Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από shark4 »

Λεει ο απατημενος συζυγος στην "κυρια" του...

- Μωρη κ@ριολα οταν σου ζητησα να εισαι πιστη , δεν εννουσα να κανεις τον σταυρο σου πριν πας με τον γκομενο ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Φοβερός και τρομερός μηχανόβιος-καμικάζι-κλπ-κλπ μόλις αγόρασε το καινούριο "εργαλείο", μια γυαλιστερή R1.....
Η πρώτη λογική σκέψη είναι να πεταχτεί βρε αδερφέ για ένα καφέ εδώ δίπλα, στην Θεσσαλονίκη. Mε τέτοιο εργαλείο, σου λέει ο άνθρωπος, τι είναι 500 χιλιόμετρα... Κρανάκι, μπουφανάκι, γαντάκι, καβάλα στο εργαλείο και βουρ στην εθνική.
Εκεί που πήγαινε λοιπόν σκέφτεται ότι είναι ευκαιρία να δει τι τραγούδι λαλάει το μηχάνημα. 150...200...250, ο τύπος είναι στη απόλυτη νιρβάνα και ΜΠΑΜ! ένα σπουργιτάκι καρφώνεται στο κράνος! Πανικός, φρένα και σταμάτημα στην άκρη του δρόμου. Όχι ρε γαμώτο, πάει το καημένο, τι μου 'φταιξε το δύσμοιρο κλπ κλπ.... αλλά ως εκ θαύματος το σπουργιτάκι είναι ακόμα ζωντανό (σε τι κατάσταση είναι, άστο καλύτερα...).
Μετά από 2 λεπτά βρίσκεται στο ιατρείο του κοντινότερου κτηνίατρου. Εγχείρηση, οξυγόνο, νυστέρια, μέχρι που βγαίνει ο γιατρός από το χειρουργείο μετά από 3 ώρες και του το παραδίδει στα χέρια μπανταρισμένο. "Μεγάλε, τύχη βουνό, το σώσαμε το καημένο. Τράβα τώρα σπίτι σου και κοίτα να το περιποιηθείς. Βάλτο σε ένα κλουβί με φρέσκο νερό και κανναβούρι και περίμενε να συνέλθει"
Βουρ στο σπίτι ο γκαζοφονιάς, βάζει το πουλάκι σε ένα κλουβί με νερό και κανναβούρι και περιμένει... Οι μέρες περνάνε... Μετά από λίγες μέρες, το σπουργιτάκι αρχίζει να συνέρχεται. Ανοίγει το δεξί μάτι και βλέπει τα κάγκελα του κλουβιού. Κλείνει το δεξί μάτι. Ανοίγει το άλλο μάτι, ξαναβλέπει κάγκελα και από την αριστερή πλευρά. Κλείνει και το αριστερό μάτι. Ανοίγει και τα δύο μάτια μαζί και βλέπει γύρω-γύρω κάγκελα και λέει:
"Όχι ρε πούστη μου, το σκότωσα το παλικάρι...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ωραίο!
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εμείς στο σπίτι μας ήμασταν πολύ φτωχοί! Την πρωτoχρονιά αν δεν ξυπνούσαμε με καύλες δεν είχαμε με τίποτα να παίξουμε!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μου έστελνε η δικιά μου γυμνές φωτογραφίες της. Εντάξει γούσταρα, σε κάποια φάση όμως λέω, για στάσου ρε φίλε, ποιος τις τραβάει;;;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Γυρίζοντας ανάποδα το πληκτρολόγιο ανακάλυψα ότι κρατάει αρχείο με τα φαγητά που έφαγα τον τελευταίο μήνα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν είναι φοβερό το χιούμορ μου;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Έχω πατήσει τόσες φορές την «αναβολή αφύπνισης» στο ξυπνητήρι του κινητού που στο τέλος θα εμφανίσει μήνυμα που θα λέει «γάμησέ το φιλαράκι, κοιμήσου».
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν είναι ότι έχω καιρό να γκομενίσω, απλά μου έγραψε χθες μια σε μήνυμα «babe» και εγώ κατάλαβα «μπάμπη».
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Γράφω ανέκδοτα μέχρι να ανακοινωθεί ο προπονητής...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Άσε μας μωρή, που θα με πεις εμένα ανώμαλo και ότι σε παρακολουθώ με κιάλια. Πήγαινε πρώτα πάρε αφρόλουτρο που σου έχει τελειώσει εδώ και 3 μέρες και μετά να μιλάς…
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Στο σχολείο ο δάσκαλος ζήτησε μια σύντομη έκθεση από τους μαθητές με θέμα "Θρησκεία, Σεξουαλικότητα, Μυστήριο".
Η ξανθιά της τάξης έγραψε: Θεέ μου, είμαι έγκυος, και δεν ξέρω από ποιόν!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κι ένα αγαπημένο "κουφό" απ τα παιδικά μας χρόνια (απο τον τοτε ραδιοπειρατή ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ αν θυμάμαι καλά)

Είναι τρία άλογα,τρείς φίλοι ο Τζακ ,ο Τζόν και η Ντόλυ και ζούν στο γκράν Κάνυον.Όπως καθόταν μια μέρα πάνω απ το γκρεμό και ατένιζαν το ηλιοβασίλεμα ,ο Τζάκ που γουστάρει πολύ την Ντόλυ, της τα ρίχνει μολις ο Τζόν απομακρύνθηκε λιγο.
-Ντολίτσα είσαι να κάνουμε κατάσταση είμαι φούλ ερωτευμένος και "Πεθαίνω για σένα" που λέει κι ο Μαχαιρίτσας.
-Ισα μωρε αλογομούρη που θα μου τη πέσεις κιόλας τον κόβει ξερά η Ντόλη.Ποιός νομίζεις οτι είσαι?Εξάλου εγω αγαπάω τρελά τον Τζόν.
-Ντολίτσα αν δε γίνουμε ζευγάρι η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα και θα πέσω να σκοτωθώ απαντάει ο Τζακ.
-Κάνε ότι γουστάρεις.Δε μου καίγεται καρφί του απανταει.
Ο Τζάκ παίρνει φόρα και βουτάει στο γκρεμό.:
Φφφφφσ ΜΠΟΥΜ (ηχητικό εφέ) οπου σκάει με κρότο στον πατο του φαραγγιού.
Εντρομος έρχεται ο Τζόν και ρωτάει τι έγινε.
-Να μωρε ο κακάσχημος με γούσταρε αλλα τον έγραψα .Του πα οτι εγω γουστάρω τρελά εσένα κι αυτός ο βλάκας πήδηξε λεει η Ντόλυ
-Πήδηξε ?Ο έρωτας της ζωής μου σκοτώθηκε ? Τζακ,τζακ έρχομαι να σε βρώ αγάπη μου λέει ο gay Τζόν και πηδάει κι αυτός στο γκρεμό χαριτωμένα:
Φφφφφσ ΜΠΟΥΜ και σκάει με κρότο στον πατο του φαραγγιού.
Η Ντόλυ μένει για λίγο "παγωτό" αδυνατώντας να καταλάβει το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα.Μόλις συνέρχεται, οδηγημένη απ τις τύψεις ,μιας και έγινε η αιτία να σκοτωθούν οι δύο φίλοι της βουτάει κι αυτή στο κενό:
Φφφφφσ ΜΠΟΥΜ.
Και τότε απ το βάθος του φαραγγιού ακούγεται μια φωνή:
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ Μ@ΛΑΚΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΩ?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δώνης και καριέρα στο εξωτερικό...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δώνης και καριέρα πετυχημένη... :lol:
Κλειδωμένο