Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
-
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II
Παιδια να ρωτησω, πιστευετε θα εχουμε στο συντομο μελλον εικονα για το πως θα ειναι το γηπεδο; Εννοω σχεδια κλπ
Το μονο που εχει σημασια αυτη τη στιγμη ειναι η προστασια του Ιβαν,οπως και το πως αυτος εχει επηρεαστει απο τον πολεμο. Η καλη ειδηση ειναι οτι οι κινήσεις του φανερωνουν πως μαλλον προχωραει κανονικά,οποτε μενει σε εμας ως λαος να καταστησουμε σαφές οτι οποιος επιχειρησει να τον κυνηγησει αθεμιτα θα μας βρει μπροστα του.
-
Φαντάζομαι σχέδια υπάρχουν ήδη. Τώρα το πότε θα τα βγάλει η ΠΑΕ σε δημόσια διαβούλευση είναι άλλο θέμα...alexgarcia6 έγραψε:Παιδια να ρωτησω, πιστευετε θα εχουμε στο συντομο μελλον εικονα για το πως θα ειναι το γηπεδο; Εννοω σχεδια κλπ
-
+++++joshua έγραψε:Το μονο που εχει σημασια αυτη τη στιγμη ειναι η προστασια του Ιβαν,οπως και το πως αυτος εχει επηρεαστει απο τον πολεμο. Η καλη ειδηση ειναι οτι οι κινήσεις του φανερωνουν πως μαλλον προχωραει κανονικά,οποτε μενει σε εμας ως λαος να καταστησουμε σαφές οτι οποιος επιχειρησει να τον κυνηγησει αθεμιτα θα μας βρει μπροστα του.
Έτσι, μαζί σου
Αυτό είναι το πιο θετικό στην παρούσα φάση. Αν υπάρχει πρόβλημα δεν θα εκδιδόταν το πδ, και θα το είχαν επικοινωνήσει αναλόγως.joshua έγραψε:Το μονο που εχει σημασια αυτη τη στιγμη ειναι η προστασια του Ιβαν,οπως και το πως αυτος εχει επηρεαστει απο τον πολεμο. Η καλη ειδηση ειναι οτι οι κινήσεις του φανερωνουν πως μαλλον προχωραει κανονικά,οποτε μενει σε εμας ως λαος να καταστησουμε σαφές οτι οποιος επιχειρησει να τον κυνηγησει αθεμιτα θα μας βρει μπροστα του.
Μέχρι το γήπεδο έχουμε πολύ δρόμο αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Ιβάν. Ο,τι βάζει στοχο το καταφέρνει αργά ή γρήγορα.
Προφανως θα το προχωρησει κανονικα.
Το γηπεδο πρωτα και πανω απο ολα θα ωφελησει τον ΠΑΟΚ αλλα και για τον ιδιο τον Ιβαν ειναι τεραστιο επιχειρηματικο προτζεκτ για να το εγκαταλειψει.
Το γηπεδο πρωτα και πανω απο ολα θα ωφελησει τον ΠΑΟΚ αλλα και για τον ιδιο τον Ιβαν ειναι τεραστιο επιχειρηματικο προτζεκτ για να το εγκαταλειψει.
- thomas Murg
Έβλεπα χθες από το αεροπλάνο το γήπεδο της Άιντραχτ. Μια τέτοια γηπεδάρα θέλουμε.
- ΑποστόληςΑ
Σε όλα τα έργα αυτά προβλέπονται.nunies4 έγραψε:Παιδια ολα αυτα λογικο ειναι να προβλεπονται. Δεν θα μπορουσε να λεει σκαψτε ασυστολα οπως γουσταρετε.
Δεν ειμαι ειδικος αλλα προφανως και οσοι ασχολουνται με το προτζεκτ και το εχουν διαβασει και τα εχουν συνενοηθει και εχουν και εμπειρια τετοιων εργων.....
Οδηγος το Juventus stadium για εμενα. Παρομοια χωρητικοτητα και σαν σχεδιο και σαν σχεδιασμος κερκιδων προς το αγωνιστικο χωρο. Ιδανικοthomas Murg έγραψε:Έβλεπα χθες από το αεροπλάνο το γήπεδο της Άιντραχτ. Μια τέτοια γηπεδάρα θέλουμε.
