Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
Δεν είπα για χαρακτήρες εγώ. Μη λες κάτι στο οποίο δεν αναφέρθηκα.
Απάντησα τι λέγανε οι παίκτες και για τον Δερμιτζάκη τουλάχιστον στην αρχή.
Τώρα φυσικά συμμαζεύτηκε η ομάδα μετά το μπάχαλο που παρατηρήθηκε επί Δερμιτζάκη.
Το είπα αυτό.
Τώρα φυσικά συμμαζεύτηκε η ομάδα μετά το μπάχαλο που παρατηρήθηκε επί Δερμιτζάκη.
Το είπα αυτό.
Φίλε, γιαλαντζί πετιτάκιας είσαι.george aspromayros έγραψε:Ξερω τι παοκτσακι εισαι απ το petit palais....πριν 20 χρονια κ βαλε !!
Ποτέ δεν λέγανε ΤΟ πετίτ αλλά Η πετίτ.

(άσχετο, εγώ ήμουν στον πάνω μαχαλά, στην Καλούα)

- george aspromayros
χαχαχαχαχα DC τι μου θυμιζεις τωρα!!!
Καλουα...διπλα στη γεφυρα...διπλα στο πατρικο μου!!!
στο πετιτ μονο τα κοκκαλακια μου που δεν αφησα!! Πηγαινα στο 151 οποτε στις κοπανες ηταν πιο κοντα απ το....Καλουα!!!
ασε που ημουν διπλα και στο ΝΑΟ!!!!
προεδρος 15 μελους?? χαχαχαχχαχαχαχ ο ραπτοπουλος!!!!!
α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
ΑΚΟΥ Η πετιτ...φλωρικο-αδελφιστικο !!!

Καλουα...διπλα στη γεφυρα...διπλα στο πατρικο μου!!!
στο πετιτ μονο τα κοκκαλακια μου που δεν αφησα!! Πηγαινα στο 151 οποτε στις κοπανες ηταν πιο κοντα απ το....Καλουα!!!

προεδρος 15 μελους?? χαχαχαχχαχαχαχ ο ραπτοπουλος!!!!!

α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
ΑΚΟΥ Η πετιτ...φλωρικο-αδελφιστικο !!!

Τον φαλακροκόρακα τον πέτυχα στο δίπλα από το 151, στο γυμνάσιο. Τότε που ήθελε να γίνει τερματοφύλακας.
Η Καλούα είχε (μακράν) τον καλύτερο φραπέ. Εξάλλου, εγώ είχα όβερντος από Ναό λόγω πατρικού και Λυκείου.
Και τώρα που το σκίσαμε στο οφτόπικ, ένα κουιζάκι για τους παλιούς: πως λεγόταν ο χώρος δίπλα από τις 5-6 πριν γίνουν τα σχολεία;
Η Καλούα είχε (μακράν) τον καλύτερο φραπέ. Εξάλλου, εγώ είχα όβερντος από Ναό λόγω πατρικού και Λυκείου.
Και τώρα που το σκίσαμε στο οφτόπικ, ένα κουιζάκι για τους παλιούς: πως λεγόταν ο χώρος δίπλα από τις 5-6 πριν γίνουν τα σχολεία;
Γειά σου ρε Χάβο(κ).Άντε πάρε και το διπλό τη Δευτέρα για να είμαστε καλά...Αν και εγώ θέλω προπονητή...

Η ομάδα επί Χάβου έκανε 2 καλά ευρωπαϊκά ματς και 3 χάλια στην Ελλάδα... ακριβώς το ίδιο γινόταν και επί Δερμιτζάκη... απλά με το Δερμιτζάκη δεν μπήκαν τα γκολ στο 94 και στο 119...teod1980 έγραψε:Δεν είπα για χαρακτήρες εγώ. Μη λες κάτι στο οποίο δεν αναφέρθηκα.
Το είπα αυτό.
δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι η ομάδα συμμαζεύτηκε;;;; Η εικόνα της ομάδας είναι ακριβώς η ίδια...
Το τι λένε οι παίκτες για τον εκάστοτε προπονητή δεν πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν... μπορεί ένας καλός προπονητής να τους βγάζει το λάδι στις προπονήσεις και να παραπονιούνται και ένας μέτριος να είναι όλη την ώρα χαχαχουχου και στο χαβαλέ και να λένε ότι είναι καλός.
Η ομάδα χρειάζεται κανονικό προπονητή 3ετίας άμεσα (τους λόγους τους έχω ξαναγράψει στο τοπικ του νέου προπονητή). Ασφαλώς και ο Χάβος δείχνει κάποια ενθαρρυντικά δείγματα και υπάρχει τρόπος να εκμεταλευτεί από τη διοίκηση ώστε να μην καεί όπως ο Δεμιτζάκης και ίσως να βοηθήσει κάποια στιγμή στο μέλλον...
Διαφωνούμε...όταν οι παίκτες λένε πως τον καταλαβαίνουν αυτό ενώ τον άλλον δεν τον καταλάβαιναν τι αλλο μπορείς να πεις...

