Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
tsachou

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από tsachou »

novito έγραψε:Οσο για τη πλυση, ασε με να διαφωνω. Σιγουρα οχι για ολο το κοσμο, αλλα για μεγαλη μεριδα. Και ειδικα για κοσμο που δεν εχει προσβαση σε διαφορα μεσα (οπως το φορουμ αυτο για παραδειγμα) για να το κουβεντιασει το θεμα και να δει οτι οι συνδεσμοι ουτε τη διοικηση παριστανουν, ουτε τον Ζαγορ θελουν να διωξουν ουτε τιποτα μεμπτο. Το καλο του ΠΑΟΚ θελουν απλως κι αυτοι. Ρωτα ομως εναν 50αρη που η ενημερωση του περιοριζεται στο τριπτυχο εφημεριδα-ραδιοφωνο-καφενειο τι γνωμη εχει για τη χθεσινη (και οχι μονο) κινηση και θα με καταλαβεις. ;)
novito η παραπάνω παράγραφος και η φράση σου "Aντε παλι μας φταινε για ολα οι σφ... Μα ποσο πλυση πια για την οσια ΠΑΕ...?" με βρίσκουν 1000% σύμφωνο...είναι σαν να τα έγραψα εγω!!απλά να προσθέσω οτι αυτές τις απόψεις και αυτόν τον τρόπο σκέψης δεν τον έχουν μόνο αυτοι που περιορίζονται στην κλασική μορφή ενημέρωσης.....
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

LoverBoy έγραψε:Tεο ποιός έχει πιο μεγάλο μισθό ο Βιτόλο ή εσυ?
Ο ορισμός του οπαδού/λασπομηχανή.
Πες-πες κάτι μένει.

Αν και όπως λεν οι αμερικάνοι
αυτοί οι τύποι πετούν τα σκατά στον ανεμιστήρα
και στο τέλος παίρνουν και τους ίδιους τα σκάγια.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

θοδωρη συγνωμη αλλα τα εχεις κανει μανταρα.....εσυ εισαι ο πρωτος που φταιει για αυτο που γινεται....και αυτο που γινεται δεν γινεται αδικα .....
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Τουμπιώτης έγραψε:Εγώ δεν είπα ότι οι ΣΦ φταίνε για όλα (και πρώτα από όλα υπάρχουν ΣΦ και ΣΦ - δεν είναι όλοι το ίδιο) και ότι η ΠΑΕ είναι όσια. Ρώτησα από που κι ως που οι ντιρεκτίβες χωρίς εξηγήσεις ότι οι ΣΦ είναι στο απυρόβλητο.
αν υπαρχουν σφ και σφ σου υπογραφω οτι οι 13 συν ελαχιστες προσθηκες ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στον οπαδικο τομεα.

δεν λεει κανεις να ειναι στο απυροβλητο οι συνδεσμοι αλλα οχι να κραζουμε αποκλειστικα αυτους την ωρα που γινονται τεραστια λαθη.

και αυτα τα καθαροαιμοι και τα σχετικα,η μαγκια ειναι να τα λες εκτος φορουμ.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μια χαρα τα λέμε κι εκτός.
Τι θες να σου δείξουμε πιστοποιητικο οπαδικών φρονημάτων;

Τα παμε 1000 φορές, η ΠΑΕ φταίει για αυτό το μπάχαλο.
Οι 13 σύνδεσμοι, δεν βοηθούν την κατάσταση όταν μιλάνε για προδότες και απαγορεύουν πωλήσεις.

Ε; Είδες; Δεν ήταν και τόσο δύσκολο, ε;
Άβαταρ μέλους
city_boy

Εσενα ποιος σε μιλησε ρε φιλε?

