ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από goran 64 »

Βρε ας ψοφήσει κι η κατσίκα του γείτονα αφού δεν έχουμε εμείς... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ότι να ναι, ανταγωνιστικο πρωτάθλημα είναι ποια κατσίκα Ρε γκοραν.... Αν χάσουν βαθμούς καλό για μας είναι....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Πέρυσι χάσαμε το πρωταθλημα γιατί παίζαμε χωρίς σέντερ φορ μέχρι το Φεβρουάριο....

Πάμε να χάσουμε και το φετινό γιατί παίζουμε χωρίς προπονητή.

ΦΕΡΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΘΕΣ!!!!
Paoki-nrw

Δημοσίευση από Paoki-nrw »

Να θεσω καποιες σκεψεις που εχω εδω και ενα μηνα περιπου.
Το τι γραφεται και ακουγεται τα προσπερναω αφου παντα προτιμω αυτα που βλεπουν και ακουν τα δικα μου ματια και αυτια.
Ενω με το Ροστερ που εχουμε και συμφωνα με τις δυνατοτητες που θεωρητικα παντα, εχουν οι παικτες σαν μοναδες,
Θα επρεπε παρολο το προβλημα της φυσικης καταστασης ( αν ειναι αυτο το προβλημα τελικα ) να μπορουν να αποδωσουν θεωρητικα τουλαχιστον 50-60 λεπτα υποφερτης εως καλης μπαλας.
Με αυτα που βλεπω προσπαθω να βρω με το ζορι τις αιτιες, μια στην προετοιμασια, μια στον προπονητη, μια στο δεσιμο. Και τα 3 ισχυουν εως ενα βαθμο. Απο αυτο το σημειο και μετα αρχιζει η παρανοια.
Μεχρι να κουραστουν και τα ποδια να μην μπορουν να εκτελεσουν αυτο που θελει το μυαλο, ( παραδειγμα η φαση στο 88 με τον Μαουριτσιο να μην μπορει να βγαλει μονο του τον Μακ με μια 15αρα μπαλια χωρις πιεση απο αντιπαλο )
θα περιμενα φασεις και θεαμα ανταξιο των θεωρητικων ικανοτητων των παικτων.
Αντι αυτου στατικοτητα και καμια πρωτοβουλια. Μονο ο Πελκας εκανε ολους αυτους τους αγωνες καποιες επελασεις.
Για να μην το τραβαω με παρα πολλα παραδειγματα, αρχιζω και πιστευω εντονα οτι το προβλημα ειναι εσωτερικο, κακου κλιματος στην ομαδα. Και μια επιβεβαιωση ειναι και οι δηλωσεις του παικτη και αρχηγου Πελκα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

rainmaker έγραψε: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.
Γιατί δεν αξίζαμε; Το ότι δεν παίξαμε καλά, σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια δεν σημαίνει ότι δεν είμασταν καλύτεροι από αυτούς.
Αυτοί επιστράτευσαν το καράτε για να πάρουν βαθμό και ο ελεεινός διαιτητής τους άφησε και τους βοήθησε κιόλας. Ας το κάνουν αυτό στην κούλα. Εκεί να τους δω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

