Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Το 24 ανέβασε μόλις ότι η Άιντραχτ έκανε πρόταση 10 χαρτιά + μπόνους για τον Κουλιερακη.
Πρόταση της Άιντραχτ για Κουλιερακη. Ελπίζω να μην υπάρχει καν σκέψη αποχώρησης.
- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Dimpatra έγραψε:Καλημέρα, συμφωνώ απόλυτα με Rene, van roy για Μειτέ.
Αυτό το αρχοντικό στυλ στο κέντρο δεν το θυμάμαι στον ΠΑΟΚ ποτέ.
Εμπιστοσύνη στην ομάδα και στήριξη, τα καλύτερα έρχονται.
Βαλτε έναν ακόμη.
Κι εγώ δεν θυμάμαι, από τότε που βλέπω.
-
- Mr Ξερόλας 2019
zaffodb έγραψε:Μόνο ο Pablo Garcia το είχεDimpatra έγραψε:Καλημέρα, συμφωνώ απόλυτα με Rene, van roy για Μειτέ.
Αυτό το αρχοντικό στυλ στο κέντρο δεν το θυμάμαι στον ΠΑΟΚ ποτέ.
Εμπιστοσύνη στην ομάδα και στήριξη, τα καλύτερα έρχονται.
Μόνος του όχι, με το τρεχαντηρι τον Βιτολο ναι.
Ο Garcia είχε Φάουλ, Κόρνερ που ο Μειτέ δεν τα έχει. Αλλά ο Μειτέ είναι πιο πειθαρχημένος, πιο ήρεμος και στη θέση του ασυναγώνιστος. Και οι δύο Θωρηκτά.
- paokkerkir
Καημο εχω να δω μια "ειδηση" οπου δεν θα εχει tweet καποιου ξενου "δημοσιογραφου".
Πως γινεται καθε φορα 1 μερα πριν απο σημαντικο αγωνα να φτανει προταση για μεταγραφη σε βασικο μας παικτη;
Δεν μπορει να ειναι τυχαιο να βγαινει τετοια "ειδηση" καθε φορα μα καθε φορα!
ασταδιαλα να πουμε!
Δεν μπορει να ειναι τυχαιο να βγαινει τετοια "ειδηση" καθε φορα μα καθε φορα!
ασταδιαλα να πουμε!
- potamda
- Bet Guru 2023
Και πολύ σωστά λέει. Ακόμα κι αν ήρθε, 10Μ για τον Κουλιεράκη απλά δεν είναι πρόταση, είναι αστείο.ΑποστόληςΑ έγραψε:10Μ + bonus
H ΠΑΕ λέει ότι δεν υπάρχει πρόταση.
Γιατι εχει η Ελλαδα δημοσιογραφους ?paokkerkir έγραψε:Καημο εχω να δω μια "ειδηση" οπου δεν θα εχει tweet καποιου ξενου "δημοσιογραφου".
Δεν πρεπει να γινει πωληση μεχρι να ξεκαθαρησει το τοπιο για τσουλου.
Αν τα πραματα στραβωσουν,ισως να χρειαστει να κανουμε καποια μεγαλη πωληση τελη καλοκαιριου. Αλλα μονο τοτε
Ειδικά από τη στιγμή που οι άλλοι πάνε να πουλήσουν τον Βαγιαννιδη 6.5potamda έγραψε:Και πολύ σωστά λέει. Ακόμα κι αν ήρθε, 10Μ για τον Κουλιεράκη απλά δεν είναι πρόταση, είναι αστείο.ΑποστόληςΑ έγραψε:10Μ + bonus
H ΠΑΕ λέει ότι δεν υπάρχει πρόταση.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Patricio_4
Τα 10 εάν ισχύουν δεν είναι αστεία πρόταση γιατί δε ξέρουμε σε τι ποσοστό αντιστοιχούν. Φανταστείτε να φτάσει η διαπραγμάτευση στα 13εκ +25% μεταπώληση, που θα είναι πολύ λογικό αν ξεκινάνε τη συζήτηση από τα 10. Θα είστε ακόμα χαλαροί τότε? Γιατί τον Ντελια ήμασταν έτοιμοι να τον στείλουμε με 17.5
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δέν υπάρχει Πρόταση άντε με τον κάθε τυχάρπαστο που γράφει για την ομάδα οτι του κατέβει... 

τα μμε μας πρεπει να σταματησουν να κανουν πρωτη ειδηση την καθε αναρτηση καθε τυχαιου ξενου αρδη για προτασεις σε παικτες μας
οκ παιδια ξερουμε τι ευρωλυγουρηδες ειστε αλλα δεν κανετε καλο στο κλιμα και μαλιστα ενωψει κρισιμων ματς.
οκ παιδια ξερουμε τι ευρωλυγουρηδες ειστε αλλα δεν κανετε καλο στο κλιμα και μαλιστα ενωψει κρισιμων ματς.
αιντε, μετά την κωνσταντελιάδα, την κοτρασκιάδα και την μειτειάδα, τωρα θα αρχισει η κουλιερακιάδα