γραφω κατι πολυ ευγενικα (πιστευω) στον τουμπιωτη,γιατι πιστευω οτι εχει λαθος στον τροπο που τα λεει,εσυ που κολλας?
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Πολλα ερωτήματα από όλους μας. Η περίοδος δεν είναι καλή για τέτοιες καταστάσεις. Δεν μπορώ να πάρω θέση χωρίς να ξέρω τι γίνεται. Είναι πολύ εύκολο να αρχίσεις να βρίζεις τον Ζαγοράκη, τους συνδέσμους και πάει λέγοντας, αλλά χωρίς να ξέρεις τι γίνεται το να αφορίζεις και να καταδικάζεις απλά επιβαρύνει την κατάσταση. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα βγει από αυτήν την κατάσταση και μετά βλέπουμε. Εγώ ξέρω ότι η ομάδα δέχεται επίθεση από παντού ενώ εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Πρέπει να ξεκαθαρίσει γρήγορα αυτή η κατάσταση. "Αρνητικά στοιχεία" υπαρχουν παντού. Και στους συνδέσμους, και στην ΠΑΕ, παντού. Το έχω πει και στο παρελθόν, οι σύνδεσμοι δεν είναι εχθροί του ΠΑΟΚ όπως ορισμένοι νομίζουν. Τα έχουν δώσει όλα για την ομάδα και μην ξεχνάτε πως όταν οι περισσότεροι από εμάς μουχλιάζαμε σε καναπέδες πριν μερικά χρόνια οι σύνδεσμοι ήταν αυτοί που μας ξεσήκωσαν όλους και έφεραν τον Ζαγοράκη στην ομάδα. Μην ακούτε όλους τους βρυκόλακες στα ραδιόφωνα. Ψυχραιμία και συγκέντρωση.
Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης

Δημοσίευση από Τουμπιώτης »

city_boy έγραψε:
Τουμπιώτης έγραψε:Εγώ δεν είπα ότι οι ΣΦ φταίνε για όλα (και πρώτα από όλα υπάρχουν ΣΦ και ΣΦ - δεν είναι όλοι το ίδιο) και ότι η ΠΑΕ είναι όσια. Ρώτησα από που κι ως που οι ντιρεκτίβες χωρίς εξηγήσεις ότι οι ΣΦ είναι στο απυρόβλητο.
αν υπαρχουν σφ και σφ σου υπογραφω οτι οι 13 συν ελαχιστες προσθηκες ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στον οπαδικο τομεα.

δεν λεει κανεις να ειναι στο απυροβλητο οι συνδεσμοι αλλα οχι να κραζουμε αποκλειστικα αυτους την ωρα που γινονται τεραστια λαθη.

Άποψή σου. Σεβαστή. Εγώ διαφωνώ και νομίζω πως ότι καλύτερο στον οπαδικό τομέα είναι αλλού. Διαφήμιση δεν κάνουμε.

Τα καθαρόαιμα δεν τα λέω εγώ. Οι ίδιοι τα έχουν πει για καθαρόαιμους και νεοπαοκτσήδες. Και πίστεψέ με τα λέω κι εκτός φόρουμ, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

city_boy έγραψε:Εσενα ποιος σε μιλησε ρε φιλε?
αυτός 1-0.
Άβαταρ μέλους
city_boy

φοβερο αστειο.απλα τωρα μ'αυτα που γινονται δεν μπορω να γελασω
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Taseos έγραψε:Σωστα. Ο 34 χρονος μπρεσκα που περνουσε σα σταματημενους 20 χρονους. Καμια αυτοκριτικη; Για χαντμπολ κυπελλο με αεκ, για βολο; Για τα ντου να μπαινουν γνωστες παρεες τζαμπε; Τιποτα;
Έλα ντε τι γίνετε αγαπητοί ´ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ με αυτα τα τεράστια πρόστιμα ; Μουγκα στην στρουγκα ;
Αυτοκριτική θα κάνετε ποτέ ; Η μόνο η συνδιοικηση σας ενδιαφέρει....;
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Eνα χρονο τα ιδια μεν και δε, δε βαρεθηκατε? :roll:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

PRAKTORINOS έγραψε:
LoverBoy έγραψε:Tεο ποιός έχει πιο μεγάλο μισθό ο Βιτόλο ή εσυ?
Ο ορισμός του οπαδού/λασπομηχανή.
Πες-πες κάτι μένει.

Αν και όπως λεν οι αμερικάνοι
αυτοί οι τύποι πετούν τα σκατά στον ανεμιστήρα
και στο τέλος παίρνουν και τους ίδιους τα σκάγια.
Μα αυτός λέει ότι ξέρει τεράστια σκάνδαλα αλλα δεν τα λέει για να μην κάνει κακο στην ομάδα ....ευχαριστούμε lover....
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

novito έγραψε:Eνα χρονο τα ιδια μεν και δε, δε βαρεθηκατε? :roll:
Από τη στιγμή που το πρόβλημα παραμένει άλυτο, θα διαιωνίζεται συνεχως.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

city_boy έγραψε:

Οι καλλίτεροι είναι αλλου επι μπελου ναι ήταν πολυ καλοί κάποιοι τώρα όχι ....τώρα προκειμένου να φύγει ο κακός ζαγορ
Προσκυναμε βατοπεδια και επενδυτές που δεν είδαμε ούτε μια φωτογραφία τους και δεν μάθαμε καμμιά επιεχειρηση τους....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”