Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
karl

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από karl »

Othin έγραψε:Μία από τα ίδια αδερφέ! Δηλαδή ρε mods όταν αποκλείσουμε στο κύπελλο τον γάβρο με κανένα τρίμπαλο και δυο - τρία μπουνίδια, τί θα γίνει στον server? Σας κόβω απροπόνητους... :mrgreen:

"[...] δυο - τρία μπουνίδια [...]" = Κλαίω :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

GI4NNEN4 έγραψε:Τι μανία είναι αυτή ρε φίλε με τα φάρμακα :?:
Κάπου πάει εμένα το μυαλό μου... Δες την υπογραφή του με το άλλο προφίλ και θα καταλάβεις...
"ΠΑΟΚ εκδρομές γυμναστική, έτσι κάναμε κορμί", κάτι τέτοιο λέει..

;)
Dinos_Liverpool έγραψε:Όχι, έτσι θα είναι ο επόμενος... ο καλός που θα πάρουμε!

ΥΓ. Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη! Είπα και γω... θα λείψει ο κ. Roman; Για το ρούλη που σταματήσαμε την "ενημέρωση" κουβέντα! Μόνο τα μικροπροβληματάκια να σχολιάζουμε, ε; Αντρουπής, ρε!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Λάθος!
Το έχω αναφέρει κάπου (δεν είμαι σίγουρος αν είναι σε αυτό το topic), αλλά το έχω αναφέρει σίγουρα, πριν λιγότερο από έναν μήνα! :)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Αν πάντως γράψετε σήμερα ειρωνικό άρθρο με αφορμή ακόμη μία ήττα του Άρη, νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα από κανέναν... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Έχει καταντήσει αηδία... Μετά από κάθε αγώνα οι ίδιοι και οι ίδιοι παίρνουν σβάρνα τους πάντες και τα πάντα και βγάζουν χολή... Άλλο ρε παιδιά η κριτική και άλλο το συνεχές μπινελίκι επί δικαίους και αδίκους.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κανονισμός του φόρουμ λέει ότι δεν μπορείς να βγάζεις τα εσώψυχά σου σε όσους είναι γύρω από την ομάδα. Το επίπεδο πέφτει συνεχώς...
Το πιο αστείο είναι ότι οι ίδιοι πριν μια βδομάδα τους ανεβάζαν στα ουράνια...

ΥΓ. αν ενοχλεί αντμιν σβήστε το.
Άβαταρ μέλους
BlackWhite4

Δημοσίευση από BlackWhite4 »

Δεν ξέρω που αλλού να το βάλω οπότε το βάζω εδω..

Απορώ πραγματικά γιατί ειναι κλειδωμένο το τόπικ της σημαίας μας, του μεγάλου Παμπλο..

Χθες ο άνθρωπος αυτός βραβεύτηκε απο σύνδεσμο μας παρουσία 1000 οπαδών..

Ξεκλειδώστε το και μην το έχετε χαμένο και ξεχασμένο το τοπικ αυτού του ηγέτη..Δηλαδή ντροπή..

Δεν έχει φύγει, είναι και θα είναι μαζί μας, είναι ζωντανό κομμάτι του ΠΑΟΚ μας..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

είναι πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, όπως είναι και ο κούδας και ο παρίδης και ο τερζανίδης
Άβαταρ μέλους
BlackWhite4

Aυτό τώρα να το πάρω σαν σοβαρή απάντηση ή απλά τρολάρεις? Μου συγκρίνεις τον Γκαρσία που μέχρι πριν 2-3 μήνες ήταν ακόμα μέρος της ομάδας με παίκτες πριν 40 και 50 χρόνια? Ο,τι να ναι..

Δεν υπάρχει κανένα νόημα να είναι κλειδωμένο εκτος όλων των άλλων..Λες και μιλάμε για κανέναν τυχαίο..

Ας πούμε εγω θέλω να ποστάρω για παράδειγμα την χθεσινή βράβευση του Παυλάρα στον σύνδεσμο Αριδαίας..Που θα το κάνω? Δεν υπάρχει και κανενα νήμα με ''Πρωην ποδοσφαιριστές ΠΑΟΚ'' να λυνόταν το θέμα..
Άβαταρ μέλους
BlackWhite4

Το ξαναγραφω γιατι χάθηκε μάλλον, οτι είναι τρελό τρολάρισμα αυτό που έγραψες μεγάλε..Μου συγκρίνεις ποδοσφαιριστές πριν 40 χρόνια με παίκτη που μέχρι πριν 3 μήνες ήταν στην ομάδα..Ο,τι να ναι..

Και δεν καταλαβαίνω το νόημα του να είναι κλειδωμένο..Λες και είναι κανένας τυχαίος..Ακόμα ΠΑΟΚτσάκια γίνονται απο αυτόν..Δεν είναι ενας πρώην παίκτης απλά..Εκτός κι αν για σένα είναι..

