Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε: Μπορεις κ καλυτερα απο αυτο
Εσύ να δεις...

Την προηγούμενη βδομάδα έκραζε ότι θα μείνουμε έξω λόγω του φορ.

Τώρα το ίδιο λόγω του χαφ.
Η ομάδα έχει 3 χαφ που κάλλιστα μπορούν να παίξουν εναντίον της Μάλμε.
Έχει 6-7 μεσοεπιθετικους και θα βρούμε πάλι να κραξουμε επειδή δεν έχει ένα χαφ.

Αν χαθεί η προκριση δε θα χαθεί λόγω ενός παίκτη αλλά λόγω της ομάδας.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω εκφραζω αποψη, εσυ με ειρωνευεσαι ενω εισαι και mod, και κατα τα λοιπα εγω μπορω και καλυτερα, ενω για σενα αυτο ειναι το ταβανι του επιπεδου σου? Οκ
Εσύ μας κοροϊδεύεις λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει 2 χαφ την ώρα που έχεις πάρει ένα εξαιρετικό χαφ, τον καμαρα και έχει και ένα συμπλήρωμα τον τσιγγαρα, ο οποίος ήταν το βασικό σου χαφ πέρυσι στα προκριματικά κονφερενς.

Και αυτό το λες άποψη!

Οχι δεν είναι άποψη! Είναι διαστρεβλωση της αλήθειας για να πεις ότι έχεις δίκιο.
Και όπως θέλουν όλοι οι παίκτες χρόνο για να πάρουν ρυθμό θέλει και ο Καμαρα.

Αραγε ο ντελιας και ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ που μπήκαν προχθές τους λογιζεις σαν μεσοεπιθετικους της ομάδας;; γιατί αυτά που έδειξαν προχθές εγώ θα έλεγα ότι είναι παλαίμαχοι βετεράνοι.

Μακάρι να είχε κλείσει ο μειτε πριν την προετοιμασία αλλά δε θα κράξω την απε που δεν τον έφερε και να λέω ότι κάνουν για μια ακόμα φορά μαλακιες. Την ώρα που ήρθε παίκτης επιπέδου στα χαφ.

Μία πρόκριση δε χάνεται από έναν παίκτη. Άραγε ο κακός Σαματα, που έκραζες ότι θα φταίει αν δεν περάσουμε προχθές, πόσο χειρότερος ήταν από τους ντελια ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ που βγήκαν μόνοι τους και δεν καθάρισαν με 2ο γκολ την πρόκριση από νωρίς;

Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

paokspren έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ψάχνω να βρω τι αντιποδοσφαιρικο έχει το να κλείσεις τον καλύτερο χάφ του πρωταθλήματος 3/8.
Μάλλον έχουμε ξεχάσει το πολύ πρόσφατο παρελθόν που μέχρι 31/8 λιωναμε τα F5 για το αν θα καλυφθούν τα βασικά κενά.
Ξαφνικά το 3/8 έγινε πολύ αργά... Μεγαλεία
Καλά το περί μισού μισθού ασχολιαστο.
Αν υποθέταμε ότι θέλαμε φορ και δεν μπορούσαμε να βρούμε και 31/8 μας καθόταν ο.... Χααλαντ θα του λέγαμε αααα τώρα που ήρθες μόνο με 500.000 συμβόλαιο.
Για αρκετούς μπαίνει και ο εγωισμός στην μέση. Δεν φίλησε ο δανεικός Γάλλος το σήμα του ΠΑΟΚ και θίχτηκε ο εγωισμός τους, κι ας ήταν η πιο σταθερή και αξιόπιστη κολώνα της πρωταθλήτριας ομάδας. Το κατσίκι τον Σαλπιγγίδη θα τον περίμεναν μέχρι τελευταία στιγμή.
Δανεικος παικτης που μπορουσε να ρθει για τουρισμο,σηκωσε στις πλατες του ολο το κεντρο του ΠΑΟΚ και πηραμε πρωταθλημα. Αλλα οπως το λες,δεν φιλησε το σημα και μας ξινισε....ο λαικισμος παντα περναει στον λαο,εξου και η ριζα της λεξης.

