Σωστός σε όλα!!ron-swanson έγραψε:Μα ξερεις ποιο ειναι το θεμα; Μεχρι 27/1 τους εχουμε μεσα εξω. Σιγα την ομαδα που δεν μπορεις να την κερδισεις μεσα εξω. Δεν λεω οτι ειναι ευκολο, αλλα δεν ειναι ακατορθωτο. Μας βολευει να παιζουμε και σε παιχνιδια με χωρους.Sick Bastard έγραψε:Δεν είναι αστείο, είναι θλιβερό.
Αν τα παρατήσει ο σύλλογος, εμείς δεν τα παρατάμε εδώ και 90κάτι χρόνια.
Αν αυτοι οι φουστηδοι ηταν στο -7 θα λεγανε παντου και σε ολους τους τονους οτι θα μας κερδισουν μεσα εξω και θα το φερουν στο -1. Θα πετυχαιναν, ενω ηταν στο -7, να βαλουν την πιεση σε μας. Το κανανε και το 2019 μεχρι που φαγανε το 3μπαλο στην Τουμπα. Τωρα που ειναι απο πανω περνανε το κλασσικο οτι εχουνε την καλυτερη ομαδα και δεν γυρναει. Ε κι εμεις μια ζωη μπουφοι να τα διαλυσουμε ολα μονοι μας. Ε οχι.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
- thomas Murg
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Μακάρι να βρει λύσεις ο ΠΑΟΚ.
Δεν είναι τα ματς με γαύρο που φοβίζουν, αλλά ματς όπως το σημερινό.
Από τον Αύγουστο το λέγαμε ότι ομάδα που χτίζεται με μέτριο ρόστερ και θεμέλια πάνω σε 5-3-2 , δε μπορεί να κυριαρχήσει επιθετικά. Και τα αποτελέσματα φαίνονται καιρό τωρα
Από τον Αύγουστο το λέγαμε ότι ομάδα που χτίζεται με μέτριο ρόστερ και θεμέλια πάνω σε 5-3-2 , δε μπορεί να κυριαρχήσει επιθετικά. Και τα αποτελέσματα φαίνονται καιρό τωρα
- sourmenetes
- Moderator
Δε σε πιάνω αλλά δεν πειράζει..Sick Bastard έγραψε:sourmenetes έγραψε:Το μόνο που μπορεί να γίνει τώρα είναι αυτό κατ εμέ.Sick Bastard έγραψε:Αν για σένα η κινητοποίηση είναι μεταγραφές μπάλωμα που έρχονται να γιατρέψουν έναν αχταρμά στο σχεδιασμό που κρατάει 2 σεζόν τώρα, σε όλα τα επίπεδα μέσα στον σύλλογο, πάσο. Αν δε, είναι ''το μόνο που μπορεί να γίνει'' πάσο 2 φορές.
Το να κάτσω να πάρω μολύβι και να δω τι θα κάνω για του χρόνου την ώρα που έχεις 1 γύρο και πλευ οφ, θεωρώ ότι είναι λάθος.
Ο ΠΑΟΚ πάντα αυτός ήταν και δύσκολα θ αλλάξει! Αυθόρμητος, καταστροφικός αλλά και ικανός για όλα!
Ας είχα 2 μπαλώματα σήμερα κι ας έπαιρνα το ματς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ε οκ, αν αυτός είναι πάντα ο ΠΑΟΚ, τα λέμε στη φιέστα για το 4ο πρωτάθλημα το 2051 ξερωγω
Μίλησες για τώρα!
Και. Είπα για τώρα αυτό πρέπει να γίνει.
Το τι χρειάζεται γενικά το ξέρω πολύ καλά!
- Sick Bastard
Εγώ πιστεύω ότι για κάθε τέτοιο σημερινό ματς η ομάδα θα έχει κι ένα ματς όπως με την PSV εντός.ron-swanson έγραψε:Μα ξερεις ποιο ειναι το θεμα; Μεχρι 27/1 τους εχουμε μεσα εξω. Σιγα την ομαδα που δεν μπορεις να την κερδισεις μεσα εξω. Δεν λεω οτι ειναι ευκολο, αλλα δεν ειναι ακατορθωτο. Μας βολευει να παιζουμε και σε παιχνιδια με χωρους.Sick Bastard έγραψε:Δεν είναι αστείο, είναι θλιβερό.
Αν τα παρατήσει ο σύλλογος, εμείς δεν τα παρατάμε εδώ και 90κάτι χρόνια.
Αν αυτοι οι φουστηδοι ηταν στο -7 θα λεγανε παντου και σε ολους τους τονους οτι θα μας κερδισουν μεσα εξω και θα το φερουν στο -1. Θα πετυχαιναν, ενω ηταν στο -7, να βαλουν την πιεση σε μας. Το κανανε και το 2019 μεχρι που φαγανε το 3μπαλο στην Τουμπα. Τωρα που ειναι απο πανω περνανε το κλασσικο οτι εχουνε την καλυτερη ομαδα και δεν γυρναει. Ε κι εμεις μια ζωη μπουφοι να τα διαλυσουμε ολα μονοι μας. Ε οχι.
