Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ποιος Μπαμπά ρε εσείς...
Φοοοοοοορ. Κάθε λεπτό που χάνεται είναι πολύτιμο
Φοοοοοοορ. Κάθε λεπτό που χάνεται είναι πολύτιμο
Αφού πήγαινε τρένο η ομάδαjohn4serres έγραψε:Πάντως προέρχεται από φοβερή σεζόν
Και γεμάτη.
Δώστε του οτι θέλει.
Γιατί να τον βάλει;
Δηλαδη εσυ τον θυμασαι τοσο καλυτερο του Σοαρες? Και τον κατατάσσεις σε ενα απο τα καλυτερα μπακ π ειχαμε?sourmenetes έγραψε:Sorry αλλά ποιος θα είναι ο 2ος;;Gospi έγραψε:1μυριο για τον Μπαμπα? Μετα πως σκατα να κανουμε ομαδα? Ας δώσουμε 1μυριο στον δευτερο αριστερο μπακ τη στιγμη π δεν εχουμε πρωτοκλασάτο εξτρεμ χαφ και φορ.
Τρελα πραγματα.
Καλος χρυσος ο Μπαμπα, αλλα οχι για 1 μυριο. Και δεν αντιλαμβανομαι την αναγκη να δωσουμε τετοια ποσα για μπακ.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μπαμπα;; δε το νομίζω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς δεν ήταν καλός, τουλάχιστον, πέρυσι ο Μπάμπα.
Επαιξε και μπακ και μπακ χαφ.
Σαφώς δεν είναι εύκολο να σταθείς ακόμα και στην Τσαμπιονσιπ.
Δεν ξέρω αν ήταν μόνο ο Νταλμπερ επιλογή, φαίνεται πως πήγαιναν για ελευθερο.
Κάτι καλύτερο ίσως σε ταχύτητα και κροσινγκ να υπήρχε.
Μακάρι το παιδί να πιάσει υψηλότερα στανταρντ σε μας και είναι πιθανό μιας και θα είναι σε περιβάλλον που το γνωρίζει.
Και φυσικά χωρίς τραυματισμούς.
Επαιξε και μπακ και μπακ χαφ.
Σαφώς δεν είναι εύκολο να σταθείς ακόμα και στην Τσαμπιονσιπ.
Δεν ξέρω αν ήταν μόνο ο Νταλμπερ επιλογή, φαίνεται πως πήγαιναν για ελευθερο.
Κάτι καλύτερο ίσως σε ταχύτητα και κροσινγκ να υπήρχε.
Μακάρι το παιδί να πιάσει υψηλότερα στανταρντ σε μας και είναι πιθανό μιας και θα είναι σε περιβάλλον που το γνωρίζει.
Και φυσικά χωρίς τραυματισμούς.
Δεν ηταν τραυματιας? Για δωσε λεπτομεριεςjibbie έγραψε:Έχετε δει τι όνειρα έβλεπε κάθε Κυριακή φέτος ο προπονητής του Baba?
το έγραψα και νωρίτερα σήμερα η Ρέντινγκ από τον Γενάρη και μετά πέταξε λευκή πετσέτα. Πολλοι πρωτοκλασατοι παίκτες ή πήραν ελάχιστα παιχνίδια ή δεν έπαιξαν σχεδόν καθόλου. Εβαζαν παίκτες που θέλανε να δοκιμάζουν για την League One.Napoli4 έγραψε:Αφού πήγαινε τρένο η ομάδαjohn4serres έγραψε:Πάντως προέρχεται από φοβερή σεζόν
Και γεμάτη.
Δώστε του οτι θέλει.
Γιατί να τον βάλει;
Ο Μπάμπα προτιμήθηκε γιατί είναι γαμώ τα Μπακ και άξιζε να σκάσουμε την τριάρα πριν 2 χρόνια.
O Μπάμπα που θυμάμαι ήταν σχεδόν ανίκητος πίσω, ανεβοκατέβαινε διαρκώς αλλά στο δημιουργικό κομμάτι ήταν ικανός για ελάχιστα πράγματα.
-
Μέχρι τώρα:
Έφυγαν Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κούρτιτς , Ολιβέιρα , Τέιλορ , Κάργας , Ντάντας? , Κετζιόρα?
Πωλήθηκε ο Ίνγκασον κοντά 4 εκ
Ήρθε ο Εκόνγκ
Είναι κλεισμένοι οι Μπαμπά , Σαμάττα.
Συνεπώς φέτος θα παίζουμε με αριστερά μπακ Ράφα και Μπαμπά , ενώ πέρσι είχαμε μόνο τον Ράφα που άργησε να ενσωματωθεί και εναλλακτικές τους Τσαούση και Βιειρίνια. Το λες upgrade κατά τη γνώμη μου...
