζεύτηκαν, προτείνω (κυρίως προς ένδειξη σεβασμού για την χαροκαμενη μάνα) το παρακάτω:

Κρείττον του λαλείν , το σιγάν
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Franky έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 16:32 O μηχανισμός προπαγάνδας της μπανανίας είναι πραγματικά αστείος.

Μέσα σε 3 ώρες έχω διαβάσει 5 διαφορετικές εκδοχές, απο την αγωνία τους οι ΑΡΔ μπερδέυουν στα γραφόμενά τους θύτη, θύμα, ανταλλάσουν ρόλους ηλικίες, τόπο κατοικίας. Παρουσιάζουν μια ως ραντεβού, μετά ως καρτέρι, τη μια ο δράστης ήταν με παρέα την άλλη ο δράστης ήταν μόνος του.

Θα μαθευτεί σύντομα η αλήθεια, μακάρι να υπάρξουν αγωγές και για τα καθάρματα της δημοσιοκαφρίας. Καθάρματα.

Κανένα ελαφρυντικό. Ισόβια.
Στον Σαμ πηγαινε η απαντηση φιλε απλα με προλαβε το μηνυμα σου. Οτι θα διαβασουμε πολλες παπαριες... δεδομενο.
MrSam1926apc

embuji έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 16:33 αδερφε νομιζω το παρεξηγησες. Οτι το μερος που εμενε το παιδι ηταν ηρεμη γειτονια γραφουν. Το οτι σκασανε δολοφονοι εκει για να τον φανε το κανει χειροτερο γιαυτους, δεν ειναι ξεπλυμα αυτο. Εκτος αν εγω το καταλαβαινω λαθος.
Αδερφέ διάβασε το μια ξανά:

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, το θύμα ήταν κάτοικος της -κατά τα άλλα ήσυχης- γειτονιάς και τη στιγμή της επίθεσης κατευθυνόταν προς το σπίτι του.

Παράλληλα αυτό που λέει και ο άλλος αδερφός απ την πρεμούρα τους βγαλαν το θύμα κάτοικο των δυτικών που βρέθηκε απλά εκει.

Το καλύτερο είναι ότι βγαλαν ότι ήταν κυνηγός παιδόφιλων και ότι την είχαν στημένη στο σκουλήκι! Το διαβάσαμε και αυτό..
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

eorptol1 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 14:51
paok_athens_g4 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 14:24 Sorry που θα χαλάσω το αφήγημα κ συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού...ΑΛΛΑ ηταν σε ενέδρα εξω απ το σπίτι του άλλου καλοπαιδου οπότε πήγαινε γυρεύοντας...
Μπούρδες λές οπαδικό και εκεί Καλαμαριά ,γίνονται συχνά ενέδρες από κάποιους σαν αυτούς που χτύπησαν και χθές το παιδί σοβαρεψου και δείξε λίγο σεβασμό στο παιδί..... αυτές τίς μπούρδες πού λές μόνο κάποιοι ελεεινοι κίτρινοι αρδ τις λένε
Το ποιος λέει μπούρδες δεν το κρίνεις εσύ φίλε...εγώ υποστηρίζω την ομάδα μου κ όχι όποιον πάει κ μπλέκει σε μαχαιρώματα κ σε ενέδρες...αν ξέρεις να διαβάζεις είπα συλλυπητήρια στην οικογένεια, κρίμα για τα νιάτα του,αλλά αν πας για ενέδρα ,πίσω στο μυαλό σου πρέπει να έχεις ότι μπορεί να το πληρώσεις με την ίδια σου τη ζωή...τώρα άμα μιλάμε για παλικάρια σαν τον Νάσο που κάποιοι αλήτες χωρίς λόγο τους στέρησαν τη ζωή ,εκεί αλλάζουν όλα...τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;..κάπου πρέπει να τελειώνει αυτή η αηδία..
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αν ξέρεις να διαβάζεις χτυπήθηκε πισώπλατα..... βίαζεσε και βάζεις ταμπέλες πλυντήριο προσπαθεί να κάνει τώρα το σύστημα που έβγαζε επί Άλκη όλους τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δολοφόνους ,και εσύ χρησιμοποιεις την ίδια φρασεολογία χωρίς καν να ξέρεις τι έγινε.....
These users thanked the author eorptol1 for the post:
DamoN
MrSam1926apc

paok_athens_g4 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 17:14
eorptol1 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 14:51
paok_athens_g4 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 14:24 Sorry που θα χαλάσω το αφήγημα κ συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού...ΑΛΛΑ ηταν σε ενέδρα εξω απ το σπίτι του άλλου καλοπαιδου οπότε πήγαινε γυρεύοντας...
Μπούρδες λές οπαδικό και εκεί Καλαμαριά ,γίνονται συχνά ενέδρες από κάποιους σαν αυτούς που χτύπησαν και χθές το παιδί σοβαρεψου και δείξε λίγο σεβασμό στο παιδί..... αυτές τίς μπούρδες πού λές μόνο κάποιοι ελεεινοι κίτρινοι αρδ τις λένε
Το ποιος λέει μπούρδες δεν το κρίνεις εσύ φίλε...εγώ υποστηρίζω την ομάδα μου κ όχι όποιον πάει κ μπλέκει σε μαχαιρώματα κ σε ενέδρες...αν ξέρεις να διαβάζεις είπα συλλυπητήρια στην οικογένεια, κρίμα για τα νιάτα του,αλλά αν πας για ενέδρα ,πίσω στο μυαλό σου πρέπει να έχεις ότι μπορεί να το πληρώσεις με την ίδια σου τη ζωή...τώρα άμα μιλάμε για παλικάρια σαν τον Νάσο που κάποιοι αλήτες χωρίς λόγο τους στέρησαν τη ζωή ,εκεί αλλάζουν όλα...τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;..κάπου πρέπει να τελειώνει αυτή η αηδία..

