Έλα din:diniko80 έγραψε:κεφια πρωινιατικα ο αδερφος.....
νοβιτο βαλε καμια φωτο απο τα σπορια

Ιδού το ρεπορτάζ για το προπονητικό:

Έλα din:diniko80 έγραψε:κεφια πρωινιατικα ο αδερφος.....
νοβιτο βαλε καμια φωτο απο τα σπορια
Έτσι!DimisK έγραψε:Σε ευχαριστούμε συντρόφισσα για τις φωτό. Εμείς στην Αθήνα δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα...
Το ονομα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ δε βγηκε τυχαια. Μεχρι και ο πρωην προεδρος τους, ο Σπυρου το παραδεχτηκε. Και το απεδειξαν για μια ακομα φορα.syn έγραψε:Χθες το βράδυ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ προσπάθησαν να προκαλέσουν καταστροφές στο αθλητικό κέντρο και πλέον φυλάσσεται απο σεκιουρητη. Έχουν γνώση οι φύλακες
PAOKfanAthens έγραψε:είναι έτοιμα για την σπορά του χλοοτάπητα,
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 42368.html
diniko80 έγραψε:νοβιτο βαλε καμια φωτο απο τα σπορια
Τί έγινε ρε; Ποιός έριξε σκουλήκια για να φάνε τα σπόρια του χλοοτάπητα;syn έγραψε:Χθες το βράδυ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ προσπάθησαν να προκαλέσουν καταστροφές στο αθλητικό κέντρο
lefis έγραψε:Απο τη στιγμη που το εργο προχωραει σχεδον εντος χρονοδιαγραμματος και απο τις υπολοιπες κινησεις της ΠΑΕ το συμπερασμα που βγαινει ειναι ενα : οι μετοχες ειναι στο συρταρι του κοκκαλη που τις εδωσε για λιγο στο ζαγορακη για να μας πουλησει χαρταετο και να παιρνουμε διαρκειας και αυτα τα λεφτα να πηγαινουνε στον κοκκαλη. τα λαχανα τα λαχανα οι οπαδοι του ΠΑΟΚ πηγαν και εδωσαν λεφτα στην ντεμεκ αυξηση μετοχικου κεφαλαιου που τα λεφτα πηγαν στην μαρφιν του βγενοπουλου αρα και ο βγενοπουλος μαλωνει με τον κοκκαλη για τις μετοχες. ο γκαγκατσης τωρα πηρε το 12% των μετοχων με προσχημα την εκπρωσοπηση στην λιγκα για να τις δωσει πισω στον κοκκαλη. και για να μην νομιζετε οτι ειμαι off topic σας λεω πως το προπονητικο γινεται για να μας ριξουν σταχτη στα ματια και να μην ασχολουμαστε με τα υπολοιπα......... ποσο λαχανα ειμαστε....
ΥΓ : δεν γ@μι0μ@στε λεω εγω καλοκαιριατικα μπας και ξυπνησουμε?
μπα αδερφε δεν εισαι μπουνταλας. απλα με τοσα που εχεις ακουσει λες "και αυτος απο εκεινους τους "προχωρημενους" θα ειναι. βρε μπας και εχει δικιο και εγω ειμαι μπουνταλας???" αλλα οχι αυτοι ειναι οι μπουνταλαδες. εμεις που αγοραζουμε το διαρκειας μας εμεις που πληρωνουμε το εισητηριο εμεις που δεν πεταμε την μαλαματινα αλλα την πινουμε που δεν μπαινουμε μεσα στο γηπεδο οταν ληγει το ματς και ενα σωρο αλλα εμεις ειμαστε οι εξυπνοι. να το ξερεις αυτο. δεν ξερω την ηλικια σου αλλα αυτο να το ξερεις. εμεις ειμαστε οι εξυπνοι.rockavlon έγραψε:lefis έγραψε:Απο τη στιγμη που το εργο προχωραει σχεδον εντος χρονοδιαγραμματος και απο τις υπολοιπες κινησεις της ΠΑΕ το συμπερασμα που βγαινει ειναι ενα : οι μετοχες ειναι στο συρταρι του κοκκαλη που τις εδωσε για λιγο στο ζαγορακη για να μας πουλησει χαρταετο και να παιρνουμε διαρκειας και αυτα τα λεφτα να πηγαινουνε στον κοκκαλη. τα λαχανα τα λαχανα οι οπαδοι του ΠΑΟΚ πηγαν και εδωσαν λεφτα στην ντεμεκ αυξηση μετοχικου κεφαλαιου που τα λεφτα πηγαν στην μαρφιν του βγενοπουλου αρα και ο βγενοπουλος μαλωνει με τον κοκκαλη για τις μετοχες. ο γκαγκατσης τωρα πηρε το 12% των μετοχων με προσχημα την εκπρωσοπηση στην λιγκα για να τις δωσει πισω στον κοκκαλη. και για να μην νομιζετε οτι ειμαι off topic σας λεω πως το προπονητικο γινεται για να μας ριξουν σταχτη στα ματια και να μην ασχολουμαστε με τα υπολοιπα......... ποσο λαχανα ειμαστε....
Επειδη ειμαι λιγο μπουνταλας και α-χιουμοριστος, για πλακα τα λες αυτα?
η για πλακα τα λεει η ειναι ο νικολας....rockavlon έγραψε:lefis έγραψε:Απο τη στιγμη που το εργο προχωραει σχεδον εντος χρονοδιαγραμματος και απο τις υπολοιπες κινησεις της ΠΑΕ το συμπερασμα που βγαινει ειναι ενα : οι μετοχες ειναι στο συρταρι του κοκκαλη που τις εδωσε για λιγο στο ζαγορακη για να μας πουλησει χαρταετο και να παιρνουμε διαρκειας και αυτα τα λεφτα να πηγαινουνε στον κοκκαλη. τα λαχανα τα λαχανα οι οπαδοι του ΠΑΟΚ πηγαν και εδωσαν λεφτα στην ντεμεκ αυξηση μετοχικου κεφαλαιου που τα λεφτα πηγαν στην μαρφιν του βγενοπουλου αρα και ο βγενοπουλος μαλωνει με τον κοκκαλη για τις μετοχες. ο γκαγκατσης τωρα πηρε το 12% των μετοχων με προσχημα την εκπρωσοπηση στην λιγκα για να τις δωσει πισω στον κοκκαλη. και για να μην νομιζετε οτι ειμαι off topic σας λεω πως το προπονητικο γινεται για να μας ριξουν σταχτη στα ματια και να μην ασχολουμαστε με τα υπολοιπα......... ποσο λαχανα ειμαστε....
Επειδη ειμαι λιγο μπουνταλας και α-χιουμοριστος, για πλακα τα λες αυτα?