Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009
-
Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009
Προτεινω την δημιουργια τοπικ με τιτλο:
"Οι ΠΑΟΚτσηδες της Καραιβικης"

"Οι ΠΑΟΚτσηδες της Καραιβικης"

"Φιληστε " την μικρη την Ολλανδεζα ρεεεεει

Τα μυαλα μας πονανε μονο προκριση στο πιο σημαντικο ματς του ΠΑΟΚ
Με προκριση επι της Χερενφεν μπαινουνε γυρω στα 4.000.000 στο ταμειο μας και θα γινει 1 η και 2 μεταγραφες , επανερχεται το ονομα μας στη Ευρωπη και μπαινουμε και στο πρωταθλημα με αλλη ψυχολογια ...
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ παιξτε την μπαλα της ζωη σας ρεεεεει

Τα μυαλα μας πονανε μονο προκριση στο πιο σημαντικο ματς του ΠΑΟΚ
Με προκριση επι της Χερενφεν μπαινουνε γυρω στα 4.000.000 στο ταμειο μας και θα γινει 1 η και 2 μεταγραφες , επανερχεται το ονομα μας στη Ευρωπη και μπαινουμε και στο πρωταθλημα με αλλη ψυχολογια ...
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ παιξτε την μπαλα της ζωη σας ρεεεεει
Χέρενφεν–ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι»!
Ποδοσφαιρικές στιγμές θα ζήσει έστω και για ένα απόγευμα το «PAOK Sports Arena». Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως… «σε συνεργασία με το CONN-X TV, προσφέρει σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ζωντανή μετάδοση του αγώνα Heerenveen – ΠΑΟΚ, στο Παλατάκι. Με τη βοήθεια γιγαντοοθόνης που θα τοποθετηθεί μέσα στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009, την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας στην Ολλανδία, για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο αγώνας Heerenveen – ΠΑΟΚ ξεκινά στις 7.45μ.μ, και οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοικτές από νωρίς το μεσημέρι. Εξυπακούεται ότι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ η είσοδος για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».
http://www.sportnet.gr/report.php?id=196213
Επιτελους θα γεμισει το παλατακι

Ποδοσφαιρικές στιγμές θα ζήσει έστω και για ένα απόγευμα το «PAOK Sports Arena». Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως… «σε συνεργασία με το CONN-X TV, προσφέρει σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ζωντανή μετάδοση του αγώνα Heerenveen – ΠΑΟΚ, στο Παλατάκι. Με τη βοήθεια γιγαντοοθόνης που θα τοποθετηθεί μέσα στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009, την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας στην Ολλανδία, για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο αγώνας Heerenveen – ΠΑΟΚ ξεκινά στις 7.45μ.μ, και οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοικτές από νωρίς το μεσημέρι. Εξυπακούεται ότι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ η είσοδος για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».
http://www.sportnet.gr/report.php?id=196213
Επιτελους θα γεμισει το παλατακι

-
- PRAKTORINOS
Γιατί;
Πού απαγορεύετε;
Πού απαγορεύετε;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τρί 25 Αύγ 2009, 19:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τότε γιατί μου πήραν τον αναπτήρα την περασμένη Πέμπτη στην Τούμ
πα?????????????

πα?????????????

- Johnny-Patra
Εκτός αποστολής ο Κονσεϊσάο!!
Θέλω να πιστεύω οτι δεν χαίρεται κανένας αδερφός με την έλλειψη του αρχηγού απο το ΠΙΟ κρίσιμο ματς των τελευταίων χρόνων!
Θέλω να πιστεύω οτι δεν χαίρεται κανένας αδερφός με την έλλειψη του αρχηγού απο το ΠΙΟ κρίσιμο ματς των τελευταίων χρόνων!
-
Θέλε
Όποιος ανακατέβεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
Και το πρώτο ματς ήταν το ΠΙΟ κρίσιμο αλλά πετούσε αετό ο τσιφ
Η περίοδος εξάρτησης απο ονόματα και παίκτες τελέιωσε τον Ιούνιο.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα.
Δεν είμαι off topic
ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Φοβάμαι τον Σιμπον - ταμπον πως τον λένε που μπήκε στην θέση του Παπαδόπουλου εδώ, πήρε όλα τα κεφάλια, έσπαγε σωστά την μπάλα και έκανε και την εξαιρετική πλασεδιά που πήγαινε στο Γ.
Μακάρι να μην παίξει βασικός.

