Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
PaokPtolemaidaG4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

interad έγραψε:

Τελικά ποιος/τι είναι ο ΠΑΟΚ που υποστηρίζω;

Τι είναι τελικά ΠΑΟΚ; Τι σημαίνει ΠΑΟΚ; Τι εκφράζει ο ΠΑΟΚ;

Μπορώ να γράφω ερωτήσεις για ώρες... Το θέμα είναι να μου δώσει κάποιος απαντήσεις...

Ξεκίνησα για 3η φορά να γράφω ένα άρθρο, αλλά και αυτή τη φορά κάτι με χαλάει και δεν το ολοκληρώνω...

Μερικές σκόρπιες σκέψεις / ερωτήσεις...

Μακάρι να πάρω απαντήσεις, κυρίως από τους «σκληροπυρηνικούς» ΠΑΟΚάρχες...

Ποιον ΠΑΟΚ θέλετε να έχουμε ρε παλικάρια; Αυτόν που θα μαμάει σε Ελλάδα και Ευρώπη ή αυτόν που θέλετε να είναι τσιφλίκι σας;

Δώσατε (όπως λέτε) το ψωμί σας για τον κοντό. Και τι θέτε ρε μάγκες; Άγαλμα μπροστά από την 4 ; Κι εγώ δίνω 3 χρόνια από το υστέρημά μου για διαρκείας ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ω, ναι... είμαι Αθηναίος)

Και τις 3-4 φορές που θα έρθω στο Ναό ΔΕΝ ΠΑΩ εκεί που έχω διαρκείας, γιατί βρωμοκοπάτε και με ποδοπατάτε και είσαστε εσείς μέσα ΚΟΥΤΡΑ αντί να είμαι εγώ που έχω πληρώσει (προκαταβολικά κιόλας)

ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ εισιτήριο των 60€ για να δω τον ΠΑΟΚ...

Μαζί με τα μεταφορικά μου, ο ΠΑΟΚ μου στοιχίζει κανά χιλιαρικάκι το χρόνο...

Και μαντέψτε κάτι... Περνάω τέλεια στα εκτός έδρας του... Γιατί δεν υπάρχετε ΕΣΕΙΣ...

Το γαμωμπασκετάκι που το έχετε μέσα στα πόδια σας, εγώ το πληρώνω με διαρκείας και ας μην πατήσω ποτέ... Γιατί αυτό με έκανε ΠΑΟΚ...

Τα λεφτά μου ρε τρύπιοι, αυτά που έδωσα (και θα ξαναδώσω) στην ΑΜΚ μου τα κλέβετε ΕΣΕΙΣ με τις μαλακίες σας με τα μπουκάλια...

Και δεν λέω για ΟΛΑ τα πρόστιμα (π.χ. για υβριστικά συνθήματα), αλλά για τις βλαχομαγκιές σας...

Έχω ΝΟΒΑ σπίτι μου, αλλά πάω και βλέπω σε καφενέ με άλλους ΠΑΟΚτσήδες τα ματς, γιατί εμείς εδώ στην Αθήνα ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ... ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ... ΕΣΑΣ ΟΧΙ...

Και ΟΧΙ ρε ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ... ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΠΑΟΚ... ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Είστε πιο ανύπαρκτοι κι από τα σκουλήκια... Γιατί εν έτος 2010 μιλάτε για ιδεώδη και ιδανικά που μόνο στην σφαίρα της φαντασίας σας υπάρχουν (ή δεν υπάρχουν).

Ο "Μακεδονομάχος" ΠΑΟΚ που ΠΡΕΠΕΙ να είναι πάντα ενάντια στο κατεστημένο.

Και πως θα το κάνει αυτό;;;

έ, που να ξέρω εγώ ρε φιλαράκι να ουμ τώρα νταξ ξερώ γω να ουμ...
Εγώ ξέρω μόνο ότι του Σάλπι η μάνα είναι έτσι κι αλλιώς και α και ου...

