Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Συγγνωμη ρε καρντασι δεν ειπα κατι εγω. Ο ορκωτος λογιστης ειπε οτι ο κυριος ζαγορακης πηρε 200.000 απτα ταμεια κ μεχρι 30/6 που ελεγχθηκε η χρηση δεν τα επεστρεψε ειτε αυτα ειτε παραστατικα. Κ μονο που καποιος παιρνει λεφτα απο ανωνυμη εταιρια στο ετσι.. Ειναι χερι στα ταμεια. Αν ειναι καταχρηση θα το δειξει ο χρονος. Οσο για την εφορια κ παλι ο ορκωτος το ειπε. Δεν ειπα κατι εγω.
Άβαταρ μέλους
bob

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από bob »

υπολόγισες και τα δανεικά μέσα στα 90?
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Το έγραψε ο VAGGT και με εκφράζει απόλυτα:

Μα είμαστε σοβαροί;
Κοιτάξτε να ακυρωσετε την μεταγραφή του Αντελίνο να φέρετε πισω τον Κοντρέρας και ας είμαστε και τελευταιοι.
Ζαγορ τον νού σου που θελεις να μας βαλεις και στην δεκαδα της ευρωπης. Ποιος νομιζεις οτι είσαι;

Αυτή ο Λαός θα πάει μπροστά όταν θα φύγει από τους δρόμους και από τις καταλήψεις ΜΟΝΟ: όταν χαριστούν τα χρεη της ΠΑΕ και γίνει νέο γήπεδο 45000 θέσεων στην Τουμπα ή δίπλα στο παλατάκι ή στη Γη του Πυρός.

Όσο με την δυναμή του συντηρεί 2000 συνδεσμίτες, 5 ραδιοφωνα, 4 εφημερίδες, 100 site, 500 blogs και στραβοστόμηδες, φουρναρηδες και δεν συμμαζευεται, μέλλον δεν υπάρχει. Αργά η γρήγορα θα καταστραφεί οτι χτίστηκε με κόπο χρόνια.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

shark4 έγραψε:
guardian4 έγραψε:Ο-Γ-Δ-Ο-Ν-Τ-Α Ε-Κ-Α-Τ-Ο-Μ-Υ-Ρ-Ι-Α εσοδα,

Mηπως εισαι λιγο υπερβολικος ???? Οτι εγιναν λαθος χειρισμοι , ειναι δεδομενο ... Κανεις δεν αντιλεγει, αλλα μου φαινονται υπερβολικα 80 εκ. εσοδα ....
Μονοι τους το ειπαν στη συνεντευξη. Πολυ δυστυχως ειναι αληθεια.
Άβαταρ μέλους
marolas

Δημοσίευση από marolas »

Συνέλθετε... Ούτε μάγος είναι ο Ζαγοράκης ούτε πλούσιος.. Ας έρθει κάποιος με λεφτά και πιστέψτε με θα χαρεί που θα φύγει με τόσα που ακούει.. Δεν υπάρχουν λεφτά και πουλήσαμε παίχτη στο εξωτερικό.. Δεν κατάλαβα δηλαδή τι άλλο να κάναμε? Να αρχίσουμε να ξαναχρωτάμε.. Νιώστε λίγο.. Κοιτάξτε γύρω σαςκαι δείτε οτί δν υπάρχει φράγκο και σταματήστε να γκρινιάζετε επειδή ειστε ΠΑΟΚΤΣΉΔΕΣ.. Όλοι είμαστε αλλά θα ήταν χρήσιμο να το βάζουμε να δουλεύει που και που.. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΖΑΓΟΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ...

