Ντεβιτς ρε φιλε, καψουραaxristeas έγραψε:Την περιπτωση Ντεβιτς την εχουμε ξεγραψει?Σε 11 μερες μενει ελευθερος
Ενα πακετακι Ντεβιτς+Ουγκο Βιειρα θα ηταν ο,τι πρεπει,ανωτερο του ματεους-μικου
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Μόνο μην ακούσω από κανέναν που έλεγε τον Αύγουστο ότι ο παιχταράς στα φορ θα έρθει το Γενάρη, γιατί τα λεφτά από Λούκας ήρθαν τελευταία στιγμή, τώρα να το μεταθέτει για το καλοκαίρι γιατί τον Γενάρη βρίσκεις δυσκολότερα παίχτες.
+ 1...Dimg4 έγραψε:Ντεβιτς ρε φιλε, καψουραaxristeas έγραψε:Την περιπτωση Ντεβιτς την εχουμε ξεγραψει?Σε 11 μερες μενει ελευθερος
Ενα πακετακι Ντεβιτς+Ουγκο Βιειρα θα ηταν ο,τι πρεπει,ανωτερο του ματεους-μικου
Η κοινή μας καψούρα για τον Ντέβιτς, μέχρι σταυραδέρφια μας κάνει Ντιμ, να το ξέρεις!!!!

Μακη, δε λεω, ο Μικου ειναι καλος παικτης αλλα δε νομιζω οτι πλεον ειναι αυτος που μπορει να κανει ΤΗ διαφορα..Να ηταν 27-28, να πω, ναι, αξιζει να δοκιμαστει (αλα μπεργκ). Αλλα ρε φιλε 31 ειναι, τι φιλοδοξιες και τι διαθεση ναχει..
Παντως, με εξαιρεση την περσινη καλη σεζον στη Ραγιο, απ'το 12/13 αγωνιστικα ειναι μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας (με 1.5 χρονο στην αραβια μαλιστα)
Και σορυ, ναι, ο Ματεους ειναι 34, με μπερδεψε ο Τζος που τοχε αναφερει
Τι να πω, λογω ηλικιας, διαθεσης και χαρακτηριστικων (κυριως για ανοιχτους χωρους), δε μου φαινεται η ιδανικη λυση. Τωρα αν ειναι ναρθει μεχρι το καλοκαιρι και βλεπουμε, οκ.. Αλλα με τι συμβολαιο? κοντα στο 1 μυριο? κοροιδια μου φαινεται.
Παντως, με εξαιρεση την περσινη καλη σεζον στη Ραγιο, απ'το 12/13 αγωνιστικα ειναι μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας (με 1.5 χρονο στην αραβια μαλιστα)
Και σορυ, ναι, ο Ματεους ειναι 34, με μπερδεψε ο Τζος που τοχε αναφερει

Τι να πω, λογω ηλικιας, διαθεσης και χαρακτηριστικων (κυριως για ανοιχτους χωρους), δε μου φαινεται η ιδανικη λυση. Τωρα αν ειναι ναρθει μεχρι το καλοκαιρι και βλεπουμε, οκ.. Αλλα με τι συμβολαιο? κοντα στο 1 μυριο? κοροιδια μου φαινεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 20 Δεκ 2016, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν πεις καλη κουβεντα και για σαλπι, θα πιουμε και καφε
και 3....2...1.... enter nothu, sick, priest

