Razvan Lucescu V

Miles

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Miles »

Το sic σε μάρανε, γραμματιζούμενε :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ράζβαν σφίξαμε κάνε σεμινάρια τον Καστορίνα να φέρει διπλο !!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

εγω ξερω το sic4 που πριν 7 χρόνια φαγωνόμασταν και τη καψούρα μου το sic bastard με τη γκομενα και το λιονταρι που μας έχει εγκαταλείψει εδώ και καμιά διετία.

Εσύ miles σε τι sic αναφέρεσαι ;

ΥΓ : a sorry τώρα το είδα. Δυνατό.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Δε μπορω να καταλαβω την ποινικοποιηση του να μην συμπαθει καποιος τον Λουτσεσκου ως προσωπικοτητα ή/και σαν προπονητη. Αληθεια μου φαινεται περιεργο.

Οπως καποιος μπορει να τον γουσταρει μεχρι αηδιας και να συγχωρει/παρακαμπτει τα λαθη του αλλος μπορει να κανει το ακριβως αντιθετο. Το να ακους διαφορετικες αποψεις και αντιθετες απο τις δικες σου ειναι υγιες. Εγω που τον αντιπαθω και θελω να φυγει εχω κανει πολυ ωραιες συζητησεις με ατομα που τον γουσταρουν και θελουν να μεινει. Μαλιστα εχω εξηγησει και γιατι θεωρω οτι πρεπει να φυγει και παρ'οτι ατομα διαφωνουσαν με το σκεπτικο μου εξακολουθουσαν να καταλαβαινουν γιατι πιστευω και λεω οτι λεω.

Το να εισαι αντιθετος με καποιον δεν ειναι κακο πραγμα και δε καταλαβαινω ορισμενες επιθεσεις σε προσωπικο επιπεδο. Επιθεσεις που και εγω εχω δεχθει στο παρελθον αλλα οκ δεν εχω ορεξη να δινω ιδιαιτερη διασταση.

Ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε. Το οτι βλεπουμε διαφορετικα το πως πρεπει να κινηθει η ΠΑΕ για το μελλον της δεν ειναι κακο. Υγεια ειναι αρκει να καταλαβαινουμε γιατι πιστευει ο καθενας το τι πιστευει.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

embuji έγραψε:Δε μπορω να καταλαβω την ποινικοποιηση του να μην συμπαθει καποιος τον Λουτσεσκου ως προσωπικοτητα ή/και σαν προπονητη. Αληθεια μου φαινεται περιεργο.

Οπως καποιος μπορει να τον γουσταρει μεχρι αηδιας και να συγχωρει/παρακαμπτει τα λαθη του αλλος μπορει να κανει το ακριβως αντιθετο.

Για να είναι πιο δίκαιο αυτό που γράφεις

"Οπως καποιος μπορει να τον γουσταρει μεχρι αηδιας και να συγχωρει/παρακαμπτει τα λαθη του αλλος μπορει να τον μισει μέχρι αηδίας κ να του χρεώνει κ την τρύπα του όζοντος "
embuji

Δημοσίευση από embuji »

dragon έγραψε:
embuji έγραψε:Δε μπορω να καταλαβω την ποινικοποιηση του να μην συμπαθει καποιος τον Λουτσεσκου ως προσωπικοτητα ή/και σαν προπονητη. Αληθεια μου φαινεται περιεργο.

Οπως καποιος μπορει να τον γουσταρει μεχρι αηδιας και να συγχωρει/παρακαμπτει τα λαθη του αλλος μπορει να κανει το ακριβως αντιθετο.

Για να είναι πιο δίκαιο αυτό που γράφεις

"Οπως καποιος μπορει να τον γουσταρει μεχρι αηδιας και να συγχωρει/παρακαμπτει τα λαθη του αλλος μπορει να τον μισει μέχρι αηδίας κ να του χρεώνει κ την τρύπα του όζοντος "
Το ιδιο μπορω να πω και για ατομα που δικαιολογουν ο,τι και να κανει αλλα δε θα βγαλει πουθενα αυτο. Το balance που λεει και ο ιδιος προσπαθω να βρω. Και το balance εχει μεσα και τα 2 ακρα. Τα οποια ειναι υπαρκτα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Μα το έγραψες
"
Οπως καποιος μπορει να τον γουσταρει μεχρι αηδιας και να συγχωρει/παρακαμπτει τα λαθη

Για ισορροπία έγραψα το υπόλοιπο.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Οπως η απαξιωση δεν ειναι καλη,εξισου δεν ειναι καλη και η μυθοποιηση..
Ρεαλισμος κυριοι και κριτικη με βαση το παρον και το μελλον..
Το παρελθον καλο η κακο ειναι πλεον παρελθον..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Miles έγραψε:Το sic σε μάρανε, γραμματιζούμενε :lol: :lol: :lol:

Εσύ ασχολησου, με την ομαδάρα του Μάντσεστερ και άσε τον ΠΑΟΚ κ τον Λουτσεσκου-Ιβαν, για τους ειδικούς, που περεπιπτοντως, αφουγκραζουνται φαλακρό, ψυχρά κ δεν συμμαζευεται.
Τι δεν κατάλαβες.

