ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Παιδια οι στιγμες και οι μερες ειναι πολυ δυσκολες.ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες καποιοι θελουν να δουν τον αγωνα και καποιοι αλλοι δεν αντεχουν.ανθρωπινα ειναι ολα.μια ερωτηση μονο στον αντ1.μετα απο αυτο που μας βρηκε δεν εχει κανεις εκει μεσα ενσυναισθηση να πει κατσε ρε συ εδω χασαμε 7 παιδια ας αποτισουμε φορο τιμης στην ομαδα τους και ας δειξουμε τον αγωνα με το συμβολο του πενθους χωρις περιγραφη.δεν ξερω ρε σεις μπορει να γραφω μα....ιες ξερω και γω χαμενα τα χω.
Για κοκαϊνη και κάνναβη διαβάζω ρε παιδιά από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Μήπως γίνεται αναπαραγωγή από ράδιο αρβύλα; Οι εξετάσεις για τοξικές ουσίες απαιτούν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να βγουν. Μην αναπαράγετε αν δεν είστε σίγουροι και μην ρίχνετε αλάτι σε πληγές.
Από το απόγευμα της Τρίτης, 7 οικογένειες θρηνούν και μαζί τους θρηνεί ο λαός του ΠΑΟΚ, αλλά και το συντριπτικό ποσοστό της φίλαθλης Ελλάδας. Να σεβαστούμε το πένθος, κυρίως των οικογενειών.
Από το απόγευμα της Τρίτης, 7 οικογένειες θρηνούν και μαζί τους θρηνεί ο λαός του ΠΑΟΚ, αλλά και το συντριπτικό ποσοστό της φίλαθλης Ελλάδας. Να σεβαστούμε το πένθος, κυρίως των οικογενειών.
Τα κανάλια δεν χορταίνουν αίμα και πόνο.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- PAOKevolution, paoki19
-
leomatos88
Ποιος Δικέφαλος μου λες, το παιδί μου… Αφήστε με μόνη μου, αφήστε με να το κλάψω! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Αυτά θα σου έλεγε η μάνα του φίλε, το παιδί μου… Που το ξεγέννησα, το μεγάλωσα μέρα τη μέρα να γίνει άνθρωπος, να φτάσει τόσο χρονών να σκοτωθεί για μια ομάδα. Ποιος ΠΑΟΚ μου λες τώρα, ποια αδέρφια και κουραφέξαλα. Γιατί αυτά τα παιδιά ήταν τα παιδιά των μανάδων τους, πραγματικά παιδιά, με σάρκα και οστά, όχι ιδέες, όπως για σένα και για μένα και τον καθένα μας. Με συγκεκριμένο τόνο φωνής, συγκεκριμένη αφή όταν αγγίζονταν, συγκεκριμένα πράγματα δικά τους, που τους άρεσε να κάνουν και να λένε, αναμνήσεις μιας ζωής που πήγε στράφι. Μέσα σε αυτά και ο ΠΑΟΚ, ναι, αλλά συνώνυμος πια με το θάνατο. Δε θα δεις εσύ το παιχνίδι απόψε και κάτι έγινε, άντε δε θα δεις κι αυτό της Κυριακής ή της Τετάρτης. Θα δεις το επόμενο. Για αυτούς τους ανθρώπους η ζωή τους τελείωσε. Τι λέμε τώρα…
Τα έγραψα στον εαυτό μου τα παραπάνω, σκεφτόμενος αυτά που προβληματίζουν και άλλους, αν θα δούμε τον αγώνα, αν θα πάμε σε αυτήν ή την άλλη εκδήλωση μνήμης, αν το ένα, αν το άλλο. Σε καμία περίπτωση δεν τα γράφω για οποιονδήποτε άλλον.
Θα το αφήσω εδώ, με δυο τρεις στίχους του Οδυσσέα Ελύτη:
[…] Όλοι μαζί, δίχως μιλιά, χρόνους αμέτρητους αγκομαχώντας πλάι πλάι, διαβαίναμε τις ράχες, τα φαράγγια, δίχως να λογαριάζουμε άλλο τίποτε. Γιατί, καθώς όταν βαρούν απανωτές αναποδιές τους ίδιους τους ανθρώπους πάντα, συνηθάν εκείνοι στο Κακό, τέλος του αλλάζουν όνομα, το λεν Γραμμένο ή Μοίρα – έτσι κι εμείς επροχωρούσαμε ίσια πάνου σ’ αυτό που λέγαμε Κατάρα, όπως θα λέγαμε Αντάρα ή Σύγνεφο. Με κόπο ξεκολλώντας το ποδάρι από τη λάσπη, όπου, φορές, εκαταβούλιαζε ίσαμε το γόνατο. Επειδή, το πιο συχνά, ψιχάλιζε στους δρόμους έξω, καθώς μες στην ψυχή μας.
ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
Κανένας όμως κυριολεκτικά. Μες στην ψυχή του ξέρει ο καθένας τί θα κάνει και πώς θα νιώσει.
