ΠΑΟΚ-ο.αρης midea 74-76 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-ο.αρης midea 74-76 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Να κανω κι εγω ενα σχολιο αν και οταν προκειται να σχολιασεις μια μπασκετικη αυτοχειρια, δεν εχεις κ πολλα να πεις
Καταρχας αποδειχτηκε, για μενα, οτι δεν εχουμε μεγαλη αγωνιστικη διαφορα, με την ομαδα του ρουλη
Γι' αυτο κ εξεφρασα την ενσταση μου, στον αγωνα του πρωταθληματος στο παλε, σε σχολια π μιλουσαν για αναμενομενη ηττα
Δικο μας πσιχνιδι καταφεραμε κ χασαμε κ σημερα
Δυστυχως ειναι επαναλαμβανομενο αυτο το μοτιβο φετος
Να παιρνουμε μεγαλες διαφορες π σημαινει οτι μπορουμε να παιξουμε, εστω κ με αυτο το ροστερ κ να τις χανουμε στο 3ο δεκαλεπτο συνηθως ή στο τελευταιο δεκαλεπτο οπως σημερα
Δεν ξερω γιατι δεν μπορει ο Τακιανος να ανταπεξελθει σε μια πιο ορθολογικη διαχειριση στα δευτερα ημιχρονα μας κ εχουμε αυτο το επαναλαμβανομενο δυσλειτουργικο φαινομενο
Σιγουρα στοιχισε ο τραυματισμος του Μακνις
Αλλα ρε κοουτς ενας Τολιοπουλος ειναι ο ρουλης, τον εχεις εξουδετερωσει επι 3 δεκαλεπτα κ στο τελος μας βαζει 17 ποντους κ παιρνει το παιχνιδι μονος του?
Τοσο δυσκολο ηταν να βαλεις ενα παικτη πανω του κ να τον εχει βεντουζα?
Δεν ξερω αν θα εχουμε αλλαγη προπονητη
Δεν μου ειναι αντιπαθης ο Τακιανος αλλα δεν βλεπω να μπορει να προσφερει κατι περισσοτερο
Ακουγεται ενας προπονητης π μπορει να ερθει, ιδιαιτερα αντιπαθης, ωστοσο πολυ ικανος, μενει να φανει αν θα επιβεβαιωθουν οι φημες
Ισως η ομαδα να χρειαζεται αλλαγη προπονητη
Η εξαδα απο τις κατω θεσεις απεχει μικρη διαφορα, σε μια χρονια π μεχρι να γινουν τα σκηνικα στο Ζ' Αντορ προχωρουσε με τους καλυτερους οιωνους
Καταρχας αποδειχτηκε, για μενα, οτι δεν εχουμε μεγαλη αγωνιστικη διαφορα, με την ομαδα του ρουλη
Γι' αυτο κ εξεφρασα την ενσταση μου, στον αγωνα του πρωταθληματος στο παλε, σε σχολια π μιλουσαν για αναμενομενη ηττα
Δικο μας πσιχνιδι καταφεραμε κ χασαμε κ σημερα
Δυστυχως ειναι επαναλαμβανομενο αυτο το μοτιβο φετος
Να παιρνουμε μεγαλες διαφορες π σημαινει οτι μπορουμε να παιξουμε, εστω κ με αυτο το ροστερ κ να τις χανουμε στο 3ο δεκαλεπτο συνηθως ή στο τελευταιο δεκαλεπτο οπως σημερα
Δεν ξερω γιατι δεν μπορει ο Τακιανος να ανταπεξελθει σε μια πιο ορθολογικη διαχειριση στα δευτερα ημιχρονα μας κ εχουμε αυτο το επαναλαμβανομενο δυσλειτουργικο φαινομενο
Σιγουρα στοιχισε ο τραυματισμος του Μακνις
Αλλα ρε κοουτς ενας Τολιοπουλος ειναι ο ρουλης, τον εχεις εξουδετερωσει επι 3 δεκαλεπτα κ στο τελος μας βαζει 17 ποντους κ παιρνει το παιχνιδι μονος του?
Τοσο δυσκολο ηταν να βαλεις ενα παικτη πανω του κ να τον εχει βεντουζα?
Δεν ξερω αν θα εχουμε αλλαγη προπονητη
Δεν μου ειναι αντιπαθης ο Τακιανος αλλα δεν βλεπω να μπορει να προσφερει κατι περισσοτερο
Ακουγεται ενας προπονητης π μπορει να ερθει, ιδιαιτερα αντιπαθης, ωστοσο πολυ ικανος, μενει να φανει αν θα επιβεβαιωθουν οι φημες
Ισως η ομαδα να χρειαζεται αλλαγη προπονητη
Η εξαδα απο τις κατω θεσεις απεχει μικρη διαφορα, σε μια χρονια π μεχρι να γινουν τα σκηνικα στο Ζ' Αντορ προχωρουσε με τους καλυτερους οιωνους
- AlxNeapoli1
Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται αλλης νοοτροπιας προπονητη. Ο Τακιανος δεν εχει τον χαρακτηρα να φερει ενα ηλεκτροσοκ στην ομαδα και αυτο το πληρωνουμε σε ματς οπως το σημερινο.
Μόνο ντροπή για τη χθεσινή μαύρη σελίδα. Τίποτα παραπάνω.
- painkiller4
Φτάνει με την καραμέλα της φτώχειας και της εξυγίανσης....
Κατόρθωμα πραγματικά
Ναι για να χάσεις από το μεγαθήριο τον Τολιοπουλο και από τον Σλαφτσακη τα λεφτά φταίνε..
Εξυγίανση 25 χρόνια...
Κατόρθωμα πραγματικά
Ναι για να χάσεις από το μεγαθήριο τον Τολιοπουλο και από τον Σλαφτσακη τα λεφτά φταίνε..
Εξυγίανση 25 χρόνια...
Ολικό re building. Οι Έλληνες μας είναι Τσαϊρέλης Μαργαρίτης, 10 χρόνια πριν με Κούπερ κ Μπόγρη κεντούσαν. Δέκα χρόνια πρινAlxNeapoli1 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται αλλης νοοτροπιας προπονητη. Ο Τακιανος δεν εχει τον χαρακτηρα να φερει ενα ηλεκτροσοκ στην ομαδα και αυτο το πληρωνουμε σε ματς οπως το σημερινο.
Τι έγινε;Χάσαμε το κύπελλο;Ω μάι γκαντ.Ανμπιλιβαμπολ
Ήταν μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε και να εισπραξουμε την 20αρα από το πλυντήριο του πρεζακια.
Ήταν μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε και να εισπραξουμε την 20αρα από το πλυντήριο του πρεζακια.
Ε και στα πλέι οφ άμα πάμε , πάλι 25άρα από τον Τράκη θα αρπάξουμε.
Άρα αφού δεν παίρνουμε τίτλους να το κλείσουμε το τμήμα, ωραία λογική
Το βασικό είναι να βρεθεί επενδυτής και με 0 χρεη να είμαστε αν για πρόεδρο έχουμε τον Χατζόπουλο ή τον Χ,Ψ Χατζόπουλο, τα πράγματα δε θα αλλάξουν δραματικά.
Μερικοί νομίζω πιστεύετε (και κάποιοι από τη διοίκηση) ότι θα ξεχρεώσουμε και την επόμενη μέρα θα πάμε και θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα.
Μερικοί νομίζω πιστεύετε (και κάποιοι από τη διοίκηση) ότι θα ξεχρεώσουμε και την επόμενη μέρα θα πάμε και θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα.

