Άρης-ΠΑΟΚ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

MVP

Κοτάρσκι
169
90%
Λύρατζης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ίνγκασον
4
2%
Κουλιεράκης
1
1%
Τσαούσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βιεϊρίνια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κούρτιτς
3
2%
Ντάντας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπίσεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αουγκούστο
1
1%
Νάρεϊ
2
1%
Α. Ζίβκοβιτς
1
1%
Ελ Καντουρί
2
1%
Μπράντον
5
3%
Ολιβέιρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 188

Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Άρης-ΠΑΟΚ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από omerta76 »

gpap έγραψε:
omerta76 έγραψε:Που είναι και αυτός ο @gpap που χθες μου είπε "φίλε πάρε διάρκειας στο μπάσκετ γιατί από μπάλα δεν" , όταν τόλμησα να πω ότι με Μπισεσβαρ το χάσαμε το παιχνίδι αν ξεκινήσει αντί Νταντας.

Μόλις βγήκε ο Νταντάς να μπει ο Μπισεσβαρ χθες και γύρισε τον Ντάγκλας στο 6, χάθηκε η ομάδα.

@gpap

Άστο αγόρι μου καλύτερα, πήγαινε να ασχοληθείς με το μπάντμιντον ή με κανά τένις. Εύκολα σχετικά αθληματα
Φίλε πραγματικά σου λέω, κατάλαβα πως υποστήριζες πως πρέπει να ξεκινήσει Μπίσε αντί Ντάντας.
Λάθος ανάγνωση.
Σόρρυ για την χλεύη.

Πάντως, πάρε καμιά μετοχή στο μπάσκετ, ούτως ή άλλως.
Γαμω την τεχνολογια μου που μας έχει κάνει χαζούς όλους και από παρεξηγήσεις άλλο τίποτα! Αλλο κατάλαβα εγώ άλλο έλεγες εσυ!!! :D :D :D

Σου ζητώ συγνώμη!!!
Elli Pappa

Δημοσίευση από Elli Pappa »

Για όσους λένε ότι μας λείπει φορ και κράζουν τον Ολιβέιρα, έχω να ρωτήσω: πόσες ευκαιρίες έχασε χθες;
Ο φορ περιοχής έχει ως καθήκον το σκοράρισμα και όχι τη δημιουργία φάσεων. Όταν η μπάλα δεν φτάνει στην περιοχή ή θα τρέχει σαν τρελός όπως ο Τόμας ή θα κάθεται αμήχανος όπως ο Ολιβέιρα.
Η επιτυχία του προηγούμενου "άσχετου" και καλά φορ μας, του Τσόλακ στη Ρέιντζερς μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει, ότι δεν φταίει ο εκάστοτε επιθετικός.. Τώρα ποιος φταίει σας αφήνω να το βρείτε μόνοι σας
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

montekristo έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:
montekristo έγραψε:Λοιπον με αντιπαλο μια ομαδα που ειχε εντελως
ανανεωμενο αξονα μεσοεπιθετικα και μαλιστα
ποιοτικα χειροτερο απο περσι (οπως φανηκε
κυριως στο αμυντικο της κοματι) δυστυχως
δεν καταφεραμε να κανουμε ουτε εμφανιση
καλυτερη απο περσι ουτε και να παρουμε το
ζητουμενο αποτελεσμα που ηταν μονο η νικη!

Επισης δεν καταφεραμε να σκοραρουμε κοντρα
στην ομαδα που εφαγε κοτζαμ τριμπαλο απο
τον "μεγαλο Παναιτωλικο" του "sir Αναστασιου".-

Καλα που ηταν ο Κοταρσκι και αποφυγαμε τα
χειροτερα οποτε "δηλωνουμε ικανοποιημενοι"!

Ελπιζω καποια στιγμη ο προπονητης μας να
δοκιμασει και καμια διαφορετικη διαταξη ετσι
ωστε να παρει πολλα περισσοτερα απο ολους
τους παιχτες του ροστερ απ οσα παιρνει τωρα!

