Εσύ μας κοροϊδεύεις λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει 2 χαφ την ώρα που έχεις πάρει ένα εξαιρετικό χαφ, τον καμαρα και έχει και ένα συμπλήρωμα τον τσιγγαρα, ο οποίος ήταν το βασικό σου χαφ πέρυσι στα προκριματικά κονφερενς.Gospi έγραψε:Εγω εκφραζω αποψη, εσυ με ειρωνευεσαι ενω εισαι και mod, και κατα τα λοιπα εγω μπορω και καλυτερα, ενω για σενα αυτο ειναι το ταβανι του επιπεδου σου? Οκsourmenetes έγραψε:Εσύ να δεις...Gospi έγραψε: Μπορεις κ καλυτερα απο αυτο
Την προηγούμενη βδομάδα έκραζε ότι θα μείνουμε έξω λόγω του φορ.
Τώρα το ίδιο λόγω του χαφ.
Η ομάδα έχει 3 χαφ που κάλλιστα μπορούν να παίξουν εναντίον της Μάλμε.
Έχει 6-7 μεσοεπιθετικους και θα βρούμε πάλι να κραξουμε επειδή δεν έχει ένα χαφ.
Αν χαθεί η προκριση δε θα χαθεί λόγω ενός παίκτη αλλά λόγω της ομάδας.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και αυτό το λες άποψη!
Οχι δεν είναι άποψη! Είναι διαστρεβλωση της αλήθειας για να πεις ότι έχεις δίκιο.
Και όπως θέλουν όλοι οι παίκτες χρόνο για να πάρουν ρυθμό θέλει και ο Καμαρα.
Αραγε ο ντελιας και ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ που μπήκαν προχθές τους λογιζεις σαν μεσοεπιθετικους της ομάδας;; γιατί αυτά που έδειξαν προχθές εγώ θα έλεγα ότι είναι παλαίμαχοι βετεράνοι.
Μακάρι να είχε κλείσει ο μειτε πριν την προετοιμασία αλλά δε θα κράξω την απε που δεν τον έφερε και να λέω ότι κάνουν για μια ακόμα φορά μαλακιες. Την ώρα που ήρθε παίκτης επιπέδου στα χαφ.
Μία πρόκριση δε χάνεται από έναν παίκτη. Άραγε ο κακός Σαματα, που έκραζες ότι θα φταίει αν δεν περάσουμε προχθές, πόσο χειρότερος ήταν από τους ντελια ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ που βγήκαν μόνοι τους και δεν καθάρισαν με 2ο γκολ την πρόκριση από νωρίς;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk