Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Περιεργη κινηση η μεταγραφη Μπαμπα. Ενας παιχτης που εχει μαθει σε τεραστια συμβολαια, αλλα δεν εχει παιχτικη αξια τη στιγμή που μιλαμε για μεγαλο συμβολαιο. Δηλαδη με τι συμβολαιο θα ρθει ο Μπαμπα? Μικροτερο απο 800.000? Κι αν ναι τα αξιζει? Δηλαδη ειναι τοσο καλυτερος του Σοαρες? Εγω δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι καν στο επιπεδο του Σοαρες
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
https://www.transfermarkt.com/bruno-cos ... ler/344519
Τελειωνει σε ενα χρονο το συμβολαιο του,απο τον γεναρη κ μετα παιζει στην Πορτο Β.Ειναι κατω απο 30.....
Πριν κανα χρονο ειχε ενδιαφερθει κ η γειτονια για τον παικτη,αλλα ο Σερτζιο δεν τον αφησε να παει
Υ.Γ. για αντιΣβαμπ θα ηταν λουκουμι,το συμβολαιο του ειναι πολυ βατο (260.000).
Τελειωνει σε ενα χρονο το συμβολαιο του,απο τον γεναρη κ μετα παιζει στην Πορτο Β.Ειναι κατω απο 30.....
Πριν κανα χρονο ειχε ενδιαφερθει κ η γειτονια για τον παικτη,αλλα ο Σερτζιο δεν τον αφησε να παει

Υ.Γ. για αντιΣβαμπ θα ηταν λουκουμι,το συμβολαιο του ειναι πολυ βατο (260.000).
Παίδες το κουράζουμε. Ο Μπαμπά ήταν ο πιο ολοκληρωμένος αριστερός Μπακ την τελευταία δεκαετία. Ναι δεν είχε τη σέντρα και τα στημένα του Λίνο, τα γκολ και την προσωπικότητα του αρχηγού, τις κούρσες του Γιαννούλη αλλά αμυντικά δεν εκτέθηκε ποτέ ούτε στο ένας εναντίον ενός, ούτε στα τζαρτζαρισματα, ούτε του έφευγαν παίχτες στην πλάτη. Μπροστά αρκετά καλός.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Κάτω από 550.Gospi έγραψε:Περιεργη κινηση η μεταγραφη Μπαμπα. Ενας παιχτης που εχει μαθει σε τεραστια συμβολαια, αλλα δεν εχει παιχτικη αξια τη στιγμή που μιλαμε για μεγαλο συμβολαιο. Δηλαδη με τι συμβολαιο θα ρθει ο Μπαμπα? Μικροτερο απο 800.000?
Μπείτε ρε μάγκες δείτε το ΠΑΟΚ γαύρος τελικό κυπέλλου και δείτε λίγο τον μπαμπά γιατί νομίζω ότι τον μπερδεύεται με τον τειλορ . ( εκτός και αν τον είδατε περυσι ) γιατί οι περιγραφές σας με αυτό που θυμάμαι εγώ δεν έχουν καμία σχέση . Αν είναι καλά ο μπαμπά ο Ράφα δεν τον πλησιάζει καν
Βρε ηρεμηστε φερατε παλι την καταστροφη με τον Σαματα. Παιχνιδια για το ποιος θα κερδισει τα περισοτερα ειναι λιγο πριν την λυση του συμβολαιου. Λετε η Φενερ να θελει να το εχει να καθεται και να του δινει 2,6 το χρονο;
Ουτε αυτος πιστευω θα θελησει να μεινει ανενεργος για ενα χρονο
Ουτε αυτος πιστευω θα θελησει να μεινει ανενεργος για ενα χρονο
Το μονο που με πειραζει στην μεταγραφη Μπαμπα και το ειπα οταν ακουστηκε ειναι οτι σε ταχυδυναμη δεν κερδιζουμε κατι σε σχεση με τον Ραφα..
Σαν τεχνικη ομως δεν το συζηταμε οτι ειναι αναβαθμιση
Σαν τεχνικη ομως δεν το συζηταμε οτι ειναι αναβαθμιση
Που πας μα σαματτα και κράξιμο ποσό αμπαλος είναι και τώρα που ακούστηκε ότι παίζει να χαλάσει πάλι κράξιμο που δεν μπορούμε να πάρουμε τον σαματτα. Ζέστη με τρέλα . Θανατηφόρος συνδυασμός
Ακούγεται για μισιτζαν παιχτη με γκολ και ασιστ ,που πας με παιχτη που παίρνει 70.000 τον χρόνο .