Η εμμονη είναι η αλήθεια.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Amsterdamer_87 έγραψε:Οπως η απαξιωση δεν ειναι καλη,εξισου δεν ειναι καλη και η μυθοποιηση..
Για μενα ο Λουτσεσκου το καλοκαιρι πρεπει να φυγει. Για να μην πω ΠΡΙΝ το καλοκαιρι. Αυτο ειναι το καλοκαιρι που θα αλλαξει δραστικα το ροστερ. Δεν εμπιστευομαι τον λουτσεσκου στα θελω και την φιλοσοφια του να ετοιμασει τον ΠΑΟΚ των επομενων χρονων. Απο δομη ροστερ μεχρι ποδοσφαιρικη φιλοσοφια θεωρω οτι πλεον στηριζεται σε κατι που δεν δουλευει μακροπροθεσμα. Και τον Λουτσεσκου (και τον καθε προπονητη) δε τον νοιαζει αυτο. Τον νοιαζει να βαλει επιτυχιες στο παλμαρε του και ειναι λογικο. Ο ΠΑΟΚ δε μπορει να στηριχθει σε αυτο πλεον.

Τα του παρκινγκ κλπ κλπ ειναι κερασακι στην τουρτα στα δικα μου ματια. Με αυτα φανηκε και οτι ο Λουτσεσκου δεν μπορει να ελεγξει εαυτον για το καλο του κλαμπ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ειναι για γελια.

Μπαινουμε στα 100. Αν ηρθε η ωρα για ριζικη αλλαγη και φιλοσοφια στο κλαμπ, ειναι τωρα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@embuji δεν το λέω με υπαινιγμό και ίσως δεν το γράφω στο σωστό τοπικ, αλλά τι ψύχωσε έχετε πάθει με αυτά τα ''100'';; Τι παραπάνω έχουν δηλαδή από τα προηγούμενα ''99'';;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

PAOKevolution έγραψε:@embuji δεν το λέω με υπαινιγμό και ίσως δεν το γράφω στο σωστό τοπικ, αλλά τι ψύχωσε έχετε πάθει με αυτά τα ''100'';; Τι παραπάνω έχουν δηλαδή από τα προηγούμενα ''99'';;
Πρακτικα; Καμια. Αλλα συμβολικα ειναι μια χρονια που λες οτι πρεπει να κανεις το μεγαλο βημα. Δε μπορω να πιστεψω οτι στα 100 χρονια της ομαδας δεν θα γινει σοβαρη επενδυση. Απλα καταθετω ποια ειναι η καλυτερη δυνατη επενδυση στα δικα μου ματια. Κομματι αυτης δεν ειναι ο Λουτσεσκου οπως προανεφερα.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

embuji έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Οπως η απαξιωση δεν ειναι καλη,εξισου δεν ειναι καλη και η μυθοποιηση..
Για μενα ο Λουτσεσκου το καλοκαιρι πρεπει να φυγει. Για να μην πω ΠΡΙΝ το καλοκαιρι. Αυτο ειναι το καλοκαιρι που θα αλλαξει δραστικα το ροστερ. Δεν εμπιστευομαι τον λουτσεσκου στα θελω και την φιλοσοφια του να ετοιμασει τον ΠΑΟΚ των επομενων χρονων. Απο δομη ροστερ μεχρι ποδοσφαιρικη φιλοσοφια θεωρω οτι πλεον στηριζεται σε κατι που δεν δουλευει μακροπροθεσμα. Και τον Λουτσεσκου (και τον καθε προπονητη) δε τον νοιαζει αυτο. Τον νοιαζει να βαλει επιτυχιες στο παλμαρε του και ειναι λογικο. Ο ΠΑΟΚ δε μπορει να στηριχθει σε αυτο πλεον.
Το φλεγον ζητημα ειναι,οτι και ο ιδιος θελει να φυγει,αλλα δεν τον αφηνουν..
Και η αποψη μου ειναι οτι το να τον κρατας με το ζορι,ισως να ειναι και οτι χειροτερο απο πολλες πλευρες..
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Νομίζω ότι ο Λουτσεσκου μετά το ματς με την Σλαβια, έδειξε χαρούμενος μετά από καιρό. Νομίζω ότι ήθελε να φύγει γιατί δεν στηρίχθηκαν οι επιλογές του. Αλλά οι μεταγραφές του Ιανουαρίου νομίζω (μόνο να νομίζω μπορώ) τον ικανοποίησαν και δεν θέλει άλλο πια να φύγει.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

theo-drama έγραψε:
Miles έγραψε:Το sic σε μάρανε, γραμματιζούμενε :lol: :lol: :lol:

Εσύ ασχολησου, με την ομαδάρα του Μάντσεστερ και άσε τον ΠΑΟΚ κ τον Λουτσεσκου-Ιβαν, για τους ειδικούς, που περεπιπτοντως, αφουγκραζουνται φαλακρό, ψυχρά κ δεν συμμαζευεται.
Τι δεν κατάλαβες.

Η εμμονη είναι η αλήθεια.
Νομίζω ότι θέλεις να πικάρεις τον κύριο με τα γαλάζια, αλλά να ξέρεις ότι δεν πολυμπαίνει εδώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”