Σχόλια για την κεντρική σελίδα
- Kostas_Peraia4
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Ε δεν είπαμε πως δεν θα μιλάω.Απλά απαλάσομαι από τα περισσότερα καθήκοντα μου.
Παιδιά μέσα από την καρδία μου σας ευχαριστώ όλους έναν έναν.Να είστε όλοι καλά.
Παιδιά μέσα από την καρδία μου σας ευχαριστώ όλους έναν έναν.Να είστε όλοι καλά.
- navigator11
Καλή επιτυχία κι από εμένα. Κι εγώ το τετριμμένο θα ευχηθώ, να παραμείνεις αναλλοίωτος σε έναν πραγματικά εν δυνάμει άσχημο χώρο.

obanebane έγραψε:Καλή συνέχεια Κωστή,να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και να έχεις πάντα τον ΠΑΟΚ στην καρδιά και το μυαλό σου.
Το αξιζεις μαν, καλη δυναμη!!navigator11 έγραψε:Καλή επιτυχία κι από εμένα. Κι εγώ το τετριμμένο θα ευχηθώ, να παραμείνεις αναλλοίωτος σε έναν πραγματικά εν δυνάμει άσχημο χώρο.
Δειξ'τους πως γινεται, μπας και μπουνε και αλλα παιδια σαν κ εσενα στο χωρο..
είχα πολλυυυυυυυυυ καιρό να γράψω. κυρίως γιατί έπρεπε (και ίσως ακόμα πρέπει) να βαλω μια σειρά σε κάποια προσωπικά μου θέματα...
και συνδέθηκα, πέρα απο τα του σημερινού αγώνα, να πω δυο λογάκια για τον Κώστα. ένα παιδί που γνώρισα μέσα απο το ΠΑΟΚμανια και θεωρώ ότι είναι μια απο τις σημαντικότερες ευκαιρίες που μου έδωσε σαν σάιτ, φόρουμ κτλ κτλ κτλ.
πρώτα απο όλα, μιλάμε για ένα παλικάρι που ότι κανει, το κάνει απο αγάπη. και αυτό μετράει αν όχι περισσότερο απο όλα, σίγουρα σε ένα τεράστιο βαθμό. θα τρέξει στα κ20 γιατί γουστάρει, θα πάρει ξερω γω 3 λεωφορεία με τη ψυχή στο στόμα για να παει απο τουμπα, παλατακι και απο εκει στο βολλει. χωρίς προσωπικό οικονομικό όφελος και σε μια εποχή όπως η σημερινή, μετράει και αυτό όσο να ναι.,..
οκ, ενα διαστημα ψιλομαλακιζοταν και το έφαγε το κράξιμο του
. και να πω μπεσα; χαίρομαι που ΙΣΩΣ βοήθησε έστω και ελάχιστο στο να κυνηγήσει το όνειρο του. που ΑΚΟΜΑ όμως να μη νομίζει ότι κατέκτησε. ΕΧΕΙ πολύ, πάρα πολύ δρόμο ακόμα και πολλά, πάρα πολλά εμπόδια. που θα του βάλουν άλλοι, αλλά και ο ίδιος του ο εαυτός... αλλά τσακάλι καλό είναι, θα τα καταφέρει.
δεν είναι ο πρώτος, δεν θα είναι ο τελευταίος που θα "βγει" μεσα απο τις...σχολές του ΠΑΟΚμάνια. αλλά είναι ένα εξαιρετικό ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ με μεράκι και πάθος. 2 σημαντικά δεδομένα. σημαντικότατα.
γερός να είσαι Περαία, κουράγια να έχεις. ΠΑΟΚ είσαι άρα δε μασάς.
το έχεις. όσο ελάχιστοι.
θα τα λέμε...
και συνδέθηκα, πέρα απο τα του σημερινού αγώνα, να πω δυο λογάκια για τον Κώστα. ένα παιδί που γνώρισα μέσα απο το ΠΑΟΚμανια και θεωρώ ότι είναι μια απο τις σημαντικότερες ευκαιρίες που μου έδωσε σαν σάιτ, φόρουμ κτλ κτλ κτλ.
πρώτα απο όλα, μιλάμε για ένα παλικάρι που ότι κανει, το κάνει απο αγάπη. και αυτό μετράει αν όχι περισσότερο απο όλα, σίγουρα σε ένα τεράστιο βαθμό. θα τρέξει στα κ20 γιατί γουστάρει, θα πάρει ξερω γω 3 λεωφορεία με τη ψυχή στο στόμα για να παει απο τουμπα, παλατακι και απο εκει στο βολλει. χωρίς προσωπικό οικονομικό όφελος και σε μια εποχή όπως η σημερινή, μετράει και αυτό όσο να ναι.,..
οκ, ενα διαστημα ψιλομαλακιζοταν και το έφαγε το κράξιμο του

