Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγώ πάντως που,ρώτησα τον γνωστό μου που δεν πέφτει έξω, μου λέει μειτε ειναι η επιλογή και τ α έχουν βρει σε όλα.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Μακαρι να υπογραψει μεσα στο σουκου να τελειωνουμε.Καλο νεο.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Πιστεύω κι εγώ τελικά ότι θα κλείσει ο Μειτε ...για την ιστορία πάντως η Μποταφογκο περσυ αυτοκτόνησε και δεν πήρε το πρωτάθλημα , καθώς ήταν πρώτη με μεγάλη διαφορά
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

WestBlock4 έγραψε:Εγώ πάντως που,ρώτησα τον γνωστό μου που δεν πέφτει έξω, μου λέει μειτε ειναι η επιλογή και τ α έχουν βρει σε όλα.
Αμήν!!!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Darkphobia έγραψε:Και σήμερα να υπογράψει ο Μειτέ, καλό Σεπτέμβρη. Τι κατάλαβε εν τέλει με όλη την καθυστέρηση? Κρίμα πραγματικά.
Αν κατι θα παει πισω τον Μειτε ειναι η φυσικα κατασταση. Στο θεμα της προσαρμογης θα ναι σαν να μην εφυγε απτην ομαδα πιστευω,που ειναι τεραστιο συν
Darkphobia

Δημοσίευση από Darkphobia »

Alastor έγραψε:
Darkphobia έγραψε:Και σήμερα να υπογράψει ο Μειτέ, καλό Σεπτέμβρη. Τι κατάλαβε εν τέλει με όλη την καθυστέρηση? Κρίμα πραγματικά.
Αν κατι θα παει πισω τον Μειτε ειναι η φυσικα κατασταση. Στο θεμα της προσαρμογης θα ναι σαν να μην εφυγε απτην ομαδα πιστευω,που ειναι τεραστιο συν
Προφανώς και το θέμα θα είναι η φυσική κατάσταση. Διακοπάτος έρχεται κι είναι βαρύ σκαρί, όσο και να ξέρει την ομάδα δε μπορείς να τον βάλεις μέσα σε ματς υψηλής έντασης με το καλημέρα. Δυστυχώς με την καθυστέρηση η ζημιά έγινε.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Μειτε + ενας ακομα με παρομοια χαρακτηριστικα μας χρειαζεται.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΣΔΝΑ λεει για Ντρκουσιτς

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός που τα πήγε εξαιρετικά με την Σλοβενία στο EURO βρίσκεται στην λίστα του ΠΑΟΚ σε περίπτωση αποχώρησης κάποιου κεντρικού αμυντικού, με τον Καρπόφ να προχωράει περαιτέρω την υπόθεση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο ΠΑΟΚ διερευνά την περίπτωσή του και είναι έτοιμος να πληρώσει 2.5 εκατ. ευρώ συν μπόνους, ωστόσο, η Σότσι αξιώνει πολλά παραπάνω.

«Ο ΠΑΟΚ διερευνά το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ντρκούσιτς. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση, αλλά οι δύο πλευρές ήρθαν σε επαφή για το κόστος του 24χρονου στόπερ.Οι Έλληνες είναι έτοιμοι να πληρώσουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ + μπόνους για τον Βάνια, οι 'λεοπαρδάλεις' θέλουν 4-5 εκατομμύρια και εκτιμούν πως μόλις ζωντανέψει η ευρωπαϊκή αγορά, θα βρουν τα χρήματα που ψάχνουν.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

4-5 είναι πολλά
Για ομάδα που έπεσε...
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Athalos έγραψε:Τοσκιτης πριν 4 λεπτα:

Ο Vanja Drkusic παραμένει στα ραντάρ του ΠΑΟΚ εδω και μήνες όπως είχαν γράψει ΜΜΕ του εξωτερικού. Ο Δικέφαλος θέλει να δώσει περίπου 3 εκ. ευρώ. Ο δημοσιογράφοος Καρπόφ αναφέρει ότι η Sochi ζητάει 4,5 εκ.ευρώ. Θυμίζουμε οτι ο Εκονγκ εχει πρόταση για να φύγει
Στο Euro πάντως ήταν πολύ καλός. Μου φάνηκε πιο πολύ στο στυλ του Ίνγκασον παρά του Κετζιόρα, δηλαδή δυναμικός και επεμβατικός. Επίσης φάνηκε ψύχραιμος με την μπάλα στα πόδια και στις πάσες, δεν ήταν άμπαλος.

