ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
astral

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από astral »

Ρε παιδια αφηστε τα ρεπορταζ και τις θεωριες.

Δεν ενδιαφερει κανεναν αν εχετε δικιο η άδικο.
These users thanked the author astral for the post (total 2):
leomatos88, st4this
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Να αναπαυθεί η ψυχή του ανθρώπου.

Αναμενόμενη η στάση των ΑΡΔ.
Σπίλωσαν όλο το λαό του ΠΑΟΚ, επειδή δέκα καθάρματα διέπραξαν τη χειρότερη ύβρη.
Δε θα σπιλώσουν τώρα το θύμα, που στο κάτω κάτω δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του;
Για μένα, όσοι διαμορφώνουν και πουλάνε ειδήσεις, και επιρρίπτουν την όποια ευθύνη στον αδικοχαμένο, είναι το ίδιο και το αυτό με αυτόν που τον δολοφόνησε.

Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Παρουσιάστηκε στην ΕΛΑΣ ο νεαρός που είχε ταυτοποιηθεί για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη
Ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση και όταν έπεσε «βρήκε ένα μαχαίρι» - Το θύμα φέρει ένα τραύμα αριστερά στον θώρακα και ένα δεύτερο δεξιά στην πλάτη - Ο νεαρός που ταυτοποιήθηκε έφτασε στα γραφεία της ΕΛΑΣ συνοδεία του δικηγόρου του!

«Δεν ξέρω γιατί μου επιτέθηκαν, δεν τους ξέρω», φέρεται να είπε στους άντρες της ΕΛΑΣ ενώ στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος είδε ένα μαχαίρι δίπλα του (δηλαδή δεν ήταν δικό του) και το πήρε προκειμένου να αντισταθεί στα 5 άτομα που τον χτυπούσαν.

Μάλιστα, όπως ανέφερε δεν ξέρει ποιον και πως τραυμάτισε ενώ και ο ίδιος είναι τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ο 20χρονος δέχτηκε 2 μαχαιριές, τη μια από αυτή στον αριστερό θώρακα και τη δεύτερη πίσω δεξιά στην πλάτη. Μέχρι αυτή τη στιγμή, η ιατροδικαστική εξέταση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες με αξονική εξέταση στη σορό ενώ θα γίνουν και οι τοξικολογικές.

Υγ. Απόλυτα φυσιολογικό να βρίσκει κάποιος μαχαίρια στους δρόμους, εγώ σήμερα στην βόλτα έχασα το μέτρημα!! :roll:
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

hasio_john έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 17:49 Παρουσιάστηκε στην ΕΛΑΣ ο νεαρός που είχε ταυτοποιηθεί για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη
Ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση και όταν έπεσε «βρήκε ένα μαχαίρι» - Το θύμα φέρει ένα τραύμα αριστερά στον θώρακα και ένα δεύτερο δεξιά στην πλάτη - Ο νεαρός που ταυτοποιήθηκε έφτασε στα γραφεία της ΕΛΑΣ συνοδεία του δικηγόρου του!

«Δεν ξέρω γιατί μου επιτέθηκαν, δεν τους ξέρω», φέρεται να είπε στους άντρες της ΕΛΑΣ ενώ στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος είδε ένα μαχαίρι δίπλα του (δηλαδή δεν ήταν δικό του) και το πήρε προκειμένου να αντισταθεί στα 5 άτομα που τον χτυπούσαν.

Μάλιστα, όπως ανέφερε δεν ξέρει ποιον και πως τραυμάτισε ενώ και ο ίδιος είναι τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ο 20χρονος δέχτηκε 2 μαχαιριές, τη μια από αυτή στον αριστερό θώρακα και τη δεύτερη πίσω δεξιά στην πλάτη. Μέχρι αυτή τη στιγμή, η ιατροδικαστική εξέταση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες με αξονική εξέταση στη σορό ενώ θα γίνουν και οι τοξικολογικές.

Υγ. Απόλυτα φυσιολογικό να βρίσκει κάποιος μαχαίρια στους δρόμους, εγώ σήμερα στην βόλτα έχασα το μέτρημα!! :roll:
Θεσσαλονίκη-pochinki το ίδιο μέρος, περπατας και βρίσκεις όπλα…
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου, φιλάθλου του ΠΑΟΚ, που έχασε τη ζωή του με βίαιο τρόπο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος. Ευχόμαστε να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό του.

