Σχολίασε με sicάτο τρόπο κάποιον που έγραψε ανορθόγραφα. Πρόσεχε λοιπόν μη σου βάλει κι εσένα κακό βαθμό ο σοφολογιότατος.
Πρόβλημα επιβάρυνσης λέγεται κι μας το κάνανε κι πέρσι όταν δώσαμε με την αλλαγή προγράμματος του κυπέλου 4 ντέρμπι σε 11 μέρες με αποτέλεσμα να αποκλείστουμε από την βαζελα στα πέναλτι γιατί στο εδώ ματς της Τούμπας πήγαμε με ροτεισον στα χαφ που δεν μας βγήκε. Με την ΑΕΚ το ίδιο έργο βλέπεις αλλά δεν το καταλαβαίνεις . Στο ίδιο τέμπο έπαιξε η ομάδα απλά η ΑΕΚ το δικό της ρυθμο μπορεί να τον στηρίξει περίπου 60 λεπτά για αυτό η διαφορά και στο πρώτο κι στο τελευταίο ματς. Εξαίρεση το ματς της Τούμπας μετά τις γιορτές που ειμασταν φρεσκαδουρα κι ειμασταν πολύ καλύτερη. Το ίδιο μειονέκτημα θα έχουμε κι στο ματς με τον γαύρο αφού θα γίνει τρεις μέρες μετά το ευρωπαϊκο ή θα πρέπει να παίξουμε Δευτέρα ή να ενσωματωθούν όσο καλύτερα γίνεται οι μεταγραφές.figurehead4 έγραψε:Παραλήρημα προσβολών και ειρωνεία επιπέδου δημοτικού εδώ και πόσες σελίδες! Προφανώς θα πρέπει τώρα ο μισητός εχθρός να αντιδρασει στις προσωπικές επιθέσεις και να φάει μπαν, για να γουστάρουν επιτέλους οι γκρουπις και να νιώσουν το φόρουμ ως τσιφλίκι τους, που κάθε αντίθετη γνώμη κόβεται από τη ρίζα.
Δεν γαμείς όμως..
@renegade
Γι αυτό που μου έγραψες στο thread του Ιβάν,. Δεν απαντώ εκεί να μην το μαγαριζω άλλο με τέτοια. Συμφωνώ για τη φυσική κατάσταση φίλε. Έτσι είναι όπως το λες. Ποτέ δεν είχαμε θέμα. Το έλεγα και στο σχολιασμό με τη χάρτινη που σώνει και καλά έπρεπε να φάμε ότι η ομάδα ήταν κουρασμένη στο πρώτο και πετούσε στο δεύτερο. Θαύμα, θαύμα... Είχαμε εν τω μεταξύ και τις περισπουδαστες αναλύσεις για την κούραση από τα μεσοβδομαδα που ένα παράξενο πράγμα ισχύουν μόνο στην ομάδα μας, οπότε καταλαβαίνεις πώς το έγραψα το συγκεκριμένο. Κανένα θέμα φυσικής κατάστασης δεν έχουμε και θα φανεί ξεκάθαρα ως το τέλος.
Φίλε Andrew R εγώ δεν διαφωνώ σε κάτι από αυτά που λες εσύ, ούτε με αυτά που αναλύει ο Καρπουζάς, ούτε τίποτα τέτοιο. Δεν ξέρω γιατί δεν γίνομαι αντιληπτός ή μάλλον ξέρω. Μόλις αρχίζει να με διαβάζει κάποιος σκέφτεται "ωχ, πάλι αυτός να κράξει τον Λουτσέσκου θέλει" και δεν δίνετε μεγάλη σημασία μετά. Έγινε και με τα στατιστικά που δεν αρθρωσα καν λέξη.Andrew R έγραψε: Πρόβλημα επιβάρυνσης λέγεται κι μας το κάνανε κι πέρσι όταν δώσαμε με την αλλαγή προγράμματος του κυπέλου 4 ντέρμπι σε 11 μέρες με αποτέλεσμα να αποκλείστουμε από την βαζελα στα πέναλτι γιατί στο εδώ ματς της Τούμπας πήγαμε με ροτεισον στα χαφ που δεν μας βγήκε. Με την ΑΕΚ το ίδιο έργο βλέπεις αλλά δεν το καταλαβαίνεις . Στο ίδιο τέμπο έπαιξε η ομάδα απλά η ΑΕΚ το δικό της ρυθμο μπορεί να τον στηρίξει περίπου 60 λεπτά για αυτό η διαφορά και στο πρώτο κι στο τελευταίο ματς. Εξαίρεση το ματς της Τούμπας μετά τις γιορτές που ειμασταν φρεσκαδουρα κι ειμασταν πολύ καλύτερη. Το ίδιο μειονέκτημα θα έχουμε κι στο ματς με τον γαύρο αφού θα γίνει τρεις μέρες μετά το ευρωπαϊκο ή θα πρέπει να παίξουμε Δευτέρα ή να ενσωματωθούν όσο καλύτερα γίνεται οι μεταγραφές.
,