Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
xrisitsapa

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από xrisitsapa »

DamoN έγραψε:Μπείτε ρε μάγκες δείτε το ΠΑΟΚ γαύρος τελικό κυπέλλου και δείτε λίγο τον μπαμπά γιατί νομίζω ότι τον μπερδεύεται με τον τειλορ . ( εκτός και αν τον είδατε περυσι ) γιατί οι περιγραφές σας με αυτό που θυμάμαι εγώ δεν έχουν καμία σχέση . Αν είναι καλά ο μπαμπά ο Ράφα δεν τον πλησιάζει καν
Πεστα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

nunies4 έγραψε:Το μονο που με πειραζει στην μεταγραφη Μπαμπα και το ειπα οταν ακουστηκε ειναι οτι σε ταχυδυναμη δεν κερδιζουμε κατι σε σχεση με τον Ραφα..
Σαν τεχνικη ομως δεν το συζηταμε οτι ειναι αναβαθμιση
Σε ταχυδυναμη σε σχέση με μόνιμα κολλημένη 2α και την γιαγια μου να φέρουμε κερδίζουμε σε σχέση με Ράφα.
Η διαφορά ξέρεις ποια θα είναι; Αν ο μπαμπά ο οποίος έχει περάσει από σαλκε τσελσι κλπ βρισκόταν 4 φορές μέσα στη μικρη περιοχή στο ματς με τον γαύρο δεν ξέρω αν έβαζε τουλάχιστον ένα γκολ ή έδινε 2 ασιστ αλλά σίγουρα δεν θα πάθαινε 4 εγκεφαλικά . Όταν ο λουτσεσκου μιλάει όμως για προσωπικότητα τον λέμε γραφικό
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

nunies4 έγραψε:Βρε ηρεμηστε φερατε παλι την καταστροφη με τον Σαματα. Παιχνιδια για το ποιος θα κερδισει τα περισοτερα ειναι λιγο πριν την λυση του συμβολαιου. Λετε η Φενερ να θελει να το εχει να καθεται και να του δινει 2,6 το χρονο;
Ουτε αυτος πιστευω θα θελησει να μεινει ανενεργος για ενα χρονο
Έχεις απόλυτο δίκιο, κανέναν δεν συμφέρει να μην αποδεσμευτει απο τους τουρκους, αλλά η ανησυχία πηγάζει από το πότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Νομίζω ότι είναι κρίσιμης σημασίας να προλάβει να ενσωματωθεί στην
Ολλανδία και να παίξει βασικός με Μπειταρ. Δεν θέλω να σκεφτώ το σενάριο να παιξουμε τα 2 πρωτα επίσημα παιχνιδια με τον Μπραντον βασικό.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Blackgr4 έγραψε:Ο Πέλκας κάτω από 800 αποκλείεται να πάρει. Αξίζει αλήθεια να τα δώσουν για τον αναπληρωματικό του Ντέλια;
Κάτι περίεργα πως παίζει και αριστερά δεν τα βλέπω καν. Το παλικάρι είναι για πίσω από τον φορ και μόνο εκεί.
Προσωπικά θέλω να δώσουν κέρατα για να φέρουν ένα βασικό αριστερό εξτρέμ, να παίζει στο 10 ο Ντέλιας και δεξιά ένας εκ των Νάραϊ - Ζίφκο.
Σήμερα που μιλάμε, αν ερχόντουσαν 2 αριστερά εξτρέμ, θα είχαμε Ντέλια - Τάισον για το 10 και τους άλλους 2 στα δεξιά.
Μπλακ γιατι βλεπεται ολοι τον Ντελια στο 10;;;
Τα καλυτερα του ματς ηταν στις πτερυγες...οποτε επαιξε αξονα εξαφανιστηκε...
Το ιδιο και ο Ταισον...
Στις πτερυγες εχουν χωρο και αναπτυσονται...στο 10 εξαφανιζονται λογω πολυ κλειστων χωρων...
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ο Μπαμπά δεν είναι αργός. Επειδή και αυτή την παπάρια ανακυκλώνετε εδώ μέσα.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Ελευθερα χαφ παντως αξιολογα στα 30 μονο οι zajc και Kuzyaev που δεν τους λες βατες περιπτωσεις...
zajc ,sansone ακουγοταν παντως στις αρχες Ιουνη.Ο παπας τα ξερει καλυτερα.

nunies4 έγραψε:656 σελιδες μας πηρε για την 1η αφιξη....
Ολα πηραν πανω 30%.Κουλη..(δικο σας)
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

