Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια

Δημοσίευση από novito »

diniko80 έγραψε:κεφια πρωινιατικα ο αδερφος.....
νοβιτο βαλε καμια φωτο απο τα σπορια
Έλα din: Εικόνα

:) :)

Ιδού το ρεπορτάζ για το προπονητικό: Εικόνα
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Αντε ωραια.Το "εργοστασιο παραγωγης ολοκληρωμενων ποδοσφαιριστων" προχωραει ικανοποιητικα γρηγορα για τα ελληνικα δεδομενα.Αντε και του χρονου ευχομαι να κανουμε αυτοψια στο υπο κατασκευη καινουριο μας γηπεδο :) :)

Παιδια μια ερωτηση.Το προπονητικο ανηκει στην ΠΑΕ ή στον ερασιτεχνη?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DimisK έγραψε:Σε ευχαριστούμε συντρόφισσα για τις φωτό. Εμείς στην Αθήνα δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα...
Έτσι!
Αν και ξενιτεμένοι η αγάπη μας είναι δεδομένη!
Θα έλεγα μάλιστα πως η αγάπη για την ομάδα είναι (ευθέως) ανάλογη με το τετράγωνο της απόστασης που μας χωρίζει!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

syn έγραψε:Χθες το βράδυ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ προσπάθησαν να προκαλέσουν καταστροφές στο αθλητικό κέντρο και πλέον φυλάσσεται απο σεκιουρητη. Έχουν γνώση οι φύλακες
Το ονομα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ δε βγηκε τυχαια. Μεχρι και ο πρωην προεδρος τους, ο Σπυρου το παραδεχτηκε. Και το απεδειξαν για μια ακομα φορα.
Άβαταρ μέλους
Kostas85

Δημοσίευση από Kostas85 »

Έλεγα, ως μέτοχος, να ανέβω σύντομα να επιθεωρήσω τα έργα.
Εαν συναντήσω κανένα σκουλήκι θα το πνίξω στην τεκίλα μου.... :)
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

PAOKfanAthens έγραψε:είναι έτοιμα για την σπορά του χλοοτάπητα,
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 42368.html
diniko80 έγραψε:νοβιτο βαλε καμια φωτο απο τα σπορια
syn έγραψε:Χθες το βράδυ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ προσπάθησαν να προκαλέσουν καταστροφές στο αθλητικό κέντρο
Τί έγινε ρε; Ποιός έριξε σκουλήκια για να φάνε τα σπόρια του χλοοτάπητα;
:)
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

lefis έγραψε:Απο τη στιγμη που το εργο προχωραει σχεδον εντος χρονοδιαγραμματος και απο τις υπολοιπες κινησεις της ΠΑΕ το συμπερασμα που βγαινει ειναι ενα : οι μετοχες ειναι στο συρταρι του κοκκαλη που τις εδωσε για λιγο στο ζαγορακη για να μας πουλησει χαρταετο και να παιρνουμε διαρκειας και αυτα τα λεφτα να πηγαινουνε στον κοκκαλη. τα λαχανα τα λαχανα οι οπαδοι του ΠΑΟΚ πηγαν και εδωσαν λεφτα στην ντεμεκ αυξηση μετοχικου κεφαλαιου που τα λεφτα πηγαν στην μαρφιν του βγενοπουλου αρα και ο βγενοπουλος μαλωνει με τον κοκκαλη για τις μετοχες. ο γκαγκατσης τωρα πηρε το 12% των μετοχων με προσχημα την εκπρωσοπηση στην λιγκα για να τις δωσει πισω στον κοκκαλη. και για να μην νομιζετε οτι ειμαι off topic σας λεω πως το προπονητικο γινεται για να μας ριξουν σταχτη στα ματια και να μην ασχολουμαστε με τα υπολοιπα......... ποσο λαχανα ειμαστε....

ΥΓ : δεν γ@μι0μ@στε λεω εγω καλοκαιριατικα μπας και ξυπνησουμε?

