Πεστα.DamoN έγραψε:Μπείτε ρε μάγκες δείτε το ΠΑΟΚ γαύρος τελικό κυπέλλου και δείτε λίγο τον μπαμπά γιατί νομίζω ότι τον μπερδεύεται με τον τειλορ . ( εκτός και αν τον είδατε περυσι ) γιατί οι περιγραφές σας με αυτό που θυμάμαι εγώ δεν έχουν καμία σχέση . Αν είναι καλά ο μπαμπά ο Ράφα δεν τον πλησιάζει καν
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Σε ταχυδυναμη σε σχέση με μόνιμα κολλημένη 2α και την γιαγια μου να φέρουμε κερδίζουμε σε σχέση με Ράφα.nunies4 έγραψε:Το μονο που με πειραζει στην μεταγραφη Μπαμπα και το ειπα οταν ακουστηκε ειναι οτι σε ταχυδυναμη δεν κερδιζουμε κατι σε σχεση με τον Ραφα..
Σαν τεχνικη ομως δεν το συζηταμε οτι ειναι αναβαθμιση
Η διαφορά ξέρεις ποια θα είναι; Αν ο μπαμπά ο οποίος έχει περάσει από σαλκε τσελσι κλπ βρισκόταν 4 φορές μέσα στη μικρη περιοχή στο ματς με τον γαύρο δεν ξέρω αν έβαζε τουλάχιστον ένα γκολ ή έδινε 2 ασιστ αλλά σίγουρα δεν θα πάθαινε 4 εγκεφαλικά . Όταν ο λουτσεσκου μιλάει όμως για προσωπικότητα τον λέμε γραφικό
Έχεις απόλυτο δίκιο, κανέναν δεν συμφέρει να μην αποδεσμευτει απο τους τουρκους, αλλά η ανησυχία πηγάζει από το πότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Νομίζω ότι είναι κρίσιμης σημασίας να προλάβει να ενσωματωθεί στηνnunies4 έγραψε:Βρε ηρεμηστε φερατε παλι την καταστροφη με τον Σαματα. Παιχνιδια για το ποιος θα κερδισει τα περισοτερα ειναι λιγο πριν την λυση του συμβολαιου. Λετε η Φενερ να θελει να το εχει να καθεται και να του δινει 2,6 το χρονο;
Ουτε αυτος πιστευω θα θελησει να μεινει ανενεργος για ενα χρονο
Ολλανδία και να παίξει βασικός με Μπειταρ. Δεν θέλω να σκεφτώ το σενάριο να παιξουμε τα 2 πρωτα επίσημα παιχνιδια με τον Μπραντον βασικό.
Μπλακ γιατι βλεπεται ολοι τον Ντελια στο 10;;;Blackgr4 έγραψε:Ο Πέλκας κάτω από 800 αποκλείεται να πάρει. Αξίζει αλήθεια να τα δώσουν για τον αναπληρωματικό του Ντέλια;
Κάτι περίεργα πως παίζει και αριστερά δεν τα βλέπω καν. Το παλικάρι είναι για πίσω από τον φορ και μόνο εκεί.
Προσωπικά θέλω να δώσουν κέρατα για να φέρουν ένα βασικό αριστερό εξτρέμ, να παίζει στο 10 ο Ντέλιας και δεξιά ένας εκ των Νάραϊ - Ζίφκο.
Σήμερα που μιλάμε, αν ερχόντουσαν 2 αριστερά εξτρέμ, θα είχαμε Ντέλια - Τάισον για το 10 και τους άλλους 2 στα δεξιά.
Τα καλυτερα του ματς ηταν στις πτερυγες...οποτε επαιξε αξονα εξαφανιστηκε...
Το ιδιο και ο Ταισον...
Στις πτερυγες εχουν χωρο και αναπτυσονται...στο 10 εξαφανιζονται λογω πολυ κλειστων χωρων...
Ο Μπαμπά δεν είναι αργός. Επειδή και αυτή την παπάρια ανακυκλώνετε εδώ μέσα.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
zajc ,sansone ακουγοταν παντως στις αρχες Ιουνη.Ο παπας τα ξερει καλυτερα.joshua έγραψε:Ελευθερα χαφ παντως αξιολογα στα 30 μονο οι zajc και Kuzyaev που δεν τους λες βατες περιπτωσεις...
Ολα πηραν πανω 30%.Κουλη..(δικο σας)nunies4 έγραψε:656 σελιδες μας πηρε για την 1η αφιξη....
Συμφωνω και φαινεται η αλλαγη στοχευσης φετος με τα ψωνια που κανουμε. Απο τα στοιχηματα και τους πολλα υποσχομενους αλλα ακομα λιγους σε προσωπικοτητα, παμε σε παικτες με μενταλιτυ και καριερες σε μεγαλες ομαδες και πρωταθληματα. Για αυτο και Μπαμπα για αυτο και 2 αρχηγοι εθνικων ομαδων (αν ολοκληρωθει του Σαματα)DamoN έγραψε:Σε ταχυδυναμη σε σχέση με μόνιμα κολλημένη 2α και την γιαγια μου να φέρουμε κερδίζουμε σε σχέση με Ράφα.nunies4 έγραψε:Το μονο που με πειραζει στην μεταγραφη Μπαμπα και το ειπα οταν ακουστηκε ειναι οτι σε ταχυδυναμη δεν κερδιζουμε κατι σε σχεση με τον Ραφα..