Εννοείται πως πιστεύω ότι μπορούμε να τους πάρουμε.
Το πρωτάθλημα δεν βλέπω πως μπορούμε να πάρουμε, αν κι αυτό για μένα, τη δεδομένη χρονική στιγμή (δεν εννοώ τώρα, εννοώ απ την αρχή της σεζόν) δεν είναι το ζητούμενο.
- Sick Bastard
Αυτό που λες είναι τελείως λάθος.rainmaker έγραψε:Μακάρι να βρει λύσεις ο ΠΑΟΚ.
Δεν φταίει το σύστημα για τα δομικά προβλήματα και μια χαρά μπορείς να παίζεις με 5-3-2 (άσε που δεν παίζαμε έτσι) και να κυριαρχείς επιθετικά.
- Sick Bastard
ρε συ Σουρμε, ο ΠΑΟΚ έχει δομικό πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο, απ τη στιγμή που έφυγε ο Λουτσε και μετά.
Αν η λύση, για τώρα, είναι οι μεταγραφές, ούτε φτάνει, ούτε τίποτα, πάλι την ουρά μας θα κυνηγάμε το καλοκαίρι.
Αν η λύση, για τώρα, είναι οι μεταγραφές, ούτε φτάνει, ούτε τίποτα, πάλι την ουρά μας θα κυνηγάμε το καλοκαίρι.
- sourmenetes
- Moderator
Σου είπα αυτό το ξέρω πολύ καλά.
- Sick Bastard
Δεν κατάλαβα, τι ξέρεις πολύ καλά, ότι θα γίνουν μεταγραφές;
Είναι κάποιος που δεν το ξέρει;
Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο.
Είναι κάποιος που δεν το ξέρει;
Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο.
ΛάθοςSick Bastard έγραψε:ρε συ Σουρμε, ο ΠΑΟΚ έχει δομικό πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο, απ τη στιγμή που έφυγε ο Λουτσε και μετά.
Ο ΠΑΟΚ έχει δομικό πρόβλημα όλες τις χρονιές του Ιβάν εκτός από τη χρονιά του αήττητου
- sourmenetes
- Moderator
Άλλο εννοώ..
Εαν ειχαμε εναν Πριγιοβιτς μπροστα,τωρα θα καναμε αλλη συζητηση...
Αυτη ειναι και η διαφορα με τους σιχαμενους...περα απο τα εξωαγωνιστικα.
Αυτη ειναι και η διαφορα με τους σιχαμενους...περα απο τα εξωαγωνιστικα.
Δυστυχως δεν ειναι μονο ο Πριγιοβιτς.Ο γαυρος μπορει να μην ειναι κατι το ιδιαιτερο σαν ομαδα αλλα ειναι κανονικη ομαδα.Εχει κανονικο φορ,κανονικο 6ρι,κανονικο επιτελικο,γενικα φυσιολογικα δομημενη ομαδα.Εμεις εχουμε μια σειρα καλων ποδοσφαιριστων χωρις ομως αυτοι να συνδεονται απαραιτητα σε χαρακτηριστικα μεταξυ τους.
Δεν ξέρω τι θεωρητικά μπορείς να κάνειςSick Bastard έγραψε:Αυτό που λες είναι τελείως λάθος.rainmaker έγραψε:Μακάρι να βρει λύσεις ο ΠΑΟΚ.
Δεν φταίει το σύστημα για τα δομικά προβλήματα και μια χαρά μπορείς να παίζεις με 5-3-2 (άσε που δεν παίζαμε έτσι) και να κυριαρχείς επιθετικά.
Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζοντας ΑΥΤΟ το 532 επίθεση δεν έμαθε να κάνει.
Αντεπιθέσεις έμαθε σε ανοιχτές αμυνες
- Sick Bastard
Αυτό ακριβώς σε σχέση με τον γαύρο.joshua έγραψε:Δυστυχως δεν ειναι μονο ο Πριγιοβιτς.Ο γαυρος μπορει να μην ειναι κατι το ιδιαιτερο σαν ομαδα αλλα ειναι κανονικη ομαδα.Εχει κανονικο φορ,κανονικο 6ρι,κανονικο επιτελικο,γενικα φυσιολογικα δομημενη ομαδα.Εμεις εχουμε μια σειρα καλων ποδοσφαιριστων χωρις ομως αυτοι να συνδεονται απαραιτητα σε χαρακτηριστικα μεταξυ τους.
- Sick Bastard
Θες να το πούμε ότι το μασκάρεψε για δύο χρονιές; Ας το πούμε.sn0ufel4 έγραψε:ΛάθοςSick Bastard έγραψε:ρε συ Σουρμε, ο ΠΑΟΚ έχει δομικό πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο, απ τη στιγμή που έφυγε ο Λουτσε και μετά.
Ο ΠΑΟΚ έχει δομικό πρόβλημα όλες τις χρονιές του Ιβάν εκτός από τη χρονιά του αήττητου
Απ τη χρονιά του αήττητου όμως, έκανε σχεδόν ότι μπορούσε για να το επαναφέρει.