Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Dimg4 »

axristeas έγραψε:Την περιπτωση Ντεβιτς την εχουμε ξεγραψει?Σε 11 μερες μενει ελευθερος
Ενα πακετακι Ντεβιτς+Ουγκο Βιειρα θα ηταν ο,τι πρεπει,ανωτερο του ματεους-μικου
Ντεβιτς ρε φιλε, καψουρα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μόνο μην ακούσω από κανέναν που έλεγε τον Αύγουστο ότι ο παιχταράς στα φορ θα έρθει το Γενάρη, γιατί τα λεφτά από Λούκας ήρθαν τελευταία στιγμή, τώρα να το μεταθέτει για το καλοκαίρι γιατί τον Γενάρη βρίσκεις δυσκολότερα παίχτες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimg4 έγραψε:
axristeas έγραψε:Την περιπτωση Ντεβιτς την εχουμε ξεγραψει?Σε 11 μερες μενει ελευθερος
Ενα πακετακι Ντεβιτς+Ουγκο Βιειρα θα ηταν ο,τι πρεπει,ανωτερο του ματεους-μικου
Ντεβιτς ρε φιλε, καψουρα
+ 1...

Η κοινή μας καψούρα για τον Ντέβιτς, μέχρι σταυραδέρφια μας κάνει Ντιμ, να το ξέρεις!!!! :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μακη, δε λεω, ο Μικου ειναι καλος παικτης αλλα δε νομιζω οτι πλεον ειναι αυτος που μπορει να κανει ΤΗ διαφορα..Να ηταν 27-28, να πω, ναι, αξιζει να δοκιμαστει (αλα μπεργκ). Αλλα ρε φιλε 31 ειναι, τι φιλοδοξιες και τι διαθεση ναχει..
Παντως, με εξαιρεση την περσινη καλη σεζον στη Ραγιο, απ'το 12/13 αγωνιστικα ειναι μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας (με 1.5 χρονο στην αραβια μαλιστα)

Και σορυ, ναι, ο Ματεους ειναι 34, με μπερδεψε ο Τζος που τοχε αναφερει :mrgreen:
Τι να πω, λογω ηλικιας, διαθεσης και χαρακτηριστικων (κυριως για ανοιχτους χωρους), δε μου φαινεται η ιδανικη λυση. Τωρα αν ειναι ναρθει μεχρι το καλοκαιρι και βλεπουμε, οκ.. Αλλα με τι συμβολαιο? κοντα στο 1 μυριο? κοροιδια μου φαινεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 20 Δεκ 2016, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αν πεις καλη κουβεντα και για σαλπι, θα πιουμε και καφε :lol: :lol: :lol:
και 3....2...1.... enter nothu, sick, priest
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Γιάννη από Σέρρες άποψή σου.Εγώ θεωρώ ότι αν είχαμε αυτούς τους δύο αντί Περέιρα και Τιαμ από την αρχή της χρονιάς θα είμασταν τώρα πιο κοντά στην πρώτη θέση. Όπως κι αν είχαμε επιλέξει Σκαριόνε που πήγε Μακάμπι από Μπίσεσβαρ.Οπτική δική μου.Δε μας είπες όμως παράδειγμα παίκτη να καταλάβουμε τη δική σου οπτική.
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

makispaspartou έγραψε:Γιάννη από Σέρρες άποψή σου.Εγώ θεωρώ ότι αν είχαμε αυτούς τους δύο αντί Περέιρα και Τιαμ από την αρχή της χρονιάς θα είμασταν τώρα πιο κοντά στην πρώτη θέση. Όπως κι αν είχαμε επιλέξει Σκαριόνε που πήγε Μακάμπι από Μπίσεσβαρ.Οπτική δική μου.Δε μας είπες όμως παράδειγμα παίκτη να καταλάβουμε τη δική σου οπτική.
Aν ερχοταν ο ματεους δεν θα επαιρνες ουτε σκαριονε ουτε μπισεσβαρ,και τωρα θα ψαχναμε 10αρι απεγνωσμενα
makispaspartou

simba έγραψε:Μακη, δε λεω, ο Μικου ειναι καλος παικτης αλλα δε νομιζω οτι πλεον ειναι αυτος που μπορει να κανει ΤΗ διαφορα..Να ηταν 27-28, να πω, ναι, αξιζει να δοκιμαστει (αλα μπεργκ). Αλλα ρε φιλε 31 ειναι, τι φιλοδοξιες και τι διαθεση ναχει..
Παντως, με εξαιρεση την περσινη καλη σεζον στη Ραγιο, απ'το 12/13 αγωνιστικα ειναι μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας (με 1.5 χρονο στην αραβια μαλιστα)