δεν είναι ο πρώτος, δεν θα είναι ο τελευταίος που θα "βγει" μεσα απο τις...σχολές του ΠΑΟΚμάνια. αλλά είναι ένα εξαιρετικό ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ με μεράκι και πάθος. 2 σημαντικά δεδομένα. σημαντικότατα.
γερός να είσαι Περαία, κουράγια να έχεις. ΠΑΟΚ είσαι άρα δε μασάς.
το έχεις. όσο ελάχιστοι.
θα τα λέμε...
- Kostas_Peraia4
Απλά θέλω να σεβαστείτε όλοι πως δεν μπορώ πλέον να είμαι ο ''ρεπόρτερ'' του paokmania. Πλέον δεν θα έχω ενημέρωση και αν τυχόν μαθαίνω κάτι,θα ήμουν σε δύσκολη θέση αν είχα την πίεση του ''λέγε-λέγε''. Υπόσχομαι όμως πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα επανέλθω.
Σαν μέλος θα παραμείνω,γράφοντας την άποψη μου και τις μαλακίες μου στο φόρουμ.
Σαν μέλος θα παραμείνω,γράφοντας την άποψη μου και τις μαλακίες μου στο φόρουμ.
- ΑποστόληςΑ
Ε Υ Γ Ε ρε μάγκες (teacher)
για το σημερινό σας αφιέρωμα (των 133 γκολ σε 504 συμμετοχές), στην κεντρική σελίδα του PAOKmania.gr,
στον Μεγαλέξαντρο του Π.Α.Ο.Κ., αλλά και ολόκληρου του Ελληνικού ποδοσφαίρου,
τον, για "μια ζωή"-πάντα και μόνο, Π.Α.Ο.Κ.-ασπρόμαυρο, τον Γιώργαρο Κούδα!!!!

Ένας και μοναδικός, ακριβώς(ός) σαν το Λευκοπύργο!!

για το σημερινό σας αφιέρωμα (των 133 γκολ σε 504 συμμετοχές), στην κεντρική σελίδα του PAOKmania.gr,
στον Μεγαλέξαντρο του Π.Α.Ο.Κ., αλλά και ολόκληρου του Ελληνικού ποδοσφαίρου,
τον, για "μια ζωή"-πάντα και μόνο, Π.Α.Ο.Κ.-ασπρόμαυρο, τον Γιώργαρο Κούδα!!!!

Ένας και μοναδικός, ακριβώς(ός) σαν το Λευκοπύργο!!
- The_Stalker
Θα ήθελε ο αρθογράφος κ. Ανδρέας Ακρίτας να μας εξηγήσει τι εννοεί με τον όρο "μεταπολιτευτική λαίλαπα";
Θα παρακαλέσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για μια διευκρίνιση του τι ακριβώς εννοεί, είτε από τον ίδιο, είτε από κάποιον admin.
Θα παρακαλέσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για μια διευκρίνιση του τι ακριβώς εννοεί, είτε από τον ίδιο, είτε από κάποιον admin.
Αφαιρέθηκε από το κείμενο οτιδήποτε αφήνει υπονοούμενο για την πολιτική ...
- The_Stalker
- The_Stalker
Παιδιά κανά δυο φορές χθες η κεντρική μου έβγαλε κινέζικα και είδα ότι το έκανε και σε άλλον. Κοιτάξτε το μην πάει να χακάρει πάλι κανένας.
- Μπαρκαρούτσος
- The_Stalker