Γιατί δεν αξίζαμε; Το ότι δεν παίξαμε καλά, σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια δεν σημαίνει ότι δεν είμασταν καλύτεροι από αυτούς.rainmaker έγραψε: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.
Με νορμαλ διαιτησία θα είχαμε κερδίσει 2-0. Και θα είχαν μείνει αυτοί με 10 παίκτες και όχι εμείς.makispaspartou έγραψε:Διαφωνώ ότι δεν αξιζαμε.. φυσικά και αξίζαμε έστω και με 0-1..
Αυτό είναι αλήθεια. Ο γαύρος είναι ατρόμητος.Sekeris4 έγραψε:Εγω ειμαι σιγουρος οτι στο καραισκακη θα εχουμε μαυρη σελιδα..Γιατι οποιος μας πιεσει ψηλα,χανουμε τα αυγα και τα πασχαλια.Και ο γαυρος δεν ειναι λαρσα.
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μαγαζι και πολυ περισσοτερο μαγαζι γειτονιας ,φιλε και οι παικτες και οι προπονητες δεν ειναι προιοντα,ο πρωταθλητισμος θελει πιστη ,πιστη απο ολους και αφοσιωση στον στοχο . Ετσι παιρνεις πρωταθληματα.maceio έγραψε:οταν θες ν α βοηθησεις το μαγαζι της γειτονιας σου δεν το βοηθας με το να αποδεχεσαι να αγοραζεις ακομη και το μαπα πραγμα , του επισημαινεις τα προιοντα που ειναι σκαρτα για να τα αλλαξει ,ετσι το βοηθας
Το ότι είσαι μακριά βοηθάει καμιά φορά να βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά. Όταν πήραμε το τελευταίο πρωτάθλημα, δεν υπήρχα ούτε στον οικογενειακό προγραμματισμό και τον τελευταίο χρόνο μένω Αθήνα. Διαπιστώνω αυτό ακριβώς που λες. Μακριά από τους ραδιοφωνατζήδες και την εσωστρέφεια που προκαλεί το γεγονός ότι πρακτικά είμαστε μόνοι μας εκεί, έχει ηρεμήσει το κεφάλι μου στο θέμα ΠΑΟΚ. Χωρίς να υποτιμώ κανέναν, είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει αντίπαλος που δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Το πρωτάθλημα πρέπει να έρθει. Το αξίζουμε. Τόσο απλά.panpangr77 έγραψε:Προσπαθω να καταλαβω την ψυχολογια του μεσου ΠΑΟΚΤΖΗ και δεν μπορω ρε μαγκες να σας πιασω γιατι τετοιο μισος για την ομαδα και τοσο πεσιμισμο. Φταιει που δεν εχω σχεση με την Θεσσαλονικη και δεν ειμαι μεσα στο κλιμα,,δεν ξερω... Ειχα την τυχη να ειμαι στο παιχνιδι με τον Πανιωνιο οταν πηραμε το τελευταιο πρωταθλημα και να γυρισουμε με την πορεια των ΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ πισω σπθτι μας στην Καλλιθεα, 8 χρονων παιδακι ,τι σχεση ειχαν εκεινες οι στιγμες με αυτες που βλεπω τωρα,τι σχεση ειχε το αισθημα των ΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ της δεκαετιας του 80 με τωρα,δεν βλεποτανε η ΠΑΟΚΑΡΑ στα παιχνιδια στην Νεα Σμυρνη και αυτοι δεν σταματαγανε να τραγουδανε ,δεν σταματαγανε ποτε τους ακουγα οταν τους γυρναγανε για να τοτς πανε στο σταθμο της Καλλιθεας ,ηταν νικητες το μετεδιδαν και στους παικτες,τωρα στο κραξιμο στο ωχ αμαν λες και εχουμε να ανταγωνιστουμε την Μπαρτσελονα. Αλλαξτε λιγο ρε μαγκες ,ναι τμπορουσαμε να παρουμε το ματς στην Λαρισα και τα μπερδεψε ο Ρουμανος ,μακαρι να ερχοτανε ενας πραγματικα μεγαλος προπονητης ,που να εχει επιτυχιες ,πχ ο Μαρκεβιτς αλλα οσο εχουμε αυτον θα πρεπει να στηριζουμε την ομαδα ,φετος θα το παρουμε ,μονο αν αυτοκαταστραφουμε δεν θα το παρουμε και δυστηχως εχουμε ροπη σε αυτο. Φτανουμε σε σημεια τετοια να μην θεωρουμε οτι δεν ηταν πεναλτυ πανω στον Ματος, ή να ειμαστε στα @@ μας για τον κοντο .Πιστεψτε οτι ο ΠΑΟΚ φετος θα παρει πρωταθλημα και βοηθηστε την ομαδα.
μεταφορικα μιλησα ,οσο πιστη και αφοσιωση να εχεις , χωρις προπονητη δεν πας πουθεναpanpangr77 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μαγαζι και πολυ περισσοτερο μαγαζι γειτονιας ,φιλε και οι παικτες και οι προπονητες δεν ειναι προιοντα,ο πρωταθλητισμος θελει πιστη ,πιστη απο ολους και αφοσιωση στον στοχο . Ετσι παιρνεις πρωταθληματα.maceio έγραψε:οταν θες ν α βοηθησεις το μαγαζι της γειτονιας σου δεν το βοηθας με το να αποδεχεσαι να αγοραζεις ακομη και το μαπα πραγμα , του επισημαινεις τα προιοντα που ειναι σκαρτα για να τα αλλαξει ,ετσι το βοηθας