Και σορυ, ναι, ο Ματεους ειναι 34, με μπερδεψε ο Τζος που τοχε αναφερει :mrgreen:
Τι να πω, λογω ηλικιας, διαθεσης και χαρακτηριστικων (κυριως για ανοιχτους χωρους), δε μου φαινεται η ιδανικη λυση. Τωρα αν ειναι ναρθει μεχρι το καλοκαιρι και βλεπουμε, οκ.. Αλλα με τι συμβολαιο? κοντα στο 1 μυριο? κοροιδια μου φαινεται.

Κοίτα προφανώς και όλα αυτά προσμετρώνται που αναφέρεις.Δηλαδή οικονομικές απολαβές και προοπτικές.Απλά αυτούς στα 27-28 δεν υπήρχε περίπτωση όχι να τους πληρώσεις αλλά ούτε να τους πείσεις να έρθουν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Dimg4 έγραψε:Αν πεις καλη κουβεντα και για σαλπι, θα πιουμε και καφε :lol: :lol: :lol:
και 3....2...1.... enter nothu, sick, priest
Ρε συ...Ο καφές έχει ήδη κλείσει αφού, το ξέχασες κιόλας??? :)
Εδώ σε λέμε να κόψουμε τις φλέβες μας και να ενώσουμε τα αίματα μας με αφορμή τον Ουκρανο-Σέρβο-Παρτιζάνο κι εσύ μας λες για καφέ και μπλέκεις μέσα κι άλλους??? Ήμαρτον ρε συ... :D

Υ.Γ. Τον Σάλπι τον τιμούσα-εκτιμούσα πάντα, όχι τόσο παιχτικά (ιδιαίτερα μετά τα 30, δίχως όμως να ξεχνάω την προσφορά του στον Π.Α.Ο.Κ.), όσο σαν ειλικρινή χαρακτήρα-Π.Α.Ο.Κ.τσή, να το ξέρεις!!!!
Με πίκρανε πολύ όμως εκείνο το γκολ που έβαλε και δεν πανηγύρισε μέσα στο (άδειο από φιλάθλους μάλιστα) βαζελογήπεδο, όταν επέστρεψε απ τα ύπουλα αυτά κ@ριόλια!!!! Πάρα πολύ με πίκρανε ο Μήτσος τότε!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 21 Δεκ 2016, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ντεβιτς ή Μικού και Ματέους και φτιάχνουμε κορμό δεκαετίας.

Εικόνα
makispaspartou

hitman έγραψε:Ντεβιτς ή Μικού και Ματέους και φτιάχνουμε κορμό δεκαετίας.

Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol:
Αν και υπερβάλλεις πολύ καλό!! Σε παραδέχομαι.
Μην ξεχνάς όμως περιπτώσεις Λίνο και Γκαρσία.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο αριστερά ο Αντσελόττι είναι μήπως??? :mrgreen:
Μ αυτόν κάνεις "καλό κορμό" πάντως... ;)
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Και δεξια ο βαμβακιδης
Άβαταρ μέλους
goran 64

:?: :?: :?:
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Εγω πιστευω ότι θα φερουνε καλο φορ.Δε ξερω μεγαλο η μικρο,φτηνο η ακριβο,αλλα σιγουρα καλο.Δεν ξερω τι θα γινει με τον Ζαιρο,ο οποιος μπορει να καλυψει και το 3το εξτρεμ και το 2ρο φορ.Το θεμα μου είναι γιατι βγηκε για 8ρη από το Μινο.Θα φυγει ο Τσιμι η κανενας Πελκας δανεικος? Και τι θα γινει με τον Κατσε?Εγω θα ηθελα το Κωσταντινιδη πισω για δεξι μπακ απ,και γιατι ετσι μπορει να παιξει αριστερα ο Ματος αν είναι ανανγκη.Περα από το ποιον θα φερουνε,αυτο που θα ηθελα να δω είναι αν θα μπορεσει η παε να δωσει αυτους που δεν θελει και να παρει καποια καλα λεφτα η όχι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”