Εγω θελω μισθοφορους 100% επαγγελματιες αν γινεται
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

giapas έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Δεν ασχολούμαι με τη στατιστική. Δεν κρίνω από κει τους παίκτες.
Εγώ μια ερώτηση έκανα. Ποιος ήταν καλύτερος.

Πινέδα.
Ωραίος. Καλός παίκτης.

Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Πρόπερσι ήταν σίγουρα ο καλύτερος χαφ ο Πινέδα, πέρυσι ήταν ο Μεϊτέ. Τους διέλυσε όλους.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Αλλη θέση παίζουν. Εξάρι εξάρι ο Μειτε ήταν 2 κλάσεις καλύτερος από όλους. Δεν είχαμε ποτε τέτοιο εξάρι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φέρτε Danilo να συμμαζευτεί το κέντρο και να περάσουμε στο league phase χωρίς άγχος.
Ο Μειτέ ας έρθει και Σεπτέμβριο.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

giapas έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Πινέδα.

Πάντα το ξένο είναι πιο καλό.

Πάντως αυτός πέρσι, το χάσε, από τον ΠΑΟΚ του Μειτε που είχε περισσότερα ΔΎΣΚΟΛΑ ματς.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μουργκ κ Οζντοεφ έχουν ξεκινήσει φουριόζοι κ είναι ακρογωνιαιοι λίθοι στην πρόκριση. Απορώ πραγματικά με κάποιους που τους θέλουν εκτός ομάδας.

Επίσης είναι αστείο που γράφεται ότι οι συζητήσεις με Μειτε ξεκινούν από μηδενική βάση. Όσο εμείς δεν βρίσκουμε ισάξιο, η προσφορά μας εννοείται θα ισχύει κ τώρα. Δηλ τι νομίζουν, ότι ο Μεϊτέ είπε ναι στην παλιά πρότασή μας κ μεις είπαμε όχι, κάνουμε ψαλίδι?
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

theo-drama έγραψε:
giapas έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Πινέδα.

Πάντως αυτός πέρσι, το χάσε, από τον ΠΑΟΚ του Μειτε που είχε περισσότερα ΔΎΣΚΟΛΑ ματς.
+1926

Είδε την πλάτη του απλά...Πέρυσι ούτε καν δεύτερο καλύτερο χαφ δεν ήταν

Όσον αφορά δεύτερο χαφ εκτός Μειτε νομίζω χρειάζεται άσχετα αν θα φύγει Οζντοεφ η όχι.Θα παρουμε σίγουρα αν μπούμε ομίλους Γιουρόπα ή ΤσουΛου
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

theo-drama έγραψε:
giapas έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Πινέδα.

Όλα σχετικά ειναι για το ποια ομάδα έχει το καλύτερο χαφ.
Μπορεί να σου πει κάποιος ότι το καλύτερο χαφ το είχε ο γαυρος επειδή σήκωσε ευρωπαϊκή κούπα.
Με αντιπάλους φενερ ,Άστον βίλα και φιορεντινα.

Και ο Μειτε με την Κλαμπ Μπριζ ούτε που ακούμπησε μπάλα.

Για μένα περισσότερο ρόλο παίζει η ομαδικη συνοχή, παρά τα ατομικά χαρακτηριστικά.
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Εγώ το έγραψα και θα το ξανά γράψω. Από την στιγμή που ο προπονητής επιμένει τόσο στον Μεϊτέ, κάτι ξέρει παραπάνω από εμάς.Υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να βαριόταν να κάνει προετοιμασία, να ειναι φραγκοφονιάς, να κοροϊδεύει την ομάδα και τον ίδιο, αλλά να επέμενε τόσο πολυ εδώ και 2 μήνες; Για χαζό τον έχετε τον Λουτσέσκου;

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Πίστη στον προπονητή.
k_1_episkeptis

Δημοσίευση από k_1_episkeptis »

αν ερθει αυτος ο danilo barbosa εχω την αισθηση οτι θα ξεχαστει ο μειτε γρηγορα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Εσύ να δεις...