Σαν τεχνικη ομως δεν το συζηταμε οτι ειναι αναβαθμιση
Η διαφορά ξέρεις ποια θα είναι; Αν ο μπαμπά ο οποίος έχει περάσει από σαλκε τσελσι κλπ βρισκόταν 4 φορές μέσα στη μικρη περιοχή στο ματς με τον γαύρο δεν ξέρω αν έβαζε τουλάχιστον ένα γκολ ή έδινε 2 ασιστ αλλά σίγουρα δεν θα πάθαινε 4 εγκεφαλικά . Όταν ο λουτσεσκου μιλάει όμως για προσωπικότητα τον λέμε γραφικό
Γιατί μετά από και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια, είδα έναν παίκτη στον άξονα, που να μπορεί να παίξει και να επιτεθεί κάθετα.psykoman έγραψε:Μπλακ γιατι βλεπεται ολοι τον Ντελια στο 10;;;Blackgr4 έγραψε:Ο Πέλκας κάτω από 800 αποκλείεται να πάρει. Αξίζει αλήθεια να τα δώσουν για τον αναπληρωματικό του Ντέλια;
Κάτι περίεργα πως παίζει και αριστερά δεν τα βλέπω καν. Το παλικάρι είναι για πίσω από τον φορ και μόνο εκεί.
Προσωπικά θέλω να δώσουν κέρατα για να φέρουν ένα βασικό αριστερό εξτρέμ, να παίζει στο 10 ο Ντέλιας και δεξιά ένας εκ των Νάραϊ - Ζίφκο.
Σήμερα που μιλάμε, αν ερχόντουσαν 2 αριστερά εξτρέμ, θα είχαμε Ντέλια - Τάισον για το 10 και τους άλλους 2 στα δεξιά.
Το ιδιο και ο Ταισον...
Στις πτερυγες εχουν χωρο και αναπτυσονται...στο 10 εξαφανιζονται λογω πολυ κλειστων χωρων...
Ακόμα και τα στατιστικά του (μαζί με της Κ19), στη μικρή καριέρα που έχει, είναι 24 ματς ως δεκάρι, με 6 γκολ και 6 ασίστ και 13 ματς ως εξτρέμ με μόλις 1 ασίστ.
Είδα κάθετες πάσες που δεν θυμάμαι πότε είδα τελευταία φορά και τρομερές κάθετες επιθετικές κινήσεις.
Άσχετα αν οι συμπαίκτες του δεν τις εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε.
Δεν θα τον ακουμπούσα από το 10 ακόμα και αν με σημάδευες με όπλο!
- black_star_ninja
Blackgr4 έγραψε:Γιατί μετά από και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια, είδα έναν παίκτη στον άξονα, που να μπορεί να παίξει και να επιτεθεί κάθετα.psykoman έγραψε:Μπλακ γιατι βλεπεται ολοι τον Ντελια στο 10;;;Blackgr4 έγραψε:Ο Πέλκας κάτω από 800 αποκλείεται να πάρει. Αξίζει αλήθεια να τα δώσουν για τον αναπληρωματικό του Ντέλια;
Το ιδιο και ο Ταισον...
Ακόμα και τα στατιστικά του (μαζί με της Κ19), στη μικρή καριέρα που έχει, είναι 24 ματς ως δεκάρι, με 6 γκολ και 6 ασίστ και 13 ματς ως εξτρέμ με μόλις 1 ασίστ.
Είδα κάθετες πάσες που δεν θυμάμαι πότε είδα τελευταία φορά και τρομερές κάθετες επιθετικές κινήσεις.
Άσχετα αν οι συμπαίκτες του δεν τις εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε.
Δεν θα τον ακουμπούσα από το 10 ακόμα και αν με σημάδευες με όπλο!
Ο Τάισον έδειξε σε όλους μας πως παίζεις κάθετα κάθε φορά που ακουμπάς την μπάλα χωρίς να πέφτει στο πρώτο τζαρτζ ( αυτό πρέπει να βελτιώσει ο μικρός )
Στον τελικό ήταν γύρω γύρω όλοι και ο Τάισον να προσπαθεί να τους τρυπήσει κάθετα μέχρι που κουράστηκε έκανε και ο άλλος ότι ναναι αλλαγές και σχόλασα ο γαμος
- thomas Murg
Γνωρίζει κανείς ποιοι από όσους έρχονται δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο;
-
Μάλλον ξεχνάτε μπείτε να δείτε τα παιχνίδια του Μπαμπά με τον ΠΑΟΚ... Και μην ακούτε τον Κόλκα που το παίζει αναλυτής, για ρεπορτάζ καλός είναι μέχρι εκεί
Ειπε ο καταραμενος...TheCursed έγραψε:Πραγματικα μετα τον πριγιο καταρα εχει πεσει ολο κατι γινεται με σεντερ φορ ελεος.

Αναβαθμιση θα θεωρηθει μονο αν δεν πουληθει ο Ινγκασον και ερθει ενισχυση.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
O μπαμπά είναι παιχταρα και θα γίνει ο μπαμπάς των γαυρων... Καλώς ήρθες παιχταρά μου...