Υπάρχουν οργανωμένοι στην 4; Σύνδεσμοι; Που δεν μασάνε τίποτα; Που θέλουν να κατεβαίνουν τουλάχιστον 5.000 κομμάτια αν τους έδιναν εισιτήρια στην Αθήνα; Που η τρέλα τους για τον ΠΑΟΚ δεν έχει όρια;

Και δεν μπορούν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ την τάξη στην 4;;;

Αστείο και μόνο να το σκεφτείς, έτσι;;; ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ... ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ..... ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... μετά κατηγορείτε άλλον για αυτό...

Με μια χούφτα ΠΑΟΚτσήδες προχθές στο Περιστέρι, άγνωστος μεταξύ αγνώστων και επειδή είπα σε έναν δικό μας «χαλάρωσε ρε, άδικο έχεις» παραλίγο να πλακωνόμασταν μόνοι μας...

Τέλος πάντων...

Κάντε ότι θέλετε και όπως θέλετε... Τσιφλίκι σας το έχετε κάνει...

Ζαγοράκη, Βρύζα κλπ.... Αν συνεχιστούν αυτά, ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ...

Ας πέσει ο ΠΑΟΚ στα σκατά που ήταν πριν 3-4 χρόνια...

Εμάς εδώ στα @@ μας... ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ...

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Dj_timo έγραψε:
gika έγραψε:
petrovgr έγραψε: Αυτοί οι 8.000 που φώναζαν εναντίον του επαγγελματία ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας, δεν πλήρωσαν δηλαδή;
Οπα φίλε...

Τι 8.000 με λες??? :opaokara: Ημουν στην 4 προς την 3 μεριά ακριβώς κάτω απο το διάδρομο που χωρίζει την κερκίδα οριζοντια στη μεση... Τα έβλεπα όλα πεντακάθαρα. Τα συνθήματα ξεκινησαν απο χαμηλό στο Μπέλλο και ακολούθησαν ελάχιστοι μπροστά στο συνολο απο την 4Α... Στην μεριά που καθόμουν εγώ δεν είδα κανέναν να φωνάζει εναντιον του Σαλπιγγίδη. Αλλοι σωπουσαν και άλλοι φωνάζαν Σαλπιγγίδη οε οε οε... Αντιθέτως το ποσο μ@λ@κες είσαστε το φωναξε ΟΛΗ η μεριά μου... Μη λέμε μαλακίες για 8000...

Ηταν 200 στον Μπέλλο, καμιά 100 στην 4Α και ένας μ@λ@κ@ς σκαρφαλωμένος μαστουρομένος μαλλιάς στα καγκελα της 4 ακριβώς μπροστά μου... Αυτοί τον βρίζανε... Και τα επίσημα και λίγοι απο την μεριά της 4 που καθομουν απάντησαν με το Σαλπιγγίδη οε οε οε... Και οι υπολοιποι 20.000 φωναζανε το ποσο μαλακες εισαστε...

Αυτά που ακούγονται περι διχασμού είναι γελοία... Πολύ διχάστηκε ο κοσμος, τι να πω... 300 απο τη μια 1000 απο την άλλη και οι υπολοιποι 20.000 στα αρχίδια τους... Και λογικα αυτοί οι 20.000 δεν έχουν κανενα πρόβλημα με τον κοντό και αφήνουν την διοικηση να πράξει... Καπως έτσι αποδεικνύεται ότι και το επιμαχο γκάλοπ πριν λίγο καιρό μονο νοθευμένο δεν ήταν...

8000??? Ουτε 300 ατομα φωναζαν
[youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EEPKJDsWksE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EEPKJDsWksE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
screwdriver4

Δημοσίευση από screwdriver4 »

interad έγραψε:

Τελικά ποιος/τι είναι ο ΠΑΟΚ που υποστηρίζω;

Τι είναι τελικά ΠΑΟΚ; Τι σημαίνει ΠΑΟΚ; Τι εκφράζει ο ΠΑΟΚ;

Μπορώ να γράφω ερωτήσεις για ώρες... Το θέμα είναι να μου δώσει κάποιος απαντήσεις...

Ξεκίνησα για 3η φορά να γράφω ένα άρθρο, αλλά και αυτή τη φορά κάτι με χαλάει και δεν το ολοκληρώνω...

Μερικές σκόρπιες σκέψεις / ερωτήσεις...

Μακάρι να πάρω απαντήσεις, κυρίως από τους «σκληροπυρηνικούς» ΠΑΟΚάρχες...

