ΠΑΟΚ-ο.αρης midea 74-76 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για τις υποχρεώσεις του καλαθοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2023/24...

MVP

Τσιακμάς
1
6%
Fridriksson
3
19%
Townes
2
13%
Michalak
2
13%
Williams
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σχίζας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
McNeace
1
6%
Μαργαρίτης
2
13%
Τσαϊρέλης
5
31%
Alston
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 16

Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: ΠΑΟΚ-ο.αρης midea 74-76 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Special 4 »

Να κανω κι εγω ενα σχολιο αν και οταν προκειται να σχολιασεις μια μπασκετικη αυτοχειρια, δεν εχεις κ πολλα να πεις

Καταρχας αποδειχτηκε, για μενα, οτι δεν εχουμε μεγαλη αγωνιστικη διαφορα, με την ομαδα του ρουλη

Γι' αυτο κ εξεφρασα την ενσταση μου, στον αγωνα του πρωταθληματος στο παλε, σε σχολια π μιλουσαν για αναμενομενη ηττα

Δικο μας πσιχνιδι καταφεραμε κ χασαμε κ σημερα

Δυστυχως ειναι επαναλαμβανομενο αυτο το μοτιβο φετος
Να παιρνουμε μεγαλες διαφορες π σημαινει οτι μπορουμε να παιξουμε, εστω κ με αυτο το ροστερ κ να τις χανουμε στο 3ο δεκαλεπτο συνηθως ή στο τελευταιο δεκαλεπτο οπως σημερα

Δεν ξερω γιατι δεν μπορει ο Τακιανος να ανταπεξελθει σε μια πιο ορθολογικη διαχειριση στα δευτερα ημιχρονα μας κ εχουμε αυτο το επαναλαμβανομενο δυσλειτουργικο φαινομενο

Σιγουρα στοιχισε ο τραυματισμος του Μακνις
Αλλα ρε κοουτς ενας Τολιοπουλος ειναι ο ρουλης, τον εχεις εξουδετερωσει επι 3 δεκαλεπτα κ στο τελος μας βαζει 17 ποντους κ παιρνει το παιχνιδι μονος του?
Τοσο δυσκολο ηταν να βαλεις ενα παικτη πανω του κ να τον εχει βεντουζα?

Δεν ξερω αν θα εχουμε αλλαγη προπονητη
Δεν μου ειναι αντιπαθης ο Τακιανος αλλα δεν βλεπω να μπορει να προσφερει κατι περισσοτερο
Ακουγεται ενας προπονητης π μπορει να ερθει, ιδιαιτερα αντιπαθης, ωστοσο πολυ ικανος, μενει να φανει αν θα επιβεβαιωθουν οι φημες

Ισως η ομαδα να χρειαζεται αλλαγη προπονητη
Η εξαδα απο τις κατω θεσεις απεχει μικρη διαφορα, σε μια χρονια π μεχρι να γινουν τα σκηνικα στο Ζ' Αντορ προχωρουσε με τους καλυτερους οιωνους
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται αλλης νοοτροπιας προπονητη. Ο Τακιανος δεν εχει τον χαρακτηρα να φερει ενα ηλεκτροσοκ στην ομαδα και αυτο το πληρωνουμε σε ματς οπως το σημερινο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μόνο ντροπή για τη χθεσινή μαύρη σελίδα. Τίποτα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Φτάνει με την καραμέλα της φτώχειας και της εξυγίανσης....
Κατόρθωμα πραγματικά
Ναι για να χάσεις από το μεγαθήριο τον Τολιοπουλο και από τον Σλαφτσακη τα λεφτά φταίνε..
Εξυγίανση 25 χρόνια...
george188

Δημοσίευση από george188 »

AlxNeapoli1 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται αλλης νοοτροπιας προπονητη. Ο Τακιανος δεν εχει τον χαρακτηρα να φερει ενα ηλεκτροσοκ στην ομαδα και αυτο το πληρωνουμε σε ματς οπως το σημερινο.
Ολικό re building. Οι Έλληνες μας είναι Τσαϊρέλης Μαργαρίτης, 10 χρόνια πριν με Κούπερ κ Μπόγρη κεντούσαν. Δέκα χρόνια πριν
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Τι έγινε;Χάσαμε το κύπελλο;Ω μάι γκαντ.Ανμπιλιβαμπολ
Ήταν μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε και να εισπραξουμε την 20αρα από το πλυντήριο του πρεζακια.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ε και στα πλέι οφ άμα πάμε , πάλι 25άρα από τον Τράκη θα αρπάξουμε.
Άρα αφού δεν παίρνουμε τίτλους να το κλείσουμε το τμήμα, ωραία λογική
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Το βασικό είναι να βρεθεί επενδυτής και με 0 χρεη να είμαστε αν για πρόεδρο έχουμε τον Χατζόπουλο ή τον Χ,Ψ Χατζόπουλο, τα πράγματα δε θα αλλάξουν δραματικά.

