Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
alexgarcia6

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Παιδια να ρωτησω, πιστευετε θα εχουμε στο συντομο μελλον εικονα για το πως θα ειναι το γηπεδο; Εννοω σχεδια κλπ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το μονο που εχει σημασια αυτη τη στιγμη ειναι η προστασια του Ιβαν,οπως και το πως αυτος εχει επηρεαστει απο τον πολεμο. Η καλη ειδηση ειναι οτι οι κινήσεις του φανερωνουν πως μαλλον προχωραει κανονικά,οποτε μενει σε εμας ως λαος να καταστησουμε σαφές οτι οποιος επιχειρησει να τον κυνηγησει αθεμιτα θα μας βρει μπροστα του.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

alexgarcia6 έγραψε:Παιδια να ρωτησω, πιστευετε θα εχουμε στο συντομο μελλον εικονα για το πως θα ειναι το γηπεδο; Εννοω σχεδια κλπ
Φαντάζομαι σχέδια υπάρχουν ήδη. Τώρα το πότε θα τα βγάλει η ΠΑΕ σε δημόσια διαβούλευση είναι άλλο θέμα...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

joshua έγραψε:Το μονο που εχει σημασια αυτη τη στιγμη ειναι η προστασια του Ιβαν,οπως και το πως αυτος εχει επηρεαστει απο τον πολεμο. Η καλη ειδηση ειναι οτι οι κινήσεις του φανερωνουν πως μαλλον προχωραει κανονικά,οποτε μενει σε εμας ως λαος να καταστησουμε σαφές οτι οποιος επιχειρησει να τον κυνηγησει αθεμιτα θα μας βρει μπροστα του.
+++++
Έτσι, μαζί σου
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:Το μονο που εχει σημασια αυτη τη στιγμη ειναι η προστασια του Ιβαν,οπως και το πως αυτος εχει επηρεαστει απο τον πολεμο. Η καλη ειδηση ειναι οτι οι κινήσεις του φανερωνουν πως μαλλον προχωραει κανονικά,οποτε μενει σε εμας ως λαος να καταστησουμε σαφές οτι οποιος επιχειρησει να τον κυνηγησει αθεμιτα θα μας βρει μπροστα του.
Αυτό είναι το πιο θετικό στην παρούσα φάση. Αν υπάρχει πρόβλημα δεν θα εκδιδόταν το πδ, και θα το είχαν επικοινωνήσει αναλόγως.

Μέχρι το γήπεδο έχουμε πολύ δρόμο αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Ιβάν. Ο,τι βάζει στοχο το καταφέρνει αργά ή γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Προφανως θα το προχωρησει κανονικα.
Το γηπεδο πρωτα και πανω απο ολα θα ωφελησει τον ΠΑΟΚ αλλα και για τον ιδιο τον Ιβαν ειναι τεραστιο επιχειρηματικο προτζεκτ για να το εγκαταλειψει.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Έβλεπα χθες από το αεροπλάνο το γήπεδο της Άιντραχτ. Μια τέτοια γηπεδάρα θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

nunies4 έγραψε:Παιδια ολα αυτα λογικο ειναι να προβλεπονται. Δεν θα μπορουσε να λεει σκαψτε ασυστολα οπως γουσταρετε.
Δεν ειμαι ειδικος αλλα προφανως και οσοι ασχολουνται με το προτζεκτ και το εχουν διαβασει και τα εχουν συνενοηθει και εχουν και εμπειρια τετοιων εργων.....
Σε όλα τα έργα αυτά προβλέπονται.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

thomas Murg έγραψε:Έβλεπα χθες από το αεροπλάνο το γήπεδο της Άιντραχτ. Μια τέτοια γηπεδάρα θέλουμε.
Οδηγος το Juventus stadium για εμενα. Παρομοια χωρητικοτητα και σαν σχεδιο και σαν σχεδιασμος κερκιδων προς το αγωνιστικο χωρο. Ιδανικο
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

ωραίο το Juventus stadium. που υπογράφω?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως να πω την αμαρτια μου ελκομαι περισσοτερο απο τα γηπεδα στα οποια χρησιμοποιουνται πιο παραδοσιακες τεχνικες χτισιματος ,οπως μπετο η τοιχοποιιες,σε σχεση με τα μεταλικα.Μου αρεσει το γηπεδο της κουλας, αν εξαιρεσεις μια σειρα απο κιτσαριες που επελεξαν να ενσωματωσουν.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει καθόλου της Κουλας
Μου αρέσουν τα γήπεδα που χτίστηκαν με μοντέρνα υλικά όπως πχ Αλιανζ αρένα στο Μόναχο
Η και της Νις
Όσο γίνεται πιο λίγο μπετόν
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Χωρις εμπαθεια (οντως) της χαρτινης δεν μου αρεσει καθολου. Το πολυ μπετο γενικα δεν μου αρεσει. Προτιμω σχεδια που δειχνουν "ελαφρυτερα" (μεταλλο και γυαλι).
Το σχεδιο για το νεο γηπεδο της Εβερτον πχ.
Αν και ξαναλεω της Γιουβεντους ειναι οδηγος για πολλους λογους. Ακομα και για το πως το σωστο στησιμο κερκιδων μετατρεπει μια ομαδα με "χλιαρη" εδρα ως τοτε, σε εδραρα.
Δεν μιλαμε καν πως θα ειναι να βαλεις μεσα σε κατι αναλογο ΠΑΟΚτσηδες....
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Το γήπεδο της Έβερτον είναι όντως φανταστικό. Βοηθάει βέβαια και η τοποθεσία.
Να πω την αλήθεια της Γιουβέντους δεν με τρελλαίνει ιδιαίτερα.
Με πολύ ενδιαφέρον όμως διάβασα τις τεχνολογίες που ενσωματώνει ιδιαίτερα σε θέματα ανανώσιμων πηγών ενέργειας που καθιστά το γήπεδο ουσιαστικά ενεργειακά αυτοδύναμο.
Θα ήταν πολύ έξυπνο να υιοθετηθούν τέτοια στοιχεία.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Της χάρτινης είναι 30 εκ γήπεδο που με τις υπερκοστολογίσεις και τις μίζες γιατί έπεσε δημόσιο χρήμα εκεί βγήκε 50 εκ.+ Στην ουσία δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο απλά τα διπλά λεφτά πιο ακριβό από του Πηλαδάκη περίπου .
Δεν μιλάμε για 100 εκ+ γήπεδο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”