Τον πιστεύω τον χάβο. Αλλά χρειάζεται μεγάλος προπονητής τριετίας. Με πλάνο. Προπονητής όνομα που θα προσελκύσει κόσμο, παίκτες, χορηγούς. Προπονητής που θα ανεβάσει την ομάδα επίπεδο και όχι η ομάδα να ανεβάσει αυτόν..
Ο Χάβος έχει κερδίσει ένα τεράστιο στοίχημα και καλό είναι να σταματήσει να τζογάρει τώρα που έχει κέρδος. Ας εξαργυρώσει αυτά που κέρδισε ας δουλέψει κι αλλού κι ας επιστρέψει όταν πια θα είναι 100% έτοιμος.
Με μία στραβή κινδυνεύει η καριέρα του. Αντίθετα, αν μαζέψει τα μπογαλάκια του και φύγει (αλά Σάντος), θα τον θυμόμαστε ως έναν προπονητή που έβαλε την ομάδα στον σωστό δρόμο, πήγε να βελτιωθεί, να ετοιμαστεί και να γυρίσει για να προσφέρει ακόμα πιο πολλά!!
ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
Ο Χάβος έχει κερδίσει ένα τεράστιο στοίχημα και καλό είναι να σταματήσει να τζογάρει τώρα που έχει κέρδος. Ας εξαργυρώσει αυτά που κέρδισε ας δουλέψει κι αλλού κι ας επιστρέψει όταν πια θα είναι 100% έτοιμος.
Με μία στραβή κινδυνεύει η καριέρα του. Αντίθετα, αν μαζέψει τα μπογαλάκια του και φύγει (αλά Σάντος), θα τον θυμόμαστε ως έναν προπονητή που έβαλε την ομάδα στον σωστό δρόμο, πήγε να βελτιωθεί, να ετοιμαστεί και να γυρίσει για να προσφέρει ακόμα πιο πολλά!!

ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
Γκίκα δεν θα'ναι όμως ακόμα καλύτερο να μείνει δίπλα στον καινούριο προπονητή να μάθει μερικά πράγματα από αυτόν και μετά από μερικά χρόνια να αναλάβει αυτός την ομάδα με τις εμπειρίες που θα έχει αποκομίσει??
Τρανό παράδειγμα αυτό του Γαρίδο(ή όπως λέγεται τελοσπάντων) που ήταν επί 5 χρόνια βοηθός του Πελεγκρίνι και φέτος ανέλαβε την Βιγιαρεάλ,η οποία κακά τα ψέμματα μέχρι στιγμής έχει μία πολύ καλή πορεία..
Τρανό παράδειγμα αυτό του Γαρίδο(ή όπως λέγεται τελοσπάντων) που ήταν επί 5 χρόνια βοηθός του Πελεγκρίνι και φέτος ανέλαβε την Βιγιαρεάλ,η οποία κακά τα ψέμματα μέχρι στιγμής έχει μία πολύ καλή πορεία..

