Torrentmania
yianko κατι τελευταιο μπορω να κατεβαζω κ να κανω upload καποιο ματσ συγχρονωσ?ειμα αρχαριοσ δεν ξερω.παντωσ εγω προτεινω να βαζουμε ενα προγραμμα για ποιο ματσ θα κατεβασουμε ολοι,ετσι για να κατεβαινει ποιο γρηγορα και να ειμαστε ευχαριστημενοι ολοι.να σται καλα παντωσ ολοι που βοηθατε.ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
- midenistis
- Επικοινωνία:
Έχω κατεβάσει απ' το torrentmania:
1. Γιορτή 80 χρόνων ΠΑΟΚ
2. ΠΑΟΚ-ερπετό 3-0
3. ΠΑΟΚ-gayros 81-80
4. ΠΑΟΚ-gayros 1-2
5. ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-0
6. Νάπολι-ΠΑΟΚ .. ΠΑΟΚ-Νάπολι
Seedaro σχεδόν κάθε μέρα τα περισσότερα απ' αυτά (1-2 απ' αυτά πρέπει να τα 'χω αλλάξει θέση), από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 12 το μεσημέρι.
Και καλό θα ήταν οι περισσότεροι ν' αφήνουν ανοιχτά τα pc όλη τη νύχτα.
Κάποιους αγώνες απ' αυτούς δε βλέπω να τους κατεβάζει κανένας.
Υ.Γ. Όποιος κατεβάζει τώρα αγώνες, να μας λέει ποιον αγώνα κατεβάζει για να δούμε αν μπορούμε να seedarουμε.
1. Γιορτή 80 χρόνων ΠΑΟΚ
2. ΠΑΟΚ-ερπετό 3-0
3. ΠΑΟΚ-gayros 81-80
4. ΠΑΟΚ-gayros 1-2
5. ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-0
6. Νάπολι-ΠΑΟΚ .. ΠΑΟΚ-Νάπολι
Seedaro σχεδόν κάθε μέρα τα περισσότερα απ' αυτά (1-2 απ' αυτά πρέπει να τα 'χω αλλάξει θέση), από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 12 το μεσημέρι.
Και καλό θα ήταν οι περισσότεροι ν' αφήνουν ανοιχτά τα pc όλη τη νύχτα.
Κάποιους αγώνες απ' αυτούς δε βλέπω να τους κατεβάζει κανένας.
Υ.Γ. Όποιος κατεβάζει τώρα αγώνες, να μας λέει ποιον αγώνα κατεβάζει για να δούμε αν μπορούμε να seedarουμε.
Ναι φίλε μπορείς. Όσα τόρρεντς θέλεις μπορείς να έχεις ανοιχτά ταυτόχρονα, όμως αυτό θα επηρρεάσει το πόσο γρήγορα θα κατεβάζεις τα αρχεία μιας και η ταχύτητα θα μοιράζεται και φυσικά αυτό θα έχει αντίκτυπο και στο πόσο γρήγορα θα ανοίγεις σελίδες κλπ!dion4 έγραψε:yianko κατι τελευταιο μπορω να κατεβαζω κ να κανω upload καποιο ματσ συγχρονωσ?ειμα αρχαριοσ δεν ξερω.παντωσ εγω προτεινω να βαζουμε ενα προγραμμα για ποιο ματσ θα κατεβασουμε ολοι,ετσι για να κατεβαινει ποιο γρηγορα και να ειμαστε ευχαριστημενοι ολοι.να σται καλα παντωσ ολοι που βοηθατε.ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

- thanasisp04
- thanasisp04
Εγω αυτα που ειχα τα εχετε ανεβασει ηδη...
Το πιο καλο υλικο που εχω ειναι ενα dvd που κυκλοφορησε απο τον τελικο με το γαυρο στην Αθηνα (4-2)..Ειναι πληρες,με βιντεο απο τελευταια προπονηση πριν το ματς,τη καθοδο των λεωφορειων στην Αθηνα,ολη την κερκιδα στο γηπεδο,ολο το ματς,απονομες,γλεντια,αεροδρομια,Λευκο Πυργο κλπ..
Νομιζω ομως οτι ειναι το ιδιο αρχειο με αυτο που εχετε ηδη στα τορρεντς
Το πιο καλο υλικο που εχω ειναι ενα dvd που κυκλοφορησε απο τον τελικο με το γαυρο στην Αθηνα (4-2)..Ειναι πληρες,με βιντεο απο τελευταια προπονηση πριν το ματς,τη καθοδο των λεωφορειων στην Αθηνα,ολη την κερκιδα στο γηπεδο,ολο το ματς,απονομες,γλεντια,αεροδρομια,Λευκο Πυργο κλπ..
Νομιζω ομως οτι ειναι το ιδιο αρχειο με αυτο που εχετε ηδη στα τορρεντς
ΜΑΣΤΟΥΡΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ???ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ...ΑΝΩ ΖΩΝΙΑΝΑ-ΚΑΤΩ ΖΩΝΙΑΝΑ??? ΗΤΑΝ ΜΑΤΣ ΘΑΝΑΤΟΥ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ!!!!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
- thanasisp04
- thanasisp04
-
- midenistis
- Επικοινωνία:
- thanasisp04