Ακούγεται ο σαματτα διαβάζουμε κάτι για 3.2 τον χρόνο , που πας με παιχτη με 6 γκολ στην φενερ . Λες και έπαιζε στην αθενς Καλλιθέα
Ακούγεται για μισιτζαν παιχτη με γκολ και ασιστ ,που πας με παιχτη που παίρνει 70.000 τον χρόνο .
Ακούγεται ο σαματτα διαβάζουμε κάτι για 3.2 τον χρόνο , που πας με παιχτη με 6 γκολ στην φενερ . Λες και έπαιζε στην αθενς Καλλιθέα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Δευ 03 Ιούλ 2023, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πες τα ρε φιλαράκι. Ήμαρτον πια. Είδαμε και την εξέλιξη του Κυριάκου Παπαδόπουλου που ορισμένοι χτυπιόντουσαν να έρθει στον ΠΑΟΚ ως ΠΑΟΚτσάκι που είναι.nunies4 έγραψε:Οσο εικονα εχω για τον Μπαμπα αλλο τοσο εχω και για τον Σταφυ..
Αυτο το πραγμα με την προσκολληση μας στο παλιο...
Του χρονου βλεπω να συζηταμε επιστροφη Σφιντερσκι...αφου πρωτα θα εχουμε περασει ενα αγωνιωδες 20ημερο για το αν θα ερθει ο Κρεμντσικ η ο Πριγιο
Φτάνει με τα παλιά. Κούρασαν.
- black_star_ninja
Γνωριζει κανεις τι γινεται με Λουκας Τειλορ; Δεν ειναι στην αποστολη για Ολλανδια. Τελικα τον πηρε η Σαχταρ ή οχι;
Ο επομενος θα ειναι ο Ζαμπα, τωρα που γυρναει στην Ευρωπη. Και ειναι και μικρος ακομα, θα τον συζηταμε για χρονια.nunies4 έγραψε:Οσο εικονα εχω για τον Μπαμπα αλλο τοσο εχω και για τον Σταφυ..
Αυτο το πραγμα με την προσκολληση μας στο παλιο...
Του χρονου βλεπω να συζηταμε επιστροφη Σφιντερσκι...αφου πρωτα θα εχουμε περασει ενα αγωνιωδες 20ημερο για το αν θα ερθει ο Κρεμντσικ η ο Πριγιο
-
Έφυγαν παίχτες βαρίδια που πέρσι δεν βοήθησαν Κούρτιτς, Μπίσε, Καντουρί, Ολιβέιρα, Κάργας και φεύγει και ο Ίνγκασον που μας δώσανε όσα χρήματα δεν δίνουμε εμείς ποτέ για μεταγραφή. Μέχρι τώρα κλείνουν πιθανότατα Ενγκογκ (εμπειρία σε Ιταλία, Αγγλία και αρχηγός Νιγηρίας), Μπαμπά (από τα καλύτερα μπακ του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και έπαιζε και σβηστά λόγω φόβου), Σαμάτα (όποτε έπαιξε βασικός έκανε πολλά γκολ, να σημειωθεί ότι η Γκενκ ήθελε να τον πάρει παρά την κακή χρονιά του) και Κετζίορα (γνωρίζει την ομάδα, καλή απόδοση ως στόπερ, εθνική Πολωνίας και εμπειρία, αυτός ο παίχτης θα είναι πάγκο). Θα κλείσουμε σίγουρα έναν μέσο ψηλού επιπέδου. Θα ήθελα και ένα αριστερό εξτρέμ με εύκολο γκολ αλλά αυτά τον Αύγουστο.
Θεωρεί κάποιος ότι δεν μιλάμε για αναβάθμιση; Είναι ο Ίνγκασον αναντικατάστατος; Λίγες γκέλες έκανε φέτος;
Θεωρεί κάποιος ότι δεν μιλάμε για αναβάθμιση; Είναι ο Ίνγκασον αναντικατάστατος; Λίγες γκέλες έκανε φέτος;