Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από JohnDag »

Parolos έγραψε:
JohnDag έγραψε:
Parolos έγραψε:Ζιφκοβιτς, Ναρει, Μπισεσβαρ, Καντουρι, Κουαλιατα, Ρικάρντο, Φελίπε, Ντελιας.

Για 35 ματσάκια.

Επίσης, θεωρείτε ότι αν βρίσκαμε να πουλήσουμε Μουργκ Ζαμπα δε θα παιρναμε έναν ακόμη? Δε νομίζω να διαφωνεί κανένας.
Βεβαια τον Γενάρη του 2021 με προπονητή τον Γκαρσία ο ΠΑΟΚ πήγε και πήρε αριστερό μπακ παρότι το καλοκαίρι είχε σκάσει 1Μ για να φέρει τον Περειρα ως μεγάλο ταλέντο.

Και ενώ είχε ήδη τον Βιερινια στα 34 όχι στα 36.

Επίσης στην επίθεση ενώ είχε ήδη Σφιντερσκι πήγε και έφερε τον Κρεμντσικ καθώς τα 3Μ που είχε σκάσει το καλοκαίρι για τον Τσολακ δεν έπιασαν τόπο.

Δεν θυμάμαι (ειλικρινής απορία) αν και κείνο το χειμώνα έλεγες τα ίδια.

Δηλαδή, μην παίρνετε Μπαμπά και Κρεμντσικ παρότι ο προπονητής ζητάει παιχτες καθώς έγιναν λάθος επιλογές το καλοκαίρι και ξοδέψαμε 4Μ χωρίς λόγο.

Αν έλεγες τα ίδια ΟΚ, είσαι ακριβοδίκαιος και κράτας την ίδια γραμμή για όλους είτε λέγονται Γκαρσία είτε Λουτσεσκου άρα πες ότι δεν έγραψα καν.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία πάντα θα έρχεται ο Πάμπλο στη συζήτηση. Αυτό θα έχουμε τώρα?

Αλήθεια συγκρίνεις τις μεταγραφές του Κρμεντσικ, Μπαμπά δανεικών και το χαμπίμπι?
Και οι 3 μαζί 1μύριο και κάτι, ενώ για να έρθουν φύγανε Τσόλακ, Μπισεσβαρ, ενώ πουλήθηκε και ο Γιαννούλης. Αυτό βέβαια εντέχνως το ξεχνάς, όπως ξεχνάς οτι λόγω Περέιρα κοντέψαμε να χάσουμε από το χαρτί που δεν μπορούσε να σταθεί.
Ένα χαφ χρειαζόμασταν τότε επίσης και δεν ήρθε.

Εσύ πόσο δίκαιος είσαι Τζον που τότε με χαφ Τσιγγάρα, Ντάγκλας, Σβαμπ, από μπροστά χαμπίμπι και ένα φορ που παίζει πλέον στην ινδονησία έλεγες είμαστε υπερπλήρεις και χτυπάμε πρωτάθλημα δηλαδή?

Και τώρα με 30 παίχτες έχουμε ελλείψεις ενώ οι μεσοεπιθετικοί που έχουμε τους κάνεις μπιριμπάκια άμα θες.

Πέρσυ ήρθαν Μιτριτα και Σιντκλευ επιλογές προπονητή (2Μ και οι δυο). Τί ακριβώς συγκρίνεις μπάτζετ FFP με τώρα?

Για να είσαι λοιπόν δίκαιως πες πότε ο Ιβάν έριξε άλλη φορά 9Μυρια, ολογράφως ΕΝΝΕΑ, σε αγορές παιχτών.
Που μου συγκρίνεις τον 3 χρόνια απουσίας Μπαμπά και το φορ Ινδονησίας και το χαμπίμπι με 9Μ μεταγραφές.

Εν πάση περιπτώση η ομάδα πήρε κύπελλο και βγήκε 2η. Που έχεις κολλήσει ακριβώς?

Το αν είμαι δίκαιος ή όχι εγώ δεν είναι το θέμα μας, πήγαινε να δεις πέρσυ που έκραζα για τις μεταγραφές να μου πεις ποιος ειναι και ποιος όχι.
Δεν τα θυμάσαι καλά.

