Ανέκδοτα
- ΑποστόληςΑ
Re: Ανέκδοτα
Γυρίζοντας ανάποδα το πληκτρολόγιο ανακάλυψα ότι κρατάει αρχείο με τα φαγητά που έφαγα τον τελευταίο μήνα.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Έχω πατήσει τόσες φορές την «αναβολή αφύπνισης» στο ξυπνητήρι του κινητού που στο τέλος θα εμφανίσει μήνυμα που θα λέει «γάμησέ το φιλαράκι, κοιμήσου».
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι ότι έχω καιρό να γκομενίσω, απλά μου έγραψε χθες μια σε μήνυμα «babe» και εγώ κατάλαβα «μπάμπη».
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Άσε μας μωρή, που θα με πεις εμένα ανώμαλo και ότι σε παρακολουθώ με κιάλια. Πήγαινε πρώτα πάρε αφρόλουτρο που σου έχει τελειώσει εδώ και 3 μέρες και μετά να μιλάς…
Στο σχολείο ο δάσκαλος ζήτησε μια σύντομη έκθεση από τους μαθητές με θέμα "Θρησκεία, Σεξουαλικότητα, Μυστήριο".
Η ξανθιά της τάξης έγραψε: Θεέ μου, είμαι έγκυος, και δεν ξέρω από ποιόν!
Η ξανθιά της τάξης έγραψε: Θεέ μου, είμαι έγκυος, και δεν ξέρω από ποιόν!
- kataramenos5
Κι ένα αγαπημένο "κουφό" απ τα παιδικά μας χρόνια (απο τον τοτε ραδιοπειρατή ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ αν θυμάμαι καλά)
Είναι τρία άλογα,τρείς φίλοι ο Τζακ ,ο Τζόν και η Ντόλυ και ζούν στο γκράν Κάνυον.Όπως καθόταν μια μέρα πάνω απ το γκρεμό και ατένιζαν το ηλιοβασίλεμα ,ο Τζάκ που γουστάρει πολύ την Ντόλυ, της τα ρίχνει μολις ο Τζόν απομακρύνθηκε λιγο.
-Ντολίτσα είσαι να κάνουμε κατάσταση είμαι φούλ ερωτευμένος και "Πεθαίνω για σένα" που λέει κι ο Μαχαιρίτσας.
-Ισα μωρε αλογομούρη που θα μου τη πέσεις κιόλας τον κόβει ξερά η Ντόλη.Ποιός νομίζεις οτι είσαι?Εξάλου εγω αγαπάω τρελά τον Τζόν.
-Ντολίτσα αν δε γίνουμε ζευγάρι η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα και θα πέσω να σκοτωθώ απαντάει ο Τζακ.
-Κάνε ότι γουστάρεις.Δε μου καίγεται καρφί του απανταει.
Ο Τζάκ παίρνει φόρα και βουτάει στο γκρεμό.:
Φφφφφσ ΜΠΟΥΜ (ηχητικό εφέ) οπου σκάει με κρότο στον πατο του φαραγγιού.
Εντρομος έρχεται ο Τζόν και ρωτάει τι έγινε.
-Να μωρε ο κακάσχημος με γούσταρε αλλα τον έγραψα .Του πα οτι εγω γουστάρω τρελά εσένα κι αυτός ο βλάκας πήδηξε λεει η Ντόλυ
-Πήδηξε ?Ο έρωτας της ζωής μου σκοτώθηκε ? Τζακ,τζακ έρχομαι να σε βρώ αγάπη μου λέει ο gay Τζόν και πηδάει κι αυτός στο γκρεμό χαριτωμένα:
Φφφφφσ ΜΠΟΥΜ και σκάει με κρότο στον πατο του φαραγγιού.
Η Ντόλυ μένει για λίγο "παγωτό" αδυνατώντας να καταλάβει το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα.Μόλις συνέρχεται, οδηγημένη απ τις τύψεις ,μιας και έγινε η αιτία να σκοτωθούν οι δύο φίλοι της βουτάει κι αυτή στο κενό:
Φφφφφσ ΜΠΟΥΜ.
Και τότε απ το βάθος του φαραγγιού ακούγεται μια φωνή:
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ Μ@ΛΑΚΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΩ?
Είναι τρία άλογα,τρείς φίλοι ο Τζακ ,ο Τζόν και η Ντόλυ και ζούν στο γκράν Κάνυον.Όπως καθόταν μια μέρα πάνω απ το γκρεμό και ατένιζαν το ηλιοβασίλεμα ,ο Τζάκ που γουστάρει πολύ την Ντόλυ, της τα ρίχνει μολις ο Τζόν απομακρύνθηκε λιγο.
-Ντολίτσα είσαι να κάνουμε κατάσταση είμαι φούλ ερωτευμένος και "Πεθαίνω για σένα" που λέει κι ο Μαχαιρίτσας.
-Ισα μωρε αλογομούρη που θα μου τη πέσεις κιόλας τον κόβει ξερά η Ντόλη.Ποιός νομίζεις οτι είσαι?Εξάλου εγω αγαπάω τρελά τον Τζόν.
-Ντολίτσα αν δε γίνουμε ζευγάρι η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα και θα πέσω να σκοτωθώ απαντάει ο Τζακ.