DamoN έγραψε:
nunies4 έγραψε:Το μονο που με πειραζει στην μεταγραφη Μπαμπα και το ειπα οταν ακουστηκε ειναι οτι σε ταχυδυναμη δεν κερδιζουμε κατι σε σχεση με τον Ραφα..
Σαν τεχνικη ομως δεν το συζηταμε οτι ειναι αναβαθμιση
Σε ταχυδυναμη σε σχέση με μόνιμα κολλημένη 2α και την γιαγια μου να φέρουμε κερδίζουμε σε σχέση με Ράφα.
Η διαφορά ξέρεις ποια θα είναι; Αν ο μπαμπά ο οποίος έχει περάσει από σαλκε τσελσι κλπ βρισκόταν 4 φορές μέσα στη μικρη περιοχή στο ματς με τον γαύρο δεν ξέρω αν έβαζε τουλάχιστον ένα γκολ ή έδινε 2 ασιστ αλλά σίγουρα δεν θα πάθαινε 4 εγκεφαλικά . Όταν ο λουτσεσκου μιλάει όμως για προσωπικότητα τον λέμε γραφικό
Συμφωνω και φαινεται η αλλαγη στοχευσης φετος με τα ψωνια που κανουμε. Απο τα στοιχηματα και τους πολλα υποσχομενους αλλα ακομα λιγους σε προσωπικοτητα, παμε σε παικτες με μενταλιτυ και καριερες σε μεγαλες ομαδες και πρωταθληματα. Για αυτο και Μπαμπα για αυτο και 2 αρχηγοι εθνικων ομαδων (αν ολοκληρωθει του Σαματα)
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

psykoman έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Ο Πέλκας κάτω από 800 αποκλείεται να πάρει. Αξίζει αλήθεια να τα δώσουν για τον αναπληρωματικό του Ντέλια;
Κάτι περίεργα πως παίζει και αριστερά δεν τα βλέπω καν. Το παλικάρι είναι για πίσω από τον φορ και μόνο εκεί.
Προσωπικά θέλω να δώσουν κέρατα για να φέρουν ένα βασικό αριστερό εξτρέμ, να παίζει στο 10 ο Ντέλιας και δεξιά ένας εκ των Νάραϊ - Ζίφκο.
Σήμερα που μιλάμε, αν ερχόντουσαν 2 αριστερά εξτρέμ, θα είχαμε Ντέλια - Τάισον για το 10 και τους άλλους 2 στα δεξιά.
Το ιδιο και ο Ταισον...
Στις πτερυγες εχουν χωρο και αναπτυσονται...στο 10 εξαφανιζονται λογω πολυ κλειστων χωρων...
Γιατί μετά από και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια, είδα έναν παίκτη στον άξονα, που να μπορεί να παίξει και να επιτεθεί κάθετα.
Ακόμα και τα στατιστικά του (μαζί με της Κ19), στη μικρή καριέρα που έχει, είναι 24 ματς ως δεκάρι, με 6 γκολ και 6 ασίστ και 13 ματς ως εξτρέμ με μόλις 1 ασίστ.
Είδα κάθετες πάσες που δεν θυμάμαι πότε είδα τελευταία φορά και τρομερές κάθετες επιθετικές κινήσεις.
Άσχετα αν οι συμπαίκτες του δεν τις εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε.
Δεν θα τον ακουμπούσα από το 10 ακόμα και αν με σημάδευες με όπλο!
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Τελικα το "Sign ρε μαλακα" στον Ekong το εκανε ο Biseswar?
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Blackgr4 έγραψε:
psykoman έγραψε:
Το ιδιο και ο Ταισον...
Γιατί μετά από και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια, είδα έναν παίκτη στον άξονα, που να μπορεί να παίξει και να επιτεθεί κάθετα.
Ακόμα και τα στατιστικά του (μαζί με της Κ19), στη μικρή καριέρα που έχει, είναι 24 ματς ως δεκάρι, με 6 γκολ και 6 ασίστ και 13 ματς ως εξτρέμ με μόλις 1 ασίστ.
Είδα κάθετες πάσες που δεν θυμάμαι πότε είδα τελευταία φορά και τρομερές κάθετες επιθετικές κινήσεις.
Άσχετα αν οι συμπαίκτες του δεν τις εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε.
Δεν θα τον ακουμπούσα από το 10 ακόμα και αν με σημάδευες με όπλο!

Ο Τάισον έδειξε σε όλους μας πως παίζεις κάθετα κάθε φορά που ακουμπάς την μπάλα χωρίς να πέφτει στο πρώτο τζαρτζ ( αυτό πρέπει να βελτιώσει ο μικρός )
Στον τελικό ήταν γύρω γύρω όλοι και ο Τάισον να προσπαθεί να τους τρυπήσει κάθετα μέχρι που κουράστηκε έκανε και ο άλλος ότι ναναι αλλαγές και σχόλασα ο γαμος
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Γνωρίζει κανείς ποιοι από όσους έρχονται δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο;
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Μάλλον ξεχνάτε μπείτε να δείτε τα παιχνίδια του Μπαμπά με τον ΠΑΟΚ... Και μην ακούτε τον Κόλκα που το παίζει αναλυτής, για ρεπορτάζ καλός είναι μέχρι εκεί
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

TheCursed έγραψε:Πραγματικα μετα τον πριγιο καταρα εχει πεσει ολο κατι γινεται με σεντερ φορ ελεος.
Ειπε ο καταραμενος... :lol: :lol: :lol: :lol:
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Αναβαθμιση θα θεωρηθει μονο αν δεν πουληθει ο Ινγκασον και ερθει ενισχυση.
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

O μπαμπά είναι παιχταρα και θα γίνει ο μπαμπάς των γαυρων... Καλώς ήρθες παιχταρά μου...
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”