Εγω δεν είπα ποτέ ότι ήμασταν υπερπλήρεις τότε και ότι έπρεπε να χτυπήσουμε πρωτάθλημα.

Έλεγα ότι με το ροστερ που έχουμε πρέπει να βγούμε 2οι.

Όπως και εν τέλη βγήκαμε και μπράβο στον Γκαρσία. Πέτυχε το αυτονόητο.

Το κύπελλο ήταν τεράστια μαγκιά του και πήρε τα συγχαρητήρια που του αναλογούσαν και ως προς αυτό.

Πάμε λίγο στα βασικά.

Τις μεταγραφές δεν τις κάνει ο προπονητής. Ο προπονητής ζητάει χαρακτηριστικά και ο ΤΔ φέρνει ανάλογα με το μπάτζετ και αυτά που ζητάει ο προπονητής.

Όσο για τα 9Μ που ξοδεύτηκαν το ποσό μοιάζει αστείο μπροστά στα 30Μ από πωλήσεις και 25Μ από Ευρώπη που λάβαμε ως έσοδα τα 2 τελευταία χρόνια.

Με το μισθολογικο μπάτζετ παράλληλα να έχει πέσει φέτος στα 12-13Μ ενώ την χρονιά του Γκαρσία ήταν στα 20Μ.

Αυτά και τέρμα με την παρελθοντολογια.

Η ομάδα χρειάζεται ποιότητα μεσοεπιθετικα. Αν δεν θέλουν να φέρουν, ας μην φέρουν.

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ποιοτικά υπάρχει ξεκάθαρο κενό τόσο στο 10 όσο και στο αριστερό εξτρεμ σε αυτή την φάση.

Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τα βασικά απλά τα λες λάθος Τζον.

Το μπάτζετ δεν είναι 12Μ. Είναι κοντά στα 20Μ.

Τα έσοδα όσα και να είναι τα 9Μ που έπεσαν δεν έχουν ξαναπέσει ως ποσό.

Βέβαια για τα έσοδα δεν υπολογίζεις ούτε τη χρονιά που μείναμε χωρίς τηλεοπτικό, ούτε τη χρονιά χωρίς διαρκείας και εισιτήρια, ούτε φέτος ότι μείναμε χωρίς Ευρώπη.

Στο δια ταύτα δώστε ένα ελεύθερο δεκάρι που θα μας έκανε τη διαφορά. Αφού δε δίνει αυτό το πολυπόθητο μύριο που θα μας κάνει φαβορί. Ποιος παίχτης θα μας ταίριαζε.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

15 μέρες αποτοξίνωση λόγω διακοπών και μπαίνω και ζω τη μερα της μαρμοτας.
Μέχρι 12 η ώρα στις 15 του μήνα μεταγραφή θα περιμένετε.
Ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα. Ειδικά αν πάρουμε και τη γειτονιά και η ομάδα συνεχίσει να δένει.
Έχεις Κουαλιατα, Ρικάρντο και Ντελια να ανεβάζουν στροφές. Δηλαδή πόσους ακόμα;
Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι η μεταγραφή του περίφημου εκατομμυρίου ( που το ποσό είναι γελοίο για ποδοσφαιρικά δεδομένα) θα κάνει διαφορά;
Παίκτης στοίχημα όπως αρεσκομαστε να λέμε θα είναι πάλι.

Μακριά από παίκτη του Βόλου. Φτάνει. Όχι άλλους φιλομενους και κουτσιανικουληδες.