Ενα 3-5-2 η/και ενα 3-4-3 θα ηταν λουκουμι
αρκει να σκεφτουμε ποσων παιχτων μας θα
ειχαν κρυφτει πολλες αδυναμιες και επιθετικα
αλλα και αμυντικα και με καλυτερο ποδοσφαιρο.-
Τώρα αυτά με τα 352 και τα343 σοβαρά τα αναφέρεις? Πέρα από το αν πρέπει ή όχι για αγωνιστικούς λόγους να αλλάξει η ομάδα σύστημα, αυτή τη στιγμή τρία στόπερ έχεις στο ροστερ τους Ινγκασον Κάργα και Κουλιερακη, αν παίζει στις προπονήσεις 352 πως θα κάνει έστω οικογενειακό διτερμα? Τι κόμπλεξ με τον Λουτσεσκου έχετε μερικοί ούτε το φαγητό από το τραπέζι να σας έκλεβε κάθε μέρα.
Ο Βιερινια δεν επαιζε στοπερ σε 3αδα;
Ο Νεσμπεργκ δεν ειναι καλα πλεον;
Ο Μιχαηλιδης δεν θα ειναι σε ενα μηνα;
Πρεπει και οι δυο 11αδες να παιζουν με 3
στοπερ στα οικογενειακα διπλα δηλαδη;
Ποιος σου το ειπε εσενα αυτο και το λες;

Ποιος εχει κομπλεξ; Σοβαρολογεις τωρα;
Κανε μου τη χαρη κι ασχολησου με κανεναν
αλλον γιατι το εχεις παρακανει καιρο τωρα.-
Σοβαρολογω φίλε, έχεις κόμπλεξ με τον Λουτσέσκου γιατί να κάνω πλάκα με κάποιον που δεν ξέρω. Έχω βαρεθεί να μπαίνω στο μεγαλύτερο φόρουμ των οπαδών του ΠΑΟΚ και να διαβάζω σχόλια κλάψας σαν το δικό σου οπου σε όποιο θέμα και να βρίσκεσαι εσύ εκεί την κλάψα για τον Λουτσεσκου. Η συνεχής σου γκρίνια δεν είναι κριτική
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μια χαρα το χθεσινο. Παιζαμε με τη Μπαρτσελονα των μεταγραφων στην εδρα της υπο βροχη(και λασπη...). Εμεις ειχαμε στο παγκο εναν εμμονικο και αμπαλο προπονητη, 5-6 μεταγραφες απ τα πανερια και 4-5 γηραλεους κι αδιαφορους συνταξιουχους . Εναν ΤΔ που δε μπορειμε τα μικρα μπατζετ κι ενα μεγαλομετοχο που εχει παρατησει την ομαδα γιατι ψυχοραγει(αν δεν ειναι κανας σωσιας) . Μ ολες αυτες τις συμφορες που μας βρηκαν δε το λες κι ασχημα.

ΥΓ Μουσικη υποκρουση το "Ειν ολα μαυρα, ειν ολα μαυρα"
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

nunies4 έγραψε:Και κατι για τους προληπτικους το οποιο το εγραψα και χθες.
Θυμαστε πως κατεληξε η τελευταια χρονια στην οποια ο οαρης εχασε πεναλτι απεναντι μας στο χαριλαου να φανταστω ε;
Για προληπτικούς ή αιθεροβαμονες; :-)
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Χτες μετά τα μεσάνυχτα έγραψα την γνώμη μου για το χθεσινό ματς.Εκανα αναφορά στον mvp,στα καραγκιοζιλικια των παικτών της αντιπάλου ομάδας,του ρεφερυ ,του βαριστα κτλ.Δεν γνωρίζω τον λόγο που δεν αναρτήθηκε.Αν έγραψα κάτι που είναι λάθος από την πλευρά μου συγνώμη.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Έχει περάσει αδερφέ. Πριν από δεκαεννιά ώρες
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