Επειδη ειμαι λιγο μπουνταλας και α-χιουμοριστος, για πλακα τα λες αυτα?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ναι αδερφέ για πλάκα και κριτική τα έγραψε ο lefis σε μερικούς καλοθελητές... ;)
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

rockavlon έγραψε:
lefis έγραψε:Απο τη στιγμη που το εργο προχωραει σχεδον εντος χρονοδιαγραμματος και απο τις υπολοιπες κινησεις της ΠΑΕ το συμπερασμα που βγαινει ειναι ενα : οι μετοχες ειναι στο συρταρι του κοκκαλη που τις εδωσε για λιγο στο ζαγορακη για να μας πουλησει χαρταετο και να παιρνουμε διαρκειας και αυτα τα λεφτα να πηγαινουνε στον κοκκαλη. τα λαχανα τα λαχανα οι οπαδοι του ΠΑΟΚ πηγαν και εδωσαν λεφτα στην ντεμεκ αυξηση μετοχικου κεφαλαιου που τα λεφτα πηγαν στην μαρφιν του βγενοπουλου αρα και ο βγενοπουλος μαλωνει με τον κοκκαλη για τις μετοχες. ο γκαγκατσης τωρα πηρε το 12% των μετοχων με προσχημα την εκπρωσοπηση στην λιγκα για να τις δωσει πισω στον κοκκαλη. και για να μην νομιζετε οτι ειμαι off topic σας λεω πως το προπονητικο γινεται για να μας ριξουν σταχτη στα ματια και να μην ασχολουμαστε με τα υπολοιπα......... ποσο λαχανα ειμαστε....

μπα αδερφε δεν εισαι μπουνταλας. απλα με τοσα που εχεις ακουσει λες "και αυτος απο εκεινους τους "προχωρημενους" θα ειναι. βρε μπας και εχει δικιο και εγω ειμαι μπουνταλας???" αλλα οχι αυτοι ειναι οι μπουνταλαδες. εμεις που αγοραζουμε το διαρκειας μας εμεις που πληρωνουμε το εισητηριο εμεις που δεν πεταμε την μαλαματινα αλλα την πινουμε που δεν μπαινουμε μεσα στο γηπεδο οταν ληγει το ματς και ενα σωρο αλλα εμεις ειμαστε οι εξυπνοι. να το ξερεις αυτο. δεν ξερω την ηλικια σου αλλα αυτο να το ξερεις. εμεις ειμαστε οι εξυπνοι.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

rockavlon έγραψε:

η για πλακα τα λεει η ειναι ο νικολας....

:) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
orfeas11

Δημοσίευση από orfeas11 »