makispaspartou έγραψε:Διαφωνώ ότι δεν αξιζαμε.. φυσικά και αξίζαμε έστω και με 0-1..
Με νορμαλ διαιτησία θα είχαμε κερδίσει 2-0. Και θα είχαν μείνει αυτοί με 10 παίκτες και όχι εμείς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Sekeris4 έγραψε:Εγω ειμαι σιγουρος οτι στο καραισκακη θα εχουμε μαυρη σελιδα..Γιατι οποιος μας πιεσει ψηλα,χανουμε τα αυγα και τα πασχαλια.Και ο γαυρος δεν ειναι λαρσα.
Αυτό είναι αλήθεια. Ο γαύρος είναι ατρόμητος.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Μόνο απο το 70΄και μετά μπόρεσα να δω.
Δηλ. τόσο χάλια παίξαμε πάλι;
Ρε Κουλούρη, απορείς κιόλας, αν σου έκαναν τέτοιο φάουλ θα λέγαμε όλοι, οτι ήταν κόκκινη.
Πηδάς για κεφαλιά και πας να του σπάσεις τη μύτη με αγκωνιά;
Το κοράκι πάλι αυτά τα 25 λεπτά που μπόρεσα να δω, δεν είχε καμιά διαφορά απο τις περσινές κωλοδιαιτησίες.
Στη φάση του γκολ όμως έχουμε πέντε μέτρα απόσταση απο την αριστερή πλευρά μέχρι τον σκόρερ της στάνης.
Νομίζω οτι οι σέντερμπακ μας κοιμήθηκαν.
Δεν ξέρω τί έκαναν στο υπόλοιπο παιχνίδι οι παίχτες μας, διότι δεν το είδα, αλλά αυτά που είδα, ήταν αποθαρρυντικά, χάλια.
:cry:
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Ο Θεός μάς πέταξε χαρτί και μάς έκλεισε το μάτι. Ουδείς άτρωτος. Προλαβαίνουμε ακόμα αν σοβαρευτούμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Προλαβαίνουμε να πάρουμε Πογιέτ.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Προσπαθω να καταλαβω την ψυχολογια του μεσου ΠΑΟΚΤΖΗ και δεν μπορω ρε μαγκες να σας πιασω γιατι τετοιο μισος για την ομαδα και τοσο πεσιμισμο. Φταιει που δεν εχω σχεση με την Θεσσαλονικη και δεν ειμαι μεσα στο κλιμα,,δεν ξερω... Ειχα την τυχη να ειμαι στο παιχνιδι με τον Πανιωνιο οταν πηραμε το τελευταιο πρωταθλημα και να γυρισουμε με την πορεια των ΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ πισω σπθτι μας στην Καλλιθεα, 8 χρονων παιδακι ,τι σχεση ειχαν εκεινες οι στιγμες με αυτες που βλεπω τωρα,τι σχεση ειχε το αισθημα των ΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ της δεκαετιας του 80 με τωρα,δεν βλεποτανε η ΠΑΟΚΑΡΑ στα παιχνιδια στην Νεα Σμυρνη και αυτοι δεν σταματαγανε να τραγουδανε ,δεν σταματαγανε ποτε τους ακουγα οταν τους γυρναγανε για να τοτς πανε στο σταθμο της Καλλιθεας ,ηταν νικητες το μετεδιδαν και στους παικτες,τωρα στο κραξιμο στο ωχ αμαν λες και εχουμε να ανταγωνιστουμε την Μπαρτσελονα. Αλλαξτε λιγο ρε μαγκες ,ναι τμπορουσαμε να παρουμε το ματς στην Λαρισα και τα μπερδεψε ο Ρουμανος ,μακαρι να ερχοτανε ενας πραγματικα μεγαλος προπονητης ,που να εχει επιτυχιες ,πχ ο Μαρκεβιτς αλλα οσο εχουμε αυτον θα πρεπει να στηριζουμε την ομαδα ,φετος θα το παρουμε ,μονο αν αυτοκαταστραφουμε δεν θα το παρουμε και δυστηχως εχουμε ροπη σε αυτο. Φτανουμε σε σημεια τετοια να μην θεωρουμε οτι δεν ηταν πεναλτυ πανω στον Ματος, ή να ειμαστε στα @@ μας για τον κοντο .Πιστεψτε οτι ο ΠΑΟΚ φετος θα παρει πρωταθλημα και βοηθηστε την ομαδα.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

οταν θες ν α βοηθησεις το μαγαζι της γειτονιας σου δεν το βοηθας με το να αποδεχεσαι να αγοραζεις ακομη και το μαπα πραγμα , του επισημαινεις τα προιοντα που ειναι σκαρτα για να τα αλλαξει ,ετσι το βοηθας
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

maceio έγραψε:οταν θες ν α βοηθησεις το μαγαζι της γειτονιας σου δεν το βοηθας με το να αποδεχεσαι να αγοραζεις ακομη και το μαπα πραγμα , του επισημαινεις τα προιοντα που ειναι σκαρτα για να τα αλλαξει ,ετσι το βοηθας
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μαγαζι και πολυ περισσοτερο μαγαζι γειτονιας ,φιλε και οι παικτες και οι προπονητες δεν ειναι προιοντα,ο πρωταθλητισμος θελει πιστη ,πιστη απο ολους και αφοσιωση στον στοχο . Ετσι παιρνεις πρωταθληματα.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