Ποιον ΠΑΟΚ θέλετε να έχουμε ρε παλικάρια; Αυτόν που θα μαμάει σε Ελλάδα και Ευρώπη ή αυτόν που θέλετε να είναι τσιφλίκι σας;

Δώσατε (όπως λέτε) το ψωμί σας για τον κοντό. Και τι θέτε ρε μάγκες; Άγαλμα μπροστά από την 4 ; Κι εγώ δίνω 3 χρόνια από το υστέρημά μου για διαρκείας ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ω, ναι... είμαι Αθηναίος)

Και τις 3-4 φορές που θα έρθω στο Ναό ΔΕΝ ΠΑΩ εκεί που έχω διαρκείας, γιατί βρωμοκοπάτε και με ποδοπατάτε και είσαστε εσείς μέσα ΚΟΥΤΡΑ αντί να είμαι εγώ που έχω πληρώσει (προκαταβολικά κιόλας)

ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ εισιτήριο των 60€ για να δω τον ΠΑΟΚ...

Μαζί με τα μεταφορικά μου, ο ΠΑΟΚ μου στοιχίζει κανά χιλιαρικάκι το χρόνο...

Και μαντέψτε κάτι... Περνάω τέλεια στα εκτός έδρας του... Γιατί δεν υπάρχετε ΕΣΕΙΣ...

Το γαμωμπασκετάκι που το έχετε μέσα στα πόδια σας, εγώ το πληρώνω με διαρκείας και ας μην πατήσω ποτέ... Γιατί αυτό με έκανε ΠΑΟΚ...

Τα λεφτά μου ρε τρύπιοι, αυτά που έδωσα (και θα ξαναδώσω) στην ΑΜΚ μου τα κλέβετε ΕΣΕΙΣ με τις μαλακίες σας με τα μπουκάλια...

Και δεν λέω για ΟΛΑ τα πρόστιμα (π.χ. για υβριστικά συνθήματα), αλλά για τις βλαχομαγκιές σας...

Έχω ΝΟΒΑ σπίτι μου, αλλά πάω και βλέπω σε καφενέ με άλλους ΠΑΟΚτσήδες τα ματς, γιατί εμείς εδώ στην Αθήνα ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ... ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ... ΕΣΑΣ ΟΧΙ...

Και ΟΧΙ ρε ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ... ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΠΑΟΚ... ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Είστε πιο ανύπαρκτοι κι από τα σκουλήκια... Γιατί εν έτος 2010 μιλάτε για ιδεώδη και ιδανικά που μόνο στην σφαίρα της φαντασίας σας υπάρχουν (ή δεν υπάρχουν).

Ο "Μακεδονομάχος" ΠΑΟΚ που ΠΡΕΠΕΙ να είναι πάντα ενάντια στο κατεστημένο.

Και πως θα το κάνει αυτό;;;

έ, που να ξέρω εγώ ρε φιλαράκι να ουμ τώρα νταξ ξερώ γω να ουμ...
Εγώ ξέρω μόνο ότι του Σάλπι η μάνα είναι έτσι κι αλλιώς και α και ου...

Υπάρχουν οργανωμένοι στην 4; Σύνδεσμοι; Που δεν μασάνε τίποτα; Που θέλουν να κατεβαίνουν τουλάχιστον 5.000 κομμάτια αν τους έδιναν εισιτήρια στην Αθήνα; Που η τρέλα τους για τον ΠΑΟΚ δεν έχει όρια;

Και δεν μπορούν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ την τάξη στην 4;;;

Αστείο και μόνο να το σκεφτείς, έτσι;;; ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ... ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ..... ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... μετά κατηγορείτε άλλον για αυτό...

Με μια χούφτα ΠΑΟΚτσήδες προχθές στο Περιστέρι, άγνωστος μεταξύ αγνώστων και επειδή είπα σε έναν δικό μας «χαλάρωσε ρε, άδικο έχεις» παραλίγο να πλακωνόμασταν μόνοι μας...

Τέλος πάντων...

Κάντε ότι θέλετε και όπως θέλετε... Τσιφλίκι σας το έχετε κάνει...