Την προηγούμενη βδομάδα έκραζε ότι θα μείνουμε έξω λόγω του φορ.

Τώρα το ίδιο λόγω του χαφ.
Η ομάδα έχει 3 χαφ που κάλλιστα μπορούν να παίξουν εναντίον της Μάλμε.
Έχει 6-7 μεσοεπιθετικους και θα βρούμε πάλι να κραξουμε επειδή δεν έχει ένα χαφ.

Αν χαθεί η προκριση δε θα χαθεί λόγω ενός παίκτη αλλά λόγω της ομάδας.

Εγω εκφραζω αποψη, εσυ με ειρωνευεσαι ενω εισαι και mod, και κατα τα λοιπα εγω μπορω και καλυτερα, ενω για σενα αυτο ειναι το ταβανι του επιπεδου σου? Οκ
Εσύ μας κοροϊδεύεις λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει 2 χαφ την ώρα που έχεις πάρει ένα εξαιρετικό χαφ, τον καμαρα και έχει και ένα συμπλήρωμα τον τσιγγαρα, ο οποίος ήταν το βασικό σου χαφ πέρυσι στα προκριματικά κονφερενς.

Και αυτό το λες άποψη!

Οχι δεν είναι άποψη! Είναι διαστρεβλωση της αλήθειας για να πεις ότι έχεις δίκιο.
Και όπως θέλουν όλοι οι παίκτες χρόνο για να πάρουν ρυθμό θέλει και ο Καμαρα.

Αραγε ο ντελιας και ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ που μπήκαν προχθές τους λογιζεις σαν μεσοεπιθετικους της ομάδας;; γιατί αυτά που έδειξαν προχθές εγώ θα έλεγα ότι είναι παλαίμαχοι βετεράνοι.

Μακάρι να είχε κλείσει ο μειτε πριν την προετοιμασία αλλά δε θα κράξω την απε που δεν τον έφερε και να λέω ότι κάνουν για μια ακόμα φορά μαλακιες. Την ώρα που ήρθε παίκτης επιπέδου στα χαφ.

Μία πρόκριση δε χάνεται από έναν παίκτη. Άραγε ο κακός Σαματα, που έκραζες ότι θα φταίει αν δεν περάσουμε προχθές, πόσο χειρότερος ήταν από τους ντελια ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ που βγήκαν μόνοι τους και δεν καθάρισαν με 2ο γκολ την πρόκριση από νωρίς;

Καμια πραγματικότητα δεν διαστρεβλωνω και ποτε δεν απαιτησα να εχω δικιο. Εσυ μαλλον δεν εχεις μαθει να διαβαζεις διαφορετικες απόψεις απο την δικη σου. Γ αυτο καταφευγεις και στην ειρωνια. Οπως προειπα αυτο ειναι το επιπεδο σου. Χαμηλοτατο. Συνεχισε να συμπεριφέρεσαι ετσι δεν με χαλαει. Εγω λεω την αποψη μου κοσμια και μεσα στα πλαισια των κανονων. Οσο για τα υπολοιπα που αναφερεις για να σωσεις την ειρωνια σου, αστειοτητες. Ιδια περίπτωση ο καμαρα που ηταν εκτος αγωνων για εξι μηνες με τον Ντελια ε? Ακουστηκες. Θα δουμε λοιπον ποτε και ποσο θα παιξει ο Μειτε αν ερθει.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μια χαρά τα λέει ο Σούρμενα.

Και δίκαιο έχει.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Το 24 γράφει για Ντανίλο ότι έχει συμμετοχές στα 70 λεπτά ανά αγώνα επειδή έχει ευπάθεια στους μυϊκούς τραυματισμούς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”