Ήθελα να ποστάρω για τη χθεσινή του βράβευση απο τον σύνδεσμο της Αριδαιας και δεν υπάρχει κάποιο νήμα να το κάνω..Ελεος..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Σε ένα εντός που πήγα φέτος, δεν θυμάμαι ποιο, κρεμάστηκε το "ΝΟ GARCIA, NO PARTY, NO FIGHT" στην 5, 40-45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα..

Μετά από λίγο το είδε ένας, ρώτησε ποιοι το κρέμασαν, ήρθαν τα παιδιά (χωρίς ρούχα συνδέσμων, 3-4 άτομα από την 5 ήταν) και αφού κουβέντιασαν για κανένα δίλεπτο, το πανό κατέβηκε..
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Μπλα μπλα μπλα
BlackWhite4 έγραψε: Ήθελα να ποστάρω για τη χθεσινή του βράβευση απο τον σύνδεσμο της Αριδαιας και δεν υπάρχει κάποιο νήμα να το κάνω..Ελεος..
οπότε λέω και εγώ "δίκιο έχει ο άνθρωπος. Πού θα το έγραφε δλδ ; " Και ξεκίνησα να ανοίξω ένα τόπικ για να γράφονται νέα (και) γύρω από τον Γκαρσία. Είπα όμως πριν το ανοίξω, να ψάξω πρώτα να δω αν έχουμε κάτι παρεμφερές.

Πάω στο "Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό" (δεν το ξέρω και τόσο καλά το φόρουμ - σοβαρά μιλάω - αλλά μάτι βγάζει). Και εκεί μέσα έχει ΝΑ με κάτι γράμματα το εξής τόπικ : Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες. Εγώ προσωπικά καλύτερο τίτλο ΔΕΝ θα μπορούσα να σκεφτώ.

Αυτά.
Άβαταρ μέλους
BlackWhite4

ΟΚ thanks ρε angel, δεν το ειχα δει το συγκεκριμενο..

Απλα επειδή είμαι καινούργιος εδω και είδα κλειδωμένο το τοπικ του Γκαρσία λίγο μου κακοφάνηκε και ειπα τη γνώμη μου..Αλλα οκ αν κρίνετε οτι έτσι πρέπει να είναι, καλώς..

Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι να ανοίξει το τόπικ του Γκαρσία. Ούτε είναι και δείγμα το πόσο σεβόμαστε τον ΑΝΘΡΩΠΟ Γκαρσία, το αν είναι ανοικτό το τόπικ του. Η άποψή σου είναι απόλυτα σεβαστή. Και εγώ τη γνώμη μου λέω τώρα εξάλλου και τίποτα περισσότερο. Το ότι ο Γκαρσία τιμήθηκε από τον ΣΦ Αριδαίας, είναι ένα θέμα που καλύφθηκε από το Paokmania στην κεντρική έτσι και αλλιώς. Αν θέλεις να το αναφέρεις ξανά πάντως, χώρος υπάρχει.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

1) το θέμα και η εκδήλωση καλύφθηκε στην κεντρική απ'όσο είδα, ποιος ο λόγος να ανοιχτεί τόπικ γκαρσία για κάτι τέτοιο;

2) υπάρχει το τόπικ του Λ.Φ ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. εφόσον ήταν εκδήλωση συνδεσμιακή, γιατί να μη σχολιαστεί στο συγκεκριμένο τόπικ?

3) ναι, το βρίσκω πολύ βάσιμο να σχολιαστεί ο γκαρσία σε τόπικ με πρώην παίχτες του ΠΑΟΚ. δεν το βρίσκω καθόλου βάσιμο όμως να ξεκλειδωθεί το τόπικ με το όνομά του, καθώς δε συμμετέχει ενεργά στα της ΠΑΕ

ελπίζω τώρα την απάντησή μου να μην τη δεις σαν τρελό τρολάρισμα, φίλε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Προς τα νεα μελη των οποιων τα σχολια χρειαζονται εγκριση.Παρατηρειται το φαινομενο οτι ποσταρετε το ιδιο ποστ πολλες φορες 2 φορες.Το οτι δεν το βλεπετε κατευθειαν ειναι λογω οτι δεν το εχουμε εγκρινει.Μην το ξαναποσταρετε.Δεν υπρχει λογος.
Εφοσον εγκριθει απο τους admin θα περασει.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Παρακαλειτε ο ριζλα να αλλαξει αβαταρ, μας καιει τον εγκεφαλο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Κάθε φορά που βλέπω τον τίτλο αυτού του topic στη κεντρική, πάω στη ντουλάπα (το καλοκαίρι πάω κατάψυξη) να πάρω τίποτα να τσιμπήσω..

Απόψε βλέπω πως δεν... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”