Ζαγοράκη, Βρύζα κλπ.... Αν συνεχιστούν αυτά, ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ...

Ας πέσει ο ΠΑΟΚ στα σκατά που ήταν πριν 3-4 χρόνια...

Εμάς εδώ στα @@ μας... ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ...

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ...

ΛΙΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΧΩΡΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Άβαταρ μέλους
JohnnyCash

Δημοσίευση από JohnnyCash »

gika έγραψε:
petrovgr έγραψε: Αυτοί οι 8.000 που φώναζαν εναντίον του επαγγελματία ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας, δεν πλήρωσαν δηλαδή;
Οπα φίλε...

Τι 8.000 με λες??? :opaokara: Ημουν στην 4 προς την 3 μεριά ακριβώς κάτω απο το διάδρομο που χωρίζει την κερκίδα οριζοντια στη μεση... Τα έβλεπα όλα πεντακάθαρα. Τα συνθήματα ξεκινησαν απο χαμηλό στο Μπέλλο και ακολούθησαν ελάχιστοι μπροστά στο συνολο απο την 4Α... Στην μεριά που καθόμουν εγώ δεν είδα κανέναν να φωνάζει εναντιον του Σαλπιγγίδη. Αλλοι σωπουσαν και άλλοι φωνάζαν Σαλπιγγίδη οε οε οε... Αντιθέτως το ποσο μ@λ@κες είσαστε το φωναξε ΟΛΗ η μεριά μου... Μη λέμε μαλακίες για 8000...

Ηταν 200 στον Μπέλλο, καμιά 100 στην 4Α και ένας μ@λ@κ@ς σκαρφαλωμένος μαστουρομένος μαλλιάς στα καγκελα της 4 ακριβώς μπροστά μου... Αυτοί τον βρίζανε... Και τα επίσημα και λίγοι απο την μεριά της 4 που καθομουν απάντησαν με το Σαλπιγγίδη οε οε οε... Και οι υπολοιποι 20.000 φωναζανε το ποσο μαλακες εισαστε...
gika στο ιδιο μερος ημασταν...Αυτον τον μαστουρομενο μαλλια που λες τον ειχα μπροστα μου ακριβως... :opaokara: :opaokara:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

O απόλυτος διχασμός...

Φαινόμενο διαχρονικό...

Λέτε, τελικά, ο δικέφαλος αετός να είχε ένα κεφάλι και να διχοτομήθηκε?

Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το πράγμα..είναι στο DNA μας :?
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

screwdriver4 έγραψε: ΛΙΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΧΩΡΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
με συγχωρείς ρε λαέ του ΠΑΟΚ που σε έθιξα... άλλη φορά θα πάρω άδεια από τον Περικλή τον μεντεσέ...

λίγα περισσότερα μπουκάλια θα μπορούσαν να ρίξουν αυτοί που κράζω...

και τι είναι αυτά ρε;;; τι πλαστικά μπουκάλια και φλωριές είναι αυτά;;;

αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που αγαπήσαμε εμείς;;; με πλαστικά μπουκαλάκια και κλάιν;;;

που πήγαν τα γυάλινα ωρέ;;; ή μήπως μέχρι εκεί φτάνει ο εκσυγχρονισμός σου;;;
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Λοιπόν...απαράδεκτοι και οι μεν και οι δεν...και ίσως οι μεν δυό φορές απαράδεκτοι γιατί ούτε το ελαφρυντικό της πρέζας και της σούρας έχουνε, ούτε της μικρότερης (κατά βάση) ηλικίας, ούτε της ύπαρξης καθοδηγητών....

Ισως ήμουν και ο πρώτος που έλεγα εδώ μέσα και πριν καιρό ότι θα ήταν τεράστια μαγκιά του ΠΑΟΚ να τον πάρει απ' τον βάζελο και κάποιος mod μου έλεγε να το κόψω γιατί κατηγορηματικά δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο...και φυσικά εξακολουθώ να γουστάρω πολύ-πάρα πολύ να έρθει ΟΜΩΣ όσο όλο αυτό είναι ακόμα φήμη το όνομα του απ' το στόμα μου δεν υπάρχει περίπτωση να ακουστεί σαν σύνθημα όσο παραμένει παίκτης του βάζελου...και αυτό που έγινε χθες ειδικά απ' τους μεν το θεωρώ τεράστια μαλακία....και αν σκεφτεί κανείς σε ποιό σημείο του ματς έγινε η μαλακία είναι απείρως μεγαλύτερη......οι δεν τολμώ να πω ότι με έχουν συνηθίσει σε κάτι τέτοια (άσε που τα περίμενα κιόλας) οπότε δε μου έκανε και μεγάλη αίσθηση.