Αν ήμουν στην θέση του δεν θα ήθελα να υποβιβαστώ.
Γιατί και εσένα αν σου έλεγαν φέτος ότι ο Σάντος πάει στην Εθνική και ότι θα έχουμε για προπονητή τον βοηθό του πχ, θα έκραζες!
Γιατί όταν έρθει η ώρα να αναλάβει θα φάει το κράξιμο και αυτός και η διοίκηση που δεν έρχεται μεγάλος προπονητής σαν τον προηγούμενο.
Ενώ άμα φύγει και φτιάξει το όνομα του, όταν θα έρθει θα τον αγκαλιάσουν όλοι...
Δεν ξέρω... Απόψεις είναι αυτές...
Γιατί και εσένα αν σου έλεγαν φέτος ότι ο Σάντος πάει στην Εθνική και ότι θα έχουμε για προπονητή τον βοηθό του πχ, θα έκραζες!
Γιατί όταν έρθει η ώρα να αναλάβει θα φάει το κράξιμο και αυτός και η διοίκηση που δεν έρχεται μεγάλος προπονητής σαν τον προηγούμενο.
Ενώ άμα φύγει και φτιάξει το όνομα του, όταν θα έρθει θα τον αγκαλιάσουν όλοι...
Δεν ξέρω... Απόψεις είναι αυτές...
Αν γίνει βοηθός του όποιου Δερμιτζάκη, ναι είναι υποβιβασμός...
Αν γίνει βοηθός σε κάποιο μεγάλο όνομα, για ποιο υποβιβασμό στη δουλειά του μιλάμε gika, από τη στιγμή που και ο ίδιος ξέρει ότι είναι υπηρεσιακός;
Αν γίνει βοηθός σε κάποιο μεγάλο όνομα, για ποιο υποβιβασμό στη δουλειά του μιλάμε gika, από τη στιγμή που και ο ίδιος ξέρει ότι είναι υπηρεσιακός;
- vouts_charis
ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΡΑΒΑΣ ΘΕΛΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΧΑΒΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΥΤΣΑ ΚΟΥΤΣΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
Με τον δερμιτζάκη η ομάδα έκανε δυο τεραστια παιχνίδια με τh φενερμπαχτσέ και δυο καλά παιχνίδια με άγιαξ αλλα ως εκεί. Με brugge και ντιναμό zagreb ήταν μέτρια όπως μέτρια ήταν και στα mats του ελληνικού πρωταθλήματος.ioanmits έγραψε:Η ομάδα επί Χάβου έκανε 2 καλά ευρωπαϊκά ματς και 3 χάλια στην Ελλάδα... ακριβώς το ίδιο γινόταν και επί Δερμιτζάκη... απλά με το Δερμιτζάκη δεν μπήκαν τα γκολ στο 94 και στο 119...teod1980 έγραψε: Τώρα φυσικά συμμαζεύτηκε η ομάδα μετά το μπάχαλο που παρατηρήθηκε επί Δερμιτζάκη.
Το είπα αυτό.
δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι η ομάδα συμμαζεύτηκε;;;; Η εικόνα της ομάδας είναι ακριβώς η ίδια...
.
με τον xaβo η ομάδα είναι απλός ανεκτή και αυτό γιατί καταρχήν σουλούπωσε λίγο την ομάδα αμυντικά. τα ακραία back-αμυντικοί όταν μπαίνουν μέσα ξέρουν ότι το πρώτο μέλημα τουs είναι να αμυνθούν, όχι να επιτεθούν.θα επιτεθούν όταν και αν τους δοθεί η ευκαιρία. με δερμιτζάκη τα ακραία back είχαν μεταμορφωθεί σε ακραίους επιθετικούς, αφού αυτό ήταν και το κύριος επιθετικό σύστημα του δερμιτζάκη δηλαδή φέρvουμε βιερινηα-el Ζάρ στο κέντρο για να ανοίξei χwροs στα άκρα και να κατεβουν τα back.
με xaβo επίσης οι κεντρικοί αμυντικοί δε χρειάζονται να κάνουν το βέγγο στο κέντρο του γηπέδου κάθε φορα που χάνουμε τh μπάλα και να τρώμε ηλίθιες κόκκινες στιλ contreras στη ξανθη, η να δεχόμαστε συνεχείς αντεπιθέσεις έχοντας μείνει με 2 η 3 αμυντικούς στην άμυνα.τh δουλειά αυτή τh κάνουν αυτοί που έπρεπε πάντα να τh κάνουν δηλαδή τα half μας. ναι μεν θα δεχθούμε goal αλλα τουλάχιστον αυτό γίνετε απέναντι σε 4 αμυντικούς μας. είναι φανερό αλλα και λογικό (κατά τh γνώμη μου) η ομάδα να νιώθει πιο σιγουριά ξέροντας ότι αν χάσει τι μπάλα πίσω έχει 4 και 5 αμυντικούς αντί για 2.