Καμία νίκη, καμία αντιπαλότητα και καμία διαφορά δεν αξίζει περισσότερο από μία ανθρώπινη ζωή.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, ζητήσαμε την αναβολή του αυριανού αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης.
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Δεν ξέρω τι έγινε και δεν ασχολούμαι καθόλου με οπαδικα.
Από όσα διαβάζω όμως στα sites,τα ληκια στα σχόλια πάνε να δικαιολογήσουν την ενέδρα σαν αυτοάμυνα ενώ τα "ΟΡΚ" τα δικά μας στον αλκή καταδίκασαν όλοι το περιστατικό.
Για να δείτε τη διαφορά των αριανων που το παίζουν πολιτισμένοι σε σχέση με εμάς, πολιτισμένοι μέχρι να ακουστεί οπαδός τους

Συλλυπητήρια στην οικογένεια
These users thanked the author tsoupakampra for the post:
Montrealiotis
magdy

Δημοσίευση από magdy »

Είναι κρίμα και άδικο, μεγαλη αμαρτία να χανονται νεα παιδια με αυτόν τον τροπο ανεξάρτητα απο την ομαδα που υποστηρίζουν. Πάνω απο όλα πρέπει να είμαστε Ανθρωποι.
Εγώ που έχω γιό στην ηλικία του με πιανει τρέλα και στην ιδέα ακόμη πως θα είναι αυτοί οι δύσμοιροι γονείς.
Εφυγε απο το σπίτι ορθιος και σε 3 ωρες ηταν πεθαμένος. Πως να το αντέξεις αυτό....
Προς τα νεα παιδιά να πω, πως δεν αξίζει να πεθάνεις για οποιαδήποτε ''χαζομαγκια΄΄ .
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του.
ΥΓ Υπάρχει μια έκρηξη βίας που δημιουργεί καταστροφικές συνθήκες κοινωνικής συνοχής. Η βασική αιτία είναι η έλλειψη παιδείας και αρχών και μην το παρερμηνεύσετε με την εκπαίδευση. Ας παλέψουμε ο καθένας μας να μαθουμε στα παιδια μας να σέβονται τον άλλον άνθρωπο. Στα 20 το αίμα βράζει το καταλαβαίνω αλλα ας κάνουμε τον αγώνα μας.
Για παντα ΠΑΟΚ.
These users thanked the author magdy for the post (total 3):
Cocobill, ABOLEYTOI, horkokos4
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Όταν δολοφονούνται οπαδοί άλλης ομάδας, σταματάνε τα πάντα, βγαίνει ο ΠΘ και μιλάει για κάθαρση.

Όταν δολοφονούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι απλά "μια Τετάρτη απόγευμα, είναι ορκ, δεν πειράζει στήσανε ενέδρα, καλά να πάθουν".

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ και για φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σιγοντάρουν όλο αυτό.
These users thanked the author Franky for the post (total 7):
MrSam1926apc, gervasio artigas, aivas19, ABOLEYTOI, Iznogoud4, horkokos4, Montrealiotis
Franky

Δημοσίευση από Franky »

hasio_john έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 17:49 Παρουσιάστηκε στην ΕΛΑΣ ο νεαρός που είχε ταυτοποιηθεί για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ναι καλά ρε σπαιντερμαν, ήσουν πεσμένος σε χτυπούσανε 5 άτομα και είδες τυχαία ένα μαχαίρι, και εκεί που τις έτρωγες απο 5 άτομα, το πήρες, σηκώθηκες και κάρφωσες.
These users thanked the author Franky for the post:
paoki19
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κύριοι όπως καταλαβαίνετε το θέμα εκτός από ευαίσθητο για την οικογένεια και τους οικείους του θυματος, ταυτόχρονα είναι και περίεργο

Είτε ισχύουν όσα γράφονται, είτε όχι. Μένει να το διαλευκάνουν οι αρχές.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ

Θα διαγράφονται περίεργα, έξαλλα, βίαια ή άστοχα σχόλια άνευ εξήγησης

Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα ευρύτερα πλέον είναι άρρωστη και θέλει προσπάθεια και μέτρο.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paoki19, hasio_john, Cocobill, Μαυρο Χιονι, astral
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Η αστυνομία δηλώνει ''δεν είναι ξεκάθαρο αν τα κίνητρα είναι οπαδικά''.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βγάζει ανακοίνωση, θεωρώντας ως δεδομένο πως το κίνητρο ήταν οπαδικό και ζητά δικαιοσύνη.

Ερώτηση:
εφόσον η αστυνομία ακόμη ερευνά τα κίνητρα και δεν έχει επίσημη τοποθέτηση,
πως η ΠΑΕ σπεύδει να βγάλει τόσο γρήγορα ανακοίνωση;
Έχει κάποιες πληροφορίες που δεν έχει η αστυνομία;
Αν έχει, οφείλει να τις δώσει στην αστυνομία, ώστε και η αστυνομία να καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα.
Αν έχει, αλλά δεν τις δώσει στην αστυνομία, κάνει λάθος και θα πρέπει να αναρωτηθούμε από που τις έχει και γιατί δεν τις μοιράζεται.
Αν δεν έχει, κάνει λάθος να βγάλει μια τόσο βιαστική ανακοίνωση.

