Ποιος είναι ο Καμαρα;nunies4 έγραψε:Τον Καμαρά συνεχώς τον αφήνεις εκτός εξίσωσης.
Θέλω να πιστεύω ότι απλά τον ξεχνάς και όχι ότι το κάνεις ηθελημένα γιατί ενισχύει το επιχείρημα σου
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος είναι ο Καμαρα;nunies4 έγραψε:Τον Καμαρά συνεχώς τον αφήνεις εκτός εξίσωσης.
Θέλω να πιστεύω ότι απλά τον ξεχνάς και όχι ότι το κάνεις ηθελημένα γιατί ενισχύει το επιχείρημα σου
Ειμαι πολλα πράγματα, αλλα καραγκιοζης δεν ειμαι. Φυσικα και δεν τον "ξεχναω" επειδη με βολευει. Η κουβεντα π κανουμε αφορα στο πως κινειται η παε σε επιπεδο σχεδιασμου. Οταν λοιπον αποκτήθηκε ο Καμαρα ηταν ηδη ενα εξαμηνο εκτος αγωνων και οπως ειπε και ο προπονητης θα χρειαστεί χρονο. Αρα στην ΠΑΕ θελεις να μου πεις οτι καναν σχεδιασμο υπολογιζοντας πως ο Καμαρα μετα απο ενα εξαμηνο αποχης απο αγωνες θα μπει και θα παιξει βασικος στα προκριματικα με Λουτσεσκου προπονητη? Αυτο το κανει ακομη χειροτερο αν ισχυει.nunies4 έγραψε:Τον Καμαρά συνεχώς τον αφήνεις εκτός εξίσωσης.
Μπορεις κ καλυτερα απο αυτοsourmenetes έγραψε:Ποιος είναι ο Καμαρα;nunies4 έγραψε:Τον Καμαρά συνεχώς τον αφήνεις εκτός εξίσωσης.
Πάντως αυτό που,ήξερα εγώ ήταν ότι δεν είχε καμία σχέση με.χρηματαGINOLA έγραψε:Aντε να τελειώνει η περίπτωση για να γράψω ακριβώς τι συμβαίνει και γιατί γίνεται ότι γίνεται.
Σας το υπόσχομαι
Υπομονή
Βεβαίως, απλώς φέτος παίζουμε στην κορυφαία ευρωπαική διοργάνωση αδερφέ και κάθε λάθος θα στοιχίσει. Ελπίζω να μην μας δυσκολέψει η ΜάλμεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Πέρσι άργησαν (?) οι μεταγραφές και πήραμε πρωτάθλημα.
Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Εσύ να δεις...Gospi έγραψε:Μπορεις κ καλυτερα απο αυτοsourmenetes έγραψε:Ποιος είναι ο Καμαρα;nunies4 έγραψε:Τον Καμαρά συνεχώς τον αφήνεις εκτός εξίσωσης.
Ο μόνος τρόπος να μην είναι ένα 6μηνο εκτώς αγώνων ο Καμαρά θα ήταν να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Γαύρο, οπότε απλά δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ.Gospi έγραψε:Ειμαι πολλα πράγματα, αλλα καραγκιοζης δεν ειμαι. Φυσικα και δεν τον "ξεχναω" επειδη με βολευει. Η κουβεντα π κανουμε αφορα στο πως κινειται η παε σε επιπεδο σχεδιασμου. Οταν λοιπον αποκτήθηκε ο Καμαρα ηταν ηδη ενα εξαμηνο εκτος αγωνων και οπως ειπε και ο προπονητης θα χρειαστεί χρονο. Αρα στην ΠΑΕ θελεις να μου πεις οτι καναν σχεδιασμο υπολογιζοντας πως ο Καμαρα μετα απο ενα εξαμηνο αποχης απο αγωνες θα μπει και θα παιξει βασικος στα προκριματικα με Λουτσεσκου προπονητη? Αυτο το κανει ακομη χειροτερο αν ισχυει.nunies4 έγραψε:Τον Καμαρά συνεχώς τον αφήνεις εκτός εξίσωσης.
Εγω εκφραζω αποψη, εσυ με ειρωνευεσαι ενω εισαι και mod, και κατα τα λοιπα εγω μπορω και καλυτερα, ενω για σενα αυτο ειναι το ταβανι του επιπεδου σου? Οκsourmenetes έγραψε:Εσύ να δεις...Gospi έγραψε:Μπορεις κ καλυτερα απο αυτοsourmenetes έγραψε:Ποιος είναι ο Καμαρα;
Την προηγούμενη βδομάδα έκραζε ότι θα μείνουμε έξω λόγω του φορ.
Τώρα το ίδιο λόγω του χαφ.
Η ομάδα έχει 3 χαφ που κάλλιστα μπορούν να παίξουν εναντίον της Μάλμε.
Έχει 6-7 μεσοεπιθετικους και θα βρούμε πάλι να κραξουμε επειδή δεν έχει ένα χαφ.
Αν χαθεί η προκριση δε θα χαθεί λόγω ενός παίκτη αλλά λόγω της ομάδας.
Εξαρτάται σε ποια κατηγορία τον συγκρίνεις. Και ποιο ειναι το μεσο συγκρισης. Αν ειναι το οπαδικο ματι ,ο Μειτεηταν το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος. Αν μέσο σύγκρισης ειναι κάποια στατιστική ανάλυση ,τότε ισως εν είναι.sourmenetes έγραψε:Ποιος ήταν καλύτερος;;giapas έγραψε:Nunies σεβαστή η άποψή σου ,αλλά καλύτερο χαφ του πρωταθληματος ούτε ο λουτσος θα τον χαρακτήριζε ούτε μάλλον ο ίδιος τον εαυτό του.
Και πολύ περισσότερο η στατιστική υπηρεσία.
Φυσικά, από τη στιγμή που τον ζητάει ο προπονητής περισσεύει κάθε συζητηση
Ποιός είναι φίλε μου? Πες ο τάδε. Αλλά ποιός?giapas έγραψε:Εξαρτάται σε ποια κατηγορία τον συγκρίνεις. Και ποιο ειναι το μεσο συγκρισης. Αν ειναι το οπαδικο ματι ,ο Μειτεηταν το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος. Αν μέσο σύγκρισης ειναι κάποια στατιστική ανάλυση ,τότε δεν είναι.sourmenetes έγραψε:Ποιος ήταν καλύτερος;;giapas έγραψε:Nunies σεβαστή η άποψή σου ,αλλά καλύτερο χαφ του πρωταθληματος ούτε ο λουτσος θα τον χαρακτήριζε ούτε μάλλον ο ίδιος τον εαυτό του.
Αν μπλέκεις σύστημα, συμμετοχές, 2αδες και 3αδες νομίζω δύσκολα καταλήγεις σε συμπέρασμα. Εσύ σε ποιον τομέα του παιχνιδιού, σε πιο στατιστικό θεωρείς το Μειτε καλύτερο χαφ του πρωταθληματος;kos έγραψε:Ποίο είναι το καλύτερο χαφ που έπαιξε 50 ματς σε σύστημα με δυο χαφ; Πόσα ντέρμπι έπαιξε ο μειτε απέναντι σε 3αδα χαφ και πόσα οι άλλοι;giapas έγραψε:Nunies σεβαστή η άποψή σου ,αλλά καλύτερο χαφ του πρωταθληματος ούτε ο λουτσος θα τον χαρακτήριζε ούτε μάλλον ο ίδιος τον εαυτό του.