Μπρο λες μπούρδες αλήθεια!

Ετσι για την πνευματική άσκηση (mental gymnastics) ισχυρίζεσαι:

Πήγε για ενέδρα στην γειτονιά του σε κάποιον που έμενε στα δυτικά και έπεσε στο μαχαίρι του θύματος με την πλάτη…
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ρε παιδια αφηστε τα ρεπορταζ και τις θεωριες.

Δεν ενδιαφερει κανεναν αν εχετε δικιο η άδικο.
These users thanked the author astral for the post (total 2):
leomatos88, st4this
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Να αναπαυθεί η ψυχή του ανθρώπου.

Αναμενόμενη η στάση των ΑΡΔ.
Σπίλωσαν όλο το λαό του ΠΑΟΚ, επειδή δέκα καθάρματα διέπραξαν τη χειρότερη ύβρη.
Δε θα σπιλώσουν τώρα το θύμα, που στο κάτω κάτω δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του;
Για μένα, όσοι διαμορφώνουν και πουλάνε ειδήσεις, και επιρρίπτουν την όποια ευθύνη στον αδικοχαμένο, είναι το ίδιο και το αυτό με αυτόν που τον δολοφόνησε.

Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Παρουσιάστηκε στην ΕΛΑΣ ο νεαρός που είχε ταυτοποιηθεί για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη
Ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση και όταν έπεσε «βρήκε ένα μαχαίρι» - Το θύμα φέρει ένα τραύμα αριστερά στον θώρακα και ένα δεύτερο δεξιά στην πλάτη - Ο νεαρός που ταυτοποιήθηκε έφτασε στα γραφεία της ΕΛΑΣ συνοδεία του δικηγόρου του!

«Δεν ξέρω γιατί μου επιτέθηκαν, δεν τους ξέρω», φέρεται να είπε στους άντρες της ΕΛΑΣ ενώ στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος είδε ένα μαχαίρι δίπλα του (δηλαδή δεν ήταν δικό του) και το πήρε προκειμένου να αντισταθεί στα 5 άτομα που τον χτυπούσαν.

Μάλιστα, όπως ανέφερε δεν ξέρει ποιον και πως τραυμάτισε ενώ και ο ίδιος είναι τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ο 20χρονος δέχτηκε 2 μαχαιριές, τη μια από αυτή στον αριστερό θώρακα και τη δεύτερη πίσω δεξιά στην πλάτη. Μέχρι αυτή τη στιγμή, η ιατροδικαστική εξέταση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες με αξονική εξέταση στη σορό ενώ θα γίνουν και οι τοξικολογικές.

Υγ. Απόλυτα φυσιολογικό να βρίσκει κάποιος μαχαίρια στους δρόμους, εγώ σήμερα στην βόλτα έχασα το μέτρημα!! :roll:
MrSam1926apc

hasio_john έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 17:49 Παρουσιάστηκε στην ΕΛΑΣ ο νεαρός που είχε ταυτοποιηθεί για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη
Ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση και όταν έπεσε «βρήκε ένα μαχαίρι» - Το θύμα φέρει ένα τραύμα αριστερά στον θώρακα και ένα δεύτερο δεξιά στην πλάτη - Ο νεαρός που ταυτοποιήθηκε έφτασε στα γραφεία της ΕΛΑΣ συνοδεία του δικηγόρου του!

«Δεν ξέρω γιατί μου επιτέθηκαν, δεν τους ξέρω», φέρεται να είπε στους άντρες της ΕΛΑΣ ενώ στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος είδε ένα μαχαίρι δίπλα του (δηλαδή δεν ήταν δικό του) και το πήρε προκειμένου να αντισταθεί στα 5 άτομα που τον χτυπούσαν.

Μάλιστα, όπως ανέφερε δεν ξέρει ποιον και πως τραυμάτισε ενώ και ο ίδιος είναι τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ο 20χρονος δέχτηκε 2 μαχαιριές, τη μια από αυτή στον αριστερό θώρακα και τη δεύτερη πίσω δεξιά στην πλάτη. Μέχρι αυτή τη στιγμή, η ιατροδικαστική εξέταση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες με αξονική εξέταση στη σορό ενώ θα γίνουν και οι τοξικολογικές.

Υγ. Απόλυτα φυσιολογικό να βρίσκει κάποιος μαχαίρια στους δρόμους, εγώ σήμερα στην βόλτα έχασα το μέτρημα!! :roll:
Θεσσαλονίκη-pochinki το ίδιο μέρος, περπατας και βρίσκεις όπλα…
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”