Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
theo G4 έγραψε:Ο Κ. Παπαδόπουλος νομίζω θα ήταν πολύ καλή επιλογή !
Τον θέλω κι εγώ τον Κυριάκο. Είχαμε κάνει μια κουβέντα μαζί του τον Ιούνιο...
αυτος γιατι δεν στεριωνει πουθενα ?
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

stravostomis έγραψε:12 εκατομμύρια από Τζόλη και 5 από Κόνφερενς αν δεν γίνει και τώρα μεταγραφή κανονική να βγουν να μας εξηγήσουν τι γίνεται επιτέλους. Φάγαμε την καραμέλα με το ΦΦΠ, αυτή η καραμέλα δεν τρώγεται, είναι πολύ πικρή
Ναι, αν δεν γίνει και τώρα μεταγραφή παίκτη από το πάνω ράφι σε θέση που χωλαίνουμε, τότε πότε;

Κι ακόμη κι έτσι κερδισμένοι κατά μακράν θα είμαστε οικονομικά τον τελευταίο χρόνο, και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.

Περιμένουμε, είμαι σίγουρος οτι κάτι κινείται.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ηρεμηστε λογικα κατι καλο ετοιμαζουν για να μην βγαινει τιποτα...και ειπε και ο ρειν οτι ειναι ξεκαθαρο οτι θελουν κατι δυνατο
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
stravostomis έγραψε:
stravostomis έγραψε:12 εκατομμύρια από Τζόλη και 5 από Κόνφερενς αν δεν γίνει και τώρα μεταγραφή κανονική να βγουν να μας εξηγήσουν τι γίνεται επιτέλους. Φάγαμε την καραμέλα με το ΦΦΠ, αυτή η καραμέλα δεν τρώγεται, είναι πολύ πικρή
Και το ότι "δεν βρήκαμε κάποιον που να αξίζει τα χρήματα" δεν είναι εξήγηση
Μου θυμίζεις κάποιους εργαζόμενους που βλέπουν μόνο τα έσοδα της εταιρειαςυ τους και νομίζουν ότι είναι κέρδη.
Το ότι στα 9 χρόνια είμαστε μείον 170εκ, μάλλον, δεν σου λέει τίποτα.
Ναι, κι αυτό είναι σωστό Κώστα, σαφώς δεν μπορούμε να ζητάμε να ξοδεύουμε όλα τα έσοδα για να αγοράζουμε παίκτες, γιατί τα τρέχοντα έξοδα είναι πολλά και τεράστια.

Φαντάζομαι όμως να συμφωνείς οτι αυτή τη στιγμή είναι επένδυση να κάνουμε τουλάχιστον μια καλή μεταγραφή με ένα κλάσμα μόνο από τα έσοδα τού φετινού καλοκαιριού.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

kosths BXL έγραψε:ηρεμηστε λογικα κατι καλο ετοιμαζουν για να μην βγαινει τιποτα...και ειπε και ο ρειν οτι ειναι ξεκαθαρο οτι θελουν κατι δυνατο
Συμφωνώ, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Σίγουρα ασχολούνται με 3-4 περιπτώσεις ταυτόχρονα και περιμένουν την απάντηση τού 1ου στην λίστα πριν προχωρήσουν.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Eγω θελω να πιστευω οτι υπαρχει κλεισμενη περιπτωση, απλά για να έρθει πρεπει να φυγει ο Καγκαβα. Για να μην υπαρχουν 3 για 1 θεση (με Μπισε)
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Αυτό που γράφτηκε για τον γιωτά, πρέπει απλά να είναι ψιλοπαπατζιλίκι που δεν αξίζει να ασχολείται κανείς.

Πέρα από τον Τζιοβίνκο, αυτό που γράφτηκε, είναι ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει μία δύο περιπτώσεις που είναι διαθέσιμες, αλλά υπάρχουν πληροφορίες ότι θα βγουν στο μεταγραφικό παζάρι κάποιες πολύ ελκυστικές λέει περιπτώσεις που είναι δύσκολες, αλλά είναι στα δεδομένα του ΠΑΟΚ.