Σήμερα είχα και εγώ τη χαρά να επισκεφτώ το προπονητικό με ένα φίλο. Ξεκινήσαμε από Καλαμαριά, ευτυχώς δεν είχε κίνηση αλλά και πάλι κάναμε περίπου 40 λεπτά μέχρι εκεί.
Αυτό που γίνεται με γέμισε περηφάνεια και πρωτόγνωρη χαρά, που δεν ανταλλάσεται με καμμία έξοδο στο c.l., ούτε καν με κάποια εγχώρια επιτυχία.
Θα ήθελα να αναφερθώ σε μερικές λεπτομέρειες για να γνωρίζουν και αυτοί που θα πάνε στο μέλλον...
Πρώτον, από το δρόμο δεν φαίνεται και αν ρωτήσετε κάποιον περαστικό, θα σας πει εκεί που είναι ο σταυρός θα στρίψετε στο χωματόδρομο. Προσοχή λοιπόν γιατί ο σταυρός δεν έχει το μέγεθος του Ιησού στο Ρίο, δεν είναι τοποθετημένος πάνω σε κανένα λόφο, άρα δεν είναι και πολύ ευδιάκριτος.
Δεύτερον, κυκλοφορεί εκεί ένας τοπικός Παοκτσής, που από τι καταλάβαμε δεν είναι της ΠΑΕ, αλλά ήξερε τα πάντα και μας ξενάγησε. Αν εξαιρέσεις την τράκα που μας έκανε :), πρόκειται για πολύ καλό ανθρωπάκο και μπράβο του που είναι εκεί.
Τρίτον, υπάρχει και σεκιούριτι. Λεπτομέρειες δεν θα γράψω γιατί διαβάζουν και αλλόθρησκοι.
Τέταρτον... πολύ αέρας ρε παιδιά!!! Στην πόλη άπνοια και εκεί ένα αεράκι απίστευτο και δροσερό, που σκέφτομαι να ξαναπάω αύριο Κυριακή αφού θα είμαι πάλι εδώ, να πάρω και μια φράπα και να αράξω κάνοντας όνειρα για το μέλλον μας. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να κάνω κανένα γιο... μέχρι χθές άκουγα γάμο και έλεγα "δεν γίνεται, παίζει ο ΠΑΟΚ"... Πέρα από την πλάκα, δεν μπορώ να φανταστώ και δεν έχω και τις κατάλληλες γνώσεις πως θα αντιμετωπιστεί το θέμα αυτό, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχουν γνώση οι της ΠΑΕ και οι της κατασκευαστικής.
Πέμπτον, όπως βγαίνεις από το χωματόδρομο του προπονητικού στον κεντρικό και αν το πάρεις αριστερά, πιθανόν για να επισκεφθείς και το εξωτικό Ξηροχώρι (ή κάπως έτσι) στα 200-300 περίπου μέτρα αριστερά έχει ένα βενζινάδικο, του οποίου ο κάτοχος είναι οπαδός Αθηναικής ομάδας με πλούσιο υλικό στους τοίχους... Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε καγκουριές, απλά αγνοήστε τον και ΠΟΤΕ μη βάλετε βενζίνη από εκεί... Δεν θα πλουτίσει και αλλόθρησκος λόγω του ΠΑΟΚ. Εμείς σταματήσαμε απλά για να ρωτήσουμε γιατί σαν γνήσια Παοκτσάκια δεν είχαμε δει τον σταυρό που έλεγα λίγο πριν. Η μεγαλύτερη τιμωρία του θα είναι να περνάει καθημερινά σε λίγο καιρό εκατοντάδες κόσμος και αυτός να βαράει μύγες.
Έκτον, χάρηκα πάρα πολύ που είδα και άλλα 10 περίπου Παοκτσάκια να επιτηρούν (χαχαχαχα) τα έργα και να κάνουν τα ίδια όνειρα με εμάς.
Έβδομον, στη Ν. Μεσήμβρια που είναι το πιο κοντινό χωριό μου έκανε εντύπωση που δεν είδα κάποια ιδιαίτερη επιχειρηματική προετοιμασία π.χ. κάποια καντίνα ή κανένα μαγαζί με πυρσούς ή έστω ένα εργοστάσιο παραγωγής ρετσίνας βρε αφερφέ, αλλά ίσως είναι νωρίς ακόμα...
Αυτά είναι τα πιο σημαντικά που ήθελα να μεταφέρω.
Αααααααα, ξέχασα να σας πω για τα γήπεδα... Αλλά, δεν θα σας κάνω τη χάρη. Πηγαίνετε και δεν θα χάσετε. Αυτό που θα νιώσετε οι περισσότεροι, νομίζω δεν το έχετε νιώσει ούτε με το γκολ του Ζήση μέσα στο Χάιμπουρι.
Αυτά τα πολλά και συγνώμη αν κούρασα.
Άβαταρ μέλους
orfeas11

Ξέχασα να διευκρινήσω ότι το βενζινάδικο είναι χρώματος μπλε-κίτρινο και το όνομά του παραπέμπει σε κύκλο...
Μη μπερδευτείτε και βάλετε από εκεί.
Αν σας έχει τελειώσει η βενζίνη, κατηφόρα έχει, τσουλίστε το και λίγο πιο κάτω θα βάλετε από αλλού.
Άντε ρε Ζαγοράκη κάνε ένα βενζινάδικο ΠΑΟΚ... !!! Άντε γιατί η υπομονή μας εξαντλείται!!! Χαχαχαχα!!!
iliasthes

Δημοσίευση από iliasthes »

Πέρσι που πήγα μια βόλτα στη Ν. Μεσήμβρια, και ήπια μια μπυρίτσα με ένα φιλράκι, η μπύρα στην καφετέρια σερβιρίστηκε σε αυθεντικό ποτήρι ΠΑΟΚ, ενώ δίπλα από ένα μόνο μάρκετ που πήραμε δυο πραγματάκια οι σακκούλες έχουν το δικέφαλο :)
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Παιδιά,οι φωτογραφίες του κέντρου υπάρχουν?Αν ναι πού?

:D
Άβαταρ μέλους
orfeas11

Δες τις προηγούμενες σελίδες...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”