-Κάνε ότι γουστάρεις.Δε μου καίγεται καρφί του απανταει.
Ο Τζάκ παίρνει φόρα και βουτάει στο γκρεμό.:
Φφφφφσ ΜΠΟΥΜ (ηχητικό εφέ) οπου σκάει με κρότο στον πατο του φαραγγιού.
Εντρομος έρχεται ο Τζόν και ρωτάει τι έγινε.
-Να μωρε ο κακάσχημος με γούσταρε αλλα τον έγραψα .Του πα οτι εγω γουστάρω τρελά εσένα κι αυτός ο βλάκας πήδηξε λεει η Ντόλυ
-Πήδηξε ?Ο έρωτας της ζωής μου σκοτώθηκε ? Τζακ,τζακ έρχομαι να σε βρώ αγάπη μου λέει ο gay Τζόν και πηδάει κι αυτός στο γκρεμό χαριτωμένα:
Φφφφφσ ΜΠΟΥΜ και σκάει με κρότο στον πατο του φαραγγιού.
Η Ντόλυ μένει για λίγο "παγωτό" αδυνατώντας να καταλάβει το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα.Μόλις συνέρχεται, οδηγημένη απ τις τύψεις ,μιας και έγινε η αιτία να σκοτωθούν οι δύο φίλοι της βουτάει κι αυτή στο κενό:
Φφφφφσ ΜΠΟΥΜ.
Και τότε απ το βάθος του φαραγγιού ακούγεται μια φωνή:
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ Μ@ΛΑΚΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΩ?
-
Μπαρκαρούτσος
Ήταν ο Γιωρίκας και ο Καραμήτρος στον στρατό. Ε μια μέρα ο διοικητής φωνάζει τον Γιωρίκα .
- Γιωρίκα πέθανε ο πατέρας του Καραμήτρου .Θέλω να του το πεις με τρόπο ώστε να μην πάθει κάτι το παιδί.
Πάει ο Γιωρίκας και λέει : "Καραμήτρο πέθανε ο πατέρας σου."
Λυποθυμάει ο Καραμήτρος .
Μετά από ένα μήνα ξανά φωνάζει ο διοικητής τον Γιωρίκα και του λέει :
- Γιωρίκα πέθανε ο αδερφός του Καραμήτρου και θέλω να του το πεις με τρόπο ώστε να μην πάθει κάτι το παιδί.
Πάει ο Γιωρίκας και φωνάζει:
- ΛΟOOΧΟΣ , ΠΡΟΣΧΗ . ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ. (λυποθυμάει πάλι ο Kαραμήτρος)
Μετά από 1 μήνα ξανά λέει ο διοικητής στoν Γιωρίκα :
- Γιωρίκα πέθανε η μητέρα του Καραμήτρου. Να του το πεις με τρόπο ώστε να μην πάθει κάτι το παιδί όπως τις άλλες φορές. Πάει ο Γιωρίκας και φωνάζει :
- ΛΟOOΧΟΣ ΠΡΟΣΧΗ . ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ .
Ε , πανε ολοι ενα βημα μπροστα και φωναζει ο Γιωρικας.
- Που πάάάς βρε Καραμήτρο ... ?

- Γιωρίκα πέθανε ο πατέρας του Καραμήτρου .Θέλω να του το πεις με τρόπο ώστε να μην πάθει κάτι το παιδί.
Πάει ο Γιωρίκας και λέει : "Καραμήτρο πέθανε ο πατέρας σου."
Λυποθυμάει ο Καραμήτρος .
Μετά από ένα μήνα ξανά φωνάζει ο διοικητής τον Γιωρίκα και του λέει :
- Γιωρίκα πέθανε ο αδερφός του Καραμήτρου και θέλω να του το πεις με τρόπο ώστε να μην πάθει κάτι το παιδί.
Πάει ο Γιωρίκας και φωνάζει:
- ΛΟOOΧΟΣ , ΠΡΟΣΧΗ . ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ. (λυποθυμάει πάλι ο Kαραμήτρος)
Μετά από 1 μήνα ξανά λέει ο διοικητής στoν Γιωρίκα :
- Γιωρίκα πέθανε η μητέρα του Καραμήτρου. Να του το πεις με τρόπο ώστε να μην πάθει κάτι το παιδί όπως τις άλλες φορές. Πάει ο Γιωρίκας και φωνάζει :
- ΛΟOOΧΟΣ ΠΡΟΣΧΗ . ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ .
Ε , πανε ολοι ενα βημα μπροστα και φωναζει ο Γιωρικας.
- Που πάάάς βρε Καραμήτρο ... ?
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχω πατήσει τόσες φορές την «αναβολή αφύπνισης» στο ξυπνητήρι του κινητού που στο τέλος θα εμφανίσει μήνυμα που θα λέει «γάμησέ το φιλαράκι, κοιμήσου».
Ηλικιωμένος κύριος στο γυμναστήριο ρωτάει τον γυμναστή:
-Ποιο μηχάνημα να χρησιμοποιήσω για να εντυπωσιάσω εκείνη την μικρούλα;
-Το ΑΤΜ

-Ποιο μηχάνημα να χρησιμοποιήσω για να εντυπωσιάσω εκείνη την μικρούλα;
-Το ΑΤΜ