panpangr77 έγραψε:Προσπαθω να καταλαβω την ψυχολογια του μεσου ΠΑΟΚΤΖΗ και δεν μπορω ρε μαγκες να σας πιασω γιατι τετοιο μισος για την ομαδα και τοσο πεσιμισμο. Φταιει που δεν εχω σχεση με την Θεσσαλονικη και δεν ειμαι μεσα στο κλιμα,,δεν ξερω... Ειχα την τυχη να ειμαι στο παιχνιδι με τον Πανιωνιο οταν πηραμε το τελευταιο πρωταθλημα και να γυρισουμε με την πορεια των ΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ πισω σπθτι μας στην Καλλιθεα, 8 χρονων παιδακι ,τι σχεση ειχαν εκεινες οι στιγμες με αυτες που βλεπω τωρα,τι σχεση ειχε το αισθημα των ΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ της δεκαετιας του 80 με τωρα,δεν βλεποτανε η ΠΑΟΚΑΡΑ στα παιχνιδια στην Νεα Σμυρνη και αυτοι δεν σταματαγανε να τραγουδανε ,δεν σταματαγανε ποτε τους ακουγα οταν τους γυρναγανε για να τοτς πανε στο σταθμο της Καλλιθεας ,ηταν νικητες το μετεδιδαν και στους παικτες,τωρα στο κραξιμο στο ωχ αμαν λες και εχουμε να ανταγωνιστουμε την Μπαρτσελονα. Αλλαξτε λιγο ρε μαγκες ,ναι τμπορουσαμε να παρουμε το ματς στην Λαρισα και τα μπερδεψε ο Ρουμανος ,μακαρι να ερχοτανε ενας πραγματικα μεγαλος προπονητης ,που να εχει επιτυχιες ,πχ ο Μαρκεβιτς αλλα οσο εχουμε αυτον θα πρεπει να στηριζουμε την ομαδα ,φετος θα το παρουμε ,μονο αν αυτοκαταστραφουμε δεν θα το παρουμε και δυστηχως εχουμε ροπη σε αυτο. Φτανουμε σε σημεια τετοια να μην θεωρουμε οτι δεν ηταν πεναλτυ πανω στον Ματος, ή να ειμαστε στα @@ μας για τον κοντο .Πιστεψτε οτι ο ΠΑΟΚ φετος θα παρει πρωταθλημα και βοηθηστε την ομαδα.
Το ότι είσαι μακριά βοηθάει καμιά φορά να βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά. Όταν πήραμε το τελευταίο πρωτάθλημα, δεν υπήρχα ούτε στον οικογενειακό προγραμματισμό και τον τελευταίο χρόνο μένω Αθήνα. Διαπιστώνω αυτό ακριβώς που λες. Μακριά από τους ραδιοφωνατζήδες και την εσωστρέφεια που προκαλεί το γεγονός ότι πρακτικά είμαστε μόνοι μας εκεί, έχει ηρεμήσει το κεφάλι μου στο θέμα ΠΑΟΚ. Χωρίς να υποτιμώ κανέναν, είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει αντίπαλος που δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Το πρωτάθλημα πρέπει να έρθει. Το αξίζουμε. Τόσο απλά.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

panpangr77 έγραψε:
maceio έγραψε:οταν θες ν α βοηθησεις το μαγαζι της γειτονιας σου δεν το βοηθας με το να αποδεχεσαι να αγοραζεις ακομη και το μαπα πραγμα , του επισημαινεις τα προιοντα που ειναι σκαρτα για να τα αλλαξει ,ετσι το βοηθας
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μαγαζι και πολυ περισσοτερο μαγαζι γειτονιας ,φιλε και οι παικτες και οι προπονητες δεν ειναι προιοντα,ο πρωταθλητισμος θελει πιστη ,πιστη απο ολους και αφοσιωση στον στοχο . Ετσι παιρνεις πρωταθληματα.
μεταφορικα μιλησα ,οσο πιστη και αφοσιωση να εχεις , χωρις προπονητη δεν πας πουθενα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”