Για τους δεν που είναι συνειδητοποιημένοι και όχι τα παιδάκια που πετάνε τις Μαλαματίνες να πω ότι όσο κι αν τους καταλαβαίνω, όσο κι αν είμαι μαζί τους στο να εκφράζουν την αντίθεσή τους σε ότι δεν θεωρούν σωστό,να πω ότι μου φαίνεται λιγάκι παιδικό όλο αυτό....δεν μας έπαιξε τότε ο μικρός Δημητράκης μιά φορά,δεν τον παίζουμε εμείς τώρα δέκα....και μου φαίνεται ακόμα περισσότερο παιδικό όταν σκέφτομαι ότι όλα αυτά τα περιέργα nick το καλοκαιράκι που είχε έρθει και στρογγυλοκαθόταν στις προεδρικές σουίτες ένας απ' τους βιαστές του Ελλ.ποδοσφαίρου και ο αρχιβιαστής του ΠΑΟΚ για καμιά δεκαετία περίπου δεν έβγαλαν άχνα....κιχ...ούτε έναν σας δε θυμάμαι ρε μάγκες...ούτε έναν σας....και για μερικούς από σας είμαι σίγουρος ότι δεν έτρεχε μία τότε...χαμπάρι δεν είχατε πάρει....γι' αυτό sorry αλλά δεν μπορώ όσο κι αν θέλω να σας πάρω σοβαρά....όταν τότε που πήγε να γίνει η μεγαλύτερη κωλοτούμπα στην ιστορία του ΠΑΟΚ δεν άνοιξε μύτη το θεωρώ γελοίο να ανοίξει για τον Δημητράκη και τον κάθε λογής Δημητράκη...... λίγο ο εγωισμός, λίγο το γινάτι, λίγο το κωλόπαιδο που τότε μας κορόιδεψε εμάς τους έτσι που έχουμε χύσει το αίμα μας για τον ΠΑΟΚ....

Οχι λεφτά δεν έδωσα για να μείνει ο Σάλπι στον ΠΑΟΚ όπως λέτε πολλοί από σας αλλά έδωσα πολλά ΣαββατοΚύριακα απ' τη ζωή μου (όπως άλλωστε όλοι μας) όταν μας τρυπούσε ο γαύρος μέσα στην Τούμπα και γω έμενα να βαράω τα ντουβάρια....
Και χωρίς να λέω ότι έκανα καλά ή ότι είμαι το παράδειγμα και στα play-off τα έσκασα και το καλοκαιράκι πήρα το διαρκείας ακούγοντας όλη αυτήν την περίοδο το πόσο μεγάλος σύλλογος θα γίνουμε με τον Μπιλάρα και το πόσο μεγάλη μαγκιά έκανε που μας έφερε τον μικρό Μέσι....το δώρο του με τα δικά μας λεφτά
Και όμως έβγαλα το σκασμό στο γήπεδο έχοντας τον φάτσα....και γω όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι που θα θελαν να τον στολίσουν κατάλληλα.
Και αν θέλετε την ταπεινή μου συμβουλή αυτό θα σας συμβούλευα να κάνετε και σεις....
άλλωστε τώρα και σε αντίθεση με τότε,κανένας ξένος δε θα γελάσει με τον ΠΑΟΚ, κανείς δεν θα μας κοροιδέψει....το αντίθετο μάλιστα ;) θα πονέσουν....
kos

Δημοσίευση από kos »

interad έγραψε:
screwdriver4 έγραψε: ΛΙΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΧΩΡΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
με συγχωρείς ρε λαέ του ΠΑΟΚ που σε έθιξα... άλλη φορά θα πάρω άδεια από τον Περικλή τον μεντεσέ...

λίγα περισσότερα μπουκάλια θα μπορούσαν να ρίξουν αυτοί που κράζω...

και τι είναι αυτά ρε;;; τι πλαστικά μπουκάλια και φλωριές είναι αυτά;;;

αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που αγαπήσαμε εμείς;;; με πλαστικά μπουκαλάκια και κλάιν;;;

που πήγαν τα γυάλινα ωρέ;;; ή μήπως μέχρι εκεί φτάνει ο εκσυγχρονισμός σου;;;
η αληθεια ειναι οτι το παρακανες. δεν ειναι ετσι τα πραγματα. την αλλη φορα που θα ανεβεις πανε και κατσε εξω απο την 4. παρε ενα καφεδακι και αραξε σε μια γωνια. θα δεις οτι αυτο που περιγραφεις δεν ισχυει.
Άβαταρ μέλους
Elessar

Δημοσίευση από Elessar »

Interad,απλά ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟΣ[/b.Αν και με αρκετή δόση υπερβολής, αποτύπωσες μέσα σε λίγες λέξεις πολλές από τις σκέψεις που πέρασαν απ'το μυαλό μου χθες στην Τούμπα. Ζήταμε μεγάλες μεταγραφές, τη στιγμή που δεν μπορούμε να αποτρέψουμε καμιά 100στη κοθώνια που ζημιώνουν τον ΠΑΟΚ μας συνεχώς πετώντας μπουκάλια και ότι άλλο κατεβάσει το κλούβιο τους κεφάλι. Και αν ο Τζαβέλλας και ο κάθε Τζαβέλλας τραυματιζόταν από το μπουκάλι; Πάρε καημένε ΠΑΟΚ μια 40-50αρα χιλιάδες πρόστιμο ή στη χειρότερη διακοπή και αφαίρεση βαθμών. Επίσης είναι τραγικό να παίζει η ομάδα μας δύσκολο αγώνα στο γήπεδό μας, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ και κάποιοι αντί να σπρώχνουν την ομάδα στη νίκη με συνθήματα υπέρ της και γιούχα στον αντίπαλο, να ασχολούνται και να βρίζουν έναν ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας. Και είναι διπλά τραγικό ο ίδιος ποδοσφαιριστής να αποθεώνεται από άλλη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου προτού καν μείνει ελεύθερος από την ομάδα του και χωρίς καν να ξέρουμε αν τελικά θα έρθει στην ομάδα μας. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Με την ίδια λογική να φωνάζουμε και "Λουτσιάνο Γκαλέτι" ή "Νάτσο Σκόκο". Παικταράδες δεν είναι κι αυτοί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Elessar την Πέμ 07 Ιαν 2010, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

kos - τι ακριβώς δεν ισχύει ρε φίλε;;;

να κανονίσουμε να βρεθούμε παρέα την επόμενη φορά;;; (δεν το λέω ειρωνικά)

γιατί τις 2 πρώτες φορές που ανέβηκα και πήγα να μπω στην 4 ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ μου (πριν 2 χρόνια), δεν το επικύρωσαν ΠΟΤΕ, ήμουν τσίτα στριμωγμένος 1:30 ώρα ΠΡΙΝ το ματς και δεν μπορούσα να πάω ούτε μπρος ούτε πίσω και ο μόνος τρόπος να ανοίξει η θάλασσα μπροστά στον Μωυσή και να περάσω, ήταν όταν παρακάλεσα τα... καλόπαιδα να περάσω, γιατί με το εισιτήριό μου θα μπουν κι άλλοι...

στο τουρνικές ο σεκιουριτάς ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΜΠΩ γιατί ήδη είχε 3000 περισσότερους μέσα...

αλλά ξαναρωτάω...

ΤΑ Γ@ΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ δεν μπορούν να κοπούν;;; δεν μπορεί να (τους) τα κόψει ΚΑΝΕΝΑΣ;;;

λένε τα παιδιά στην 4, οι οργανωμένοι κλπ ότι με αυτές τις αντιδράσεις έδιωξαν τα λαμόγια... ΧΘΕΣ ΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ;;;

τέσπα... ο καθένας έχει την άποψή του...