Υπάρχουν έσοδα αλλά υπάρχουν και τα έξοδα.. Δεν είναι μόνο τα προφανή.. Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια,είναι φόροι,είναι λειτουργικά έξοδα,ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΧΡΕΗ..
Αν νομίζετε οτι μας κλέβει τι να πω... Καλά ξεμπρδέματα να έχουμε..
kostas69

Δημοσίευση από kostas69 »

βλέπω ξεσαλώσατε κράξιμο κράξιμο και τίποτε άλλο και όλα αυτά βεβαια για το καλο του ΠΑΟΚ

μπορείτε να μου πείτε ρε παλικαρια τι κάνουμε μετά? έχουμε κάποιον που θεωρούμε ότι μπορεί να πάει το καράβι καλύτερα? υπάρχει αντιπολίτευση υπάρχει άλλη πρόταση από κάποιον με ονοματεπώνυμο και δεν το έχω καταλάβει?
εκτος άμα θεωρούμε ότι οποιος και να έρθει θα είναι καλύτερος από αυτή την διοίκηση τότε πάω πάσο
Άβαταρ μέλους
guardian4

eleos έγραψε:
Olorin έγραψε: ...
Καταλαβαινετε την εννοια των ΕΞΟΔΩΝ? Υπαρχει γενικα στο λεξιλογιο σας αυτη η λεξη?

Τρελιτσα πουλατε, δεν εξηγειται αλλιως.

Χαχα ε και βέβαια πουλάνε τρελίτσα...

Γράφουν το ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ με bold,
άλλος με κεφαλαία,
άλλος με μεγάλη γραμματοσειρά,
άλλος με παύλες ανάμεσα στα γράμματα και νομίζουν ότι δε ξέρουμε μαθηματικά.

ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ, ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ,
ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Ο-Γ-Δ-Ο-Ν-Τ-Α Ε-Κ-Α-Τ-Ο-Μ-Υ-Ρ-Ι-Α
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ, ΠΑΛΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

ΗΜΑΡΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ, η προβοκάτσια σε νέα επίπεδα... (με παύλες!)
Πρωτον γιατι εγω το εγραψα ατο πριν 2-3 σελιδες, αμα διαβασεις το ποστ, εγραψα οτι με αυτα τα εσοδα, αν καναμε εξυγιανση θα διαγραφαμε, αν οχι ολα, σχεδον ολα τα χρεη μας.

Εξυγιανση = ΟΧΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ, και ΣΦΥΧΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και το οτι το γραψα εγω με κεφαλαια και παυλες , (τα υπολοιπα μπηκαν απο αλλα παιδια), ηταν για να τονισω το υψος των εσοδων.

Οταν η δοικηση εχει σε 4.5 χρονια 80 εκατομυρια εξοδα, και τα 15 πηγαν σε μ@λακιες, τοτε αυτο που λες η διοικηση παραδεχτηκε οτι σε αυτο το κομματι απετυχε, εμενε αυτο το παραδεχτηκε οτι απετυχε, δε μου λεει κατι.

Γιατι αμα ειχαμε τωρα 15 μυρια μπαιναμε ομιλους τσ.λ
Άβαταρ μέλους
guardian4

Το παραδεχομαι οτι απετυχα σε αυτο το κομματι, μεχρι το ζητω ενα αρσενικο συγγνωμη και δεσμευομαι οτι θα αποφυγω ΟΛΑ τα λαθη που εκανα, εχει πολλα χιλιομετρα διαφορα. για μενα.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

YΠΟΜΟΝΗ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ

ΜΟΝΟ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

με 80 εκατομυρια εσοδα σε μια τετραετια για να καναμε εξυγιανση θα επρεπε καθε χρονο να βολοδερνουμε μεταξυ 7-10 θεσης και παλι δεν ηταν απολυτα σιγουρο οτι θα ξεμπλεκαμε απο τα χρεη. κατι σαν την πρωτη χρονια ενα πραμα. εγω παντως δεν το αντεχα αυτο.
προτιμω ισα βαρκα ισα νερα αλλα να μεγαλωσεις, να σε γνωρισει η ευρωπη, να κυνηγησεις πρωταθλημα, να φτιαξεις προπονητικο βαζοντας παρακαταθηκη για το μελλον, να δεις παικταραδες τυπου γκαρσια, κοντρερας, βιειρινια, κονσεισαο κτλ. εκτος κι αν νομιζατε οτι ολους αυτους μπορουσαμε να τους πληρωσαμε με στραγαλια για να ρθουν.
και το αστειο ειναι οτι κραζουμε γιατι δεν εγινε η εξυγιανση ενω την πρωτη χρονια που ηταν και η μοναδικη με μεγαλα κερδη ενας θεος ξερει πως αντεξαμε σαν οπαδοι και τι κραξιμο ειχε φαει ο σαντος που εφτασε σε σημειο να παραιτηθει.
αλλα μαλλον εχουμε επιλεκτικη μνημη και θυμομαστε οτι μας συμφερει.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ?

