novito η παραπάνω παράγραφος και η φράση σου "Aντε παλι μας φταινε για ολα οι σφ... Μα ποσο πλυση πια για την οσια ΠΑΕ...?" με βρίσκουν 1000% σύμφωνο...είναι σαν να τα έγραψα εγω!!απλά να προσθέσω οτι αυτές τις απόψεις και αυτόν τον τρόπο σκέψης δεν τον έχουν μόνο αυτοι που περιορίζονται στην κλασική μορφή ενημέρωσης.....novito έγραψε:Οσο για τη πλυση, ασε με να διαφωνω. Σιγουρα οχι για ολο το κοσμο, αλλα για μεγαλη μεριδα. Και ειδικα για κοσμο που δεν εχει προσβαση σε διαφορα μεσα (οπως το φορουμ αυτο για παραδειγμα) για να το κουβεντιασει το θεμα και να δει οτι οι συνδεσμοι ουτε τη διοικηση παριστανουν, ουτε τον Ζαγορ θελουν να διωξουν ουτε τιποτα μεμπτο. Το καλο του ΠΑΟΚ θελουν απλως κι αυτοι. Ρωτα ομως εναν 50αρη που η ενημερωση του περιοριζεται στο τριπτυχο εφημεριδα-ραδιοφωνο-καφενειο τι γνωμη εχει για τη χθεσινη (και οχι μονο) κινηση και θα με καταλαβεις.
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
- PRAKTORINOS
Ο ορισμός του οπαδού/λασπομηχανή.LoverBoy έγραψε:Tεο ποιός έχει πιο μεγάλο μισθό ο Βιτόλο ή εσυ?
Πες-πες κάτι μένει.
Αν και όπως λεν οι αμερικάνοι
αυτοί οι τύποι πετούν τα σκατά στον ανεμιστήρα
και στο τέλος παίρνουν και τους ίδιους τα σκάγια.
θοδωρη συγνωμη αλλα τα εχεις κανει μανταρα.....εσυ εισαι ο πρωτος που φταιει για αυτο που γινεται....και αυτο που γινεται δεν γινεται αδικα .....
αν υπαρχουν σφ και σφ σου υπογραφω οτι οι 13 συν ελαχιστες προσθηκες ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στον οπαδικο τομεα.Τουμπιώτης έγραψε:Εγώ δεν είπα ότι οι ΣΦ φταίνε για όλα (και πρώτα από όλα υπάρχουν ΣΦ και ΣΦ - δεν είναι όλοι το ίδιο) και ότι η ΠΑΕ είναι όσια. Ρώτησα από που κι ως που οι ντιρεκτίβες χωρίς εξηγήσεις ότι οι ΣΦ είναι στο απυρόβλητο.
δεν λεει κανεις να ειναι στο απυροβλητο οι συνδεσμοι αλλα οχι να κραζουμε αποκλειστικα αυτους την ωρα που γινονται τεραστια λαθη.
και αυτα τα καθαροαιμοι και τα σχετικα,η μαγκια ειναι να τα λες εκτος φορουμ.
Μια χαρα τα λέμε κι εκτός.
Τι θες να σου δείξουμε πιστοποιητικο οπαδικών φρονημάτων;
Τα παμε 1000 φορές, η ΠΑΕ φταίει για αυτό το μπάχαλο.
Οι 13 σύνδεσμοι, δεν βοηθούν την κατάσταση όταν μιλάνε για προδότες και απαγορεύουν πωλήσεις.
Ε; Είδες; Δεν ήταν και τόσο δύσκολο, ε;
Τι θες να σου δείξουμε πιστοποιητικο οπαδικών φρονημάτων;
Τα παμε 1000 φορές, η ΠΑΕ φταίει για αυτό το μπάχαλο.
Οι 13 σύνδεσμοι, δεν βοηθούν την κατάσταση όταν μιλάνε για προδότες και απαγορεύουν πωλήσεις.
Ε; Είδες; Δεν ήταν και τόσο δύσκολο, ε;
Εσενα ποιος σε μιλησε ρε φιλε?
γραφω κατι πολυ ευγενικα (πιστευω) στον τουμπιωτη,γιατι πιστευω οτι εχει λαθος στον τροπο που τα λεει,εσυ που κολλας?
γραφω κατι πολυ ευγενικα (πιστευω) στον τουμπιωτη,γιατι πιστευω οτι εχει λαθος στον τροπο που τα λεει,εσυ που κολλας?
Πολλα ερωτήματα από όλους μας. Η περίοδος δεν είναι καλή για τέτοιες καταστάσεις. Δεν μπορώ να πάρω θέση χωρίς να ξέρω τι γίνεται. Είναι πολύ εύκολο να αρχίσεις να βρίζεις τον Ζαγοράκη, τους συνδέσμους και πάει λέγοντας, αλλά χωρίς να ξέρεις τι γίνεται το να αφορίζεις και να καταδικάζεις απλά επιβαρύνει την κατάσταση. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα βγει από αυτήν την κατάσταση και μετά βλέπουμε. Εγώ ξέρω ότι η ομάδα δέχεται επίθεση από παντού ενώ εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Πρέπει να ξεκαθαρίσει γρήγορα αυτή η κατάσταση. "Αρνητικά στοιχεία" υπαρχουν παντού. Και στους συνδέσμους, και στην ΠΑΕ, παντού. Το έχω πει και στο παρελθόν, οι σύνδεσμοι δεν είναι εχθροί του ΠΑΟΚ όπως ορισμένοι νομίζουν. Τα έχουν δώσει όλα για την ομάδα και μην ξεχνάτε πως όταν οι περισσότεροι από εμάς μουχλιάζαμε σε καναπέδες πριν μερικά χρόνια οι σύνδεσμοι ήταν αυτοί που μας ξεσήκωσαν όλους και έφεραν τον Ζαγοράκη στην ομάδα. Μην ακούτε όλους τους βρυκόλακες στα ραδιόφωνα. Ψυχραιμία και συγκέντρωση.