Τα έγραψα στον εαυτό μου τα παραπάνω, σκεφτόμενος αυτά που προβληματίζουν και άλλους, αν θα δούμε τον αγώνα, αν θα πάμε σε αυτήν ή την άλλη εκδήλωση μνήμης, αν το ένα, αν το άλλο. Σε καμία περίπτωση δεν τα γράφω για οποιονδήποτε άλλον.
Θα το αφήσω εδώ, με δυο τρεις στίχους του Οδυσσέα Ελύτη:
[…] Όλοι μαζί, δίχως μιλιά, χρόνους αμέτρητους αγκομαχώντας πλάι πλάι, διαβαίναμε τις ράχες, τα φαράγγια, δίχως να λογαριάζουμε άλλο τίποτε. Γιατί, καθώς όταν βαρούν απανωτές αναποδιές τους ίδιους τους ανθρώπους πάντα, συνηθάν εκείνοι στο Κακό, τέλος του αλλάζουν όνομα, το λεν Γραμμένο ή Μοίρα – έτσι κι εμείς επροχωρούσαμε ίσια πάνου σ’ αυτό που λέγαμε Κατάρα, όπως θα λέγαμε Αντάρα ή Σύγνεφο. Με κόπο ξεκολλώντας το ποδάρι από τη λάσπη, όπου, φορές, εκαταβούλιαζε ίσαμε το γόνατο. Επειδή, το πιο συχνά, ψιχάλιζε στους δρόμους έξω, καθώς μες στην ψυχή μας.
ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
Κανένας όμως κυριολεκτικά. Μες στην ψυχή του ξέρει ο καθένας τί θα κάνει και πώς θα νιώσει.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 6):
- ivan93, margas, ALexkarag4, trouman, danirifle, GEOL
Προσπαθώ να σκεφτώ εναν λόγο, πραγματικα, που και να έχουν βγει τα αποτελέσματα, πρέπει να δημοσιευτουν. Να μας πουν τι? Οτι φταιει κάποιος? Οτι ήταν πρεζάκια, αλήτες, τεντιμποιδες και αυτά δε συμβαίνουν στα καλά παιδιά? Ντροπή ρε γαμωσπιτοι δημοσιογραφοι! Ακόμα δεν τα έχουν κηδεψει τα παιδιά καλά , καλά. Σκεφτείτε λίγο τους ερμους τους γονείς.Γερασίμου έγραψε: Πέμ 29 Ιαν 2026, 21:38 Για κοκαϊνη και κάνναβη διαβάζω ρε παιδιά από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Μήπως γίνεται αναπαραγωγή από ράδιο αρβύλα; Οι εξετάσεις για τοξικές ουσίες απαιτούν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να βγουν. Μην αναπαράγετε αν δεν είστε σίγουροι και μην ρίχνετε αλάτι σε πληγές.
Για δημιουργια εντυπωσεων και ενισχυση της εικονας του "κακου ΠΑΟΚτση". Κανενα επαγγελμα δεν ειναι ντροπη εκτος απο το να γινεις αρδ
-
black death
Συγνωμη φιλε εδω διαφωνώ. Σε οποιοδήποτε τετοιου ειδους δυστυχημα εμπλέκονται ουσίες ειναι απολυτα λογικο να δημοσιευεται. Μπορει παντα στην αλλη πλευρα να ειναι καποιο ιχ αντι για νταλικα και να παρει ακομα χειροτερες διαστασεις το πραγμα.Nassos έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 00:14Προσπαθώ να σκεφτώ εναν λόγο, πραγματικα, που και να έχουν βγει τα αποτελέσματα, πρέπει να δημοσιευτουν. Να μας πουν τι? Οτι φταιει κάποιος? Οτι ήταν πρεζάκια, αλήτες, τεντιμποιδες και αυτά δε συμβαίνουν στα καλά παιδιά? Ντροπή ρε γαμωσπιτοι δημοσιογραφοι! Ακόμα δεν τα έχουν κηδεψει τα παιδιά καλά , καλά. Σκεφτείτε λίγο τους ερμους τους γονείς.Γερασίμου έγραψε: Πέμ 29 Ιαν 2026, 21:38 Για κοκαϊνη και κάνναβη διαβάζω ρε παιδιά από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Μήπως γίνεται αναπαραγωγή από ράδιο αρβύλα; Οι εξετάσεις για τοξικές ουσίες απαιτούν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να βγουν. Μην αναπαράγετε αν δεν είστε σίγουροι και μην ρίχνετε αλάτι σε πληγές.
Το θέμα ειναι να μην ειναι ραδιο αρβύλα και δεν κάνει λιγότερο λυπηρό αυτό που εγινε, ίσως και περισσοτερο αν ρωτας εμενα.
Μπορείς να εξηγήσεις το σκεπτικό σου? Που βοηθάει η δημοσιοποιηση στα κανάλια? Και γενικά αλλά κυρίως και τη συγκεκριμένη στιγμή?