PAOKAPOMONOSMOY έγραψε:mvp kotarski.Μπορουσαμε να είχαμε προηγηθεί στην αρχή του β ημιχρόνου.Το αποτέλεσμα στο τέλος βοηθάει την ομάδα μας.Τωρα αυτά που δεν φαίνονται.Πρωτο ημίχρονο επαφή του Ναρει μέσα στην περιοχή τους,ο άλλος κάτω φάουλ επιθετικό.Ο δικός μας μένει μ@λ@κ@ς.Παλι πρώτο ημίχρονο διεκδικησει στο χώρο του κέντρου νομίζω Αουγκούστο χωρίς επαφή τεζα ο άλλος.Και αρχίζει να περπατάει σκυφτός χωρις να κοιτάζει.Ντροπη αλλά που να την βρει.Πως τα παίρνουν όμως τα μαθήματα με την πρώτη είναι νά τούς βγάζεις το καπέλο.Δευτερο ημίχρονο.Φαουλ στον Ομάρ στο κέντρο είναι κόκκινη . Κόκκινη στο Καντουρι στο τέλος ειναι κιτρινη .Πάει ο άλλος τον σπρώχνει γυρνάει ο δικός μας να δεί τι γίνεται,χτυπιέται Όμο με ομο κι ο άλλος πιάνει το κεφάλι του.Τρατζικ.Που είναι ο βαρ; Μάλλον τον πονούσαν τα μάτια του και τα έτριβε.Δεν ψάχνω για δικαιολογίες αλλά δεν μπορώ και να μην τα πω.Αγαπηστε την ομάδα δώστε της την αύρα σας και την ενέργεια σας.Συγνωμη αν σας κούρασα ,αλλά θα πρέπει να μπούμε και στο μυαλό των παικτών μας.Ο πρώτος γύρος για αυτούς τελείωσε για μας όχι.
.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Aureliano Buendia έγραψε:με την ωραία ατμόσφαιρα (εξαιρείται το "Λευτεριά στ' αδέρφια μας" προς το φινάλε κάθε ματς, που μου γυρνάει τα άντερα)

Α έχει και τέτοια;;

Ρε μπάσκετ και πάλι μπάσκετ. Ούτε € στην ΠΑΕ.

paok düsseldorf έγραψε:To oτι παιζουν οι παλαιμαχοι δεν δειχνει την ποιοτητα των μεταγραφων αλλα τα κολληματα του τζενεραλ.
Τα δικά σου τα κολλήματα τα παραδέχεσαι τουλάχιστον;

psykoman έγραψε:Βλεπεις το ματς με γαυρους και βαλεζους φιλους και να σου λεν για ωραιο πρεσινγκ κυριως στο πρωτο ημιχρονο,πιεση ψηλα,σφιχτο συνολο...και μπραβο που παιζουν μεσα παικτες 18-22(Κοταρσκι,Λυρα,Κουλιε,Τσαουσης,Νταντας,5/11) και οτι εχει καλο μελλον αυτη η ομαδα...και μετα μπαινεις εδω και διαβαζεις σχολια που δεν ειναι κριτικη...
Η αποψη σας κυριοι για την ομαδα,τον Τ.Δ.τον προπονητη,τους παικτες δεν ειναι κριτικη...ειναι εμπαθεια...ειναι μισος σε οτι εχει να κανει με την ομαδα...
Και οχι ρε φιλε...αυτα τα κλισε του τυπου ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε και θελουμε το καλο του ειναι μια μαλακια και μιση...
Να περιμενουν στην γωνια για την πρωτη στραβη για να δικαιωθουν.
Μιλατε για εμμονες του προπονητη ΠΟΙΟΙ; Εσεις που ασχολειστε 24/7 στο κραξιμο; Αν ο Λουτσος ειναι εμμονικος καποιοι εχουν διδακτορικο εδω μεσα.
Αρκετοι μισοΠΑΟΚτσηδες εδω μεσα απ οτι καταλαβα δεν παν και στο γηπεδο...Ευτυχως λεω εγω....1000 χρονια να μην πατησουν.

