guardian4 έγραψε:Μπραβο Ζαγορακη. 3 εκατομυρια παιρνει ο ΠΑΟΚ απο τον βιερινια.
Οντως , οπως ειπατε και μονοι σας, το διαπραγματευτικο, δεν ειναι το ατου σας.
Καθολου ομως.
Kαι πολλα παιρνει.
guardian4 έγραψε:Μπραβο Ζαγορακη. 3 εκατομυρια παιρνει ο ΠΑΟΚ απο τον βιερινια.
Οντως , οπως ειπατε και μονοι σας, το διαπραγματευτικο, δεν ειναι το ατου σας.
Καθολου ομως.
Έ όχι μόνο 3.adamroxas έγραψε:3 για τον Βιειρινια? Γιατι ρε Θοδωρε?
Και για μενα θα ναι δυσκολα, αλλα θα το παρω. Ενα μηνα να πεινασω λιγο παραπανω και να βλεπω με τα κερια το βραδυ μια χαρα βγαινει.Zorro4 έγραψε:ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ...
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ.
(9 Συνεχόμενα χρόνια το παίρνω... 3 στο Μπάσκετ.)
Zorro4 έγραψε:ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ?
Πολλοί από εμάς που μιλάνε για οικονομικά... στοιχηματίζω πως δεν έχουνε κρατήσει όχι μαγαζί, αλλά ούτε και περίπτερο... για να μη πω πως δεν μπορουν καλα καλα να κουμανταρουν τα οικονομικα του σπιτιου τους πλεον.
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕ ΧΡΕΗ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΜΕ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ... αλλά κατα τα άλλα έχετε άποψη για το ποσα έσοδα έχει η ΠΑΕ... αγνοώντας φυσικά και τα έξοδα που έχει μια επιχείρηση... γιατί απλά δεν ξέρετε πως πάει το παιχνιδάκι.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ... ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΦΛΎΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση όπως όλοι μας... αλλά πιστεύει κανείς πως είναι καλύτερα και αυτοί που διοικούν?... ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ... "ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ"????
Μη κάνετε σαν υστερικες χήρες που έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους επειδή πέθανε ο άντρας τους από καρκινο.
ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ... ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΟΙΑ.
Ψυχραιμία και το μέλλον θα δείξει.
ΥΓ
Του χρόνου θα εχουμε μόνο 5.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... όχι γιατι δεν θα έχουμε Βιειρίνια και Κοντρέρας... αλλά γιατί πολλοί από εμάς, δε θα έχουμε ούτε γάλα στα παιδιά μας να πάρουμε και αντί να στηνόμαστε στα εκδοτήρια... θα στηνόμαστε στα συσσίτια...ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ?
Μεγάλη υπόθεση για εναν άνθρωπο το να καταλαβαίνει που πατάει και που βρίσκεται.Zorro4 έγραψε:ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ?
Πολλοί από εμάς που μιλάνε για οικονομικά... στοιχηματίζω πως δεν έχουνε κρατήσει όχι μαγαζί, αλλά ούτε και περίπτερο... για να μη πω πως δεν μπορουν καλα καλα να κουμανταρουν τα οικονομικα του σπιτιου τους πλεον.
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕ ΧΡΕΗ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΜΕ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ... αλλά κατα τα άλλα έχετε άποψη για το ποσα έσοδα έχει η ΠΑΕ... αγνοώντας φυσικά και τα έξοδα που έχει μια επιχείρηση... γιατί απλά δεν ξέρετε πως πάει το παιχνιδάκι.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ... ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΦΛΎΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση όπως όλοι μας... αλλά πιστεύει κανείς πως είναι καλύτερα και αυτοί που διοικούν?... ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ... "ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ"????
Μη κάνετε σαν υστερικες χήρες που έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους επειδή πέθανε ο άντρας τους από καρκινο.
ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ... ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΟΙΑ.
Ψυχραιμία και το μέλλον θα δείξει.
ΥΓ
Του χρόνου θα εχουμε μόνο 5.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... όχι γιατι δεν θα έχουμε Βιειρίνια και Κοντρέρας... αλλά γιατί πολλοί από εμάς, δε θα έχουμε ούτε γάλα στα παιδιά μας να πάρουμε και αντί να στηνόμαστε στα εκδοτήρια... θα στηνόμαστε στα συσσίτια...ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ?
Κι όμως με γκολ off-side χάσαμε την έξοδο στο Ch.L.Rizla έγραψε:Εννοειται ρε Σλινταρ οτι εχουν γινει εγκληματικα λαθη και στην διαχειριση και στον σχεδιασμο,αλλα το μεγαλυτερο λαθος του Ζαγορ ειναι οταν βγηκε και ειπε οτι παμε για πρωταθλημα με τον Δερμιτζοχαβο..
Στα προκριματικα του CL...και στους αδυνατους.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι όμως με γκολ off-side χάσαμε την έξοδο στο Ch.L.Rizla έγραψε:Εννοειται ρε Σλινταρ οτι εχουν γινει εγκληματικα λαθη και στην διαχειριση και στον σχεδιασμο,αλλα το μεγαλυτερο λαθος του Ζαγορ ειναι οταν βγηκε και ειπε οτι παμε για πρωταθλημα με τον Δερμιτζοχαβο..