Othin έγραψε:Μία από τα ίδια αδερφέ! Δηλαδή ρε mods όταν αποκλείσουμε στο κύπελλο τον γάβρο με κανένα τρίμπαλο και δυο - τρία μπουνίδια, τί θα γίνει στον server? Σας κόβω απροπόνητους...
"[...] δυο - τρία μπουνίδια [...]" = Κλαίω

Othin έγραψε:Μία από τα ίδια αδερφέ! Δηλαδή ρε mods όταν αποκλείσουμε στο κύπελλο τον γάβρο με κανένα τρίμπαλο και δυο - τρία μπουνίδια, τί θα γίνει στον server? Σας κόβω απροπόνητους...
Κάπου πάει εμένα το μυαλό μου... Δες την υπογραφή του με το άλλο προφίλ και θα καταλάβεις...GI4NNEN4 έγραψε:Τι μανία είναι αυτή ρε φίλε με τα φάρμακα
Λάθος!Dinos_Liverpool έγραψε:Όχι, έτσι θα είναι ο επόμενος... ο καλός που θα πάρουμε!
ΥΓ. Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη! Είπα και γω... θα λείψει ο κ. Roman; Για το ρούλη που σταματήσαμε την "ενημέρωση" κουβέντα! Μόνο τα μικροπροβληματάκια να σχολιάζουμε, ε; Αντρουπής, ρε!
![]()
![]()
οπότε λέω και εγώ "δίκιο έχει ο άνθρωπος. Πού θα το έγραφε δλδ ; " Και ξεκίνησα να ανοίξω ένα τόπικ για να γράφονται νέα (και) γύρω από τον Γκαρσία. Είπα όμως πριν το ανοίξω, να ψάξω πρώτα να δω αν έχουμε κάτι παρεμφερές.BlackWhite4 έγραψε: Ήθελα να ποστάρω για τη χθεσινή του βράβευση απο τον σύνδεσμο της Αριδαιας και δεν υπάρχει κάποιο νήμα να το κάνω..Ελεος..