ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα και σήμερα!
Σήμερα είναι η ημέρα των εμπόρων και μη με πει κανείς για ερωτευμένους και άλλα παρόμοια. Το παντρεμένο ζευγάρι γιόρταζε χθες.
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- kataramenos5
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- Kostomanolis
Εγω παντως γιορταζω καθε μερα απο το 2005 που γνωρισα την γυναικα μου. Αν αγαπας δεν περιμενεις τον βαλεντινο. Τωρα η γιορτη της Τσικνοπεμπτης ειναι επιβεβλημενη, γιατι αλλωστε ειναι γνωστο οτι ολοι οι Ελληνες κανουμε νηστεια 40 μερων μεχρι το Πασχα (δηλαδη την Μεγαλη Παρασκευη)!!!!
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Σωραίος!
Καλημέρα σε όλους και
Δικέφαλε, για 'σένα και τη ζωή μου δίνω!
Στ'αρχίδια μου τον γράφω τον άγιο Βαλεντίνο!

Καλημέρα σε όλους και

Να την χαίρεσαι kostomanoli, εμείς γιορτάζουμε από τις 14-2-1985 φοιτητής στην Α.Β.Σ.Θ η σχολή του γένους
και αυτή από κόκκινο μύλο Μενίδι..... Στα ΤΕΙ Σινδου.....
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ Βαλεντίνου θα κάνω την Τσικνοπέμπτη. Πρώτα θα σκίσω τη Γερμανίδα και μετά θα φάω κοψίδια! Πάμε ΠΑΟΚάρα!
- Μπαρκαρούτσος
Μια χαράΜαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ Βαλεντίνου θα κάνω την Τσικνοπέμπτη. Πρώτα θα σκίσω τη Γερμανίδα και μετά θα φάω κοψίδια! Πάμε ΠΑΟΚάρα!
- GiorgosAtha
Καλημέρα! Μια ερώτηση... την ταινία "Ρόζα της Σμύρνης" που μπορώ να την βρω online η να την κατεβάσω? Έχει κανείς να στείλει λινκ? 
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μετά το ματς πάμε για σουβλάκια;;;;RoMaN έγραψε:22:05 είναι ο αγώνας... Θα φας κοψίδια μεσάνυχτα;;;;
Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
Όποιος δεν έχει γκομενίτσα για να "γιορτάσει" απόψε, αντί να μελαγχολεί, ας σκεφτεί-αναλογιστεί καλύτερα ότι υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας που δεν έχουν απολύτως τίποτα για να τσικνίσουν μεθαύριο...

Αυτό ακριβώς και θα προσθέσω μόνο το ακόλουθο...RoMaN έγραψε:
Όποιος δεν έχει γκομενίτσα για να "γιορτάσει" απόψε, αντί να μελαγχολεί, ας σκεφτεί-αναλογιστεί καλύτερα ότι υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας που δεν έχουν απολύτως τίποτα για να τσικνίσουν μεθαύριο...
- ΑποστόληςΑ
Τότε τρώγονται τα πιο νόστιμα Γερμανικά κοψίδια.RoMaN έγραψε:22:05 είναι ο αγώνας... Θα φας κοψίδια μεσάνυχτα;;;;
- ΑποστόληςΑ
Χθες γιόρταζαν οι άγιοι Ακύλας και Πρίσκιλλα που αποτελούν το πρότυπο του Χριστιανικού ζευγαριού. Σήμερα είναι μια εμπορική γιορτή προς δόξαν των καταστημάτων. Ο άγιος Βαλεντίνος που επικαλούνται, πράγματι υπήρξε, αλλά δεν είχε καμία σχέση η ζωή του με αυτήν που θέλουν να του προσάψουν.kataramenos5 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα και σήμερα!
Σήμερα είναι η ημέρα των εμπόρων και μη με πει κανείς για ερωτευμένους και άλλα παρόμοια. Το παντρεμένο ζευγάρι γιόρταζε χθες.![]()
- Μπαρκαρούτσος
goran 64 έγραψε:Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Αυτό ακριβώς και θα προσθέσω μόνο το ακόλουθο...RoMaN έγραψε:
Όποιος δεν έχει γκομενίτσα για να "γιορτάσει" απόψε, αντί να μελαγχολεί, ας σκεφτεί-αναλογιστεί καλύτερα ότι υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας που δεν έχουν απολύτως τίποτα για να τσικνίσουν μεθαύριο...![]()
![]()
Πολύ σωστό!
Έχω φάει πιο βαριά, πιο αργά, μια χαρά τα κοψίδια!RoMaN έγραψε:22:05 είναι ο αγώνας... Θα φας κοψίδια μεσάνυχτα;;;;