-
Γιάννη από Σέρρες άποψή σου.Εγώ θεωρώ ότι αν είχαμε αυτούς τους δύο αντί Περέιρα και Τιαμ από την αρχή της χρονιάς θα είμασταν τώρα πιο κοντά στην πρώτη θέση. Όπως κι αν είχαμε επιλέξει Σκαριόνε που πήγε Μακάμπι από Μπίσεσβαρ.Οπτική δική μου.Δε μας είπες όμως παράδειγμα παίκτη να καταλάβουμε τη δική σου οπτική.
Aν ερχοταν ο ματεους δεν θα επαιρνες ουτε σκαριονε ουτε μπισεσβαρ,και τωρα θα ψαχναμε 10αρι απεγνωσμεναmakispaspartou έγραψε:Γιάννη από Σέρρες άποψή σου.Εγώ θεωρώ ότι αν είχαμε αυτούς τους δύο αντί Περέιρα και Τιαμ από την αρχή της χρονιάς θα είμασταν τώρα πιο κοντά στην πρώτη θέση. Όπως κι αν είχαμε επιλέξει Σκαριόνε που πήγε Μακάμπι από Μπίσεσβαρ.Οπτική δική μου.Δε μας είπες όμως παράδειγμα παίκτη να καταλάβουμε τη δική σου οπτική.
-
simba έγραψε:Μακη, δε λεω, ο Μικου ειναι καλος παικτης αλλα δε νομιζω οτι πλεον ειναι αυτος που μπορει να κανει ΤΗ διαφορα..Να ηταν 27-28, να πω, ναι, αξιζει να δοκιμαστει (αλα μπεργκ). Αλλα ρε φιλε 31 ειναι, τι φιλοδοξιες και τι διαθεση ναχει..
Και σορυ, ναι, ο Ματεους ειναι 34, με μπερδεψε ο Τζος που τοχε αναφερει![]()
Κοίτα προφανώς και όλα αυτά προσμετρώνται που αναφέρεις.Δηλαδή οικονομικές απολαβές και προοπτικές.Απλά αυτούς στα 27-28 δεν υπήρχε περίπτωση όχι να τους πληρώσεις αλλά ούτε να τους πείσεις να έρθουν.
Ρε συ...Ο καφές έχει ήδη κλείσει αφού, το ξέχασες κιόλας???Dimg4 έγραψε:Αν πεις καλη κουβεντα και για σαλπι, θα πιουμε και καφε![]()
![]()
![]()

Εδώ σε λέμε να κόψουμε τις φλέβες μας και να ενώσουμε τα αίματα μας με αφορμή τον Ουκρανο-Σέρβο-Παρτιζάνο κι εσύ μας λες για καφέ και μπλέκεις μέσα κι άλλους??? Ήμαρτον ρε συ...

Υ.Γ. Τον Σάλπι τον τιμούσα-εκτιμούσα πάντα, όχι τόσο παιχτικά (ιδιαίτερα μετά τα 30, δίχως όμως να ξεχνάω την προσφορά του στον Π.Α.Ο.Κ.), όσο σαν ειλικρινή χαρακτήρα-Π.Α.Ο.Κ.τσή, να το ξέρεις!!!!
Με πίκρανε πολύ όμως εκείνο το γκολ που έβαλε και δεν πανηγύρισε μέσα στο (άδειο από φιλάθλους μάλιστα) βαζελογήπεδο, όταν επέστρεψε απ τα ύπουλα αυτά κ@ριόλια!!!! Πάρα πολύ με πίκρανε ο Μήτσος τότε!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 21 Δεκ 2016, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
hitman έγραψε:Ντεβιτς ή Μικού και Ματέους και φτιάχνουμε κορμό δεκαετίας.

Αν και υπερβάλλεις πολύ καλό!! Σε παραδέχομαι.
Μην ξεχνάς όμως περιπτώσεις Λίνο και Γκαρσία.
Ο αριστερά ο Αντσελόττι είναι μήπως???
Μ αυτόν κάνεις "καλό κορμό" πάντως...

Μ αυτόν κάνεις "καλό κορμό" πάντως...

Εγω πιστευω ότι θα φερουνε καλο φορ.Δε ξερω μεγαλο η μικρο,φτηνο η ακριβο,αλλα σιγουρα καλο.Δεν ξερω τι θα γινει με τον Ζαιρο,ο οποιος μπορει να καλυψει και το 3το εξτρεμ και το 2ρο φορ.Το θεμα μου είναι γιατι βγηκε για 8ρη από το Μινο.Θα φυγει ο Τσιμι η κανενας Πελκας δανεικος? Και τι θα γινει με τον Κατσε?Εγω θα ηθελα το Κωσταντινιδη πισω για δεξι μπακ απ,και γιατι ετσι μπορει να παιξει αριστερα ο Ματος αν είναι ανανγκη.Περα από το ποιον θα φερουνε,αυτο που θα ηθελα να δω είναι αν θα μπορεσει η παε να δωσει αυτους που δεν θελει και να παρει καποια καλα λεφτα η όχι.