Πολλοί από εμάς που μιλάνε για οικονομικά... στοιχηματίζω πως δεν έχουνε κρατήσει όχι μαγαζί, αλλά ούτε και περίπτερο... για να μη πω πως δεν μπορουν καλα καλα να κουμανταρουν τα οικονομικα του σπιτιου τους πλεον.
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕ ΧΡΕΗ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΜΕ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ... αλλά κατα τα άλλα έχετε άποψη για το ποσα έσοδα έχει η ΠΑΕ... αγνοώντας φυσικά και τα έξοδα που έχει μια επιχείρηση... γιατί απλά δεν ξέρετε πως πάει το παιχνιδάκι.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ... ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΦΛΎΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση όπως όλοι μας... αλλά πιστεύει κανείς πως είναι καλύτερα και αυτοί που διοικούν?... ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ... "ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ"????
Μη κάνετε σαν υστερικες χήρες που έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους επειδή πέθανε ο άντρας τους από καρκινο.
ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ... ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΟΙΑ.
Ψυχραιμία και το μέλλον θα δείξει.

ΥΓ
Του χρόνου θα εχουμε μόνο 5.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... όχι γιατι δεν θα έχουμε Βιειρίνια και Κοντρέρας... αλλά γιατί πολλοί από εμάς, δε θα έχουμε ούτε γάλα στα παιδιά μας να πάρουμε και αντί να στηνόμαστε στα εκδοτήρια... θα στηνόμαστε στα συσσίτια... ;) ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ?
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Χίλια μπράβο στον ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ που κατάφερε να κάνει την μεγαλήτερη σε χρηματικό ποσό μεταγραφή στη ιστορία του ΠΑΟΚ και να γεμίσει τα άδεια ταμεία της ομάδας σε μια εποχή που άλλοι κυνηγούν τα ευρώπουλα με το δίκανο.

ΥΓ.Τον Βιερίνια τον ρώτησε κανείς αν θέλει να μείνει στην Ελλάδα???
Άβαταρ μέλους
guardian4

Μπραβο Ζαγορακη. 3 εκατομυρια παιρνει ο ΠΑΟΚ απο τον βιερινια.
Οντως , οπως ειπατε και μονοι σας, το διαπραγματευτικο, δεν ειναι το ατου σας.
Καθολου ομως.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Zorro4 έγραψε:ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ?

Πολλοί από εμάς που μιλάνε για οικονομικά... στοιχηματίζω πως δεν έχουνε κρατήσει όχι μαγαζί, αλλά ούτε και περίπτερο... για να μη πω πως δεν μπορουν καλα καλα να κουμανταρουν τα οικονομικα του σπιτιου τους πλεον.
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕ ΧΡΕΗ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΜΕ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ... αλλά κατα τα άλλα έχετε άποψη για το ποσα έσοδα έχει η ΠΑΕ... αγνοώντας φυσικά και τα έξοδα που έχει μια επιχείρηση... γιατί απλά δεν ξέρετε πως πάει το παιχνιδάκι.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ... ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΦΛΎΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση όπως όλοι μας... αλλά πιστεύει κανείς πως είναι καλύτερα και αυτοί που διοικούν?... ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ... "ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ"????
Μη κάνετε σαν υστερικες χήρες που έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους επειδή πέθανε ο άντρας τους από καρκινο.
ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ... ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΟΙΑ.
Ψυχραιμία και το μέλλον θα δείξει.

ΥΓ
Του χρόνου θα εχουμε μόνο 5.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... όχι γιατι δεν θα έχουμε Βιειρίνια και Κοντρέρας... αλλά γιατί πολλοί από εμάς, δε θα έχουμε ούτε γάλα στα παιδιά μας να πάρουμε και αντί να στηνόμαστε στα εκδοτήρια... θα στηνόμαστε στα συσσίτια... ;) ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ?

+192600000000000000000000000000000000000000000000000000
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Zorro4 με όλο το σεβασμό σε βρίσκω ολίγον τι εκτός θέματος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”