ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Καλο Παραδεισο αδερφια μου :cry:
curtis

Δημοσίευση από curtis »

για την αγαπη μας! ο θεος να αναπαυσει τις ψυχες σας!
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Για τις κηδείες (από το voria.gr):

Σε Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και Αρωνά Πιερίας θα γίνουν αύριο Παρασκευή (30/1) και το Σάββατο (31/1) θα γίνουν οι κηδείες των 7 οπαδών του ΠΑΟΚ που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο φοβερό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Ναό Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στην Ευκαρπία θα γίνει η κηδεία του Χρήστου Ζέζιου. Επίσης, αύριο, στον Ναό Προφήτης Ηλίας στον Αρωνά Πιερίας, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον Βασίλη (Βάχο) Μολδοβάνοφ.

Το Σάββατο στις 11 το πρωί θα φτάσουν στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας οι τρεις σοροί των νεαρών που καταγόταν από την περιοχή. Οι οικογένειες, συγγενείς, φίλοι, συνάδερφοι θα αποχαιρετήσουν τον Βασίλη Πάλο, τον Κώστα Μαρκόπουλο και τον Δημήτρη Μαρωνίτη. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 13.00.

Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Ευκαρπία θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Κεσανίδη. Την ίδια μέρα, στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Θανάση Γκουζούρη στο χωριό του, τα Στεφανινά του δήμου Βόλβης.

===============================================================

Όσον αφορά τον τραυματία που παραμένει στη Ρουμανία (από sdna.gr):

Ο 20χρονος Κώστας, έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα και έχει πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη, καθώς έχουν μετακινηθεί δύο σπόνδυλοι στον αυχένα.

Αρχικά οι γιατροί είχαν δώσει το «πράσινο φως» ώστε να μεταφερθεί και εκείνος στην Ελλάδα, ωστόσο στη συνέχεια είδαν το οίδημα και αποφάσισαν ότι είναι αναγκαίο να μπει στο χειρουργείο.

Όπως γράφει το newsbeast.gr, τα πράγματα πηγαίνουν καλά, αφού ο ασθενής αποσωληνώθηκε και αναπνέει μόνος του.

Άγνωστος παραμένει ο χρόνος αποθεραπείας, ενώ ακόμη οι γιατροί δεν μπορούν να πουν το πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”