Αν ο Λουτσεσκου δεν συμφωνεί με το project η λύση είναι μία και την ξέρει. Όλα τα άλλα είναι δημοσχετιστικα κόλπα για να έχει τον ποπό του καλυμμένο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οχι αλλους φιλομενους,μονο ρικαρντους...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Δεν ειναι θεμα αληθειας η ψεμματος,θεμα υπερβολικης εμπλοκης στα της ομαδας εκ μερους Ιβαν ,εγω πιστευω οτι ειναι, χωρις μαλιστα ποδοσφαιρικα κριτηρια...Οκ κατανοητο εως ενος βαθμου να στραβωνει αν βλεπει μεταγραφες να μην πετυχαινουν, αλλα αυτο συμβαινει σε ολες τις ομαδες.Οπως πηρες 20 μυρια απο δυο παικτες ακαδημιων,ετσι μπορει και να μην σου βγει ενας Μουργκ.Επιπλεον δεν ειναι οτι ζητησε κανεις καμια 10ρια παικτες,ετσι ωστε να ακυρωθει ολο το υπαρχον ροστερ.ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ζηταει ο προπονητης,ειναι πραγματικα παρανοικο να το αρνειται,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ,ισχυει οτι αυτος τη μπλοκαρει.
Εγω θεωρω πως ο Ιβαν τα χει ξεκαθαρα με τον Λουτσεσκου.
Σου λεει, μου το παιζεις μαγκας οτι εισαι προπονηταρα κλπ. Κοψε τον κωλο σου και βγαλε αποτελεσμα μ αυτους π σ φερνω και με το πλανο που εφαρμοζω. Δεν θα ξοδεψω ενα σκασμο λεφτα για να κανεις το κομματι σου.
Οποτε αν ο Λουτσεσκου τα καταφερει φετος μ αυτους, του χρονου παιζει να δουμε και καλυτερες κινησεις ως επιβραβευση. Αλλιως βλεπω τον Λουτσεσκου να χαιρεταει πριν την μεταγραφικη του Γεναρη.
Ειμαι πεπεισμένος οτι τα χει παρει ο Ιβαν με τον αποκλεισμό απο τους Βουλγαρους και δεν θα μπει στο τρυπακι ενισχυσης του προπονητη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

E αυτο ειναι ΛΑΘΟΣ , Λ-Α-Θ-Ο-Σ...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πάντως αν Κουαλιατα κ Ρικαρντο δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε γιατί δεν πάνε δανεικοί σε καμία Εστορίλ πραια ή σεγκουντα να πάρουν παιχνίδια κλπ; Κ ο προπονητής ίσως χρειάζεται να την ψάξει κάπως αλλιώς, από το ιδανικό δεκαρι μέχρι Αγκουστο που βάζει τι να πω;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

NikLiverpool έγραψε:15 μέρες αποτοξίνωση λόγω διακοπών και μπαίνω και ζω τη μερα της μαρμοτας.
Μέχρι 12 η ώρα στις 15 του μήνα μεταγραφή θα περιμένετε.
Ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα. Ειδικά αν πάρουμε και τη γειτονιά και η ομάδα συνεχίσει να δένει.
Έχεις Κουαλιατα, Ρικάρντο και Ντελια να ανεβάζουν στροφές. Δηλαδή πόσους ακόμα;
Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι η μεταγραφή του περίφημου εκατομμυρίου ( που το ποσό είναι γελοίο για ποδοσφαιρικά δεδομένα) θα κάνει διαφορά;
Παίκτης στοίχημα όπως αρεσκομαστε να λέμε θα είναι πάλι.

Μακριά από παίκτη του Βόλου. Φτάνει. Όχι άλλους φιλομενους και κουτσιανικουληδες.

Αν ο Λουτσεσκου δεν συμφωνεί με το project η λύση είναι μία και την ξέρει. Όλα τα άλλα είναι δημοσχετιστικα κόλπα για να έχει τον ποπό του καλυμμένο.
Δημοσιοσχετιστικα κολπα για να καλυψει τον ποπο του ειναι οταν ενας προπονητης εχει αποψη και λεει ανοικτα ναι θελω παικτη; Μαλιστα. Το ακουσαμε και αυτο.
Εγω παλι νομιζα οτι τετοια κολπα ειναι να βγεις να πεις θα παρω πρωταθλημα και να καθεσαι να δεχεσαι ροστερ με Τευλορ, Μουργκ και Μιτριτσες χωρις να ζητας ενισχυση
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν βγάζεις άκρη Nunies.

Πέρσι τον κατηγορουσαν γιατί στηριζε το ροστερ ενώ είχε κενά και φέτος τον κατηγορουνε γιατί δεν στηρίζει το ροστερ και ζητάει μεταγραφή.

Δεν βγάζεις άκρη, είναι ξεκάθαρο ότι συγκεκριμένοι έχουν θέμα με τον Λουτσεσκου.

Ειναι ξεκάθαρο.