Πρέπει να ξεκαθαρίσει γρήγορα αυτή η κατάσταση. "Αρνητικά στοιχεία" υπαρχουν παντού. Και στους συνδέσμους, και στην ΠΑΕ, παντού. Το έχω πει και στο παρελθόν, οι σύνδεσμοι δεν είναι εχθροί του ΠΑΟΚ όπως ορισμένοι νομίζουν. Τα έχουν δώσει όλα για την ομάδα και μην ξεχνάτε πως όταν οι περισσότεροι από εμάς μουχλιάζαμε σε καναπέδες πριν μερικά χρόνια οι σύνδεσμοι ήταν αυτοί που μας ξεσήκωσαν όλους και έφεραν τον Ζαγοράκη στην ομάδα. Μην ακούτε όλους τους βρυκόλακες στα ραδιόφωνα. Ψυχραιμία και συγκέντρωση.
- Τουμπιώτης
city_boy έγραψε:αν υπαρχουν σφ και σφ σου υπογραφω οτι οι 13 συν ελαχιστες προσθηκες ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στον οπαδικο τομεα.Τουμπιώτης έγραψε:Εγώ δεν είπα ότι οι ΣΦ φταίνε για όλα (και πρώτα από όλα υπάρχουν ΣΦ και ΣΦ - δεν είναι όλοι το ίδιο) και ότι η ΠΑΕ είναι όσια. Ρώτησα από που κι ως που οι ντιρεκτίβες χωρίς εξηγήσεις ότι οι ΣΦ είναι στο απυρόβλητο.
δεν λεει κανεις να ειναι στο απυροβλητο οι συνδεσμοι αλλα οχι να κραζουμε αποκλειστικα αυτους την ωρα που γινονται τεραστια λαθη.
Άποψή σου. Σεβαστή. Εγώ διαφωνώ και νομίζω πως ότι καλύτερο στον οπαδικό τομέα είναι αλλού. Διαφήμιση δεν κάνουμε.
Τα καθαρόαιμα δεν τα λέω εγώ. Οι ίδιοι τα έχουν πει για καθαρόαιμους και νεοπαοκτσήδες. Και πίστεψέ με τα λέω κι εκτός φόρουμ, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.
Φιλικά.
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Έλα ντε τι γίνετε αγαπητοί ´ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ με αυτα τα τεράστια πρόστιμα ; Μουγκα στην στρουγκα ;Taseos έγραψε:Σωστα. Ο 34 χρονος μπρεσκα που περνουσε σα σταματημενους 20 χρονους. Καμια αυτοκριτικη; Για χαντμπολ κυπελλο με αεκ, για βολο; Για τα ντου να μπαινουν γνωστες παρεες τζαμπε; Τιποτα;
Αυτοκριτική θα κάνετε ποτέ ; Η μόνο η συνδιοικηση σας ενδιαφέρει....;
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Μα αυτός λέει ότι ξέρει τεράστια σκάνδαλα αλλα δεν τα λέει για να μην κάνει κακο στην ομάδα ....ευχαριστούμε lover....PRAKTORINOS έγραψε:Ο ορισμός του οπαδού/λασπομηχανή.LoverBoy έγραψε:Tεο ποιός έχει πιο μεγάλο μισθό ο Βιτόλο ή εσυ?
Πες-πες κάτι μένει.
Αν και όπως λεν οι αμερικάνοι
αυτοί οι τύποι πετούν τα σκατά στον ανεμιστήρα
και στο τέλος παίρνουν και τους ίδιους τα σκάγια.
- PAOK_NORTH_ARMY
Από τη στιγμή που το πρόβλημα παραμένει άλυτο, θα διαιωνίζεται συνεχως.novito έγραψε:Eνα χρονο τα ιδια μεν και δε, δε βαρεθηκατε?
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Οι καλλίτεροι είναι αλλου επι μπελου ναι ήταν πολυ καλοί κάποιοι τώρα όχι ....τώρα προκειμένου να φύγει ο κακός ζαγορcity_boy έγραψε:αν υπαρχουν σφ και σφ σου υπογραφω οτι οι 13 συν ελαχιστες προσθηκες ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στον οπαδικο τομεα.Τουμπιώτης έγραψε:Εγώ δεν είπα ότι οι ΣΦ φταίνε για όλα (και πρώτα από όλα υπάρχουν ΣΦ και ΣΦ - δεν είναι όλοι το ίδιο) και ότι η ΠΑΕ είναι όσια. Ρώτησα από που κι ως που οι ντιρεκτίβες χωρίς εξηγήσεις ότι οι ΣΦ είναι στο απυρόβλητο.
Προσκυναμε βατοπεδια και επενδυτές που δεν είδαμε ούτε μια φωτογραφία τους και δεν μάθαμε καμμιά επιεχειρηση τους....