επιθετικά οι παίκτες στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται να έχουν περισσότερη όρεξη. είναι επειδή πληρώθηκαν κάποια λεφτά, είναι επειδή δεν αλλάζει την ομάδα ο χάβος εύκολα οποτε το βάρος πέφτει σε αυτούς έως το τελευταίο λεπτό, είναι επειδή δεν ακούν μαλακίες από το προπονητή, φαίνεται να νιώθουν ότι αν κάνουν προσπάθεια αυτή η προσπάθεια θα βγάλει αποτέλεσμα. τα goal στο 119 και στο 94 ακούγονται τυχερά , αλλα και στα δυο παιχνίδια θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι πιο νωρίς. και επίσης με δερμιτζάκη δεν είχαμε καν ευκαιρίες στο 94 η στο 119 με εξαίρεση το brugge.
η μεγαλύτερη διαφορα για μένα στο ΠΑΟΚ του δερμιτζάκη και στου χάβου είναι ότι επί δερμιτζάκη ο ΠΑΟΚ είχε αποδoσh χειρότερη από του αντιπαλου. ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και δικαιούταν το οποιο αποτέλσμα έπαιρνε.στο ΠΑΟΚ τον τελευταίwν παιχνιδιών αυτό δε συμβαίνει. Ούτε ο εργοτέλης ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ , ούτε ο Πανιώνιος, ενώ και με τι villareal τα πράγματα ήταν ισορροπημένα.
και για να μη παρεξηγηθώ δε λέω ότι ο χάβος πρέπει να μείνεi σαν μόνιμος προπονητής η ότι ο χάβος έχει το μαγικό ραβδί. Απλά ο χάβος έκανε τα αυτονόητα, και αυτά τα αυτονόητα είναι αρκετά για το ΠΑΟΚ (που έχει πολύ καλο υλικό) ακόμα και χωρίς να έχει δουλευτεί σωστά εδώ και πολλούς μήνες να μπορεί να παίρνει αποτελέσματα. Κάτι που δεν έκανε ο Παυλάρας (τα κάστρα πέφτουν από μέσα-μας φταίνε εξωγενείς παράγοντες-φταίνε αυτοί που σχεδίασαν την ομάδα-έφταιγε η κούραση αλλα τα εργομετρικά μας ήταν καλύτερα από πέρσι).
+1ioanmits έγραψε: Το τι λένε οι παίκτες για τον εκάστοτε προπονητή δεν πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Κυρ 07 Νοέμ 2010, 02:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- george aspromayros
Oχι Τeod μου εσυ δεν ειπες για το χαρακτηρα του...Μονο χαρτοπαικτη τον ειπες! Οταν εσυ ησουν 5 χρονων αυτος κρεμουσε τα πανο στην 4 ...αυτο το ηξερες?teod1980 έγραψε:Δεν είπα για χαρακτήρες εγώ. Μη λες κάτι στο οποίο δεν αναφέρθηκα.
Το είπα αυτό.
οσο αφορα τους παιχτες....σεβομαι τοσο πολυ τον κοντρερας....Ειπε κι ο Φωτακης κ καποιοι αλλοι...Αυτος ειχε λογο ...τον εβαλε να παιξει! αλλα οχι ο Κοντρερας..αυτον τον σεβομαι παρα πολυ κ η αποψη του για μενα εχει αλλη βαρυτητα!
Βλεπω ,παρατηρω ,λυπαμαι για τα λαθη,καμαρωνω για τις επιτυχιες ολων των δικων μας παιδιων! του καραγιωργα ,του Παυλου,τωρα του Μακη...Για τον ΠΑΟΚ μας θελω κ γω το καλυτερο..αυτο δε σημαινει οτι βριζω κ χαρακτηριζω με ασχημα επιθετα ...αλλα μονο ΚΡΙΝΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ! Το ξερω οτι παρασυρομαστε απ την αγαπη μας ,το παθος μας για την ομαδα....αλλά........
Για το Μακη το ξαναπα...καλυτερα να ερθει μεγαλος ,ξενος προπονητης και αυτος να παει σε μια μικρομεσαια ομαδα να δουλεψει να παρει εμπειριες μεσα απο παιχνιδια...κ οταν ..μεγαλωσει βλεπουμε!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
σε καμια βδομαδα δε θα λεγεται πλεον υπηρεσιακος προπονητης αλλα κανονικος ...εχει παρει μερος σε ρεαλιτι στο mega master-trainer....
ειναι στη τελικη 3αδα
ψηφιστε Μακη Χαβο 800 2345 000 για να μεινει.....

ειναι στη τελικη 3αδα
ψηφιστε Μακη Χαβο 800 2345 000 για να μεινει.....