Δεν τα θυμάσαι καλά.Parolos έγραψε:Ωραία πάντα θα έρχεται ο Πάμπλο στη συζήτηση. Αυτό θα έχουμε τώρα?JohnDag έγραψε:Βεβαια τον Γενάρη του 2021 με προπονητή τον Γκαρσία ο ΠΑΟΚ πήγε και πήρε αριστερό μπακ παρότι το καλοκαίρι είχε σκάσει 1Μ για να φέρει τον Περειρα ως μεγάλο ταλέντο.Parolos έγραψε:Ζιφκοβιτς, Ναρει, Μπισεσβαρ, Καντουρι, Κουαλιατα, Ρικάρντο, Φελίπε, Ντελιας.
Για 35 ματσάκια.
Επίσης, θεωρείτε ότι αν βρίσκαμε να πουλήσουμε Μουργκ Ζαμπα δε θα παιρναμε έναν ακόμη? Δε νομίζω να διαφωνεί κανένας.
Και ενώ είχε ήδη τον Βιερινια στα 34 όχι στα 36.
Επίσης στην επίθεση ενώ είχε ήδη Σφιντερσκι πήγε και έφερε τον Κρεμντσικ καθώς τα 3Μ που είχε σκάσει το καλοκαίρι για τον Τσολακ δεν έπιασαν τόπο.
Δεν θυμάμαι (ειλικρινής απορία) αν και κείνο το χειμώνα έλεγες τα ίδια.
Δηλαδή, μην παίρνετε Μπαμπά και Κρεμντσικ παρότι ο προπονητής ζητάει παιχτες καθώς έγιναν λάθος επιλογές το καλοκαίρι και ξοδέψαμε 4Μ χωρίς λόγο.
Αν έλεγες τα ίδια ΟΚ, είσαι ακριβοδίκαιος και κράτας την ίδια γραμμή για όλους είτε λέγονται Γκαρσία είτε Λουτσεσκου άρα πες ότι δεν έγραψα καν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλήθεια συγκρίνεις τις μεταγραφές του Κρμεντσικ, Μπαμπά δανεικών και το χαμπίμπι?
Και οι 3 μαζί 1μύριο και κάτι, ενώ για να έρθουν φύγανε Τσόλακ, Μπισεσβαρ, ενώ πουλήθηκε και ο Γιαννούλης. Αυτό βέβαια εντέχνως το ξεχνάς, όπως ξεχνάς οτι λόγω Περέιρα κοντέψαμε να χάσουμε από το χαρτί που δεν μπορούσε να σταθεί.
Ένα χαφ χρειαζόμασταν τότε επίσης και δεν ήρθε.
Εσύ πόσο δίκαιος είσαι Τζον που τότε με χαφ Τσιγγάρα, Ντάγκλας, Σβαμπ, από μπροστά χαμπίμπι και ένα φορ που παίζει πλέον στην ινδονησία έλεγες είμαστε υπερπλήρεις και χτυπάμε πρωτάθλημα δηλαδή?
Και τώρα με 30 παίχτες έχουμε ελλείψεις ενώ οι μεσοεπιθετικοί που έχουμε τους κάνεις μπιριμπάκια άμα θες.
Πέρσυ ήρθαν Μιτριτα και Σιντκλευ επιλογές προπονητή (2Μ και οι δυο). Τί ακριβώς συγκρίνεις μπάτζετ FFP με τώρα?
Για να είσαι λοιπόν δίκαιως πες πότε ο Ιβάν έριξε άλλη φορά 9Μυρια, ολογράφως ΕΝΝΕΑ, σε αγορές παιχτών.
Που μου συγκρίνεις τον 3 χρόνια απουσίας Μπαμπά και το φορ Ινδονησίας και το χαμπίμπι με 9Μ μεταγραφές.
Εν πάση περιπτώση η ομάδα πήρε κύπελλο και βγήκε 2η. Που έχεις κολλήσει ακριβώς?
Το αν είμαι δίκαιος ή όχι εγώ δεν είναι το θέμα μας, πήγαινε να δεις πέρσυ που έκραζα για τις μεταγραφές να μου πεις ποιος ειναι και ποιος όχι.
Εγω δεν είπα ποτέ ότι ήμασταν υπερπλήρεις τότε και ότι έπρεπε να χτυπήσουμε πρωτάθλημα.
Έλεγα ότι με το ροστερ που έχουμε πρέπει να βγούμε 2οι.
Όπως και εν τέλη βγήκαμε και μπράβο στον Γκαρσία. Πέτυχε το αυτονόητο.
Το κύπελλο ήταν τεράστια μαγκιά του και πήρε τα συγχαρητήρια που του αναλογούσαν και ως προς αυτό.
Πάμε λίγο στα βασικά.
Τις μεταγραφές δεν τις κάνει ο προπονητής. Ο προπονητής ζητάει χαρακτηριστικά και ο ΤΔ φέρνει ανάλογα με το μπάτζετ και αυτά που ζητάει ο προπονητής.
Όσο για τα 9Μ που ξοδεύτηκαν το ποσό μοιάζει αστείο μπροστά στα 30Μ από πωλήσεις και 25Μ από Ευρώπη που λάβαμε ως έσοδα τα 2 τελευταία χρόνια.
Με το μισθολογικο μπάτζετ παράλληλα να έχει πέσει φέτος στα 12-13Μ ενώ την χρονιά του Γκαρσία ήταν στα 20Μ.
Αυτά και τέρμα με την παρελθοντολογια.
Η ομάδα χρειάζεται ποιότητα μεσοεπιθετικα. Αν δεν θέλουν να φέρουν, ας μην φέρουν.
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ποιοτικά υπάρχει ξεκάθαρο κενό τόσο στο 10 όσο και στο αριστερό εξτρεμ σε αυτή την φάση.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk