Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
kos

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από kos »

interad έγραψε:
screwdriver4 έγραψε: ΛΙΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΧΩΡΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
με συγχωρείς ρε λαέ του ΠΑΟΚ που σε έθιξα... άλλη φορά θα πάρω άδεια από τον Περικλή τον μεντεσέ...

λίγα περισσότερα μπουκάλια θα μπορούσαν να ρίξουν αυτοί που κράζω...

και τι είναι αυτά ρε;;; τι πλαστικά μπουκάλια και φλωριές είναι αυτά;;;

αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που αγαπήσαμε εμείς;;; με πλαστικά μπουκαλάκια και κλάιν;;;

που πήγαν τα γυάλινα ωρέ;;; ή μήπως μέχρι εκεί φτάνει ο εκσυγχρονισμός σου;;;
η αληθεια ειναι οτι το παρακανες. δεν ειναι ετσι τα πραγματα. την αλλη φορα που θα ανεβεις πανε και κατσε εξω απο την 4. παρε ενα καφεδακι και αραξε σε μια γωνια. θα δεις οτι αυτο που περιγραφεις δεν ισχυει.
Άβαταρ μέλους
Elessar

Δημοσίευση από Elessar »

Interad,απλά ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟΣ[/b.Αν και με αρκετή δόση υπερβολής, αποτύπωσες μέσα σε λίγες λέξεις πολλές από τις σκέψεις που πέρασαν απ'το μυαλό μου χθες στην Τούμπα. Ζήταμε μεγάλες μεταγραφές, τη στιγμή που δεν μπορούμε να αποτρέψουμε καμιά 100στη κοθώνια που ζημιώνουν τον ΠΑΟΚ μας συνεχώς πετώντας μπουκάλια και ότι άλλο κατεβάσει το κλούβιο τους κεφάλι. Και αν ο Τζαβέλλας και ο κάθε Τζαβέλλας τραυματιζόταν από το μπουκάλι; Πάρε καημένε ΠΑΟΚ μια 40-50αρα χιλιάδες πρόστιμο ή στη χειρότερη διακοπή και αφαίρεση βαθμών. Επίσης είναι τραγικό να παίζει η ομάδα μας δύσκολο αγώνα στο γήπεδό μας, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ και κάποιοι αντί να σπρώχνουν την ομάδα στη νίκη με συνθήματα υπέρ της και γιούχα στον αντίπαλο, να ασχολούνται και να βρίζουν έναν ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας. Και είναι διπλά τραγικό ο ίδιος ποδοσφαιριστής να αποθεώνεται από άλλη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου προτού καν μείνει ελεύθερος από την ομάδα του και χωρίς καν να ξέρουμε αν τελικά θα έρθει στην ομάδα μας. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Με την ίδια λογική να φωνάζουμε και "Λουτσιάνο Γκαλέτι" ή "Νάτσο Σκόκο". Παικταράδες δεν είναι κι αυτοί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Elessar την Πέμ 07 Ιαν 2010, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

kos - τι ακριβώς δεν ισχύει ρε φίλε;;;

να κανονίσουμε να βρεθούμε παρέα την επόμενη φορά;;; (δεν το λέω ειρωνικά)

γιατί τις 2 πρώτες φορές που ανέβηκα και πήγα να μπω στην 4 ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ μου (πριν 2 χρόνια), δεν το επικύρωσαν ΠΟΤΕ, ήμουν τσίτα στριμωγμένος 1:30 ώρα ΠΡΙΝ το ματς και δεν μπορούσα να πάω ούτε μπρος ούτε πίσω και ο μόνος τρόπος να ανοίξει η θάλασσα μπροστά στον Μωυσή και να περάσω, ήταν όταν παρακάλεσα τα... καλόπαιδα να περάσω, γιατί με το εισιτήριό μου θα μπουν κι άλλοι...

στο τουρνικές ο σεκιουριτάς ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΜΠΩ γιατί ήδη είχε 3000 περισσότερους μέσα...

αλλά ξαναρωτάω...

ΤΑ Γ@ΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ δεν μπορούν να κοπούν;;; δεν μπορεί να (τους) τα κόψει ΚΑΝΕΝΑΣ;;;

λένε τα παιδιά στην 4, οι οργανωμένοι κλπ ότι με αυτές τις αντιδράσεις έδιωξαν τα λαμόγια... ΧΘΕΣ ΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ;;;

τέσπα... ο καθένας έχει την άποψή του...

μάτια (και αυτιά) έχουμε και κρίνουμε...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

interad ακριβως ετσι πριν 2 χρονια...τωρα καμια σχεση σε 2 έπτα εισαι μεσα...

υγ αφηστε τις λακακιες τωρα εχουμε αγωνα και αμκ να ασχολειθουμε... :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Elessar έγραψε:Interad,απλά ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟΣ[/b.Αν και με αρκετή δόση υπερβολής, αποτύπωσες μέσα σε λίγες λέξεις πολλές τις σκέψεις που πέρασαν απ'το μυαλό μου χθες στην Τούμπα. Ζήταμε μεγάλες μεταγραφές, τη στιγμή που δεν μπορούμε να αποτρέψουμε καμιά 100στη κοθώνια που ζημιώνουν τον ΠΑΟΚ μας συνεχώς πετώντας μπουκάλια και ότι άλλο κατεβάσει το κλούβιο τους κεφάλι. Και αν ο Τζαβέλλας και ο κάθε Τζαβέλλας τραυματιζόταν από το μπουκάλι; Πάρε καημένε ΠΑΟΚ μια 40-50αρα χιλιάδες πρόστιμο ή στη χειρότερη διακοπή και αφαίρεση βαθμών. Επίσης είναι τραγικό να παίζει η ομάδα μας δύσκολο αγώνα στο γήπεδό μας, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ και κάποιοι αντί να σπρώχνουν την ομάδα στη νίκη με συνθήματα υπέρ της και γιούχα στον αντίπαλο, να ασχολούνται και να βρίζουν έναν ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας. Και είναι διπλά τραγικό ο ίδιος ποδοσφαιριστής να αποθεώνεται από άλλη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου προτού καν μείνει ελεύθερος από την ομάδα του και χωρίς καν να ξέρουμε αν τελικά θα έρθει στην ομάδα μας. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Με την ίδια λογική να φωνάζουμε και "Λουτσιάνο Γκαλέτι" ή "Νάτσο Σκόκο". Παικταράδες δεν είναι κι αυτοί;

Aυτά να τα πεις στο φίλο σου τον Πάρη που κάνει Θεό το Νικολόπουλο, Στεφάν και σε εκνευρίζει και όμως κάθεσε και συμφωνείς μαζί του που μιλάει για μειοψηφίες και πλειοψηφίες... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
τα λέμε από κοντά για το ματς με λειβαδειά
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

sera4

:o :o :o

μακάρι και μπράβο...

αλλά ξαναλέω... δε με νοιάζει η ταλαιπωρία...

οι (ελάχιστοι ευτυχώς, αρκετά καταστροφικοί δυστυχώς) καρνάβαλοι μου γυρνάνε τα μυαλά...

και ότι Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (οργανωμένος και μη) που έχει κάνει ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, δεν μπορεί ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ να καθαρίσει αυτές τις κοπριές...

ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ αυτό για το μεγαλείο του λαού μας...
Άβαταρ μέλους
screwdriver4

Δημοσίευση από screwdriver4 »

interad έγραψε:
screwdriver4 έγραψε: ΛΙΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΧΩΡΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
με συγχωρείς ρε λαέ του ΠΑΟΚ που σε έθιξα... άλλη φορά θα πάρω άδεια από τον Περικλή τον μεντεσέ...

δεν τρεχει τιποτα τα λεμε στην 4 μετα απο δυο χρονια παλι.μεχρι τοτε ξερεις τι θα παιζει εκει,πρεζα πρεζα πρεζα δεν με αφηναν να περασω πρεζα πρεζα με ποδοπατουσαν βρωμουσαν στα εκτος ημουν μονος πρεζα πρεζα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε τρώει την ψυχή....

http://www.youtube.com/watch?v=Trzb1eQEQI8

και αφού δεν προχωράω πίσω ή μπροστά και όλα αυτά που θέλω να αγαπάω...θα περιμένω..

http://www.youtube.com/watch?v=oUeQXjWO ... re=related

Γιατί είμαστε ένα....

http://www.youtube.com/watch?v=eXuxMWbY ... re=related
Αλλά εδώ δεν πιάνουν οι κατάρες δεν πιάνουν οι ευχές....

http://www.youtube.com/watch?v=gbViIZR0 ... re=related

Και στην τελική...

http://www.youtube.com/watch?v=qBphhF3o ... re=related

Δημιουργήστε και μη μαλώνετε...ας έρθει και βλέπουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 07 Ιαν 2010, 18:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

και να μην τα πούμε, δεν τρέχει και τίποτα...

υ.γ.1 - δεν ανέφερα ΠΟΥΘΕΝΑ την λέξη πρέζα... όποιος έχει τη μύγα κλπ... πρέζα μπορεί να παίρνω κι εγώ, ή αυτός στην 1 ή στα δερμάτινα... μην μπερδεύεσαι... το θέμα είναι να την πίνεις και όχι να σε πίνει...

υ.γ.2 - το ΠΑΟΚομετρο είναι εφεύρεση κάποιον άλλων... που ξέρουν να ξεχωρίζουν πόσο ποιο ο ΠΑΟΚ είναι αυτοί, σε σχέση με τους "άλλους"... πόσο ποιο ΠΑΟΚ είναι ο (κάθε) κοντός, απέναντι σε κάθε Γκαγκάτση κλπ κλπ

τέσπα... επειδή δεν έχω καμία διάθεση να το μετατρέψω (μαζί σου) σε τσατ εδώ, έγραψα την άποψή μου με επιχειρήματα (πιστεύω)...

αν έχεις κάτι να αντιπαραθέσεις, με χαρά να τις διαβάσω και να την ψάξουμε τη δουλειά...

αν θες να περιοριστείς σε ανούσιες και ρηχές ειρωνείες, στην... τζιβάνα μου...
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

καλη φαση παντως , παραειχαμε ηρεμησει τον τελευταιο καιρο και ειχα αρχισει ν ανησυχω :evil:
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Orwell έγραψε:....και μου φαίνεται ακόμα περισσότερο παιδικό όταν σκέφτομαι ότι όλα αυτά τα περιέργα nick το καλοκαιράκι που είχε έρθει και στρογγυλοκαθόταν στις προεδρικές σουίτες ένας απ' τους βιαστές του Ελλ.ποδοσφαίρου και ο αρχιβιαστής του ΠΑΟΚ για καμιά δεκαετία περίπου δεν έβγαλαν άχνα....κιχ...ούτε έναν σας δε θυμάμαι ρε μάγκες...ούτε έναν σας....και για μερικούς από σας είμαι σίγουρος ότι δεν έτρεχε μία τότε...χαμπάρι δεν είχατε πάρει....γι' αυτό sorry αλλά δεν μπορώ όσο κι αν θέλω να σας πάρω σοβαρά....όταν τότε που πήγε να γίνει η μεγαλύτερη κωλοτούμπα στην ιστορία του ΠΑΟΚ δεν άνοιξε μύτη το θεωρώ γελοίο να ανοίξει για τον Δημητράκη και τον κάθε λογής Δημητράκη....
...ακούγοντας όλη αυτήν την περίοδο το πόσο μεγάλος σύλλογος θα γίνουμε με τον Μπιλάρα και το πόσο μεγάλη μαγκιά έκανε που μας έφερε τον μικρό Μέσι....το δώρο του με τα δικά μας λεφτά
Και όμως έβγαλα το σκασμό στο γήπεδο έχοντας τον φάτσα....και γω όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι που θα θελαν να τον στολίσουν κατάλληλα.
Και αν θέλετε την ταπεινή μου συμβουλή αυτό θα σας συμβούλευα να κάνετε και σεις....
άλλωστε τώρα και σε αντίθεση με τότε,κανένας ξένος δε θα γελάσει με τον ΠΑΟΚ, κανείς δεν θα μας κοροιδέψει....το αντίθετο μάλιστα ;) θα πονέσουν....
Σαν να διαβάζω τον παλιό καλό Γκαρσία, +1 λοιπόν...
θυμάσαι μπρο στη γωνία είμασταν πέντε-δέκα μετρημένοι, να μας δαχτυλοδείχνουν σαν εχθρούς της ομάδας. Εκτός από τον Πανελλήνιο, μάταια περίμενα μια κουβέντα από τους συνδέσμους, θεματοφύλακες τις παοκτσήδικης ηθικής και ντομπροσύνης, ούτε η αγαπημένη μου θύρα 4. Όποιος δεν μίλησε τότε, ας πει ότι δεν γουστάρει τον Σαλπιγγίδη, αλλά δεν δικαιούται να μιλά για ιδανικά, αξίες και ξέρω γω.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Πριν γραψετε οτιδηποτε αλλο για το Σαλπιγγιδη,καθιστε μπροστα σε ενα καθρεφτη και απαντηστε στο ερωτημα ΕΑΝ επιστρεψει,ο ΠΑΟΚ μας γινεται ισχυροτερος η οχι?
Άβαταρ μέλους
screwdriver4

Δημοσίευση από screwdriver4 »

interad έγραψε:
υ.γ.2 - το ΠΑΟΚομετρο είναι εφεύρεση κάποιον άλλων... που ξέρουν να ξεχωρίζουν πόσο ποιο ο ΠΑΟΚ είναι αυτοί, σε σχέση με τους "άλλους"... πόσο ποιο ΠΑΟΚ είναι ο (κάθε) κοντός, απέναντι σε κάθε Γκαγκάτση κλπ κλπ

σε σχεση με την εφευρεση αυτη των αλλων και βαση τα γραφομενα σου σε βλεπω παντως για αρχιΠΑΟΚτση

Κοιτα δεν ειχα καμμια καουρα να το κανουμε τσατ οπως το λες εσυ αλλα επειδη πολυ βρωμανε οι ΠΑΟΚτσηδες για σενα και εισαι και μονος στα εκτος και επειδη πολυ κουτρα ρε αδερφε στην 4 που βεβαια εχεις να πας 2 χρονια για αυτο μπηκα σε αντιπαραθεση.Καλα αυτα για τα μπουκαλια και εγω μαζι σου αλλα λιγο να προσεχουμε και τι λεμε ετσι?

Ας το ληξουμε scripta manent
Άβαταρ μέλους
blackmagic

Δημοσίευση από blackmagic »

