Στέλιος Ηλιάδης
- trel@menos
θα ναι εγκλημα να ανανεωθει το συμβολαιο του. σημερα με απογοητευσε καθως περιμενα ενα καλο παιχνιδι απ αυτον. προτιμω να προοθησουν κανα παιχτακι απ τη μικρη ομαδα να "ψηνεται" σιγα και σε λιγα χρονια να ναι ετοιμο να προσφερει παρα τον ηλιαδη. κριμα γιατι τον συμπαθουσα αρκετα, ιδιαιτερα για το παθος του.
Στά όσα χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα μας, ... δεν έκανε αυτό που λέμε την διαφορά, ...
ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Τώρα το παλικάρι έπαιξε ... 1-2 παιχνίδια φέτος, ... και δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ, ...
ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ.
Εγώ δεν θα κρίνω αν πρέπει ή όχι να του ανανεωθεί το συμβόλαιο.
Η διοίκηση θα κρίνει τι θα κάνει με τον ποδοσφαιριστή.
Ας μη ξεχνάμε πως αυτοί που είναι στην διοίκηση, ... είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου,
... ΚΑΙ βλέπουν, ... KAI ξέρουν, ... ΚΑΙ κρίνουν, τι είναι καλύτερο για την ομάδα .
ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Τώρα το παλικάρι έπαιξε ... 1-2 παιχνίδια φέτος, ... και δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ, ...
ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ.
Εγώ δεν θα κρίνω αν πρέπει ή όχι να του ανανεωθεί το συμβόλαιο.
Η διοίκηση θα κρίνει τι θα κάνει με τον ποδοσφαιριστή.
Ας μη ξεχνάμε πως αυτοί που είναι στην διοίκηση, ... είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου,
... ΚΑΙ βλέπουν, ... KAI ξέρουν, ... ΚΑΙ κρίνουν, τι είναι καλύτερο για την ομάδα .
Πρώτον η φοτογραφια ειναι για χαβαλε και στο κατω κατω,με τη θεληση του την εβγαλε και κυκλοφορουν και στο ιντερνετ.
Δευτερον,προσπαθησε να πεισεις και αλλο τον ευατο σου οτι ο Ηλιαδης ειναι μεγαλος παιχτης.
Εγω βαρεθηκα,ΦΤΑΝΕΙ!!!
Στον ΠΑΟΚ δε θα παρακαλαω τουσ παιχτες να παιξουν αυτοι ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΡΕ .
5 ΧΡΟΝΙΑ ευκαιριες τοσες φορες,τι αλλο?
ΠΑΟΚ εισαι οχι ξανθη να δινεις ευκαιριες.ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΜΑ ΤΑ ΑΨΥΧΑ,δεν μπορω να τους συγχωρεσω τα ματια μου ακομα πονανε.
ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΚΡΙΑ.
Θελουμε παικτες με νοοτροπια πρωταθλητη,τιποτα λιγοτερο.

Δευτερον,προσπαθησε να πεισεις και αλλο τον ευατο σου οτι ο Ηλιαδης ειναι μεγαλος παιχτης.
Εγω βαρεθηκα,ΦΤΑΝΕΙ!!!
Στον ΠΑΟΚ δε θα παρακαλαω τουσ παιχτες να παιξουν αυτοι ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΡΕ .
5 ΧΡΟΝΙΑ ευκαιριες τοσες φορες,τι αλλο?
ΠΑΟΚ εισαι οχι ξανθη να δινεις ευκαιριες.ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΜΑ ΤΑ ΑΨΥΧΑ,δεν μπορω να τους συγχωρεσω τα ματια μου ακομα πονανε.
ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΚΡΙΑ.
Θελουμε παικτες με νοοτροπια πρωταθλητη,τιποτα λιγοτερο.

πριν φτάσουμε στα goal που άλλωστε εσύ το έχεις πει σε παλιότερο μήνυμα σου θα πρότεινα να αρχίσει να κάνει πιο βασικά πράγματα όπως να μην είναι απών από το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, να μην βρίσκετε περισσότερες φορες στο έδαφος κάνοντας αχρείαστα, miss-timed η και επικίνδυνα τάκλιν παρα να είναι όρθιος στη προσπάθεια να κόψει τις επιθέσεις τον αντιπαλων, να μην κάνει μια ώρα για να κάνει kontrol, να μάθει να έχει κράτημα τις μπάλας , και στην επίθεση να μην κάνει πάσες όπου να vai και να τις έχει σκεφτεί προηγούμενος.Dimotikos έγραψε: Τι θέλατε δηλαδή να κάνει ο Ηλιάδης??? Να βάλει 3 γκόλ??
.
είναι γελοία η αβάντα που κανεις στον ηλιάδη αλλα ακόμα πιο γελοίο είναι να τα ρίχνεις σε άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ για να δικαιολογήσεις το πουλέν σου. όσο για το αν φταίει ο ηλιάδης που πήραμε χτες ισοπαλία, αυτά τα βγάζεις από το μυαλό σου. μονο εσύ το έχεις πει αυτό. κανεις άλλος δεν είπε ότι έφταιγε ο ηλιάδης που πήραμε ισοπαλίαDimotikos έγραψε: Ο Βερόν που είναι υπερπαίκτης.....δεν έχει σημειώσει ούτε ένα γκόλ σε 25 μάτς βασικός....!
Μια χαρά ήταν ο Ηλιάδης.....
- ehemithos199
απλα το παληκαρι δε μπορει παραπανω... παντα τον ειχα για μετριο παιχτη. αλλοι αυτους τους αποκαλουν..σαρδελες! αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να τον βριζουμε. το παιδι ποτε δεν προκαλεσε, ουτε ηταν αδιαφορος. αν εβαζε δηλ. ο σαντος εμενα που ειμαι αμπαλος θα με βριζατε?? τα κουμαντα τα κανει ο προπονητης κ η διοικηση και αναλογα με τα χρηματα εχεις κ τους αναλογους παιχτες. τα ιδια κ για τον μπαλαφα!! μη το κουραζετε το θεμα!