Εγω παντως να πω την αμαρτια μου ελκομαι περισσοτερο απο τα γηπεδα στα οποια χρησιμοποιουνται πιο παραδοσιακες τεχνικες χτισιματος ,οπως μπετο η τοιχοποιιες,σε σχεση με τα μεταλικα.Μου αρεσει το γηπεδο της κουλας, αν εξαιρεσεις μια σειρα απο κιτσαριες που επελεξαν να ενσωματωσουν.
- pagotatzis
Εμένα πάλι δεν μου αρέσει καθόλου της Κουλας
Μου αρέσουν τα γήπεδα που χτίστηκαν με μοντέρνα υλικά όπως πχ Αλιανζ αρένα στο Μόναχο
Η και της Νις
Όσο γίνεται πιο λίγο μπετόν
Μου αρέσουν τα γήπεδα που χτίστηκαν με μοντέρνα υλικά όπως πχ Αλιανζ αρένα στο Μόναχο
Η και της Νις
Όσο γίνεται πιο λίγο μπετόν
Χωρις εμπαθεια (οντως) της χαρτινης δεν μου αρεσει καθολου. Το πολυ μπετο γενικα δεν μου αρεσει. Προτιμω σχεδια που δειχνουν "ελαφρυτερα" (μεταλλο και γυαλι).
Το σχεδιο για το νεο γηπεδο της Εβερτον πχ.
Αν και ξαναλεω της Γιουβεντους ειναι οδηγος για πολλους λογους. Ακομα και για το πως το σωστο στησιμο κερκιδων μετατρεπει μια ομαδα με "χλιαρη" εδρα ως τοτε, σε εδραρα.
Δεν μιλαμε καν πως θα ειναι να βαλεις μεσα σε κατι αναλογο ΠΑΟΚτσηδες....
Το σχεδιο για το νεο γηπεδο της Εβερτον πχ.
Αν και ξαναλεω της Γιουβεντους ειναι οδηγος για πολλους λογους. Ακομα και για το πως το σωστο στησιμο κερκιδων μετατρεπει μια ομαδα με "χλιαρη" εδρα ως τοτε, σε εδραρα.
Δεν μιλαμε καν πως θα ειναι να βαλεις μεσα σε κατι αναλογο ΠΑΟΚτσηδες....
- NikLiverpool
Το γήπεδο της Έβερτον είναι όντως φανταστικό. Βοηθάει βέβαια και η τοποθεσία.
Να πω την αλήθεια της Γιουβέντους δεν με τρελλαίνει ιδιαίτερα.
Με πολύ ενδιαφέρον όμως διάβασα τις τεχνολογίες που ενσωματώνει ιδιαίτερα σε θέματα ανανώσιμων πηγών ενέργειας που καθιστά το γήπεδο ουσιαστικά ενεργειακά αυτοδύναμο.
Θα ήταν πολύ έξυπνο να υιοθετηθούν τέτοια στοιχεία.
Να πω την αλήθεια της Γιουβέντους δεν με τρελλαίνει ιδιαίτερα.
Με πολύ ενδιαφέρον όμως διάβασα τις τεχνολογίες που ενσωματώνει ιδιαίτερα σε θέματα ανανώσιμων πηγών ενέργειας που καθιστά το γήπεδο ουσιαστικά ενεργειακά αυτοδύναμο.
Θα ήταν πολύ έξυπνο να υιοθετηθούν τέτοια στοιχεία.
- invincible
Της χάρτινης είναι 30 εκ γήπεδο που με τις υπερκοστολογίσεις και τις μίζες γιατί έπεσε δημόσιο χρήμα εκεί βγήκε 50 εκ.+ Στην ουσία δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο απλά τα διπλά λεφτά πιο ακριβό από του Πηλαδάκη περίπου .
Δεν μιλάμε για 100 εκ+ γήπεδο.
Δεν μιλάμε για 100 εκ+ γήπεδο.