ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα και σήμερα!
Σήμερα είναι η ημέρα των εμπόρων και μη με πει κανείς για ερωτευμένους και άλλα παρόμοια. Το παντρεμένο ζευγάρι γιόρταζε χθες.

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα και σήμερα!
Σήμερα είναι η ημέρα των εμπόρων και μη με πει κανείς για ερωτευμένους και άλλα παρόμοια. Το παντρεμένο ζευγάρι γιόρταζε χθες.
Μια χαράΜαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ Βαλεντίνου θα κάνω την Τσικνοπέμπτη. Πρώτα θα σκίσω τη Γερμανίδα και μετά θα φάω κοψίδια! Πάμε ΠΑΟΚάρα!
Μετά το ματς πάμε για σουβλάκια;;;;RoMaN έγραψε:22:05 είναι ο αγώνας... Θα φας κοψίδια μεσάνυχτα;;;;
Αυτό ακριβώς και θα προσθέσω μόνο το ακόλουθο...RoMaN έγραψε:
Δικέφαλε, για 'σένα και τη ζωή μου δίνω!
Στ'αρχίδια μου τον γράφω τον άγιο Βαλεντίνο!
Τότε τρώγονται τα πιο νόστιμα Γερμανικά κοψίδια.RoMaN έγραψε:22:05 είναι ο αγώνας... Θα φας κοψίδια μεσάνυχτα;;;;
Χθες γιόρταζαν οι άγιοι Ακύλας και Πρίσκιλλα που αποτελούν το πρότυπο του Χριστιανικού ζευγαριού. Σήμερα είναι μια εμπορική γιορτή προς δόξαν των καταστημάτων. Ο άγιος Βαλεντίνος που επικαλούνται, πράγματι υπήρξε, αλλά δεν είχε καμία σχέση η ζωή του με αυτήν που θέλουν να του προσάψουν.kataramenos5 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα και σήμερα!
Σήμερα είναι η ημέρα των εμπόρων και μη με πει κανείς για ερωτευμένους και άλλα παρόμοια. Το παντρεμένο ζευγάρι γιόρταζε χθες.![]()
goran 64 έγραψε:Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
Αυτό ακριβώς και θα προσθέσω μόνο το ακόλουθο...RoMaN έγραψε:
Δικέφαλε, για 'σένα και τη ζωή μου δίνω!
Στ'αρχίδια μου τον γράφω τον άγιο Βαλεντίνο!
Όποιος δεν έχει γκομενίτσα για να "γιορτάσει" απόψε, αντί να μελαγχολεί, ας σκεφτεί-αναλογιστεί καλύτερα ότι υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας που δεν έχουν απολύτως τίποτα για να τσικνίσουν μεθαύριο...![]()
![]()
Έχω φάει πιο βαριά, πιο αργά, μια χαρά τα κοψίδια!RoMaN έγραψε:22:05 είναι ο αγώνας... Θα φας κοψίδια μεσάνυχτα;;;;