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ

Ό,τι είπε.

Φτάσαμε σε σημείο να λέμε "αγαπήστε την ομάδα" ακόμα και για το ποδόσφαιρο.
ΧΦΤΘΟΥ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

gpap έγραψε:
omerta76 έγραψε:Που είναι και αυτός ο @gpap που χθες μου είπε "φίλε πάρε διάρκειας στο μπάσκετ γιατί από μπάλα δεν" , όταν τόλμησα να πω ότι με Μπισεσβαρ το χάσαμε το παιχνίδι αν ξεκινήσει αντί Νταντας.

Μόλις βγήκε ο Νταντάς να μπει ο Μπισεσβαρ χθες και γύρισε τον Ντάγκλας στο 6, χάθηκε η ομάδα.

@gpap

Άστο αγόρι μου καλύτερα, πήγαινε να ασχοληθείς με το μπάντμιντον ή με κανά τένις. Εύκολα σχετικά αθληματα
Φίλε πραγματικά σου λέω, κατάλαβα πως υποστήριζες πως πρέπει να ξεκινήσει Μπίσε αντί Ντάντας.
Λάθος ανάγνωση.
Σόρρυ για την χλεύη.

Πάντως, πάρε καμιά μετοχή στο μπάσκετ, ούτως ή άλλως.
Καλά του είπες!!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Σωστο στήσιμο απο Λουτσε. Πολύ καλο πρωτο ημιχρονο.Πολυ καλός τερματοφύλακας. Πολύ βασικο να εχουμε καλο τερμα. Οι μικροι Λυρα Κουλιε και Τσαους ανταποκρίθηκαν ποκυ καλά σε μια δυσκολη εδρα. Οι αλλαγες δεν μου αρεσαν. Οταν βγηκε ο Μπραντον χαθηκε η πιεση μπροστα. Οταν εφυγε ο Ζιβκο ο δεξιος τους μπακ εκανε παρτι. Νταντας επρεπε να μεινει περισσότερο στο παιχνιδι. Πολυ καλος ο Κουρτιτς ηγετης. Αουγκούστο εργατης αλλα δεν το εχει στο επιθετικο κομματι. Ολιβειρα για ΠΑΟΚ Β να βρει ρυθμο. Μπισε οση μπαλα και να ξερει δεν τρεχει δεν μαρκαρει ενα σουτ άψυχο ειχε. Καντουρι ο μονος που μπορει να σου δωσει ποιοτητα. Αδικα αποβληθηκε. Διαιτητής επαιξε εδρα σε βαθμο που εγινε κουραστικό. Καλο το αποτελεσμα και η ομαδα ανεβαινει παιχνιδι με παιχνιδι.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Μαύρο χιόνι με την τεχνολογία δεν τοχω για αυτό ζήτησα και ζητώ συγγνώμη.Ευχαριστω για το ποσταρισμα.ΥΣ Για εμάς που δεν μπορούμε να έρθουμε Τούμπα και δημιουργούμε μια μικρή κερκίδα στο σπίτι μας,στο καφέ και έχουμε επιβάλλει ο ένας στον άλλον (στην διάρκεια του αγώνα όχι γκρίνια όχι μιρλα) μόνο θετική αύρα, κάντετο όλοι σας και να είστε σίγουροι ότι θα ισχύσει το δοκάρι και μέσα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τελικά το έχει η κούτρα του Ράζβαν οι τερματοφύλακές του να αποκρούουν τα penalties μέσα στου Χαρίλαου!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τέλος από δω.

Mvp Κοταρσκι!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”