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Oχι δεν εχουν θεμα με τον Λουτσεσκου,απλα τρεμουν στην ιδεα να ασκησουν την παραμικρη κριτικη στον Ιβαν και καπως ετσι μπορουν να ανακαλυψουν ενα σκασμο φταιχτες...
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Το αστείο είναι ότι κράζουν τον στρατηγό τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία μας, που ακόμα και πέρσι με τα ψέματα βγήκαμε δεύτερη πήγαμε στους 8 και αν παιζόταν 10 λεπτά ποδόσφαιρο στον τελικό θα παίρναμε και το κύπελλο, και στον "We trust boto” δεν γίνεται καμία κριτική ζητάει 10αρι ο στρατηγός και του φέρνει 8αρι σχεδόν 4 μυρια τον Φ.Σοαρες, για να μην πω για τον απαράδεκτο Σαστρε αλλά κατά τα αλλά "We trust boto” καλά για σαββιδη δεν το συζητάω καμία κριτική….όπως και όλα τα σίτε μας βγάζουν μόνο τι έχει βάλει….Θα φέρουν πρώτα στον στρατηγό τον παίκτη που παρακαλάει δυο χρόνια τώρα και μετά θα κάνετε κριτική.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

JohnDag έγραψε:Δεν βγάζεις άκρη Nunies.

Πέρσι τον κατηγορουσαν γιατί στηριζε το ροστερ ενώ είχε κενά και φέτος τον κατηγορουνε γιατί δεν στηρίζει το ροστερ και ζητάει μεταγραφή.

Δεν βγάζεις άκρη, είναι ξεκάθαρο ότι συγκεκριμένοι έχουν θέμα με τον Λουτσεσκου.

Ειναι ξεκάθαρο.

Μιλαμε για παρανοια
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

εγω νομιζω οτι ψαχνουμε μεχρι 15 Σεπτεμβριου τον παικτη λαχειο, αν δεν τον βρουμε, που δεν θα τον βρουμε, θα πουνε οτι μια χαρα ειναι το ροστερ, δεν θα κανουμε μεταγραφη για να λεμε οτι την καναμε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

To απιστευτο ειναι οτι εχουμε τον πιο πετυχημενο προπονητη της ιστοριας μας,ενα πολυ πετυχημενο ονομα ως ΤΔ και φυσικα τον καλυτερο ιδιοκτητη της ιστοριας μας και παρολα αυτα γινονται λαθη που βγαζουν ματι...Οπως και να το κανεις ειναι δυσκολο να διαλεξεις σε ποιον να ριξεις το αναθεμα...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Το πρόβλημα είναι πως θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη μιας ολόκληρης τριετίας (στην οποία άλλαξαν τεχνικοί διευθυντές, προπονητές, παίκτες) μέσα σε ένα καλοκαίρι.
Ε αυτό πρακτικά δεν μπορεί να γίνει με απόλυτη επιτυχία. Λάθη έχουν γίνει από όλους (ΤΔ, προπονητή, ιδιοκτήτη).
Το ζητούμενο είναι να μην αλλάξει πάλι το πλάνο, πριν καν ακόμα ξεκινήσει η χρονιά. Και ναι το πλάνο περιλάμβανε άλλες 2-3 κινήσεις, όπως έχουν δηλώσει.
Ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι με την ευρωπαϊκή αποτυχία, δεν μπορούν να δοθούν τα ίδια χρήματα, είναι απαραίτητο να ικανοποιηθεί το αίτημα του προπονητή για έναν ακόμα παίκτη.
Αν δεν γίνει, θα μιλάμε για αποτυχία. Ένα σοβαρότατο λάθος που δεν μπορεί να πιστωθεί μόνο στον ΤΔ, αλλά και στον ιδιοκτήτη, διότι η ομάδα καταλήγει να είναι σε αυτή την κατάσταση τελευταίες μέρες καλοκαιριού να ζητάει έναν παίκτη εδώ και 3 χρόνια.
Είναι αρκετά αυτά τα λάθη, για να οδηγήσουν σε εκμηδενισμό των πάντων; ΟΧΙ, φυσικά.
Η ομάδα χρειάζεται χρόνο και στήριξη. Και φυσικά μεταγραφή ενός ποιοτικού μεσοεπιθετικού.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”