διαβαζω διαβαζω και ακρη δεν βγαζω...καταρχην διαβαζω απο πολλους για την 4 για μπουκαλια αι αλλα τετοια τι εγινε ρε παιδια δεν καταλαβα θα κανουμε κανενα πολεμο μεταξυ μας?το μπουκαλι προς τον ιβιτς εφυγε απο την 6 αλλα οι περισσοτεροι το ξεχνατε...εφυγε και μπουκαλι απο την 3 αλλα και αυτο οι περισοτεροι δεν το θυμαστε μπερδεμενοι υπαρχουν σε ολες τις θυρες εγω θελω να φυγουν ολοι αυτοι και οχι μονο απο την 4.εγω εχω εδω και χρονια διαρκειας στην 3 και ωρες ωρες δεν αντεχω εκει μεσα αλλα αναγκαστικα περνω εκει γιατι θελω να περνω και την κορη μου μαζι αλλα με αυτο που εγινε χθες εγω απορησα ποσο πισω ειμαστε και πως μηπως ειναι λαθος να ασχολουμε με την ομαδα?ειναι δυνατον σε ολο τον αγωνα και οχι μονο σε αυτον σε ολους τους αγωνες οι θυρες 1-2-3 να μην βγαζουν τσιμουδια και να κραζουν απο το ζεσταμα τους παικτες μας κα σε αγωνες σημαντικους και χθες φωναξανε για εναν παικτη μιας αλλης ομαδας?ελεος ποια η φωνη τους ακουστηκε μονο στο ουυυυυυυυυυ και στο ονομα του παικτη.εγω ουτε τον εβρισα αλλα εκανα ουυυυυυυυυυυυ οταν ακουσα να φωναζουν το ονομα του γιατι θελω να ειμαι περιφανος ΠΑΟΚτσης και ποτε δεν θα φωναξω ονομα παικτη αλλης ομαδας ακομα και ο μαραντονα να ηταν οπως και εγινε πριν χρονια...ειλικρινα απορω οχι με την 4 αλλα με τα επισιμα γιατι ενω κραζουν τους παικτες μας δεν βοηθανε την ομαδα καθολου στα δυσκολα ουτε στα ευκολα φυσικα χθες που φωναξανε ,ηταν για εναν παικτη του παναθηναικου...απλα θα πω ισως σαν λαος χασαμε ταυτοτητα μας και ειναι το ποιο ασχημο που συμβαινει...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ρε παιδια μηπως τελικα ειμαστε γιδια? Αλλιως δεν εξηγουνται ολα αυτα..
Πριν λιγα χρονια οταν ειχαμε πεσει εντελως στην ανυπολυψια θυμαμαι χαρακτηριστικα τον Δωνη, τοτε προπονητη της Λαρισας να λεει 'σεβομαστε τον Παοκ αλλα εχουμε καλυτερη ομαδα και θα κερδισουμε'....Ποιος τα ελεγε αυτα? Ο προπονητης της Λαρισας...για τετοια ξεφτιλα του Παοκ μιλαμε...με γουμενους και παγωνηδες...Ο Παοκ απο τοτε ξεφυγε απ'ολα αυτα, απεκτησε διοικητικη σταθεροτητα και ομαδα που τη φοβουνται και τη σεβονται ολοι...και εμεις τι κανουμε? Μας πασαρουν ενα θεμα (με το Σαλπι) και σας τους βλαχους απο το χωριο αρχιζουμε να τρωγοματε μεταξυ μας...αυτο ακριβως δηλ που θελουν αυτοι....πεταμε μπουκαλια, τιμωρειται η ομαδα κλπ...και να μου το θυμηθειτε...θα ερθει ο βαζελος εδω, εμεις θα βριζομαστε μεταξυ μας, αυτοι θα περασουν αερα, χαμπαρι δεν θα παρει κανενας και παλι μεταξυ μας θα τρωγομαστε....Ωσπου οι μοναδικοι υγειεις παραγοντες που βρεθηκαν στην ομαδα τα τελευταια χρονια να βαρεθουν, να μας πουν αει σιχτιρ κι'εσεις και η μα...κια που σας δερνει και αντε γεια...και ξαφνικα θα βρεθουμε με κανεναν γιαννουλη καμπανη η κανενα ιβαν τον τρομερο...
Ρε ξυπνηστε επιτελους...Η ομαδα επιτελους ρολαρει...υπαρχει σταθεροτητα και μελλον...το μονο που πρεπει να μας ενδιαφερει ειναι το καλο του Παοκ...αν ο Σαλπι και ο καθε Σαλπι δωσει εστω κατι παραπανω στην ομαδα, καλως να ορισει...λετε αυοι που θελουν να τον φερουν να θελουν το κακο της ομαδας? Τι πολωση και διχασμος ειναι αυτος?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”