-
black death
Να στο πω οσο πιο απλα γινεται. Πρεπει να βαραει καμπανακι γιατι ουτε παιχνίδι είναι οι δρομοι, ούτε ειμαστε μονοι μας.Nassos έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 00:29 Μπορείς να εξηγήσεις το σκεπτικό σου? Που βοηθάει η δημοσιοποιηση στα κανάλια? Και γενικά αλλά κυρίως και τη συγκεκριμένη στιγμή?
Οποιαδηποτε τετοια περιπτωση δειχνει αυτοκαταστροφικη και αντικοινωνικη συμπεριφορά και δεν βλεπω το λογο να αποκρυπτεται επειδή μας κανει να νιώθουμε άβολα.
Να δημοσιευτεί δηλαδή σαν παράδειγμα προς αποφυγήν? Φίλε μου πρέπει να γίνονται δεκάδες τέτοια δυστυχήματα στην Ελλάδα. Βλέπεις να βγάζουν τις τοξικολογικες στα κανάλια πριν τους θάψουν?
-
black death
Σε πολλα συμβαντα που ειναι υπο την επήρεια δημοσιευεται. Απλα συνηθως δεν σκοτωνονται 7 ατομα μαζι και δεν συνδεεται με το ποδοσφαιρο για να παρει μεγαλύτερες διαστασεις.Nassos έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 00:35 Να δημοσιευτεί δηλαδή σαν παράδειγμα προς αποφυγήν? Φίλε μου πρέπει να γίνονται δεκάδες τέτοια δυστυχήματα στην Ελλάδα. Βλέπεις να βγάζουν τις τοξικολογικες στα κανάλια πριν τους θάψουν?
Αρα εσύ λες οτι επειδή είναι περισσότερα άτομα και έχει πάρει διαστάσεις πρέπει να δημοσιευτεί για να γίνει μάθημα?! Μπες λίγο στη θέση των οικογενειών και ξανασκέψου το.
-
black death
Σου λεω οτι ετσι κι αλλιως τα αιτια του οποιουδήποτε δυστυχηματος συνηθως γινονται γνωστα. Το ποσο μεγαλες διαστασεις παιρνει το θέμα εξαρτάται καλώς ή κακως με το ποιος ειναι το θύμα.Nassos έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 00:44 Αρα εσύ λες οτι επειδή είναι περισσότερα άτομα και έχει πάρει διαστάσεις πρέπει να δημοσιευτεί για να γίνει μάθημα?! Μπες λίγο στη θέση των οικογενειών και ξανασκέψου το.
Ε φίλε μου αλλο πράγμα λοιπόν σχολιάζεις. Είναι αλλο να ερευνώνται και να γίνονται γνωστά τα αίτια ενός δυστυχήματος και αλλο να παίζουν σε όλα τα κανάλια και τις εφημερίδες. Δεν κρίνω τους εμπειρογνωμονες αλλα την άμεση δημοσιοποιηση τους. Τι θα άλλαζε δηλαδή αν δεν έπαιζε σε όλα τα σαιτς και τις εκπομπές σήμερα? Και αν θέλουν τοσο πολυ να δημοσιευσουν τα αίτια ας περιμένουν να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσυνη.
-
black death
Καλα τα καναλια ειναι αλλο θεμα. Εγω δεν βλεπω καναλια, μονο κατα τυχη αλλα απ'την αλλη οπότε ανοιξω το fb πχ βλεπω τα ιδια θεματα με αυτα που παιζουν τα καναλια.
Είναι η εποχη αυτή της απειρης και ανελεητης πληροφοριας και ειναι ενα αλλο ολοκληρο θεμα. Γιατι λέμε για τους δημοσιογράφους που πολλοι κάνουν μια σιχαμερη δουλεια αλλα στην ουσία ικανοποιούν ορεξεις του μεσου ανθρωπου.
Και παλι δεν εχει να κανει ομως με τη διαρροη της είδησης, γιατι ακομα και να εκλειναν ολα τα κανάλια χθες, θα το διαβαζες στο fb, στο x, οπου μπορείς να φανταστείς, κι απο ανθρώπους που είναι δημοσιογράφοι, απο αλλους που δεν είναι δημοσιογράφοι και οποια πηγη μπορεις να φανταστεις γενικα.
Ξεφευγουμε πολυ ομως και δεν είναι τοπικ για να ξεφεύγουμε.
Είναι η εποχη αυτή της απειρης και ανελεητης πληροφοριας και ειναι ενα αλλο ολοκληρο θεμα. Γιατι λέμε για τους δημοσιογράφους που πολλοι κάνουν μια σιχαμερη δουλεια αλλα στην ουσία ικανοποιούν ορεξεις του μεσου ανθρωπου.
Και παλι δεν εχει να κανει ομως με τη διαρροη της είδησης, γιατι ακομα και να εκλειναν ολα τα κανάλια χθες, θα το διαβαζες στο fb, στο x, οπου μπορείς να φανταστείς, κι απο ανθρώπους που είναι δημοσιογράφοι, απο αλλους που δεν είναι δημοσιογράφοι και οποια πηγη μπορεις να φανταστεις γενικα.
Ξεφευγουμε πολυ ομως και δεν είναι τοπικ για να ξεφεύγουμε.