Όποιος ανακατέβεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
Και το πρώτο ματς ήταν το ΠΙΟ κρίσιμο αλλά πετούσε αετό ο τσιφ
Η περίοδος εξάρτησης απο ονόματα και παίκτες τελέιωσε τον Ιούνιο.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα.
Δεν είμαι off topic
ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Φοβάμαι τον Σιμπον - ταμπον πως τον λένε που μπήκε στην θέση του Παπαδόπουλου εδώ, πήρε όλα τα κεφάλια, έσπαγε σωστά την μπάλα και έκανε και την εξαιρετική πλασεδιά που πήγαινε στο Γ.
Μακάρι να μην παίξει βασικός.
Χαλκιάς, Κρέσιτς,
Μαλεζάς, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Σαβίνι,
Φωτάκης, Αμπουμπακάρι, Γκαρσία, Ιβιτς, Βερόν, Βιτόλο.
Κουτσιανικούλης, Λίνο, Βιεϊρίνια,
Αναστασάκος, Παπάζογλου Φιλομένο Μουσλίμοβιτς
Οι παίκτες τις αποστολής μας χωρισμένοι στις θέσεις τους...
Τερμα, 99% ο Χααλκιάς...
Αμυνα, 4 έχουμε όλους κι όλους: Δεξιά τζο κεντρο μαλεζάς Τσιρίλο αριστερά Σαβίνι
Κεντρο, αν παίξουμε 4-3-3 όπως προβλέπω ότι θα κάνει ο Σάντος θα δούμε Γκαρσία Βιτόλο Φωτάκη
Εξτρέμ, νομίζω θα δούμε Λινο Βιειρίνια κυρίως λόγο εμπειρίας
Και μπροστά Μουσλι...
Μαλεζάς, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Σαβίνι,
Φωτάκης, Αμπουμπακάρι, Γκαρσία, Ιβιτς, Βερόν, Βιτόλο.
Κουτσιανικούλης, Λίνο, Βιεϊρίνια,
Αναστασάκος, Παπάζογλου Φιλομένο Μουσλίμοβιτς
Οι παίκτες τις αποστολής μας χωρισμένοι στις θέσεις τους...
Τερμα, 99% ο Χααλκιάς...
Αμυνα, 4 έχουμε όλους κι όλους: Δεξιά τζο κεντρο μαλεζάς Τσιρίλο αριστερά Σαβίνι
Κεντρο, αν παίξουμε 4-3-3 όπως προβλέπω ότι θα κάνει ο Σάντος θα δούμε Γκαρσία Βιτόλο Φωτάκη
Εξτρέμ, νομίζω θα δούμε Λινο Βιειρίνια κυρίως λόγο εμπειρίας
Και μπροστά Μουσλι...
- paok4kyriakos
Ετσι ακριβώς αδελφέ!!!Hideguti έγραψε: Οσοι δεν πληρωνουν τον Γκέιτς και τις μλκιες του, αλλα χρησιμοποιουν Linux, γνωριζουν πως ειναι δυνατον να γραψεις στα αμελετητα σου, στον βαθμο του δυνατου βεβαια, τον ανταγωνισμο και την ελευθερη αγορα. Το Internet, παρεμπιπτοντως, δεν νικιεται απο κανεναν ανταγωνισμο...
.....
ΥΓ: Γκέιτς, παρε τα Linux μου. Τα τζαμπα, ελευθερης διαδοσης και οχι ελευθερης αγορας Linux μου, που ειναι 100,000 φορες ανωτερα απο τα αστεια Windows σου.
Όπως ήταν και τα βίστα;;; Πάντως ό,τι και νά 'ναι σε σταθερότητα δεν μπορούν να τα βάλουν με το linux! Και ναι στο υπολογιστή μου δεν έχω ούτε ένα antivirus! Γιατι δεν χρειάεται!!!PaokArxis έγραψε: σωστά τα λες γενικώς αλλα τα windows 7(τα οποια θα κυκλοφορίσουν τώρα) είναι μακράν το καλύτερο λειτουργικό που υπάρχει και εβγαλε ποτε η microsοft
Τέρμα το off-topic!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok4kyriakos την Τρί 25 Αύγ 2009, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.