Κρίσιμο το επόμενο 72ωρο για 10αρι σύμφωνα με τη Μετροσπορ με φάτσα κάρτα Τζιοβινκο

Ο οποίος έχει δικαίωμα μεταγραφής ως τις 15/9, οπότε θα το ξανακούσουμε το κλισέ.
tzo_1926 έγραψε:Bane, εννοεί προφανώς εννοεί
το πόσο που δώσαμε ως αγορά + τα 800 που παίρνει ετησίως
Έχω γράψει ότι ο Εσιτι,ήταν ίσως η πιο αποτυχημένη μεταγραφή επί εποχής Σαββίδη.bersekeros έγραψε:Νταξ,
δεν βγαίνει το νούμερο που ρωτάει ο bane που θέλει
(και πολύ σωστά) ακρίβεια και ορθότητα στις διατυπώσεις αρκετές φορές,
αλλά στην ουσία, έχει δίκιο και ο parolos, στο νόημα έστω και καθ' υπερβολή.
Εγώ συμφωνώ με τον parolos, θέλω να μείνει ο Αντρίγια και να μετουσιωθεί σε ένα νέο Βιειρίνια του ΠΑΟΚ, σε έναν ακρογωνιαίο λίθο του νέου Πρωταθλητή Δικεφάλου.
Hatem Ben Arfa? Δεν έχει και τόσο τραγικό ιατρικό ιστορικό όμως.Norte έγραψε:Μου είπε ένα πουλάκι για έναν παίκτη που θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ, αλλά μου είπε και το ιατρικό του δελτίο. Ρο ρίσκο σε συνάντηση με τα χρήματα, φαντάζει μεγάλο. Όμως ο παίκτης δεν είναι τυχαίος και έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Προφανώς είναι μία ζαριά. (FORZA)
ποιον λετε να εννοουν?
Aye4 έγραψε:Να μας περνάει από το μυαλό και το ενδεχόμενο -στο πλαισιο του στρατηγικού σχεδιασμού πάντα- να μην κάνουμε κίνηση για παίκτη μέχρι 31/8 και να πάμε από το άλλο ράφι και πιο μετά χρονικά ώστε να προλάβει να γράψει πρώτη το όνομα η Forza.
λογο λουτσεσκου πιστευω το πρωτο...δεν νομιζω να δεχθει να περιμενει μεχρι μεσα σεπτεμβρη για να κλεισει ροστερnunies4 έγραψε:Αυτή η νεκρα στα σάιτ μας τελευταίο Σουκου μεταγραφών η θα φέρει κάτι που θα σκάσει σαν βόμβα...η να ετοιμαζόμαστε για το γνωστό άρθρο με τους ελεύθερους...
Εντάξει ήταν υπερβολή όπως είπε κι ο Berse.obanebane έγραψε:tzo_1926 έγραψε:Bane, εννοεί προφανώς εννοεί
το πόσο που δώσαμε ως αγορά + τα 800 που παίρνει ετησίως
Ο παίχτης αγοράστηκε με 3,5 και 700 το χρόνο για τετραετες συμβόλαιο.
Την περσινή χρονιά,μεγάλο μέρος του συμβολαίου του πληρώθηκε από του Τούρκους (400-500 χιλιάρικα) και μενουν άλλα δύο χρόνια συμβολαίου.
Βγάλε μου εσύ τα 8 μύρια που έχει στοιχίσει ήδη.
Λίγο από το 1ο που είπες και παααααρα πολύ από το 2ο.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Από πού προκύπτει οτι ο Ζιφκοβιτς πρέπει να έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο?????
Από την απόδοσή του?
Από την μεταπωλητικη του αξία?
Είχαμε κάποια πρόταση για μεταγραφή του?