Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Ψαγμένος οποίος ακούει Ραπτόπουλο;;;
Εγώ νομίζω οποίος τον ακούει τον ακούει για χαβαλέ..
Για να πάρει στα σοβαρά κάποιος τον Ραπτόπουλο, πάει να πει ότι είναι μεγάλος αμπαλος..
Εγώ νομίζω οποίος τον ακούει τον ακούει για χαβαλέ..
Για να πάρει στα σοβαρά κάποιος τον Ραπτόπουλο, πάει να πει ότι είναι μεγάλος αμπαλος..
Παιδια δεν πρεπει για εμενα να στοχοποιουμε το μεσο για κανα δυο παραγωγους που μας κανουν πολεμο καλυτερα να ακουμε αυτους που ο καθενας πιστευει τα λεει καλυτερα για την ομαδα μας και δοξα τον θεο βριθουμε παραγωγων ισως αυτο ειναι και το χειροτερο γιατι δεν υπαρχει μια συγγκεκριμενη γραμμη για το εποικοινωνιακο της ομαδος...
:ugeek: :ugeek:

πραγματικά οποίος τους ακούει και αισθάνεται ψαγμένος έχει σοβαρό πρόβλημα νοημοσύνης ...........η ξεφτίλα της αθλητικής Θεσσαλονίκης σε δυο ονόματα χαμουρας και Ραπτόπουλος......tzo_1926 έγραψε:Σε κάθε ταρίφα όμως, αυτό το βοθροκαναλο παίζει... Και οι 2-3 που αξίζουν εκεί είναι μεγάλη μειοψηφία.. Ο δε Ραπτόπουλος και ο Καμορα έχουν το δικό τους κοινό, το οποίο στηρίζεται κυρίως σε δικούς μας οπαδούς, που θέλουν να λέγονται και καλα ψαγμένοι.
σε αυτό το συγκρότημα παίζονται προσωπικά παιχνίδια του καταχρεωμένου ιδιοκτήτη ....έχει και τον παπαζαφειριου οποίος κάθε Σαββατοκύριακο ειρωνυεται προσβαλει τον Ιβαν αλλά και τον ΠΑΟΚ ....ενώ υποτίθεται ασχολείται με τα πολιτικά .......Eagle1980 έγραψε:Παιδια δεν πρεπει για εμενα να στοχοποιουμε το μεσο για κανα δυο παραγωγους που μας κανουν πολεμο καλυτερα να ακουμε αυτους που ο καθενας πιστευει τα λεει καλυτερα για την ομαδα μας και δοξα τον θεο βριθουμε παραγωγων ισως αυτο ειναι και το χειροτερο γιατι δεν υπαρχει μια συγγκεκριμενη γραμμη για το εποικοινωνιακο της ομαδος...
:ugeek: :ugeek::ugeek: :ugeek:
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eagle1980 την Κυρ 27 Δεκ 2020, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eagle1980 έγραψε:η Αληθεια ειναι μας λειπει ενα μεσο που θα παιζει την γραμμη του Π.Α.Ο.Κ. πρεπει πιστευω και η διοικηση να αρχισει να σκεφτετε την δημιουργεια ενος Π.Α.Ο.Κ. ΡΑΔΙΟ !!! θΑ ηταν προς την σωστη κατευθυνση...απο το να ακούμε την κάθε προπαγάνδα των αλλοθρήσκων. Απλως θα έπρεπε να ειχαι και ειδησιογραφία .
:ugeek: :ugeek::ugeek: :ugeek:
Εγώ άκουγα μετροπολις για τις εκπομπές του Παρασίδη, του Ζούκα όπου αναγκαστηκά άκουγες και το ραφτόπουλο, όπως και νομίζω είχε και Ζοζε ή Λαγογιάννη κάποια φάση που αφήναν οπαδικές εκπομπές.
Γενικά ραπτοπουλο τα χρόνια του ασανσερ/τρακτερ των σκουλικιων γιατί βγαζανε τα μαχαίρια μεταξί τους και είχε πολυ γέλιο.
Όπως και στο φορουμ που είχε παλια το μετροπολις βγαζαμε πολύ γουστο με το κλάμα τους μετά από κάθε ήττα.
Η αίσθηση που έχω είναι ότι έχει ξεπέσει πολύ χαμηλά πλέον, λογικά αν δεν τους αγοράσει ο χοντρός θα είναι το επόμενο κανόνι στη πόλη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γενικά ραπτοπουλο τα χρόνια του ασανσερ/τρακτερ των σκουλικιων γιατί βγαζανε τα μαχαίρια μεταξί τους και είχε πολυ γέλιο.