Εκεί στην ΠΑΕ, στο Τμήμα Επικοινωνίας, εργάζεται κάποιος σοβαρός άνθρωπος; Ένας επαγγελματίας ρε φίλε, που να γνωρίζει πότε να μιλάει και πότε να το βουλώνει υπάρχει;

Δυστυχώς, πέραν από τις τρεις παραπάνω επιλογές που υπέθεσα, δεν υπάρχει κάποια τέταρτη.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Με αυτές τις δηλώσεις, "βρήκα κάτω, βρέθηκε στο χέρι μου ένα μαχαίρι κάπως" , όλοι μια χαρά καταλαβαίνουν την κοροϊδία.

Όλοι μέσα τους ξέρουν.

Απλά, θα ζήσουμε αυτό που βλέπουμε στις δολοφονίες οπαδών του ΠΑΟΚ. Μια προσπάθεια απαξίωσης του γεγονότος και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Αντίθετα, ζήσαμε επικοινωνιακή καταιγίδα πρόσφατα για παρόμοιο γεγονός. Εμπλοκή και ανακοινώσεις από τους πιο υψηλόβαθμους και επίσημους. Αφιερώματα πολύωρα, ατελείωτες συζητήσεις και παράθυρα τηλεοπτικά.

Και πάντα τότε μνημονεύεται η οπαδική ταυτότητα του θύτη, όταν είναι ασπρόμαυρη.

Αλλιώς υπάρχουν μόνο 20χρονοι ...

Αυτό που επίσης αναμένουμε είναι η προσπάθεια αποσυντονισμού του οργανισμού ΠΑΟΚ, καθώς έρχονται μπροστά κι άλλες επιτυχίες που πονάνε...

Θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν οι συνδιεκδικητες ,

θα δούμε προσπάθεια να μη χαρεί ο κόσμος τον τελικό κυπέλου.

Θα δούμε προσπάθεια να αδειάσουν κερκίδες , όπου τους βολεύει.

Και πίσω από όλα αυτά, η ανθρώπινη τραγωδία, η ανθρώπινη απώλεια, που πάντα είναι ασηκωτο βάρος και τραγωδία χωρίς παρηγοριά για την οικογένεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 13 Μαρ 2026, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author trouman for the post (total 3):
Franky, aivas19, leomatos88
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εντάξει, μπορεί το μαχαίρι να βρέθηκε δίπλα του επειδή έπεσε από την τσέπη του.
These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post:
PAOK_Antarctica
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gpap5 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 18:40 Η αστυνομία δηλώνει ''δεν είναι ξεκάθαρο αν τα κίνητρα είναι οπαδικά''.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βγάζει ανακοίνωση, θεωρώντας ως δεδομένο πως το κίνητρο ήταν οπαδικό και ζητά δικαιοσύνη.

Ερώτηση:
εφόσον η αστυνομία ακόμη ερευνά τα κίνητρα και δεν έχει επίσημη τοποθέτηση,
πως η ΠΑΕ σπεύδει να βγάλει τόσο γρήγορα ανακοίνωση;
Έχει κάποιες πληροφορίες που δεν έχει η αστυνομία;
Αν έχει, οφείλει να τις δώσει στην αστυνομία, ώστε και η αστυνομία να καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα.
Αν έχει, αλλά δεν τις δώσει στην αστυνομία, κάνει λάθος και θα πρέπει να αναρωτηθούμε από που τις έχει και γιατί δεν τις μοιράζεται.
Αν δεν έχει, κάνει λάθος να βγάλει μια τόσο βιαστική ανακοίνωση.

Εκεί στην ΠΑΕ, στο Τμήμα Επικοινωνίας, εργάζεται κάποιος σοβαρός άνθρωπος; Ένας επαγγελματίας ρε φίλε, που να γνωρίζει πότε να μιλάει και πότε να το βουλώνει υπάρχει;

Δυστυχώς, πέραν από τις τρεις παραπάνω επιλογές που υπέθεσα, δεν υπάρχει κάποια τέταρτη.
“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βγάζει ανακοίνωση, θεωρώντας ως δεδομένο πως το κίνητρο ήταν οπαδικό και ζητά δικαιοσύνη.” Μη γραφεις μαλακίες
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Και αναγκάζομαι να επισημάνω κάτι ( αν και δεν είναι της ώρας) , έτσι για την ιστορία και για μια κουβέντα που αρέσει εδώ μέσα , αλλά πρέπει να καταγράφει όλα.

Μόνο ή κυρίως το sdna αναφέρει την οπαδική ταυτότητα του θύτη.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Απλά, είναι άλλη μια από τις πολλές στιγμές που , θα ακουστεί και στα κεντρικά μια φωνή που δεν είναι μόνο αντιΠΑΟΚ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”