Θα έχει και κίνητρο, σε σχέση με τον Εκόνγκ που παίζει σαν να φοράει ακουστικά με μουσική, εγώ λέω μακάρι να επενδύσουμε στον Σλοβένο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Και ο ΠΑΟΚτσης το εβγαλε στο ινστα.
mypaokway

Δημοσίευση από mypaokway »

aivas19 έγραψε:Και ο ΠΑΟΚτσης το εβγαλε στο ινστα.
Και το γκαζετα μόλις.μακαρι ,είναι καλός παίκτης
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μαλακιες. Αν κλεισει ο Μειτε 5 Αυγουστου θα ειμαατε τεράστιοι μαλακες. Τον Μειτε ειτε τον κλεινεις 30-6-24 με οσα ζηταει ειτε 31-8 με τα μισα. Κανει μπαμ οτι δεν του δινει κανενας αλλος οανω απο ενα μυριο. Οποτε να τον φερεις τωρα π καίγεσαι για ετοιμοπολεμο χαφ ειναι οτι πιο παραλογο και αντιποδοσφαιρικο μπορεις να κανεις. Παλι χωρις εξτρα λυση στα χαφ θα ειμαστε στα προκριματικά. Αρα τι κεριδαμε? Τιποτε απολυτως
5 Αυγουστου φερνεις ενα χαφ με @@ που εχει κανει προετοιμασια, να μπει μέσα στον επαναληπτικο με Μαλμε να καθαρισει. Κατσε τωρα να παιζεις με Σβαμπ Οζντοεφ και να περιμενεις ποτε θα κανει προετοιμασια ο Μειτε.
Ο,τι να ναι.
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Gospi έγραψε:Μαλακιες. Αν κλεισει ο Μειτε 5 Αυγουστου θα ειμαατε τεράστιοι μαλακες. Τον Μειτε ειτε τον κλεινεις 30-6-24 με οσα ζηταει ειτε 31-8 με τα μισα. Κανει μπαμ οτι δεν του δινει κανενας αλλος οανω απο ενα μυριο. Οποτε να τον φερεις τωρα π καίγεσαι για ετοιμοπολεμο χαφ ειναι οτι πιο παραλογο και αντιποδοσφαιρικο μπορεις να κανεις. Παλι χωρις εξτρα λυση στα χαφ θα ειμαστε στα προκριματικά. Αρα τι κεριδαμε? Τιποτε απολυτως
5 Αυγουστου φερνεις ενα χαφ με @@ που εχει κανει προετοιμασια, να μπει μέσα στον επαναληπτικο με Μαλμε να καθαρισει. Κατσε τωρα να παιζεις με Σβαμπ Οζντοεφ και να περιμενεις ποτε θα κανει προετοιμασια ο Μειτε.
Ο,τι να ναι.
Μαλλον ο προπονητης ξερει καλυτερα απο εμας
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

kos έγραψε:Πηγαίνω με την κόρη μου στην αγορά να της πάρω αθλητικά παπούτσια.
Μου δείχνει κάτι Nike 150€, ζαλίζομαι
Της δείχνω ένα άλλο Nike των 100, μου κάνει μια γκριμάτσα
Της δείχνω ένα adidas 120€ με κοιτάει στραβά.
Εγώ αυτό θέλω, τι δεν καταλαβαίνεις;

Πάτησα πόδι όμως και της είπα ότι θα περιμένουμε τις εκπτώσεις. Αν Γλυτώσω κανένα 30αρι όλα καλά... Αν δεν βρω νούμερο όμως στις εκπτώσεις θα έχω μεγάλη γκρίνια στο σπίτι.

Το ξέρω γιατί το έχω πάθει. Δεν βρήκα νούμερο στις εκπτώσεις, πήρα άλλα παπούτσια και το κωλοπαιδο τα έβαλε 3 φορές με το ζόρι.
Έτσι ακριβώς όμως.
Αν φέρουν όποιον να ναι θα δούμε πολύ Τσιγγάρα φέτος.
Και έχω την ίδια απορία με τον nunies4. Τόσο καιρό περιμέναμε να έρθει στα νερά μας ο Μεϊτέ. Τώρα που ήρθε στα νερά μας, εμείς θυμηθηκαμε πως δεν γουστάρουμε πλέον. Τι να πω ρε γαμώ; ΠΑΟΚ χωρίς αυτοκτονικές τασεις, δεν υπάρχει. Μια ζωή στην περιπέτεια
Μακάρι να γίνει το χατίρι του Λούτσε κατά πρώτον και μετά όσων τον έχουμε καψούρα του Σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Σάβ 03 Αύγ 2024, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”