Όπως και στο φορουμ που είχε παλια το μετροπολις βγαζαμε πολύ γουστο με το κλάμα τους μετά από κάθε ήττα.
Η αίσθηση που έχω είναι ότι έχει ξεπέσει πολύ χαμηλά πλέον, λογικά αν δεν τους αγοράσει ο χοντρός θα είναι το επόμενο κανόνι στη πόλη.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το metrokolis αν δεν το χρηματοδοτήσει ο γνωστός χοντρός, σύντομα θα έχει την κατάληξη του arena..
Το μόνο κρίμα είναι για τους 3-4 αξιόλογους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ, που δουλεύουν σε αυτό τον σταθμό..
Αλήθεια ο θυμάται κανείς τι έλεγε ο "αντικειμενικος" καραφλοκορακας την χρόνια του νταμπλ;;
Το μόνο κρίμα είναι για τους 3-4 αξιόλογους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ, που δουλεύουν σε αυτό τον σταθμό..
Αλήθεια ο θυμάται κανείς τι έλεγε ο "αντικειμενικος" καραφλοκορακας την χρόνια του νταμπλ;;

Πολύ ύπουλη η συμπεριφορά του γλοιώδη καραφλοκόρακα . Μετά την νίκη μας επι του βάζελου προσπαθούσε να πείσει ότι ο βάζελος άφησε επίτηδες στον πάγκο κάποιους παίκτες του για να χάσει , και το πήγαινε πιο πέρα προσπαθώντας να αποδείξει σχέσεις ΠΑΟΚ βαζελου αντίστοιχες με αυτές ΕΟ και σκουληκιών . Κομπλεξικό σκουλήκι που έχει πει τα χίλια μύρια για Ιβαν και τον αήττητο νταμπλούχο . Επίσης είναι εντελώς άμπαλος , μόνο εξυπνακισμοί , ειρωνίες και συκοφαντίες . Ο πιο σιχαμένος και ύπουλος στο metropolis κατα την γνώμη μου
Eγω,προσωπικα,του βγαζω το καπελο....
Ειναι γεγονος οτι ενα αγραμματο υποκειμενο που θα πουλουσε τη μανα του για ενα κουλουρι,εχει καταφερει να απασχολει μια πολη και οχι μονο.....γαι παρα πολλα χρονια.
Βεβαια,αυτο δεν οφειλεται αποκλειστικα σε αυτον αλλα και στο επιπεδο των ανθρωπων που ζουν αναμεσα μας.....
Ειναι γεγονος οτι ενα αγραμματο υποκειμενο που θα πουλουσε τη μανα του για ενα κουλουρι,εχει καταφερει να απασχολει μια πολη και οχι μονο.....γαι παρα πολλα χρονια.
Βεβαια,αυτο δεν οφειλεται αποκλειστικα σε αυτον αλλα και στο επιπεδο των ανθρωπων που ζουν αναμεσα μας.....
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ψάχτηκε για Πρίγιοβιτς ο Καρυπίδης
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
Για πόσο βλάκες τους περνάνε ρε;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Κυρ 27 Δεκ 2020, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τους εχθρούς μας τους ξέρουμε, τους φίλους μας δεν ξέρουμε ακόμα.Anestis4a έγραψε:Πολύ ύπουλη η συμπεριφορά του γλοιώδη καραφλοκόρακα . Μετά την νίκη μας επι του βάζελου προσπαθούσε να πείσει ότι ο βάζελος άφησε επίτηδες στον πάγκο κάποιους παίκτες του για να χάσει , και το πήγαινε πιο πέρα προσπαθώντας να αποδείξει σχέσεις ΠΑΟΚ βαζελου αντίστοιχες με αυτές ΕΟ και σκουληκιών . Κομπλεξικό σκουλήκι που έχει πει τα χίλια μύρια για Ιβαν και τον αήττητο νταμπλούχο . Επίσης είναι εντελώς άμπαλος , μόνο εξυπνακισμοί , ειρωνίες και συκοφαντίες . Ο πιο σιχαμένος και ύπουλος στο metropolis κατα την γνώμη μου
Η κόρη του λέει είναι ΠΑΟΚ και σίγουρα αν υπήρχε γριες α εθνικη θα έλεγε ότι η γυναίκα του είναι γριά
για οσο βλακες ειναι, αυτο ειναι το τραγικοΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ψάχτηκε για Πρίγιοβιτς ο Καρυπίδης