Δεν νομίζω ότι το πιστεύει κανένας αυτό!PablitoV2 έγραψε:Το βασικό είναι να βρεθεί επενδυτής και με 0 χρεη να είμαστε αν για πρόεδρο έχουμε τον Χατζόπουλο ή τον Χ,Ψ Χατζόπουλο, τα πράγματα δε θα αλλάξουν δραματικά.
Είναι σημαντικό να ξεχρεώσεις για να έχεις πιθανότητες να έρθει κάποιος σοβαρός επιχειρηματίας γιατί Σαββίδης που θα πληρώσει τα χρέη άλλων δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά!
Προσωπικά θα ήθελα να ασχοληθεί και ο Σαββίδης με το μπάσκετ αλλά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό.

- loukas karadimos
o Τελης ο Μυστακιδης γιατι δεν παιρνει μια σουιτα στο παλατακι?
- Μπαρκαρούτσος
Δεν έχει σουίτες το Παλατάκι!
Καλό πάντως!
Και σε άλλα τμήματα χάνουμε βέβαια, αλλά εκείνα δεν θέλετε να κλείσουν, εκεί δεν σας πιάνει ντροπή.

Εδώ θέλετε να κλείσουμε το τμήμα επειδή απλά χάνουμε ξέρω 'γώTolaros έγραψε:Ε και στα πλέι οφ άμα πάμε , πάλι 25άρα από τον Τράκη θα αρπάξουμε.

Και σε άλλα τμήματα χάνουμε βέβαια, αλλά εκείνα δεν θέλετε να κλείσουν, εκεί δεν σας πιάνει ντροπή.
εγώ θεωρώ οτι την επόμενη μέρα θα είμαστε ευρωλίγκα. Δλδ. σιγά δε μπορούμε να κάνουμε 7 εκατομμύρια μπάτζετ με ΤΟΣΑ έσοδα? η αλμπα γιατί κάνει? Και να φανταστείτε οτι τα 7 είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μπάτζετ στην ευρωλίγκα...PablitoV2 έγραψε:Το βασικό είναι να βρεθεί επενδυτής και με 0 χρεη να είμαστε αν για πρόεδρο έχουμε τον Χατζόπουλο ή τον Χ,Ψ Χατζόπουλο, τα πράγματα δε θα αλλάξουν δραματικά.
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν έγινε φάουλ στην τελευταία φάση;;;;

E έγινε.
- kataramenos5
Το περιεγο σ αυτη τη φαση το βλεπεις?Δε μας τα λεει καλα ο ελβαρ τελευταια.Θυμιζει περιπτωση Χαντς
- Μπαρκαρούτσος
Η μπάλα ήρθε πάνω του μετά από ριμπάουντ. Είχαμε 4.4'' σε εκείνο το σημείο, ίσως να μην ήξερε ακριβώς πόσο έχουμε. Δεν το σκέφτεσαι πολύ εκείνη την ώρα, πας για σουτ. Δεν προλαβαίνεις καν να δεις το shot clock.
Η κατάρα του Elvar είναι ότι δεν υπάρχει αξιόπιστος αναπληρωματικός να τον ξεκουράζει. Ο Τακιανός βάζει τον Τσιακμά ΤΟ ΠΟΛΥ 15', με το όποιο ρίσκο. Κάθε αγώνα ο Elvar παίζει στα κόκκινα. Χαρακτηριστικό χθες οι 7 assist και τα 7 λάθη.
Η κατάρα του Elvar είναι ότι δεν υπάρχει αξιόπιστος αναπληρωματικός να τον ξεκουράζει. Ο Τακιανός βάζει τον Τσιακμά ΤΟ ΠΟΛΥ 15', με το όποιο ρίσκο. Κάθε αγώνα ο Elvar παίζει στα κόκκινα. Χαρακτηριστικό χθες οι 7 assist και τα 7 λάθη.