Χάσαμε τον Ίνγκασον έναν παίκτη δυνατό , ηγετικό , καλό στο προσωπικό μαρκάρισμα και το ψηλό παιχνίδι αλλά με αδυναμία στο χτίσιμο από πίσω. Με λιγότερα λεφτά πήραμε τον Εκόνγκ , έναν παίκτη εξίσου δυνατό , εξίσου καλό στο μαρκάρισμα και το ψηλό παιχνίδι, με ηγετικά χαρακτηριστικά , που όμως είναι εξίσου καλός και με τη μπάλα στα πόδια. Εγώ θα έλεγα στα χαρτιά είναι η ονείρωξη του σέντερ μπακ που φανταζόμαστε. Συγκρατημένα αναβαθμιστήκαμε σε χαρακτηριστικά και περιμένουμε να δούμε την επιδραστικότητα.
Στα φορ αντί του Ολιβέιρα παίρνουμε έναν παίκτη γρήγορο , καλό στο 1 με 1 , με κεφάλι , δυνατό που έχει παραστάσεις σε ψηλό επίπεδο. Σίγουρο upgrade θα έλεγα από τη μηδαμινή προσφορά του Ολιβέιρα.
Και συνεχίζουμε..
Θα προέβλεπα
2 χαφ πανωραφίσια
Πέλκα
εξτρέμ πανωραφίσιο
κεντρικό αμυντικό επένδυση
σέντερ φορ επένδυση
Δε θα απέκλεια άλλη μία πώληση και ίσως σύνολο 3 με 4 αποχωρήσεις ακόμη.
Έφυγαν Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κούρτιτς , Ολιβέιρα , Τέιλορ , Κάργας , Ντάντας? , Κετζιόρα?
Πωλήθηκε ο Ίνγκασον κοντά 4 εκ
Ήρθε ο Εκόνγκ
Είναι κλεισμένοι οι Μπαμπά , Σαμάττα.
Συνεπώς φέτος θα παίζουμε με αριστερά μπακ Ράφα και Μπαμπά , ενώ πέρσι είχαμε μόνο τον Ράφα που άργησε να ενσωματωθεί και εναλλακτικές τους Τσαούση και Βιειρίνια. Το λες upgrade κατά τη γνώμη μου...
Χάσαμε τον Ίνγκασον έναν παίκτη δυνατό , ηγετικό , καλό στο προσωπικό μαρκάρισμα και το ψηλό παιχνίδι αλλά με αδυναμία στο χτίσιμο από πίσω. Με λιγότερα λεφτά πήραμε τον Εκόνγκ , έναν παίκτη εξίσου δυνατό , εξίσου καλό στο μαρκάρισμα και το ψηλό παιχνίδι, με ηγετικά χαρακτηριστικά , που όμως είναι εξίσου καλός και με τη μπάλα στα πόδια. Εγώ θα έλεγα στα χαρτιά είναι η ονείρωξη του σέντερ μπακ που φανταζόμαστε. Συγκρατημένα αναβαθμιστήκαμε σε χαρακτηριστικά και περιμένουμε να δούμε την επιδραστικότητα.
Στα φορ αντί του Ολιβέιρα παίρνουμε έναν παίκτη γρήγορο , καλό στο 1 με 1 , με κεφάλι , δυνατό που έχει παραστάσεις σε ψηλό επίπεδο. Σίγουρο upgrade θα έλεγα από τη μηδαμινή προσφορά του Ολιβέιρα.
Και συνεχίζουμε..
Θα προέβλεπα
2 χαφ πανωραφίσια
Πέλκα
εξτρέμ πανωραφίσιο
κεντρικό αμυντικό επένδυση
σέντερ φορ επένδυση
Δε θα απέκλεια άλλη μία πώληση και ίσως σύνολο 3 με 4 αποχωρήσεις ακόμη.
-
- buffalobill4
Συμφωνώ. Ούτε όμως ο Κωνσταντελιας μπορεί να σταθεί στην τσαμπιονσιπ. Με ό,τι σημαίνει αυτό.Magpies4 έγραψε:Να λέμε την αλήθεια, Σάστρε και Ράφα Σοάρες δεν μπορούν να σταθούν στην Τσαμπιονσιπ.
- buffalobill4
Αυτό ακριβώς χαρακτηρίζει τον μπαμπά. Και εγώ αυτήν την εικόνα έχω. Δένουν τα χαρακτηριστικά του με τον Ραφα.Mīngus έγραψε:O Μπάμπα που θυμάμαι ήταν σχεδόν ανίκητος πίσω, ανεβοκατέβαινε διαρκώς αλλά στο δημιουργικό κομμάτι ήταν ικανός για ελάχιστα πράγματα.
- pirate_salonica
Σημαντικός παράγοντας: η Reading έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κοντεύει να βαρέσει διάλυση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πείτε μου καλύτερα αριστερα Μπακ από μπαμπά και Γιαννούλη τα τελευταία χρόνια;