Μία λέει περίπτωση είναι στα υπόψιν από καλό πρωτάθλημα, για δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Οπότε αυτό όλο θα τραβήξει μέχρι το τέλος της κανονικής μεταγραφικής περιόδου, με παίκτη που βγαίνει τώρα στο μεταγραφικό παζάρι είτε για τον Τζιοβίνκο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

mbison έγραψε:Eγω θελω να πιστευω οτι υπαρχει κλεισμενη περιπτωση, απλά για να έρθει πρεπει να φυγει ο Καγκαβα. Για να μην υπαρχουν 3 για 1 θεση (με Μπισε)
Δλδ του ειπαν κατσε αραξε κ μην το πεις πουθενα κ θα σου βγαλουμε εισοτηριο οταν φυγει ο νιντζα?
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Κανένα παικτάκι από Ριέκα,
τώρα που βγάζει παίκτες στο σφυρί, να τσιμπούσαμε κανέναν σε προσφορά;
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

PaokPatraG4 έγραψε:Η Forza εννοεί ξεκάθαρα τον Καμπελά....Έχει 2 χιαστούς ήδη ο ΓαλλοΙταλός να ξέρετε....Ο Γουιλσιρ δεν είναι 10αρι...Κ στο τέλος θα γράψουν ότι τελικά δεν άξιζε το ρίσκο για Καμπελά....
2 χιαστους!! μας κανει,μας κανει..αφου περνουμε κουτσούς ,τους κανουμε καλά, παίρνουν τα πάνω τους, και πανε στην ευχη του θεου.... :pano:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αγοράσαμε πέρσυ σε τιμή ολόκληρης εντεκαδας.
Δώσαμε δώσαμε..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Αν νομίζετε ότι υπάρχει επιχειρηματίας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και βγαίνει χαμένος, δεν ξέρετε τι σας γίνεται.

Εκτός αν βάζετε μέσα τα χρέη που πλήρωσε στην αρχή και το κόστος του νέου γηπέδου, που τότε ναι, ο Ιβαναρος θα είναι μείον, συνολικά.

Ότι και αν είναι όμως, οφείλουν να μας το επικοινωνήσουν γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του λαού, δεν είναι η Μονακό ούτε η Αλ Αχλί.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Είπε αυτός που κάνει παράθεση στον ίδιο του τον εαυτό :lol:
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

pavlaras k έγραψε:Όσες μεταγραφές και να κάνουμε, άμα η θύρα 4 δεν βάλουν τα μυαλά στα κεφάλια τους, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε πολύ ψηλά. Κακά τα ψέματα, προσθέτουν μια άλλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θυμίζουν στους παίκτες οτι δεν παίζουν σε εταιρεία , ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ, με τους οπαδούς της και τα όλα της, να φωνάζουν και να χοροπηδάνε καλοκαίρια και χειμώνες. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που δεν συμφωνεί με την απόφαση τους
Μία χαρά έχει τα μυαλά στο κεφάλι η θύρα 4 και γενικά όλοι οι οργανωμένοι. Δηλαδή πρέπει να δεχτεί ο καθένας μας είτε σύνδεσμιτης είτε όχι τον βιασμό που ζούμε σε συνθήκες κανονικής χούντας? Κάποια πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από τα γούστα των 90 λεπτών. Δεν είμαι οργανωμένους αλλά αυτό που κάνουν οι σύνδεσμοι με εκφράζει απόλυτα. Όσο πιο εύκολα σε υποτασσουν τόσο πιο πολύ θα μας γαμανε.

Σορρυ για το offtopic
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ποιο βιασμό και ποια χούντα ρε φίλε;
Ποιός τιμωρείται δηλαδή;

Έκλαψε ο Κούλης αν μείνει κλειστή η 4...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”