Μερικοί νομίζω πιστεύετε (και κάποιοι από τη διοίκηση) ότι θα ξεχρεώσουμε και την επόμενη μέρα θα πάμε και θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα. :lol:
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

PablitoV2 έγραψε:Το βασικό είναι να βρεθεί επενδυτής και με 0 χρεη να είμαστε αν για πρόεδρο έχουμε τον Χατζόπουλο ή τον Χ,Ψ Χατζόπουλο, τα πράγματα δε θα αλλάξουν δραματικά.

Μερικοί νομίζω πιστεύετε (και κάποιοι από τη διοίκηση) ότι θα ξεχρεώσουμε και την επόμενη μέρα θα πάμε και θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα. :lol:
Δεν νομίζω ότι το πιστεύει κανένας αυτό!
Είναι σημαντικό να ξεχρεώσεις για να έχεις πιθανότητες να έρθει κάποιος σοβαρός επιχειρηματίας γιατί Σαββίδης που θα πληρώσει τα χρέη άλλων δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά!

Προσωπικά θα ήθελα να ασχοληθεί και ο Σαββίδης με το μπάσκετ αλλά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό. :pano:
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

o Τελης ο Μυστακιδης γιατι δεν παιρνει μια σουιτα στο παλατακι?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν έχει σουίτες το Παλατάκι! :lol: Καλό πάντως!

Tolaros έγραψε:Ε και στα πλέι οφ άμα πάμε , πάλι 25άρα από τον Τράκη θα αρπάξουμε.
Άρα αφού δεν παίρνουμε τίτλους να το κλείσουμε το τμήμα, ωραία λογική
Εδώ θέλετε να κλείσουμε το τμήμα επειδή απλά χάνουμε ξέρω 'γώ :mrgreen:

Και σε άλλα τμήματα χάνουμε βέβαια, αλλά εκείνα δεν θέλετε να κλείσουν, εκεί δεν σας πιάνει ντροπή.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

PablitoV2 έγραψε:Το βασικό είναι να βρεθεί επενδυτής και με 0 χρεη να είμαστε αν για πρόεδρο έχουμε τον Χατζόπουλο ή τον Χ,Ψ Χατζόπουλο, τα πράγματα δε θα αλλάξουν δραματικά.

εγώ θεωρώ οτι την επόμενη μέρα θα είμαστε ευρωλίγκα. Δλδ. σιγά δε μπορούμε να κάνουμε 7 εκατομμύρια μπάτζετ με ΤΟΣΑ έσοδα? η αλμπα γιατί κάνει? Και να φανταστείτε οτι τα 7 είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μπάτζετ στην ευρωλίγκα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν έγινε φάουλ στην τελευταία φάση;;;;

Εικόνα

Εικόνα

E έγινε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το περιεγο σ αυτη τη φαση το βλεπεις?Δε μας τα λεει καλα ο ελβαρ τελευταια.Θυμιζει περιπτωση Χαντς
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Η μπάλα ήρθε πάνω του μετά από ριμπάουντ. Είχαμε 4.4'' σε εκείνο το σημείο, ίσως να μην ήξερε ακριβώς πόσο έχουμε. Δεν το σκέφτεσαι πολύ εκείνη την ώρα, πας για σουτ. Δεν προλαβαίνεις καν να δεις το shot clock.

Η κατάρα του Elvar είναι ότι δεν υπάρχει αξιόπιστος αναπληρωματικός να τον ξεκουράζει. Ο Τακιανός βάζει τον Τσιακμά ΤΟ ΠΟΛΥ 15', με το όποιο ρίσκο. Κάθε αγώνα ο Elvar παίζει στα κόκκινα. Χαρακτηριστικό χθες οι 7 assist και τα 7 λάθη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σεζόν 2023-2024”