μάτια (και αυτιά) έχουμε και κρίνουμε...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

interad ακριβως ετσι πριν 2 χρονια...τωρα καμια σχεση σε 2 έπτα εισαι μεσα...

υγ αφηστε τις λακακιες τωρα εχουμε αγωνα και αμκ να ασχολειθουμε... :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Elessar έγραψε:Interad,απλά ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟΣ[/b.Αν και με αρκετή δόση υπερβολής, αποτύπωσες μέσα σε λίγες λέξεις πολλές τις σκέψεις που πέρασαν απ'το μυαλό μου χθες στην Τούμπα. Ζήταμε μεγάλες μεταγραφές, τη στιγμή που δεν μπορούμε να αποτρέψουμε καμιά 100στη κοθώνια που ζημιώνουν τον ΠΑΟΚ μας συνεχώς πετώντας μπουκάλια και ότι άλλο κατεβάσει το κλούβιο τους κεφάλι. Και αν ο Τζαβέλλας και ο κάθε Τζαβέλλας τραυματιζόταν από το μπουκάλι; Πάρε καημένε ΠΑΟΚ μια 40-50αρα χιλιάδες πρόστιμο ή στη χειρότερη διακοπή και αφαίρεση βαθμών. Επίσης είναι τραγικό να παίζει η ομάδα μας δύσκολο αγώνα στο γήπεδό μας, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ και κάποιοι αντί να σπρώχνουν την ομάδα στη νίκη με συνθήματα υπέρ της και γιούχα στον αντίπαλο, να ασχολούνται και να βρίζουν έναν ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας. Και είναι διπλά τραγικό ο ίδιος ποδοσφαιριστής να αποθεώνεται από άλλη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου προτού καν μείνει ελεύθερος από την ομάδα του και χωρίς καν να ξέρουμε αν τελικά θα έρθει στην ομάδα μας. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Με την ίδια λογική να φωνάζουμε και "Λουτσιάνο Γκαλέτι" ή "Νάτσο Σκόκο". Παικταράδες δεν είναι κι αυτοί;

Aυτά να τα πεις στο φίλο σου τον Πάρη που κάνει Θεό το Νικολόπουλο, Στεφάν και σε εκνευρίζει και όμως κάθεσε και συμφωνείς μαζί του που μιλάει για μειοψηφίες και πλειοψηφίες... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
τα λέμε από κοντά για το ματς με λειβαδειά
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

sera4

:o :o :o

μακάρι και μπράβο...

αλλά ξαναλέω... δε με νοιάζει η ταλαιπωρία...

οι (ελάχιστοι ευτυχώς, αρκετά καταστροφικοί δυστυχώς) καρνάβαλοι μου γυρνάνε τα μυαλά...

και ότι Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (οργανωμένος και μη) που έχει κάνει ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, δεν μπορεί ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ να καθαρίσει αυτές τις κοπριές...

ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ αυτό για το μεγαλείο του λαού μας...
Άβαταρ μέλους
screwdriver4

Δημοσίευση από screwdriver4 »

interad έγραψε:

δεν τρεχει τιποτα τα λεμε στην 4 μετα απο δυο χρονια παλι.μεχρι τοτε ξερεις τι θα παιζει εκει,πρεζα πρεζα πρεζα δεν με αφηναν να περασω πρεζα πρεζα με ποδοπατουσαν βρωμουσαν στα εκτος ημουν μονος πρεζα πρεζα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε τρώει την ψυχή....

http://www.youtube.com/watch?v=Trzb1eQEQI8

και αφού δεν προχωράω πίσω ή μπροστά και όλα αυτά που θέλω να αγαπάω...θα περιμένω..

http://www.youtube.com/watch?v=oUeQXjWO ... re=related

Γιατί είμαστε ένα....

http://www.youtube.com/watch?v=eXuxMWbY ... re=related
Αλλά εδώ δεν πιάνουν οι κατάρες δεν πιάνουν οι ευχές....

http://www.youtube.com/watch?v=gbViIZR0 ... re=related

Και στην τελική...

http://www.youtube.com/watch?v=qBphhF3o ... re=related

Δημιουργήστε και μη μαλώνετε...ας έρθει και βλέπουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 07 Ιαν 2010, 18:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”